bence hepsiyle uğraşmak zor canım yabenimde çok sabırlı olduğum söylenemez canımm
sinirden gözümün döndüğü çok oluyo..
bide yetişkin benimkiler dayanmak daha zor...
idare ediyoruz işte..zaman zaman sakinlik zaman zaman sinir harbiyle gidiyo..
hulyam nasıl gidiyo kilo vermen..duruldu mu seninde ilk hafta hızlan gitmişti 3-4 gün durdu bugn yine oynama vardı..
bundan böyle yavaşlıcak sanırım..
markası aklımda değil canım hemde ne hayal kırıklığı 1 haftadır kendime gelemedim ben ya ama ben düşük olduğunu düşünüyorum kana gitmediğime pişmanım aslında testler hala duruyo akşam baktım yine yani yıllardır test yapıyorum yokken böyle çıktığı hiç olmadı testte resmen ben burdayım diyo anlamadım hatta testi test etmek için tekrar alıp yapsammı diye bile düşünüyorum yani hemde adet sonrasıı
hülyam ben bu leslie dediğinizi bilmiyorum ya netten bakarakmı yapıyosunuz nedir bu bende yapıyım gitsin kilolar hoş gören sende kilomu var diyo ama ben kendimi b,iliyorum aslında kilodan çok ödem ve deri esnekliği var
arkadaşlar.........
benim sat 5 aralık
bat ise 7 ocaktı ama ben hala regl olmadım...
2 kez test yaptım ancak sonuç negatif....
ilk defa bu sabah bulantıyla uyandım sizce hala umutlanmalımıyım ne dersiniz............
arkadaşlar.........
benim sat 5 aralık
ilk defa bu sabah bulantıyla uyandım sizce hala umutlanmalımıyım ne dersiniz............
maşallah ya bebiş büyüyor annesi :)hafifledi canım
çok şükür bugün iyiyim normal kasık ağrısı gibi
73*efsaneee/ hoşgeldin bebek
74*puffy123/ hoşgeldin bebek
75*MoonRiver/ hoşgeldin bebek
76*moon83/ hoşgeldin bebek
gözünüz aydın olsun hanımlar rabbim inşallah sağlıcakla kucağınıza almayı da nasip eder..............
inşallah tez vakitde gelır bebişin sananezamandır istiyosunuz bebiş cnm
slm cnm hoşgeldin
yok cnm benım ne başağrıması olurmu hiç
bu kaynanaların hepsi aynı kuzum ama siz ağzının payını vermişssiniz
hem kocanda senden yana olmus gerisi hiiiç mühim değil cnm benım
hiç kafana takma bence lafını yemiş oturmus işte
arkadaşlar.........
benim sat 5 aralık
ne bileyimm kuzucummm bakalım artıkk olsamda rahatlasamm kusruma bakma canım benimm babaannemle konuşuyorum da yazamadım valla
canım çok fena kasık sancım vardı
gece boyu uyutmadı
bugün hafifledi
hafif bir idrar yolu enfeksiyonu var
o da olabilirmiş, rahim de genişliyor olabilirmiş
vay gerzek vaayyy çocugun olmaz sanıyomusmus tam gıccık hee
dövesim geldi onu
canım çok fena kasık sancım vardı
gece boyu uyutmadı
bugün hafifledi
hafif bir idrar yolu enfeksiyonu var
o da olabilirmiş, rahim de genişliyor olabilirmiş
aynen öyle tatlım yani bunlar çok içten pazarlıklı yüzüne gülüyorlar arkadan söylüyorlar, insan düşmanına söylemez, kaldıki öyle olsaydım heralde boşatmaya çalışırdı. işte bunları kaynar kazan atcaksın:) allahtan kocamın yanında söylemedi kesin kocam kavga ederdi.
bende 28 yaşındayım,ne kadar zamandır bebiş düşünüyorsun cnm?
uyuz kadın işte cnm , daha bomba bir laf söyledi bana gerçi kocamın yanında söylemedi; ben diyor senin çocuğun olmaz sanıyordum diyor kullandığın ilaçlar yüzünden dedi . içten pazarlıklı karı:) ya allaha şükür fazla bekletmedi bebişim beni inşallah kucağmıza almak nasip olur
amin inşallah canım...Bluemoon teşekkür edrim canım. Darısı senin başına inşallah
anacım valla ben bildiklerimi de unuttum hepiceğinizden acemi oldum şaştım valla yaaaİnşallah bebiştir.Sen bizden daha tecrübelisin,belki geç döllenmedir.Bak tek papatyanın 10 gün geçikmeden sonra çıkmış
hala umut olabilirmi diyosunuz...yaa ben şaştım bu işe 9 gün geçti neredeyse en iyisi kana gideyim ben o zaman........cnmcım baya geçmiş belkim senınde geç döllenmedir kana gitsene ya da evde test yap
hala adet olmazsanda bikaçgune dr a git bence
cnmcım baya geçmiş belkim senınde geç döllenmedir kana gitsene ya da evde test yap
önemli değil cnmm benımmm
bu akşamada yemegım gog ne yapsam bılemedim
makarnadanda bıktım
merhaba ASEMB 1 yıllık evliyim bi ara iltihap problemi yaşadım ondan dolayı düşünmedik biraz karışık valla ve biz biraz acemi çifttik sanırım.geçen ay doktrol kontrolünde başladık ama dün regl oldum bakalım.senin varmı çocuğun
aynen öyle tatlım yani bunlar çok içten pazarlıklı yüzüne gülüyorlar arkadan söylüyorlar, insan düşmanına söylemez, kaldıki öyle olsaydım heralde boşatmaya çalışırdı. işte bunları kaynar kazan atcaksın:) allahtan kocamın yanında söylemedi kesin kocam kavga ederdi.
cnmcım baya geçmiş belkim senınde geç döllenmedir kana gitsene ya da evde test yap
önemli değil cnmm benımmm
bu akşamada yemegım gog ne yapsam bılemedim
makarnadanda bıktım
çok sağol canımCanımcım sabah okumuştum idrar yollarında hafif iltihap olduğunu geçmiş olsun.
Ve doktorun verdiği ilacını sakın ihmal etme. İdrar yolu enfeksiyonu bebeğe zarar verebilirmiş. O nedenlede ilaçları muhakkak almak gerekirmiş diye duymuştum ben.
Dikkat et kendine ve bebişine. Doktorun verdiği hiçbir ilacı almaktanda çekinme emi..
canım ben idrar yolu enfeksiyonu nedir bilmezdimÇok geçmiş olsun,inşallah idrar yolu değildir.Artık bebiş büyüyor tabi rahim de mecbur hareketleniyorBenim de sağ böbrekte ince ince ağrı var yarın tahlile gideceğim sağlık ocağına cuma çıkar sonuç artık.Bari onlar temiz çıksın
bluemonn
canım inşallah gebesindir..
baya da gecikmiş adetin bence kana gitmelisin..
güzel haberler getir inşallah
İlda artık bizi sevmiyor. Uykucu gebe olduğundan beri bizimle ilgilenmiyor
kızlar saat 12 den beri buradayımİyiym canım sağol
Bana da yazmıyo
ya onu al ya da yarın özlelde kan ver 2 saat sonra alırsın sonucuya ben onu da yapayım. Çünkü sağlık ocağı sonucu cuma verebilir... Eğer predictorla da çizgi çıkarsa yarınki epilasyon randevumu iptal edeyim....
yazdım yukarda...ilda vallahi benim yazdıklarıma kasıtl cevap vermediğini düşnüorum artık
inşallah canım benimmmmcnm ben 6+2 de hem bebeği görmüştüm hemde kalp atışlarını görmüştüm
inşallah sende görürsün kuzum
slm cnmcım hoşgeldin
ben ıyıyım yemek yedım geldım tkr geri sen nasılsın taze gebişim
inşallah canım benimmm benimki sanırım tam zamınında döllendi.çünkü tst onu gösteriyordu :112:Duyarsın canım hatta bugün bile duyarsınTabi duymasan da sıkıntı yok çünkü kimileri çok geç duyuyor
ilda sendemi cuma günü doktora gitcen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?