Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

çok kızdım bende söyleyene o nasıl bi söz öyle...hey allahım tebrik edeceği yerde
ya cnm benim tebrik ediyor sonra laf sokuyor hiç etmesin daha iyi. bende dün acayip sinirlendim.işte ana baba olmasa hiç suratına bakılcak gibi değiller. bide sigara içmek istedi yanımda daha kücük bişi olmaz diyor kocam kızdı git içerde iç sigaranı kücüğü büyüğümü var diyor

evet yumurtala günleri önemli inşallah gelir bebişin daha yeni evli sayılırsnız stres yapma olur inş. işini garantiye almak istersen ovulasyon testide al yumurtalamayı daha iyi takip edersin.ben daha yeni hamileyim daha mercimek kadar falanız heralde teyzesi.:16

tabıkı umut var cnm kırmızıları görmedikce umut var demektir
bencede yarın git cnm inşallahda bebiştir

Kızlar benim bu ay hamile kalmam lazım :) maratonda gibi hissediyorum kendimi yahu.
Kocacığıma evlilik yıldönümü hediyesi olarak gebelik testi hediye edesim çok var.
alternatif bir şeyler de düşünsem mi kine

ne güzel olur inşallah hamiş kalırsın cnm benımm

fırında poşet but yapabilirsin pratik ve muhteşem bir yemek

tavuk yemiyorum malesef

amaan tarhana çorbası yaparım yanınada ımm pattis kavurma yapayım gitsin

tşk ederim ASEMB.Rabbim hayırlısı ile kucağına alayı nasip etsin inşallah..sen kaç aylık evlisin..

Aysun nasılsın canım nasıl gidiyor?Kaç zamandır yokum özledim sizi.

elisimmmm nasıl olsun canım iyiyim ben bu ay stressizim çünkü hiç bişey yapmadım
ne ateş ölçme ne ovulasyon testi ne hayıt kilo vermeye çalışıyorum kafayı ona taktım..
stresim de yok...
sen nasılsın nasıl gidiyo gebelik..
sende uyku durumları nasıl
iğnelerin nasıl gidiyo devam edyosun değil mi..

kuzum anca sana naz yapınca görüyosun.Bence artık gitmelisin.alttan olmaz zaten karından bakıcaktır. Ben onun için bekledim kaç gündür gidince alttan derse bayılırm artık. Ben hem bebişi hem kalbişi görcemizi düşünüyorum. hafta olarak sata göre de olsa güzel zamanda gitcez

aaa bende tavuksuz bir hayat düşünemiyorum

he valla bıktım hergun yemek dusunmekteeeen

bazen ıcımden gelıyo cosuyorum bazende bule hiç içimden gelmıyo
tarhanayla pattıs kavurma yapcam yallah yeterde artar bıle

senın menu gayet guzel cnm benımm oh mis gibüüü

Kızlar kanda da kesin sonuç hemen çıkmıyor anladığım kadarıyla değil mi? Reglinin kaç gün geçmesi lazım kesin kan sonucu için?

olurmu kanda hemen cıkar cnmcım adet gununde önce bile çıkar sonuc
bence hiç ugraşma o testle yarın git yaptır eğer beklemek ıstemıyorum sonucu dersende özele git derim

benim 6 gün önden gidiyor sata göre
belki önden bile çıkar canım

tavuk yemiyorum malesef

amaan tarhana çorbası yaparım yanınada ımm pattis kavurma yapayım gitsin

canım bak ne yap..
evde hangi sebzeler varsa küp küp doğra(patates patlıcan kabak soğan biber ne varsa he bide sarımsak)
bi kapta karıştır azcık z.yağı salçalı su tuz istediğin baharatları koy..
fırın poşetine doldur...pişince üzerine sarımsaklı yoğurt yada sade ye..çok güzel oluyo
ben bugn öyle yapıcam yanına da tarhana..

canım mesaj yazamadım 10 dk dolmadan burdan cevap veriyim.
benimki normal gebelikti
keseyi falan görmüştüm sonrasında düşük oldu.
korkma sen her şey yolundadır ALLAHIN izniyle

merhaba bir sorum olacaktı. tek papatya; cevaplarsanız sevinirim. kan testi 3. gün kaç çıkmıştı ve 10. gün kaç çıktı? benimde adetim 8 gün geçti kan testi yaptırdım 1.20 çıktı. doktor yok dedi. acaba sizin gibi geç mi oldu dllenme?? şimddiden tşk ler

amma çok soru sordum di mi???

heee yapp kuzucumm patatesinn her türlüsü güzelll valla şu rejimm olmasaa hergünn kızartma yaparum yerimmama malesef ilk defa patates çok dayandı abana ne yapcenn iişte yidim yidimm şiştimm birde biber kızartması o yazın nasıl güzel olurr üzerinede domates sosu yapcenn ohhhhhh acıktımm vallaa

tşk ederim ASEMB.Rabbim hayırlısı ile kucağına alayı nasip etsin inşallah..sen kaç aylık evlisin..

aaa bende tavuksuz bir hayat düşünemiyorum

amiiiiiiin cnm benımm
ben 2 yıl 3 ay dır evlıyım kuzum
geçen yıl ocakda bi düşüğüm olmustu 2 3 haftalıkken ondan sonra korunmustuk
bu kasımda tkr başladık ve cok sukur tuttu hemen

ben birazcık vejetaryan sayılırım cnmcım tavuk et kıyma yumurta felen yemıyorum
çok yemek ayırıyorum malesef

canımm alıntı yapıyorum ama benim nette problem var hata verip kapatıyo yazdım canım akşam evde indireyim evde yaparım artıkın akşam yapmamda bir sakınca yok değilmi bu arada kızımda iyi çok şükür canımm

aaa çok sevindim Rabbim hayırlı bi şekilde kucağında almayı nasip etsin inşallah.ovulasyon testi almayı düşündüm ama zaten ilaç bitince doktora gittim yumurtlamam oluşmuşmu diye doktor tamam çatlamış dedi.kısmet şubat ayına inşallah.yarın yine gidecem..

ay gelemiyorum kızlar yaa meg derdi de inanmazdım. Bir bölümden sorumluyum ama sabahtan beri hem görevleri okuyorum hem bölümü inceleyip, işlemler yapıyorum bu saat oldu. İşte de pek yoğun değildim. Bugün face, gazete bile bakamadım. Çok skıştım eve gitsem de ovuyu yapsam offf daha eve gitmeme de var ya 1 saat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…