Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

sağol canım görmemişimdir giremedim çünkü topiğe bugün pek..

canim hic oyle dusunme benim de psikolojim farkli.. dusunsene hala hamileyim icicmde bebek var ama yasamiyor.. bir an evvel normal hayatima donmek istiyorum ama yapamiyorum.. bu her halukarda zor bir durum oyle de olsa boylede.. her iki halukarda sonuc degismiyor cunkuu..

canim insaallah bu sefer saglikla guzellikle tamamlarsin hamileligini.. cok seviniyorum sizin adiniza..

ne çok almş yaa 80 tl klosu 10 liralk aldm bu bal da degerlnsn cnm azcık koyaym o zaman ben bu bala ...sonra ii bi bal alıp ona da yaparm çook saol hülyacmm [/QUOTE]

TAMAM CANIM AMA AYARLAMA ÇALIŞ ÖLÇÜSÜNÜ TAMAM MI
ŞİFA OLSUN İNŞALLAH CANIM.AKTARDAN ALDIN DİMİ TOZ OLARAK
BENDE BU BİTİNCE EVDEKİYLE HİÇ UĞRAŞMIM HAZIR ALIRIM
ÇOK ZOR OLUYO EVDE ROBOTTA YAPMAK ROBOTU ÇOK KÖTÜ YAPTI ALLAHTAN ESKİYDİ ZATEN YENİSİNİ ALMIŞTIMM

iyi kaynatmışsınızdır valla :13: cok sık olmamak kaydıyla ev oturmalarını seviyorum ya bide kafa dengi kişiler olcak allahhh
4 ay mı kaldııı süper yaaaa Ah ahh şu günlerr ne cabuk geçiyor canım
yaza ogluşunu sevceksin bide yaza gelice için hep kısacıcık seyler gicek yicen onun kollarını bacaklarınıı

ne çok almş yaa 80 tl klosu 10 liralk aldm bu bal da degerlnsn cnm azcık koyaym o zaman ben bu bala ...sonra ii bi bal alıp ona da yaparm çook saol hülyacmm

TAMAM CANIM AMA AYARLAMA ÇALIŞ ÖLÇÜSÜNÜ TAMAM MI
ŞİFA OLSUN İNŞALLAH CANIM.AKTARDAN ALDIN DİMİ TOZ OLARAK
BENDE BU BİTİNCE EVDEKİYLE HİÇ UĞRAŞMIM HAZIR ALIRIM
ÇOK ZOR OLUYO EVDE ROBOTTA YAPMAK ROBOTU ÇOK KÖTÜ YAPTI ALLAHTAN ESKİYDİ ZATEN YENİSİNİ ALMIŞTIMM[/QUOTE]

evt kökmiş orda toz halne getrdler cnm tmm ayarlıcm cnm saol hülyamm ...bizm hastahne işi haftaya hafta içi olck kızlar dua edin olur muu bu sefer üzülmeym yaa ii şeyler duymak istiyorum ...inş oyle olsnnn ...

psioloji konusunda haklısın bebek gitse bile ilk regl dönemin gecmeden normal hayatına dönemiyosun .
ne zaman o döngü bir kez dönücek o zaman canım.
benim 3 ay gecti bile zaman çok cabuk geciyor canım .....
:44:

Süt içmek çok hayırlıdır. Mutluluğun ve başarının simgesi olan bu rüya, aynı zamanda sağlıklı yaşamın habercisidir.

Rüyada erkek çocuk görmek ""A, müjde, dedi, iste bir civan.i"" mealindeki ayetin isaret ettigine göre, müjdeye isarettir.

Son düzenleme:
selam kızlar kociş evde giremiyorum dün gece hiç uyuyamadım saat 6.30 kadar tv izledim sonra dalmışım 9.30da da eşim geldi kahvaltı ettik sonra gene yattık ama komşunun sesinden uyuyamadık alışverişe gittik kociş çıtır pane tavuk istiyo onu yapcam birazdan

ztar çok geçmiş olsun canım allah herşeyin hayırlısını versin hepimize

bende dün gece rüyamda erkek bebek gördüm kucağımdaydı ama benim mi bilmiyorum :)

evt kökmiş orda toz halne getrdler cnm tmm ayarlıcm cnm saol hülyamm ...bizm hastahne işi haftaya hafta içi olck kızlar dua edin olur muu bu sefer üzülmeym yaa ii şeyler duymak istiyorum ...inş oyle olsnnn ...[/QUOTE]

BEN İNANIYORUM CANIM İYİ ÇIKACAK DEĞERLER.
DUALARIMIz SENİNLE CANIM.ÇAKSIR DA ETKİSİNİ GÖSTERİR O ZAMANA KADAR KESİN
eşini rahatlatmaya açlış sen canım o zamana kadar ne kadar az stresli olursa değerler o kadar iyi çıkar.

saol cnm bnmm inşşş ..ben stres yapma dedkçe inadını stres yapıo bnm kociş yaa ters adam ama bu sefer çok stresli deglm dıodu blmıorm ki valla inşş ii çıakr hülyam ya aynı çıkarsa yne ona göre bi çaresi bulnur dra gtcgmz için tahlili alnca daha bi guvende hissedrm kendimi ...ii bdr die okdm gtcgmz dru ama inş oyledr ...bnm gtcgm bu hastahanede tüp bebek ve aşılama yok dıe blıorm oyle olan hastahanelr drek ona yonlendrıomş insanları ... o yuzden de buraya gtmk istiyorum zaten ...dielm burası da derman olmadı o zaman direk üni hast. tüp bebek merkezne başlcm hülyam ...ama buna daha zaman var inşş da gerek kalmaz

Son düzenleme:
iyiyim seyyahim civanim sen nasilsin.. kahvalti yapiyorum.. aferim kis sana ne guzel kilo vermissinn

beraber devam edelim kuzum
kafan da dağılır
8daha versem
harıka olacak...
sen de başla artık
ye kahvaltını sonra başla
iyi olmana sevindim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…