valla iyiden hallice be nasıl olalım bunada şükür...Hoşgeldin bulu iyiyiz sen nasılsın?
hoş gördüüümm..kuzucuk bizim net yok artıkın giremeyom beyaaaanerelerdesin kuzuuuuuuuuuuuumm
hoşgeldin
datlum bende iyiyem be sen nasılsına.s iyiyiz abe sen nasılsın tatlum
iyi allaha şükür sen nasılsın
mrb hoşgeldinnnnnnnn
Dün olmam lazımdı adet. Olmadım henüz...Peki sabah ilk idrarlamı yapmak lazım onu da??Şimdi alsam yarın sabahımı bekleyeceğim onun için de?
iyiyim ne olsun işte...bebişimiz olması için dua edip duruyorum.
selam garulağğğğğ
nasılsınız beyaaaa
as.hoşgeldiiiiiin
bende iyiyim tatlım bebişte iyi gibi sesi soluğu çıkmıyor sen nasılsın gittinmi başka doktora?
:) iyiyim tatlı gebişimiyiyim allah şükür gerçi dün canım çok sıkkında ya akşam acayip sinirm bozuldu k.anneye. benim kedim var ya dumiş bebişlikten beri benle diyoki kediyi evden yolla, hasbinallah bu kedinin aşısı tam, 2 ayda bir veterinere gidip aşı oluyor kaldiki toksoplazmaya karşı bağışıklıyım ben yani bişey olmaz riski yok doktorda dedi bişi olmaz vet de dedi,(zaten hiç sokak görmemiş bir kedi) bende k.anneye dedimki hiç biryere gidemez, birlikte büyücekler, allahın izniyle bişi olmaz, onun sayesinde benim romatizma rahatsızlığım azaldı , tamam dedi karışmıyorum ben. kocamda dedi karışma zaten hiç bişi olmaz biz doktorla görüşüyoruz dedi kadın bozuldu şunlara bak ya hemen hak idda etmeye çalışıyorl ne ilginçler ya öyle başınızı ağırıttım paylaşıyım dedim
aaaa ben bilmiyordummmtebrik ederim arkadaşımmmmm
senin bu işi kotaracağından çok eminim..
öpüyorum seni çok
selam hoşgeldin :)selam garulağğğğğ
nasılsınız beyaaaa
as.hoşgeldiiiiiin
hoşbulduk canım nasılsın :)
İyiym canım sağol
ALLAH iyilik versin canım :)
a.s iyiyiz abe sen nasılsın tatlum
iyi allaha şükür sen nasılsın
mrb hoşgeldinnnnnnnn[/QUOTE
iyiym tşk ederim üyeleri tanımaya ve hamilelikle ilgili bilgiler almaya çalışıyorum
bayanlar ben yeni üye olduğum için hiçbirinizi tanımıyorum ve konulara dahil olmakta zorluk çekiyorum.ben 1 yıllık evliyim ve çocuğumun olmasını çok istiyorum..Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..yaşım 28
hafifledi canımhoşbulduk cnm nasıl geçtimi ağrıların.
maşallah ya öğlen öğlen:)
Anamgiller orda sen neresindesin?
hafifledi canım
çok şükür bugün iyiyim normal kasık ağrısı gibi
bende 28 yaşındayım,ne kadar zamandır bebiş düşünüyorsun cnm?bayanlar ben yeni üye olduğum için hiçbirinizi tanımıyorum ve konulara dahil olmakta zorluk çekiyorum.ben 1 yıllık evliyim ve çocuğumun olmasını çok istiyorum..Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..yaşım 28
inşallah tez vakitde gelır bebişin sananezamandır istiyosunuz bebiş cnm
slm cnm hoşgeldin
yok cnm benım ne başağrıması olurmu hiç
bu kaynanaların hepsi aynı kuzum ama siz ağzının payını vermişssiniz
hem kocanda senden yana olmus gerisi hiiiç mühim değil cnm benım
hiç kafana takma bence lafını yemiş oturmus işte
yeni oldu zaten arkadaşım dün gece. Sağolasınn..
İnşallah canım.. Desteğinle tabii..
slm cnm hoşgeldin ben iyiyim senı sormalı
sağol kuzumm benımm mide bulantıları geçti ya iştah açıldı valla sürekli acıkıyorum sanki
bu iyiye işaret kuzum adet olabılırsın
Geçmiş olsun ferda ne ağrısı?Geçmişe pek bakmam neyin var?İdrar yolu mu yoksa?
bende 28 yaşındayım,ne kadar zamandır bebiş düşünüyorsun cnm?
uyuz kadın işte cnm , daha bomba bir laf söyledi bana gerçi kocamın yanında söylemedi; ben diyor senin çocuğun olmaz sanıyordum diyor kullandığın ilaçlar yüzünden dedi . içten pazarlıklı karı:) ya allaha şükür fazla bekletmedi bebişim beni inşallah kucağmıza almak nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?