ya cnm benim tebrik ediyor sonra laf sokuyor hiç etmesin daha iyi. bende dün acayip sinirlendim.işte ana baba olmasa hiç suratına bakılcak gibi değiller.çok kızdım bende söyleyene o nasıl bi söz öyle...hey allahım tebrik edeceği yerde
çok fazla olmadı birkaç ay düzenli olarak istiyoruz ama yumurtlama günlerimi bilmiyordum.geçen y doktora gittim klomen verdi yumurtlaman gerçekleşmiş dedi hormonlarım da temiz çıktı bakalım artık..senin varmı çocuğun
Kızlar kanda da kesin sonuç hemen çıkmıyor anladığım kadarıyla değil mi? Reglinin kaç gün geçmesi lazım kesin kan sonucu için?
amin inşallah canım...
anacım valla ben bildiklerimi de unuttum hepiceğinizden acemi oldum şaştım valla yaaa
hala umut olabilirmi diyosunuz...yaa ben şaştım bu işe 9 gün geçti neredeyse en iyisi kana gideyim ben o zaman........
Kızlar benim bu ay hamile kalmam lazım :) maratonda gibi hissediyorum kendimi yahu.
Kocacığıma evlilik yıldönümü hediyesi olarak gebelik testi hediye edesim çok var.
alternatif bir şeyler de düşünsem mi kine
fırında poşet but yapabilirsin pratik ve muhteşem bir yemek
hep öyle cnmcım acamilikler oluyo başlarda daha yenı başlamışsınız cnm benım oyuzden sıkma canını
eşine keçiboynuzu pekmezi yedir o iyi oluyo erkekler için sabah akşam yesin
ben şuanda hamişim cnmcım 9+4 günlük
inşallah senınde tez zamanda gelır bebişin
hehe bencede atalım hepsiciğini kazana
çok hoşuma gitti bu fikir
keşke deseydi ohh olurdu ona hıh
ama en guzelı ne bılıyomusun ınsanın kocasının yanında olması destek cıkması
niceleri var kocalarıda annelerınden taraf olan oyuzden sukurler olsun kuzucum
bizimkiler bizden yana
Aysun nasılsın canım nasıl gidiyor?Kaç zamandır yokum özledim sizi.
kızlar saat 12 den beri buradayımne sodunuzda cevap vermedim yaa
bide artık yoruldum valla yazmaktan ama sööliyim benim laptop kasıyo çok fena .2 gün girmemeiştim eternet kablosuyla girebiliyorum ...
onda süper hızlı olması gerekirken bile kasıyo .düşünün yani ben bağlansın diye beklerken 4 sayfa ilerlemişsiniz
anlayın artık bu durumumu ok :)
yazdım yukarda...
inşallahhhh kocayı ikna edersem gitmeyiz ama çok israrcı
canım aslında istemiyorum
ama koca çok israrcı .cuma zor ama c.tesi olabilir
ikna edebilirsem gitmeyiz.8 hafta bitince gidrriz.ben istemiyorum o aletlere çok erken girmeyii
tabıkı umut var cnm kırmızıları görmedikce umut var demektir
bencede yarın git cnm inşallahda bebiştir
ne güzel olur inşallah hamiş kalırsın cnm benımm
tavuk yemiyorum malesef
amaan tarhana çorbası yaparım yanınada ımm pattis kavurma yapayım gitsin
heee ne bilemki kuzucumm yemek derdi ciddi sorun oluyo hergün hergünn benim dünden dolmam var koca bir tencere sardımm arrttı çorba yaptım yanına salata derken yeter bugünlük yarınna Allah büyük artık canımm
Kızlar kanda da kesin sonuç hemen çıkmıyor anladığım kadarıyla değil mi? Reglinin kaç gün geçmesi lazım kesin kan sonucu için?
kuzum anca sana naz yapınca görüyosun.Bence artık gitmelisin.alttan olmaz zaten karından bakıcaktır. Ben onun için bekledim kaç gündür gidince alttan derse bayılırm artık. Ben hem bebişi hem kalbişi görcemizi düşünüyorum. hafta olarak sata göre de olsa güzel zamanda gitcez
tavuk yemiyorum malesef
amaan tarhana çorbası yaparım yanınada ımm pattis kavurma yapayım gitsin
kan regliye bikaç gün kala bile kesin sonuç verir canım
çünkü hormon önce kana sonra idrara çıkıyor
canım mesaj yazamadım 10 dk dolmadan burdan cevap veriyim.
benimki normal gebelikti
keseyi falan görmüştüm sonrasında düşük oldu.
korkma sen her şey yolundadır ALLAHIN izniyle
he valla bıktım hergun yemek dusunmekteeeen
bazen ıcımden gelıyo cosuyorum bazende bule hiç içimden gelmıyo
tarhanayla pattıs kavurma yapcam yallah yeterde artar bıle
senın menu gayet guzel cnm benımm oh mis gibüüü
olurmu kanda hemen cıkar cnmcım adet gununde önce bile çıkar sonuc
bence hiç ugraşma o testle yarın git yaptır eğer beklemek ıstemıyorum sonucu dersende özele git derim
benim 6 gün önden gidiyor sata göre
belki önden bile çıkar canım
he valla bıktım hergun yemek dusunmekteeeen
bazen ıcımden gelıyo cosuyorum bazende bule hiç içimden gelmıyo
tarhanayla pattıs kavurma yapcam yallah yeterde artar bıle
senın menu gayet guzel cnm benımm oh mis gibüüü
olurmu kanda hemen cıkar cnmcım adet gununde önce bile çıkar sonuc
bence hiç ugraşma o testle yarın git yaptır eğer beklemek ıstemıyorum sonucu dersende özele git derim
tşk ederim ASEMB.Rabbim hayırlısı ile kucağına alayı nasip etsin inşallah..sen kaç aylık evlisin..
aaa bende tavuksuz bir hayat düşünemiyorum
ya cnm benim tebrik ediyor sonra laf sokuyor hiç etmesin daha iyi. bende dün acayip sinirlendim.işte ana baba olmasa hiç suratına bakılcak gibi değiller.bide sigara içmek istedi yanımda daha kücük bişi olmaz diyor kocam kızdı git içerde iç sigaranı kücüğü büyüğümü var diyor
evet yumurtala günleri önemli inşallah gelir bebişin daha yeni evli sayılırsnız stres yapma olur inş. işini garantiye almak istersen ovulasyon testide al yumurtalamayı daha iyi takip edersin.ben daha yeni hamileyim daha mercimek kadar falanız heralde teyzesi.:16
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?