canımm alıntı yapıyorum ama benim nette problem var hata verip kapatıyoyazdım canım akşam evde indireyim evde yaparım artıkın akşam yapmamda bir sakınca yok değilmi bu arada kızımda iyi çok şükür canımm
kuzum anca sana naz yapınca görüyosun.Bence artık gitmelisin.alttan olmaz zaten karından bakıcaktır. Ben onun için bekledim kaç gündür gidince alttan derse bayılırm artık. Ben hem bebişi hem kalbişi görcemizi düşünüyorum. hafta olarak sata göre de olsa güzel zamanda gitcez
canımm alıntı yapıyorum ama benim nette problem var hata verip kapatıyoyazdım canım akşam evde indireyim evde yaparım artıkın akşam yapmamda bir sakınca yok değilmi bu arada kızımda iyi çok şükür canımm
canım bak ne yap..
evde hangi sebzeler varsa küp küp doğra(patates patlıcan kabak soğan biber ne varsa he bide sarımsak)
bi kapta karıştır azcık z.yağı salçalı su tuz istediğin baharatları koy..
fırın poşetine doldur...pişince üzerine sarımsaklı yoğurt yada sade ye..çok güzel oluyo
ben bugn öyle yapıcam yanına da tarhana..
amma çok soru sordum di mi???
heee yapp kuzucumm patatesinn her türlüsü güzelll valla şu rejimm olmasaa hergünn kızartma yaparum yerimmama malesef ilk defa patates çok dayandı abana ne yapcenn iişte yidim yidimm şiştimm birde biber kızartması o yazın nasıl güzel olurr üzerinede domates sosu yapcenn ohhhhhh acıktımm vallaa
elisimmmm nasıl olsun canım iyiyim ben bu ay stressizim çünkü hiç bişey yapmadım
ne ateş ölçme ne ovulasyon testi ne hayıtkilo vermeye çalışıyorum kafayı ona taktım..
stresim de yok...
sen nasılsın nasıl gidiyo gebelik..
sende uyku durumları nasıl
iğnelerin nasıl gidiyo devam edyosun değil mi..
ay gelemiyorum kızlar yaa meg derdi de inanmazdım. Bir bölümden sorumluyum ama sabahtan beri hem görevleri okuyorum hem bölümü inceleyip, işlemler yapıyorum bu saat oldu. İşte de pek yoğun değildim. Bugün face, gazete bile bakamadım. Çok skıştım eve gitsem de ovuyu yapsam offf daha eve gitmeme de var ya 1 saat.
ohh mis gibii süpermiş bu valla yenı bi çeşit daha eklemiş oldum yemek listeme
bunu ben yarın yapayım cunku pattıslerı koydum ocaga
ama mutlaka yapıcam sebzelerı severım cunkulum
tşk ederim cnm benımm
yok beaa hepimiz üleydik test yapsammı su belirtilerim var acaba hamimiyim vs vs
gayet normal yanı bunlar kuzum
ohhh mis gibiiiii kuzumm güzel olmazmı heeçç bende pattısın herşeyini yirim çok severim
biber kızartma domato soslu super olur valla bayılırım anamm ben gene acıktım yahu
ayyy çıkar inşallah canıım
alttan derse gerçekten uçan tekma atabilirim
ama kocayı ikna edemicem sanırım :) c.tesi kesin gideriz gibi geliyoo 6+3 olucaz ozaman belki daha fazla dr söölicek artık .ama karnımı görünce şok olucaz oarası kesin
kızlar benş dövün yaaa
şu milkanın üzümlü fındıklı çikolatasını oturup hepsini yiyorum :111:
aynen canım acıktık valla eşimde geldi oda acıkmış ben çıkıyorum öpüyorumm seni görüşürüz yarın kuzucumm byyyyyyyyyyy
kızlar ben cıbı cıbı yapıcam sonra da yemek :111:
fırında sebze ve tarhana çekti canım .Allahtan evde var
öpüyorum siziii
gamzem kuşum napıyon
ferdam canım geçmiş olsun kasıklarında ağrı olmuş.
hafiflediğine sevindim.
RABBİM BEBEĞİNİ DE SENİ DE KORUSUN
gamzem kuşum napıyon
ferdam canım geçmiş olsun kasıklarında ağrı olmuş.
hafiflediğine sevindim.
RABBİM BEBEĞİNİ DE SENİ DE KORUSUN
beğenmene sevindim canımmm şimdiden afiyet olsunohh mis gibii süpermiş bu valla yenı bi çeşit daha eklemiş oldum yemek listeme
bunu ben yarın yapayım cunku pattıslerı koydum ocaga
ama mutlaka yapıcam sebzelerı severım cunkulum
tşk ederim cnm benımm
:
Valla böyle yapınca daha çabuk geliyor bebişler inşalllah sende de öyle olur.Benim iyi gidiyor işte şikayetler bi oluyor bi duruyor onlara alışmaya çalışıyorum.Uyku durumu iyi yani gün ortası uykusu olmuyor ama sabah yatakla vedalaşamıyorum.Halsizlik oluyor ama uyuyamıyorum.İğnelere de devam 9 ay boyunca yapacağım,sağlıklı olsun da herşeyi yaparım.
.
bi okuyim gecmisi dedim ama topik eski gunlerine donmus sanirim cok fazlaydi biraktim yarim..
herkese herkese merhabalar hepiniz iyisinnizdir umarimmm
ferdacim gecmis olsun canim benim .. onemli bisey degilmis..
kis aysun aferim sende kilo veriosun..
seyyah sana da aferim kis masallah baya kilo vermissin.. bende kanamam olsun sonra asilmayi dusunuyorum cunku boyle olmuyor..
oflu sende hamma kucukmussun kiz :)) ne guzel bayiliyorum genc annelere... aramizda cok fark yok gerci bende 23 yasindayim..
bişey olmaz canımbende balık yapıyım bare yine. Yemek olmadığı her gün balık yapıyorum. Çocuk içimde hamsi olucak kemik yerine kılçıkları olcak o kadar çok yiyoruz yani. acaba fazlasının zararı varmıdır yani haftada 3 falan
hoşgldin canım sendebi okuyim gecmisi dedim ama topik eski gunlerine donmus sanirim cok fazlaydi biraktim yarim..
herkese herkese merhabalar hepiniz iyisinnizdir umarimmm
ferdacim gecmis olsun canim benim .. onemli bisey degilmis..
kis aysun aferim sende kilo veriosun..
seyyah sana da aferim kis masallah baya kilo vermissin.. bende kanamam olsun sonra asilmayi dusunuyorum cunku boyle olmuyor..
oflu sende hamma kucukmussun kiz :)) ne guzel bayiliyorum genc annelere... aramizda cok fark yok gerci bende 23 yasindayim..
duygum hoşgeldinnnnben geldmmmmmkızlarrr nberrr ..tam işler bttti rahatladm derkn tombaladn zümre çıktı sinirlendm çok bi donmde altı tane zümre olckmş bundan sonra her sene bu sene yapaym da seneye başkası yapsn ....öksürük devm edıo bazen geçti gibi oluo bazen bi tutu pir tutuo...bugun 80.5 çıktım kızlar sabah gdıo klocuklarr
ztarımmm seni çok mrk ettm geçmişi hiç okumadm iisin de mi cnm ne oldu durum ?
hulyammm bnm çakşır kökü geldi versene tarifni balım yarm kavanoz kadar var ama alrm daha ii bi bal bulmak istiyorum ...
sen sağol canım karnımı acıktırdın bence yazdan böyle patlıcanları falan kızatıp dolaba koymak lazımçok sağolasın canım
bu arada fırında o sebze süper fikir bence
ama bugün menüde balık var değiştirirsem bidaha yemem dye korkuyorum
o yüzden yarınki menümüz olabilir bu fırında sebze
hem de besleyici ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?