Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

beraber devam edelim kuzum
kafan da dağılır
8daha versem
harıka olacak...
sen de başla artık
ye kahvaltını sonra başla
iyi olmana sevindim canım

kahvaltim gayet iyiydi yahu.. zararli bisey yoktu.. bende 60 olsam super olur.. aslinda coookkk zayif olabilirim o zaman 65 bana daha iyi olabilir ben cok zayif sevmiom..
basliyorum su andan itibaren hayirli olsun

inşllh duygum
hep beraber
hepimiz çıtır çerez olacaz
evettttttttttttttt
kahvaltim gayet iyiydi yahu.. zararli bisey yoktu.. bende 60 olsam super olur.. aslinda coookkk zayif olabilirim o zaman 65 bana daha iyi olabilir ben cok zayif sevmiom..

hoşşşgeldn o zamann aramızaaaa

Son düzenleme:

yok kızım çıtayı yükselt
ben de zayıf sevmem ama hamıle kalcaz ya
onun için zayıflayacaz iyicene
bebek rahat etsin içerde

canım zaten hamılelıkte alınıyor ya
ne kadar verirsek o kadan iyi

iyi yapmışsınız canım öyle bir yer bularak.
ama hemen tüp falan düşünme bi sonucu alın bakalım üroloji dr gösterin o ne diyecek eğer ameliyatla iyi olacaksa ameliyat olur canım.sonuçta normal olması ihtimali avrken neden tüp yapacaksın ki.
bak bana tüpbebek de tek çare değil yani şuanaki aklım olsaydı yapmazdım emin ol.
eşime daha iyi bakardım.iyi bir ürolojiye giderdik ama biz çok kötü olduğumuzu düşünerek gitmiştik oraya.
yani testisten sperm arayacaklarını düşünerek gittik ama çok şükür öyle olmadığını öğrendik.
nerden nereye geldik diyorum şimdi.ben geçen sene bu zamanlar hiç bir zaman normal hamile kalamayacağım ben diyordum.ama şimdi normal olucak diye umut edebiliyorum canım.
allah herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah bizlere.
hep diyorum allah sevdiği kuluna dert sıkıntı verirmiş bizde onlardan biriyiz canım elbet bizimde yüzümüz gülecek bir gün

cnm hülyammm yaaa döktrmşsn vallaa Allah bi kere razı olsn cnm arkdasm hadi once sen hamiş ol ben de yetşym sanaaa...en son ihtmal hulyam yaa hemen degl ...daha elmden geleni yapmaya dvmmm ameliyat olursa zaten beklnir altı ay falan ...ama içimden bi ses normal olcak dio aslnda ...gönlm de onu çok istıo hadi inşşş

hosbulduk canim duygucum... napim bekle bekle kendime oluyor zararim.. psikolojim bozuk diye yiyip yine kendime yapiyorum yapacagimi... yeter dimi.. yanii

elbett oylee ztarımmm ben de oyle yedm yedm sonum tombşlk oldu başla iki haftada hissetmeye başlıo insan sonucu bak ben 80.5 oldm ble

kızlar az önce ovucan yaptım,

14.,15.,16. günler kopkoyu 2. çizgi vardı..

bugün 17. gün veeeeee4. defaaaa

Son düzenleme:
allah allahh ne hayıtmş bu beee

bana bişeyler oluyoooooooooo:2:
her hayıt içen de 4 gün üstüste koyu çizgi mi oluyo.. sanmam..
bu ne bu neeeeeeeeeeeeee
benim batım ne zamannnnnnnnnnnnnn

inşallah canım ben inanıyorum herşeyin iyi olacağına moral bozmak yok tamam mı hele senin hiç yok sen iyi olmalısın ki eşin daha da iyi olsun.
ben eskiden herşeye ağlar zırlardım.başıma bunlar gelince diğer ağladığım şeylerin ne kadar gereksiz olduklarını anladım.ben ne kadar sağlam durursam eşimde o kadar sağlam durur dedim.
çünkü onun tek derdi benim üzülmemem.ben sırf o üzülmesin diye ağlamamıyorum artık hele onun yanında hiç ağlamıyorum.
erkekler sert görünürler canım ama aslında bizim kadar kuvvetli değiller.sende ona göre davran canım sakın pes etme umutsuz olma.herşey iyi olacak iyi düşünelim iyi olsun dimi

bana bişeyler oluyoooooooooo:2:
her hayıt içen de 4 gün üstüste koyu çizgi mi oluyo.. sanmam..
bu ne bu neeeeeeeeeeeeee
benim batım ne zamannnnnnnnnnnnnn

ben de gecen ay üstüsüte üç gün görmştm cnm dördncü gün yapmadm blmıorm ...hayıttan once olmuodu ama bnm...senn de olmuodu demi brancadan sonra bi de hayıttan sonra boyle oldu iknici günn üstüne 14 koynca kaç oluo tarih ?bnm iknici güne 14 koydm bat o gundu cnm...

maşallah canım yaaaa
halvete devam
bu akşam hürremde uzun bir aradan sonra halvete girecek

halvetin lafını bile duymak istemiyorum artık hülyaaa
ama tabi bööle giderse halvet şart offfffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…