Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hoşgeldin canımmmmm...
valla maşallah sana duygum gidiyo kiloların hızla
benim biraz duruldu ama bu gün oynadı tartı azda olsa 69.2 di..bakalım cumaya ne olacak ma yavaşladı bende..
okul bitti ya ne zümresiymiş o öle..
bizde yok şükür ki..hatta 3 gündür okullar tatil kar yüzünden yarında tatilmiş..

ben şuan 22yim martta bende 23 olucak canım. Oflu kaç yaşındaymış onu kaçırdım
Seninde rabbim tez zamanda yardımcın olsun kanaman başlasın inşallah. Seninde kafan azıcık rahatlasın. Sen çok güçlüsün kuzum. Çok takdir ediyorum senin sabrını

ztarım hoşgeldin canım nasılsın başladı mı kanaman dr gittin mi bidaha:26:

hoşgeldin ztarım iyi misin ?
kanama derken neyin kanamasını bekliyosunuz canım onu anlayamadım ben gerçekten.
iğne falan mı vurdular da düşmesini bekliyolar..
evet canım birazcık küçüğüm ama aramızda yaş farkı yok fazla abla dememe de gerek yok :)
hayırlısıyla gencecik anne oluruz İnşallah....

yok canım istediğin her zaman yapabilirsin...sadece yemekten hemen sonra yapmamaya gayret et...
hatta karnın biraz açken yapabilirsen daha iyi...
sağol aysunum bende başlayım bakalım bizimkilerden fırsat bulupta pc yi ale geçire bilirsem ne alaa
afiyet olsun ildam ye ye yarasın bebişimize
emineminecim yaaa, nasılsın sen bakayım. İyisin dimi herşey yolunda. en son gördüğümde seni çok depresiftin ama şimdi iyi gibi geldin bana

iyim esram çok sağol hala canım sıkkın ama atlatıcam inşallah sen nasılsın şeker boş ver sen benii

ASEMB hamile kalmak için özellikle yaptığınız yada kullandığınız birşey varmıydı...

Benim annem kardeşime hamile iken sabah kahvaltısında bile hamsi yiyormuş :) Rahat ol yani, balık gibide çocuk doğurmuştum der hep.
Ama tabii bir de şöyle bir durum var kardeşim ağzına balık sürmez, anne karnında fazla yediğinden herhalde

duygum hoşgeldinnnn
sinirlenme sakinn

sen sağol canım karnımı acıktırdın bence yazdan böyle patlıcanları falan kızatıp dolaba koymak lazım
kışın her şey hormonlu
valla sinirlendm hee dedm ne zümresi bi de ben boyle hazrlk falan yaparm ederm boyle zümre toplantılardan once gökten inme olnca gıcık oluorm ama yapck bşey yok yapcz paşa paşa cnmmm oflummm hoşbuldk cnm benmmm once bu hızla bi içimi dokeym dedm

ohh ya ne guzel valla sıkldm ben de artık okldann :26: kuş konduruoz yaa ondan oluo bu zumreler zümre olnca başarı artık oyle bi artıo ki anlatamam
Aysunm sen benden zayfsn duruşa daha cbuk geceblr klolar hiç motivasyonunu bozma bnm odem gdıo bence asıl klolar gtmeye başlaynca azalck klo vermm bnm de ....

Son düzenleme:
cnm daha gelmedi mi kanaman yaa ama nie beklıolar ki burda hemen alıolar boyle durumda ama :26:gttn mi dra tekrar ?

doktora tekrar carsamba gidiyorum o zamana kendigilinden kanama olmazsa doktor hapla kanatacak.. ya duygum bir suru doktorla konustum su an hala embriyo seviyesinde orgnlari bile olusmamis,, su asamada anneye zarari olmaz diyorlar.. biliyorum turkiyede hemen kurtaja aliyorlar ama ben beklemeyi tercih ederim o da cok saglikli degilki..

bişey olmaz canım
zarar vermeyecek nadir şeylerden
bol bol ye yiyebiliyorken

hoşgldin canım sende
iyisin di mi?
teşekkürler geçti sayılır

iyiyim ferdam.. hamdolsun..

oo bizde seninle yasit sayilirmisiz puffycim.. saol canim benim.. bazen guc muc kalmio adamda ama o kadar da normal sonucta .. ofluda 20 su anda

kızdırmışlar bak benim arkadaşımı hıııı
bende sinir oldum onlara şimdi
canım çaksır tozu kaç gr onu söylermisin
ben balparmak almıştım marka olarak.

Sağol canım benim iyiyim bende, bu ay hamile kalayım diye kastırıp duruyorum. 8 Şubat bat 13 şubat evlilik yıldönümüm.
Tutturursak süper olacak valla. Ay Allah benim iyiliğimi versin

ztarım hoşgeldin canım nasılsın başladı mı kanaman dr gittin mi bidaha:26:

ikinize birden yazayim kizlar.. baslamadi daha kanamam haftaya gidicem doktora.. doktor beta hormonu duseceginden kanamanin baslamasi gerekir dedi.. yanni bebek kendisi duser dedi.. ama haftaya gittigimde hala kanamam gelmemis olursa o zaman hap verip o kanama olmasini saglicak.. durum bu ben kanama olunca yazarim burda zaten..

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım kabul ederseniz tabii Size birşey danışmak istiyorum 3 yıl öncee pko sendromu teşhisi konuldu ama 2009 ocaktan beri adetlerim de düzenli sizce hastalığım geçmiş midir ?

bat bugündü gelmedi kırmızılarrrrrrrrrrrrrr maşallah maşallahhhhh yarın baksammı bi idrarrrrrrrrrr

o zaman bizim drlarda var problem yaa bnm arkdası gttigi gibi kurtaja almşlardı kız şok olmştu ...oyledr ztarım yaa ama bak az da olsa agrı falan hssedersn hemen gt tmm mı ...

kızdırmışlar bak benim arkadaşımı hıııı
bende sinir oldum onlara şimdi
canım çaksır tozu kaç gr onu söylermisin
ben balparmak almıştım marka olarak.
cnm hulyamm bnmm burda sknlştm ben hemen
150 grm kadar cnm balım az ama şimdlk yarım kavanoz şimdlk az ona katsam sonra bal aalıp kalanı onnla karştrsm olur mu ?

Son düzenleme:

öğretmene yükten başka bişey değil bu zümreler yaa..
he bide okulda toplanıp zümre yapam bi sizi gördüm canım...
biz evde hallediyoruz zümreleri neyse dönem sonu cnm sıkma canını bu son bitti okul..

yok yok motivm düşmedi aynen yolumuza devam canımm..65 olana kadar hızla devam sonrası yavaş yavaş olsa da olur..
ama ben haftaya ank.gidicem ya annemm k.validemin yemeklerine nasıl dayanıcam bilmem..kilo alıp gelmezsem iyi

bende küçükken balıkdan nefret ederdim. ;Sadece babamın yaptığı balığı yerdim. Sonra evlenince bende denedim bende babam gbi yapıyomuşum. Ondan yiyorum sürekli. Nasılsa büyünce anası gibi balık manyağı olur oda
oo bizde seninle yasit sayilirmisiz puffycim.. saol canim benim.. bazen guc muc kalmio adamda ama o kadar da normal sonucta .. ofluda 20 su anda
evet canım yaşıtız. Rabbim hep sabrını arttırsın güzelim. Kolay şeyler yaşamıyorsun
Bu arada eğer benim ilk düşüğüm doğsaydı 3,5 yaşındayı şuan ve ben 18 yaşında anne olmuş olucaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…