ben geldmmmmmkızlarrr nberrr ..tam işler bttti rahatladm derkn tombaladn zümre çıktı sinirlendm çok bi donmde altı tane zümre olckmş bundan sonra her sene bu sene yapaym da seneye başkası yapsn ....öksürük devm edıo bazen geçti gibi oluo bazen bi tutu pir tutuo...bugun 80.5 çıktım kızlar sabah gdıo klocuklarr
ztarımmm seni çok mrk ettm geçmişi hiç okumadm iisin de mi cnm ne oldu durum ?
hulyammm bnm çakşır kökü geldi versene tarifni balım yarm kavanoz kadar var ama alrm daha ii bi bal bulmak istiyorum ...
bi okuyim gecmisi dedim ama topik eski gunlerine donmus sanirim cok fazlaydi biraktim yarim..
herkese herkese merhabalar hepiniz iyisinnizdir umarimmm
ferdacim gecmis olsun canim benim .. onemli bisey degilmis..
kis aysun aferim sende kilo veriosun..
seyyah sana da aferim kis masallah baya kilo vermissin.. bende kanamam olsun sonra asilmayi dusunuyorum cunku boyle olmuyor..
oflu sende hamma kucukmussun kiz :)) ne guzel bayiliyorum genc annelere... aramizda cok fark yok gerci bende 23 yasindayim..
bi okuyim gecmisi dedim ama topik eski gunlerine donmus sanirim cok fazlaydi biraktim yarim..
seyyah sana da aferim kis masallah baya kilo vermissin.. bende kanamam olsun sonra asilmayi dusunuyorum cunku boyle olmuyor..
oflu sende hamma kucukmussun kiz :)) ne guzel bayiliyorum genc annelere... aramizda cok fark yok gerci bende 23 yasindayim..
sağol aysunum bende başlayım bakalım bizimkilerden fırsat bulupta pc yi ale geçire bilirsem ne alaayok canım istediğin her zaman yapabilirsin...sadece yemekten hemen sonra yapmamaya gayret et...
hatta karnın biraz açken yapabilirsen daha iyi...
afiyet olsun ildam ye ye yarasın bebişimizeayyy çıkar inşallah canıım
alttan derse gerçekten uçan tekma atabilirim
ama kocayı ikna edemicem sanırım :) c.tesi kesin gideriz gibi geliyoo 6+3 olucaz ozaman belki daha fazla dr söölicek artık .ama karnımı görünce şok olucaz oarası kesin
kızlar benş dövün yaaa
şu milkanın üzümlü fındıklı çikolatasını oturup hepsini yiyorum :111:
emineminecim yaaa, nasılsın sen bakayım. İyisin dimi herşey yolunda. en son gördüğümde seni çok depresiftin ama şimdi iyi gibi geldin bana
ohh mis gibii süpermiş bu valla yenı bi çeşit daha eklemiş oldum yemek listeme
bunu ben yarın yapayım cunku pattıslerı koydum ocaga
ama mutlaka yapıcam sebzelerı severım cunkulum
tşk ederim cnm benımm
yok beaa hepimiz üleydik test yapsammı su belirtilerim var acaba hamimiyim vs vs
gayet normal yanı bunlar kuzum
ohhh mis gibiiiii kuzumm güzel olmazmı heeçç bende pattısın herşeyini yirim çok severim
biber kızartma domato soslu super olur valla bayılırım anamm ben gene acıktım yahu
bende balık yapıyım bare yine. Yemek olmadığı her gün balık yapıyorum. Çocuk içimde hamsi olucak kemik yerine kılçıkları olcak o kadar çok yiyoruz yani. acaba fazlasının zararı varmıdır yani haftada 3 falan
valla sinirlendm heeduygum hoşgeldinnnn
sinirlenme sakinn
sen sağol canım karnımı acıktırdın bence yazdan böyle patlıcanları falan kızatıp dolaba koymak lazım
kışın her şey hormonlu
hoşgeldin canımmmmm...
valla maşallah sana duygum gidiyo kiloların hızla
benim biraz duruldu ama bu gün oynadı tartı azda olsa 69.2 di..bakalım cumaya ne olacak ma yavaşladı bende..
okul bitti ya ne zümresiymiş o öle..
bizde yok şükür ki..hatta 3 gündür okullar tatil kar yüzünden yarında tatilmiş..
cnm daha gelmedi mi kanaman yaa ama nie beklıolar ki burda hemen alıolar boyle durumda ama :26:gttn mi dra tekrar ?
bişey olmaz canım
zarar vermeyecek nadir şeylerden
bol bol ye yiyebiliyorken
hoşgldin canım sende
iyisin di mi?
teşekkürler geçti sayılır
ben şuan 22yim martta bende 23 olucak canım. Oflu kaç yaşındaymış onu kaçırdım
Seninde rabbim tez zamanda yardımcın olsun kanaman başlasın inşallah. Seninde kafan azıcık rahatlasın. Sen çok güçlüsün kuzum. Çok takdir ediyorum senin sabrını
ben geldmmmmmkızlarrr nberrr ..tam işler bttti rahatladm derkn tombaladn zümre çıktı sinirlendm çok bi donmde altı tane zümre olckmş bundan sonra her sene bu sene yapaym da seneye başkası yapsn ....öksürük devm edıo bazen geçti gibi oluo bazen bi tutu pir tutuo...bugun 80.5 çıktım kızlar sabah gdıo klocuklarr
ztarımmm seni çok mrk ettm geçmişi hiç okumadm iisin de mi cnm ne oldu durum ?
hulyammm bnm çakşır kökü geldi versene tarifni balım yarm kavanoz kadar var ama alrm daha ii bi bal bulmak istiyorum ...
sağol aysunum bende başlayım bakalım bizimkilerden fırsat bulupta pc yi ale geçire bilirsem ne alaa
afiyet olsun ildam ye ye yarasın bebişimize
iyim esram çok sağol hala canım sıkkın ama atlatıcam inşallah sen nasılsın şeker boş ver sen benii
ztarım hoşgeldin canım nasılsın başladı mı kanaman dr gittin mi bidaha:26:
hoşgeldin ztarım iyi misin ?
kanama derken neyin kanamasını bekliyosunuz canım onu anlayamadım ben gerçekten.
iğne falan mı vurdular da düşmesini bekliyolar..
evet canım birazcık küçüğüm ama aramızda yaş farkı yok fazla abla dememe de gerek yok :)
hayırlısıyla gencecik anne oluruz İnşallah....
doktora tekrar carsamba gidiyorum o zamana kendigilinden kanama olmazsa doktor hapla kanatacak.. ya duygum bir suru doktorla konustum su an hala embriyo seviyesinde orgnlari bile olusmamis,, su asamada anneye zarari olmaz diyorlar.. biliyorum turkiyede hemen kurtaja aliyorlar ama ben beklemeyi tercih ederim o da cok saglikli degilki..
iyiyim ferdam.. hamdolsun..
oo bizde seninle yasit sayilirmisiz puffycim.. saol canim benim.. bazen guc muc kalmio adamda ama o kadar da normal sonucta .. ofluda 20 su anda
cnm hulyamm bnmmkızdırmışlar bak benim arkadaşımı hıııı
bende sinir oldum onlara şimdi
canım çaksır tozu kaç gr onu söylermisin
ben balparmak almıştım marka olarak.
valla sinirlendm heededm ne zümresi bi de ben boyle hazrlk falan yaparm ederm boyle zümre toplantılardan once gökten inme olnca gıcık oluorm ama yapck bşey yok yapcz paşa paşa cnmmm oflummm hoşbuldk cnm benmmm once bu hızla bi içimi dokeym dedm
ohh ya ne guzel valla sıkldm ben de artık okldann :26: kuş konduruoz yaa ondan oluo bu zumrelerzümre olnca başarı artık oyle bi artıo ki anlatamam
Aysunm sen benden zayfsn duruşa daha cbuk geceblr klolar hiç motivasyonunu bozma bnm odem gdıo bence asıl klolar gtmeye başlaynca azalck klo vermm bnm de ....
bat bugündü gelmedi kırmızılarrrrrrrrrrrrrrmaşallah maşallahhhhh yarın baksammı bi idrarrrrrrrrrr
bat bugündü gelmedi kırmızılarrrrrrrrrrrrrrmaşallah maşallahhhhh yarın baksammı bi idrarrrrrrrrrr
Benim annem kardeşime hamile iken sabah kahvaltısında bile hamsi yiyormuş :) Rahat ol yani, balık gibide çocuk doğurmuştum der hep.
Ama tabii bir de şöyle bir durum var kardeşim ağzına balık sürmez, anne karnında fazla yediğinden herhalde
evet canım yaşıtız. Rabbim hep sabrını arttırsın güzelim. Kolay şeyler yaşamıyorsunoo bizde seninle yasit sayilirmisiz puffycim.. saol canim benim.. bazen guc muc kalmio adamda ama o kadar da normal sonucta .. ofluda 20 su anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?