- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Valla böyle yapınca daha çabuk geliyor bebişler inşalllah sende de öyle olur.Benim iyi gidiyor işte şikayetler bi oluyor bi duruyor onlara alışmaya çalışıyorum.Uyku durumu iyi yani gün ortası uykusu olmuyor ama sabah yatakla vedalaşamıyorum.Halsizlik oluyor ama uyuyamıyorum.İğnelere de devam 9 ay boyunca yapacağım,sağlıklı olsun da herşeyi yaparım.
Dejavu yeşiller hayırlı olsun dediydim ama görmedin olsun bi daha diyi.Hayırlı olsun canım başarılar dilerim.
canım ya üf takip ediyorum senin durumunu ama benim hemen aldılar 8. haftada hiç kanatalım demediler kafama takılıyo şimdi
hiç kimse bana böyle bişey demedi valla içlerim acıdı hep
eminim kanamayla düşseydi öyle olmazdıı
ilki ilaç kullanmıştım ondn kaynaklı ikincisi sağlıksız gebelik. Bütün tahliller vs yapılmıştı. Hatta bu ay histeroskopi çektirip aşılama yaptırıcaktık velet kendiliğinden geliverdi.
Seninde tez zamanda kucağın dolsun inşallah
Geldiiimmmm misafirler gitti yemegimi koydummm kadin bide fal bakiyo sormayinnn gitsin acik tenli bi cocugun olcak gozleride acik renk olcak dedi heycannn yaptimmm ruyamda gordugum bebeyi anlatti rresmennnn ama her dedigi cikti bugune kadarrr kiz bennn simdi 4 ay nasi beklicem bu veleti dogsada gorsemmmm
ne çok almş yaa 80 tl klosu 10 liralk aldmbu bal da degerlnsn cnm azcık koyaym o zaman ben bu bala ...sonra ii bi bal alıp ona da yaparm çook saol hülyacmm
canim hic oyle dusunme benim de psikolojim farkli.. dusunsene hala hamileyim icicmde bebek var ama yasamiyor.. bir an evvel normal hayatima donmek istiyorum ama yapamiyorum.. bu her halukarda zor bir durum oyle de olsa boylede.. her iki halukarda sonuc degismiyor cunkuu..
canim insaallah bu sefer saglikla guzellikle tamamlarsin hamileligini.. cok seviniyorum sizin adiniza..
Süt içmek çok hayırlıdır. Mutluluğun ve başarının simgesi olan bu rüya, aynı zamanda sağlıklı yaşamın habercisidir.
Rüyada erkek çocuk görmek ""A, müjde, dedi, iste bir civan.i"" mealindeki ayetin isaret ettigine göre, müjdeye isarettir.
TAMAM CANIM AMA AYARLAMA ÇALIŞ ÖLÇÜSÜNÜ TAMAM MI
ŞİFA OLSUN İNŞALLAH CANIM.AKTARDAN ALDIN DİMİ TOZ OLARAK
BENDE BU BİTİNCE EVDEKİYLE HİÇ UĞRAŞMIM HAZIR ALIRIM
ÇOK ZOR OLUYO EVDE ROBOTTA YAPMAK ROBOTU ÇOK KÖTÜ YAPTI ALLAHTAN ESKİYDİ ZATEN YENİSİNİ ALMIŞTIMM
ztar
naber kuzum
nasılsın ne var ne yok
BEN İNANIYORUM CANIM İYİ ÇIKACAK DEĞERLER.
DUALARIMIz SENİNLE CANIM.ÇAKSIR DA ETKİSİNİ GÖSTERİR O ZAMANA KADAR KESİN
eşini rahatlatmaya açlış sen canım o zamana kadar ne kadar az stresli olursa değerler o kadar iyi çıkar.
iyiyim seyyahim civanim sen nasilsin.. kahvalti yapiyorum.. aferim kis sana ne guzel kilo vermissinn
beraber devam edelim kuzum
kafan da dağılır
8daha versem
harıka olacak...
sen de başla artık
ye kahvaltını sonra başla
iyi olmana sevindim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?