beta düşüşe geçtiyse o zaman kanama gelebilir..ikinize birden yazayim kizlar.. baslamadi daha kanamam haftaya gidicem doktora.. doktor beta hormonu duseceginden kanamanin baslamasi gerekir dedi.. yanni bebek kendisi duser dedi.. ama haftaya gittigimde hala kanamam gelmemis olursa o zaman hap verip o kanama olmasini saglicak.. durum bu ben kanama olunca yazarim burda zaten..
bat bugündü gelmedi kırmızılarrrrrrrrrrrrrrmaşallah maşallahhhhh yarın baksammı bi idrarrrrrrrrrr
o zaman bizim drlarda var problem yaa bnm arkdası gttigi gibi kurtaja almşlardı kız şok olmştu ...oyledr ztarım yaa ama bak az da olsa agrı falan hssedersn hemen gt tmm mı ...
HEHE ATALIM CNM BENİM HEPSİNİ HEMDEhep öyle cnmcım acamilikler oluyo başlarda daha yenı başlamışsınız cnm benım oyuzden sıkma canını
eşine keçiboynuzu pekmezi yedir o iyi oluyo erkekler için sabah akşam yesin
ben şuanda hamişim cnmcım 9+4 günlük
inşallah senınde tez zamanda gelır bebişin
hehe bencede atalım hepsiciğini kazana
çok hoşuma gitti bu fikir
keşke deseydi ohh olurdu ona hıh
ama en guzelı ne bılıyomusun ınsanın kocasının yanında olması destek cıkması
niceleri var kocalarıda annelerınden taraf olan oyuzden sukurler olsun kuzucum
bizimkiler bizden yana
AMİN cnm inşallah bu ay gelir senide bebişin.aaa çok sevindim Rabbim hayırlı bi şekilde kucağında almayı nasip etsin inşallah.ovulasyon testi almayı düşündüm ama zaten ilaç bitince doktora gittim yumurtlamam oluşmuşmu diye doktor tamam çatlamış dedi.kısmet şubat ayına inşallah.yarın yine gidecem..
hoşgeldin cnm sendrom diyosun zaten belli bir dönemde olduysa şimdi adetin düzenliyse geçmiştir allahın izniye.Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım kabul ederseniz tabiiSize birşey danışmak istiyorum 3 yıl öncee pko sendromu teşhisi konuldu ama 2009 ocaktan beri adetlerim de düzenli sizce hastalığım geçmiş midir ?
bat bugündü gelmedi kırmızılarrrrrrrrrrrrrrmaşallah maşallahhhhh yarın baksammı bi idrarrrrrrrrrr
bende küçükken balıkdan nefret ederdim. ;Sadece babamın yaptığı balığı yerdim. Sonra evlenince bende denedim bende babam gbi yapıyomuşum. Ondan yiyorum sürekli. Nasılsa büyünce anası gibi balık manyağı olur oda
evet canım yaşıtız. Rabbim hep sabrını arttırsın güzelim. Kolay şeyler yaşamıyorsun
Bu arada eğer benim ilk düşüğüm doğsaydı 3,5 yaşındayı şuan ve ben 18 yaşında anne olmuş olucaktım
hadi inşallahhh olucak bu sefer ha gayret diyeyim bol bol çalışşşSağol canım benim iyiyim bende, bu ay hamile kalayım diye kastırıp duruyorum. 8 Şubat bat 13 şubat evlilik yıldönümüm.
Tutturursak süper olacak valla. Ay Allah benim iyiliğimi versin
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım kabul ederseniz tabiiSize birşey danışmak istiyorum 3 yıl öncee pko sendromu teşhisi konuldu ama 2009 ocaktan beri adetlerim de düzenli sizce hastalığım geçmiş midir ?
öğretmene yükten başka bişey değil bu zümreler yaa..
he bide okulda toplanıp zümre yapam bi sizi gördüm canım...
biz evde hallediyoruz zümrelerineyse dönem sonu cnm sıkma canını bu son bitti okul..
yok yok motivm düşmedi aynen yolumuza devam canımm..65 olana kadar hızla devam sonrası yavaş yavaş olsa da olur..
ama ben haftaya ank.gidicem ya annemm k.validemin yemeklerine nasıl dayanıcam bilmem..kilo alıp gelmezsem iyi
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım kabul ederseniz tabiiSize birşey danışmak istiyorum 3 yıl öncee pko sendromu teşhisi konuldu ama 2009 ocaktan beri adetlerim de düzenli sizce hastalığım geçmiş midir ?
mrblar kızlar nasılsınız eminecim sen nasılsın çıkmadan bi gireyim dedim hepinizi çok sefiyorum iyiki varsınız
cnm hulyamm bnmmburda sknlştm ben hemen
150 grm kadar cnm balım az ama şimdlk yarım kavanoz şimdlk az ona katsam sonra bal aalıp kalanı onnla karştrsm olur mu ?
beta düşüşe geçtiyse o zaman kanama gelebilir..
hakkında hayırlısı olsun canım.. ne kadar üzülme desek de boş.
aynı şeyleri yaşadğım için seni daha iyi anlıyorum
şöyle düşün daha sağlıklı olmak için yeniden gelicek meleğin...
RABBİm sabır versin...
bidaha da yaşatmasın inşallahh
güldürdün kız beni güzel kafiye olmuş :)
bende küçükken balıkdan nefret ederdim. ;Sadece babamın yaptığı balığı yerdim. Sonra evlenince bende denedim bende babam gbi yapıyomuşum. Ondan yiyorum sürekli. Nasılsa büyünce anası gibi balık manyağı olur oda
evet canım yaşıtız. Rabbim hep sabrını arttırsın güzelim. Kolay şeyler yaşamıyorsun
Bu arada eğer benim ilk düşüğüm doğsaydı 3,5 yaşındayı şuan ve ben 18 yaşında anne olmuş olucaktım
hoş geldin şekeriyim canım çok şükür sen ve bebişlerin nasıl kaç aylık oldunuzz bende seniii çok seviyorummmm
hayirlisi canim benim benimde aklima gelio soyle bende haftalari sayiyordum ah su ilk 3 ay bitsede rahat etsem diye .. aklima gelio su haftada bu haftada olurdu falan diye ama oyle dusunmemek gerekiyor ya,,, hatta mumkunse hic akila getirmemek en iyisi yani.. ben hemen doktroun randevu kagitlarini , ultrasin fotolarini kaldirdim gozumun onunden.. telefonumda bir program vardi hafta hafta bebegin gelisimini soyleyen onu da kaldirdim.. su an tek dert insanlara aciklama yapmak geregi.. o beni cok yoruyor.. ailem arkadaslarim dogal olarak gecmis olsun demek istiyor ama bana bunu konusmakl her zaman iyi gelmiyor.. onu da atlatsam ne bileyim hemen rejimdir spordur falan.. doldurcam kendimi..
peki senin dusuklerin neden olmus canim test falan yaptilar mi ??? kac tane oldu bu arada
ASEMB hamile kalmak için özellikle yaptığınız yada kullandığınız birşey varmıydı...
damlaaa geçmişi karştrrken bunu buldmm butun gece bebişleri gördm ben yaa ...bi bebiş vermşler kucagma o kadar agırdı ki ...boyle zor tutmşm beli acımış bırakncaiyi geceler canım Allah rahatlık versin rüyanda bebiş gör emi
canım bu varya bütün topiğe yeter
çokmuş gr
ölçüsü şöyle canım 10 gr çaksıra 200 gr
sen o yarım balı hiç yapma canım iyi bir bal aldır eşine 1 kilo 50 gr karıştırıp yap canım.
baya çıkacak zaten o
sen onu üçe böl canım öyle yap tamam mı birde tahta kaşıkla karıştır mutlaka eşin yerkende tahta kaşık kullansın
birde ışık almayacak bir yerde dursun mutfak dolabının içinde yani
doktora tekrar carsamba gidiyorum o zamana kendigilinden kanama olmazsa doktor hapla kanatacak.. ya duygum bir suru doktorla konustum su an hala embriyo seviyesinde orgnlari bile olusmamis,, su asamada anneye zarari olmaz diyorlar.. biliyorum turkiyede hemen kurtaja aliyorlar ama ben beklemeyi tercih ederim o da cok saglikli degilki..
iyiyim ferdam.. hamdolsun..
oo bizde seninle yasit sayilirmisiz puffycim.. saol canim benim.. bazen guc muc kalmio adamda ama o kadar da normal sonucta .. ofluda 20 su anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?