Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

beta düşüşe geçtiyse o zaman kanama gelebilir..
hakkında hayırlısı olsun canım.. ne kadar üzülme desek de boş.
aynı şeyleri yaşadğım için seni daha iyi anlıyorum
şöyle düşün daha sağlıklı olmak için yeniden gelicek meleğin...
RABBİm sabır versin...
bidaha da yaşatmasın inşallahh

bat bugündü gelmedi kırmızılarrrrrrrrrrrrrr maşallah maşallahhhhh yarın baksammı bi idrarrrrrrrrrr

güldürdün kız beni güzel kafiye olmuş :)

o zaman bizim drlarda var problem yaa bnm arkdası gttigi gibi kurtaja almşlardı kız şok olmştu ...oyledr ztarım yaa ama bak az da olsa agrı falan hssedersn hemen gt tmm mı ...

evet canim zaten kontrol ediyorum kendimi ve kanama beklemiyorum acikcasi cunku tamamen hamile modundan cikamadim... hissediyorum yani vucudumdan bunu ama az kaldi .. tembelligim gecti mesela.. midem daha iyi.. bu gun yine kotu oldum ama.. geciyor yani hamilelik modum ama haftaya kadar nolur bilemem.. insaallah en dogal sekilde hallolur hapa bile gerek kalmadan.. burda hersey oyle duygucum herseyi en dogal sekille yapmaya calisiyorlar.. yani en azindan gordugum dogum olayinda bu sekilde.. hayirlisi olsun.. doktoruma guvenim artti bir kac doktora daha danisinca.. bekleyelim bakalim.. az kaldi kilo verme topigine gelmeme ama o arada da deli gibi yiyorum kilomu da artiriyorum.. psikolojik affedin emi

Geldiiimmmm misafirler gitti yemegimi koydummm kadin bide fal bakiyo sormayinnn gitsin acik tenli bi cocugun olcak gozleride acik renk olcak dedi heycannn yaptimmm ruyamda gordugum bebeyi anlatti rresmennnn ama her dedigi cikti bugune kadarrr kiz bennn simdi 4 ay nasi beklicem bu veleti dogsada gorsemmmm

HEHE ATALIM CNM BENİM HEPSİNİ HEMDE

[
AMİN cnm inşallah bu ay gelir senide bebişin.

hoşgeldin cnm sendrom diyosun zaten belli bir dönemde olduysa şimdi adetin düzenliyse geçmiştir allahın izniye.

bat bugündü gelmedi kırmızılarrrrrrrrrrrrrr maşallah maşallahhhhh yarın baksammı bi idrarrrrrrrrrr

maşallah gelmezler inşallah bebiş gelir inşallah

mrblar kızlar nasılsınız eminecim sen nasılsın çıkmadan bi gireyim dedim hepinizi çok sefiyorum iyiki varsınız

bende aynı şeyleri yaşadım canım. ilk düşük olmasaydı şuan doğmuş ve 6 aylık bebeğim olacaktı.. ve yine düşmeseydi karnımda 2.5 aylık bebeğim olacaktı.
her şey de var bi hayır diyelim.

Sağol canım benim iyiyim bende, bu ay hamile kalayım diye kastırıp duruyorum. 8 Şubat bat 13 şubat evlilik yıldönümüm.
Tutturursak süper olacak valla. Ay Allah benim iyiliğimi versin
hadi inşallahhh olucak bu sefer ha gayret diyeyim bol bol çalışşş

hoş geldin canım armıza tabiki kabul etmek nedemek bizimlesin canım adetlerinin düzenli olması bence iyiye işaret sen yinede doktora görün istersen

sorma yaa neymiş izmirnn başarısı yukselckmiş...evde zümre ohh çok iimiş yaa ....
ben de bu haftasonuna annme gtcm fırında tavuk falan yapckmş haff olur senn için de dıo annm ...valla haff yemekler yapsn ver klolarını kızım neolur die o beni gaza getrdi ii de demş ama ...şimdi sevnr farketti çünkü gozle görnr şeklde...yani dkkat edersn tabii 70lere düşeym o zaman farkeder herkes heralde

Hosgeldin canim gecmis olabilir tabi ama pko surekli dr takibi gerektirir bu sure icinde dra gitmedin mi bende 13 yasindan beri pkoluyum her ay giderdim dra hamile kaldigim ay kendiliginden gecmisti

mrblar kızlar nasılsınız eminecim sen nasılsın çıkmadan bi gireyim dedim hepinizi çok sefiyorum iyiki varsınız

hoş geldin şeker iyim canım çok şükür sen ve bebişlerin nasıl kaç aylık oldunuzz bende seniii çok seviyorummmm

benim yine midemden ses gelmeye başladı gideyimde yemeğimi çorbamı yapıyım...
görüşürüz canlar

cnm hulyamm bnmm burda sknlştm ben hemen
150 grm kadar cnm balım az ama şimdlk yarım kavanoz şimdlk az ona katsam sonra bal aalıp kalanı onnla karştrsm olur mu ?

canım bu varya bütün topiğe yeter
çokmuş gr
ölçüsü şöyle canım 10 gr çaksıra 200 gr
sen o yarım balı hiç yapma canım iyi bir bal aldır eşine 1 kilo 50 gr karıştırıp yap canım.
baya çıkacak zaten o
sen onu üçe böl canım öyle yap tamam mı birde tahta kaşıkla karıştır mutlaka eşin yerkende tahta kaşık kullansın
birde ışık almayacak bir yerde dursun mutfak dolabının içinde yani

saol canim benim.. insaallah hepimiz icin hersey daha guzel olur bundan sonra.. olanla olene cagre yok.. napalim..

hayirlisi canim benim benimde aklima gelio soyle bende haftalari sayiyordum ah su ilk 3 ay bitsede rahat etsem diye .. aklima gelio su haftada bu haftada olurdu falan diye ama oyle dusunmemek gerekiyor ya,,, hatta mumkunse hic akila getirmemek en iyisi yani.. ben hemen doktroun randevu kagitlarini , ultrasin fotolarini kaldirdim gozumun onunden.. telefonumda bir program vardi hafta hafta bebegin gelisimini soyleyen onu da kaldirdim.. su an tek dert insanlara aciklama yapmak geregi.. o beni cok yoruyor.. ailem arkadaslarim dogal olarak gecmis olsun demek istiyor ama bana bunu konusmakl her zaman iyi gelmiyor.. onu da atlatsam ne bileyim hemen rejimdir spordur falan.. doldurcam kendimi..
peki senin dusuklerin neden olmus canim test falan yaptilar mi ??? kac tane oldu bu arada

bebekk istiyorum bendeeee :)) sanki bu ay belirtiler varmış gibi geliyor ama psikolojikte olabilir diyorum kendi kendime umutlanmak istemiyorum Rabbim isteyen herkese nur topu gibi bebişler nasip etsin İnşallahhh

ilki ilaç kullanmıştım ondn kaynaklı ikincisi sağlıksız gebelik. Bütün tahliller vs yapılmıştı. Hatta bu ay histeroskopi çektirip aşılama yaptırıcaktık velet kendiliğinden geliverdi.

Seninde tez zamanda kucağın dolsun inşallah

ASEMB hamile kalmak için özellikle yaptığınız yada kullandığınız birşey varmıydı...

cnmcım yemeklerımı hallettimde geciktim kusuruma bakma emi
biz pek bişey yapmamıstık ilk deneme diye
ama mesela herife sıcak duşu yasaklamıstım
o zararlı spermlere bide çamaşırını dar değil bol giydirmiştim ona
keçiboynuzu pekmezı yemişti sabah akşam
bide ben ilişkiden sonra 15 dak bacaklar havada yattım sonra bi 15 dakkada yanıma dönüp yattıydım cnmcım

iyi geceler canım Allah rahatlık versin rüyanda bebiş gör emi
damlaaa geçmişi karştrrken bunu buldmm butun gece bebişleri gördm ben yaa ...bi bebiş vermşler kucagma o kadar agırdı ki ...boyle zor tutmşm beli acımış bıraknca nasl bi toramandı yaa hala gözmde bebiş saçlı bi bebişti oglum olcakmş gördm bi ara ...kocaman bi bardak süt içtm ruyamda ..ve eşimle amerikayaa gtmişiz boyle deli gibi gezıodk gormedgm şey kalmadı anlayacagınız

ne çok almşmm yaa 80 tl klosu 10 liralk aldm bu bal da degerlnsn cnm azcık koyaym o zaman ben bu bala ...sonra ii bi bal alıp ona da yaparm çook saol hülyacmm

Son düzenleme:

canım ya üf takip ediyorum senin durumunu ama benim hemen aldılar 8. haftada hiç kanatalım demediler kafama takılıyo şimdi
hiç kimse bana böyle bişey demedi valla içlerim acıdı hep
eminim kanamayla düşseydi öyle olmazdıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…