Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bence hepsiyle uğraşmak zor canım ya
küçüklerde durdan sustan anlamıyo ki:18::18:
benim de durma noktasında şuanda canım hatta verdiğim 100 gr geri almışım ben:18::18:
dün akşam biraz yaramazlık yaptım daondan mu oldu bilmiyorum
zaten benimkide kızıp duruyo yeter ye biraz diye ama ben inatla yemiyorum
ben senden daha sağlık besleniyorum diyorum adam bana inanmıyo illa bana pilav ve makarna yedirecek.
gerçi makarnaya dayanamadığım için bende yapınca azcık yiyorum ama salçalı falan değil peynirli yapıyorum

canım bede linkini bilmiyorum aysuna soralım diyecektim o yazmış bilemmmm

İnşallah bebiştir.Sen bizden daha tecrübelisin,belki geç döllenmedir.Bak tek papatyanın 10 gün geçikmeden sonra çıkmış

inşallah gibesindir tatlım kan testine gitsene:)
hafifledi canım
çok şükür bugün iyiyim normal kasık ağrısı gibi
maşallah ya bebiş büyüyor annesi :)

amin,sağol tatlım en kısa zamanda darısı başına,

merhaba ASEMB 1 yıllık evliyim bi ara iltihap problemi yaşadım ondan dolayı düşünmedik biraz karışık valla ve biz biraz acemi çifttik sanırım.geçen ay doktrol kontrolünde başladık ama dün regl oldum bakalım.senin varmı çocuğun

arkadaşlar.........
benim sat 5 aralık
bat ise 7 ocaktı ama ben hala regl olmadım...
2 kez test yaptım ancak sonuç negatif....

ilk defa bu sabah bulantıyla uyandım sizce hala umutlanmalımıyım ne dersiniz............

cnmcım baya geçmiş belkim senınde geç döllenmedir kana gitsene ya da evde test yap
hala adet olmazsanda bikaçgune dr a git bence

ne bileyimm kuzucummm bakalım artıkk olsamda rahatlasamm kusruma bakma canım benimm babaannemle konuşuyorum da yazamadım valla

önemli değil cnmm benımmm
bu akşamada yemegım gog ne yapsam bılemedim
makarnadanda bıktım

canım çok fena kasık sancım vardı
gece boyu uyutmadı
bugün hafifledi
hafif bir idrar yolu enfeksiyonu var
o da olabilirmiş, rahim de genişliyor olabilirmiş

Canımcım sabah okumuştum idrar yollarında hafif iltihap olduğunu geçmiş olsun.
Ve doktorun verdiği ilacını sakın ihmal etme. İdrar yolu enfeksiyonu bebeğe zarar verebilirmiş. O nedenlede ilaçları muhakkak almak gerekirmiş diye duymuştum ben.
Dikkat et kendine ve bebişine. Doktorun verdiği hiçbir ilacı almaktanda çekinme emi..

vay gerzek vaayyy çocugun olmaz sanıyomusmus tam gıccık hee
dövesim geldi onu

aynen öyle tatlım yani bunlar çok içten pazarlıklı yüzüne gülüyorlar arkadan söylüyorlar, insan düşmanına söylemez, kaldıki öyle olsaydım heralde boşatmaya çalışırdı. işte bunları kaynar kazan atcaksın:) allahtan kocamın yanında söylemedi kesin kocam kavga ederdi.

canım çok fena kasık sancım vardı
gece boyu uyutmadı
bugün hafifledi
hafif bir idrar yolu enfeksiyonu var
o da olabilirmiş, rahim de genişliyor olabilirmiş

Çok geçmiş olsun,inşallah idrar yolu değildir.Artık bebiş büyüyor tabi rahim de mecbur hareketleniyor Benim de sağ böbrekte ince ince ağrı var yarın tahlile gideceğim sağlık ocağına cuma çıkar sonuç artık.Bari onlar temiz çıksın

çok kızdım bende söyleyene o nasıl bi söz öyle...hey allahım tebrik edeceği yerde

çok fazla olmadı birkaç ay düzenli olarak istiyoruz ama yumurtlama günlerimi bilmiyordum.geçen y doktora gittim klomen verdi yumurtlaman gerçekleşmiş dedi hormonlarım da temiz çıktı bakalım artık..senin varmı çocuğun

Bluemoon teşekkür edrim canım. Darısı senin başına inşallah
amin inşallah canım...

İnşallah bebiştir.Sen bizden daha tecrübelisin,belki geç döllenmedir.Bak tek papatyanın 10 gün geçikmeden sonra çıkmış
anacım valla ben bildiklerimi de unuttum hepiceğinizden acemi oldum şaştım valla yaaa

cnmcım baya geçmiş belkim senınde geç döllenmedir kana gitsene ya da evde test yap
hala adet olmazsanda bikaçgune dr a git bence
hala umut olabilirmi diyosunuz...yaa ben şaştım bu işe 9 gün geçti neredeyse en iyisi kana gideyim ben o zaman........

bluemonn
canım inşallah gebesindir..
baya da gecikmiş adetin bence kana gitmelisin..
güzel haberler getir inşallah

Kızlar benim bu ay hamile kalmam lazım :) maratonda gibi hissediyorum kendimi yahu.
Kocacığıma evlilik yıldönümü hediyesi olarak gebelik testi hediye edesim çok var.
alternatif bir şeyler de düşünsem mi kine

fırında poşet but yapabilirsin pratik ve muhteşem bir yemek

hep öyle cnmcım acamilikler oluyo başlarda daha yenı başlamışsınız cnm benım oyuzden sıkma canını
eşine keçiboynuzu pekmezi yedir o iyi oluyo erkekler için sabah akşam yesin
ben şuanda hamişim cnmcım 9+4 günlük
inşallah senınde tez zamanda gelır bebişin

hehe bencede atalım hepsiciğini kazana
çok hoşuma gitti bu fikir

keşke deseydi ohh olurdu ona hıh
ama en guzelı ne bılıyomusun ınsanın kocasının yanında olması destek cıkması
niceleri var kocalarıda annelerınden taraf olan oyuzden sukurler olsun kuzucum
bizimkiler bizden yana

heee ne bilemki kuzucumm yemek derdi ciddi sorun oluyo hergün hergünn benim dünden dolmam var koca bir tencere sardımm arrttı çorba yaptım yanına salata derken yeter bugünlük yarınna Allah büyük artık canımm

çok sağol canım
içtim ilacı monurol şose, daha önce de vermişti içmiştim
canım ben idrar yolu enfeksiyonu nedir bilmezdim
bu hamilelik bi tuhaf yapıyor insanı
2 oldu he enfeksiyon

temiz çıkar canım dert etme
çıkmazsa da üzülme benim vardı ilk 3 ay monurol şose kullandım geçti

Kızlar kanda da kesin sonuç hemen çıkmıyor anladığım kadarıyla değil mi? Reglinin kaç gün geçmesi lazım kesin kan sonucu için?

İlda artık bizi sevmiyor. Uykucu gebe olduğundan beri bizimle ilgilenmiyor

İyiym canım sağol

Bana da yazmıyo
kızlar saat 12 den beri buradayım ne sodunuzda cevap vermedim yaa
bide artık yoruldum valla yazmaktan ama sööliyim benim laptop kasıyo çok fena .2 gün girmemeiştim eternet kablosuyla girebiliyorum ...
onda süper hızlı olması gerekirken bile kasıyo .düşünün yani ben bağlansın diye beklerken 4 sayfa ilerlemişsiniz
anlayın artık bu durumumu ok :)

ya ben onu da yapayım. Çünkü sağlık ocağı sonucu cuma verebilir... Eğer predictorla da çizgi çıkarsa yarınki epilasyon randevumu iptal edeyim....
ya onu al ya da yarın özlelde kan ver 2 saat sonra alırsın sonucu

ilda vallahi benim yazdıklarıma kasıtl cevap vermediğini düşnüorum artık
yazdım yukarda...
inşallahhhh kocayı ikna edersem gitmeyiz ama çok israrcı

inşallah canım benimmmm

Duyarsın canım hatta bugün bile duyarsın Tabi duymasan da sıkıntı yok çünkü kimileri çok geç duyuyor
inşallah canım benimmm benimki sanırım tam zamınında döllendi.çünkü tst onu gösteriyordu :112:

ilda sendemi cuma günü doktora gitcen

canım aslında istemiyorum
ama koca çok israrcı .cuma zor ama c.tesi olabilir
ikna edebilirsem gitmeyiz.8 hafta bitince gidrriz.ben istemiyorum o aletlere çok erken girmeyii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…