inşallah senin olur o bebek canımmm
hayırlara çıksın inşallah
verrsn seyahımm verrsn bu hızla gtck bizim klolarrrr
beraber devam edelim kuzum
kafan da dağılır
8daha versem
harıka olacak...
sen de başla artık
ye kahvaltını sonra başla
iyi olmana sevindim canım
evetttttttttttttttinşllh duygum
hep beraber
hepimiz çıtır çerez olacaz
kahvaltim gayet iyiydi yahu.. zararli bisey yoktu.. bende 60 olsam super olur.. aslinda coookkk zayif olabilirim o zaman 65 bana daha iyi olabilir ben cok zayif sevmiom..
basliyorum su andan itibaren hayirli olsun
evettttttttttttttt
hoşşşgeldn o zamann aramızaaaa
kahvaltim gayet iyiydi yahu.. zararli bisey yoktu.. bende 60 olsam super olur.. aslinda coookkk zayif olabilirim o zaman 65 bana daha iyi olabilir ben cok zayif sevmiom..
basliyorum su andan itibaren hayirli olsun
saol cnm bnmm inşşş ..ben stres yapma dedkçe inadını stres yapıo bnm kociş yaa ters adamama bu sefer çok stresli deglm dıodu blmıorm ki valla inşş ii çıakr hülyam ya aynı çıkarsa yne ona göre bi çaresi bulnur dra gtcgmz için tahlili alnca daha bi guvende hissedrm kendimi ...ii bdr die okdm gtcgmz dru ama inş oyledr ...bnm gtcgm bu hastahanede tüp bebek ve aşılama yok dıe blıorm oyle olan hastahanelr drek ona yonlendrıomş insanları ... o yuzden de buraya gtmk istiyorum zaten ...dielm burası da derman olmadı o zaman direk üni hast. tüp bebek merkezne başlcm hülyam ...ama buna daha zaman var inşş da gerek kalmaz
iyi yapmışsınız canım öyle bir yer bularak.
ama hemen tüp falan düşünme bi sonucu alın bakalım üroloji dr gösterin o ne diyecek eğer ameliyatla iyi olacaksa ameliyat olur canım.sonuçta normal olması ihtimali avrken neden tüp yapacaksın ki.
bak bana tüpbebek de tek çare değil yani şuanaki aklım olsaydı yapmazdım emin ol.
eşime daha iyi bakardım.iyi bir ürolojiye giderdik ama biz çok kötü olduğumuzu düşünerek gitmiştik oraya.
yani testisten sperm arayacaklarını düşünerek gittik ama çok şükür öyle olmadığını öğrendik.
nerden nereye geldik diyorum şimdi.ben geçen sene bu zamanlar hiç bir zaman normal hamile kalamayacağım ben diyordum.ama şimdi normal olucak diye umut edebiliyorum canım.
allah herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah bizlere.
hep diyorum allah sevdiği kuluna dert sıkıntı verirmiş bizde onlardan biriyiz canım elbet bizimde yüzümüz gülecek bir gün
hosbulduk canim duygucum... napim bekle bekle kendime oluyor zararim.. psikolojim bozuk diye yiyip yine kendime yapiyorum yapacagimi... yeter dimi.. yanii
allah allahh ne hayıtmş bu beee
cnm hülyammm yaaa döktrmşsn vallaa Allah bi kere razı olsn cnm arkdasm hadi once sen hamiş ol ben de yetşym sanaaa...en son ihtmal hulyam yaa hemen degl ...daha elmden geleni yapmaya dvmmm ameliyat olursa zaten beklnir altı ay falan ...ama içimden bi ses normal olcak dio aslnda ...gönlm de onu çok istıo hadi inşşş
bana bişeyler oluyoooooooooo:2:
her hayıt içen de 4 gün üstüste koyu çizgi mi oluyo.. sanmam..
bu ne bu neeeeeeeeeeeeee
benim batım ne zamannnnnnnnnnnnnn
maşallah sana ve 4. gün hala çift çıkan çizgine. Nasıl yumurtluyon kız sen
bu ne bu neeeeeeeeeeeeee
bu ne bu neeeeeeeeeeeeee
maşallah canım yaaaa
halvete devam
bu akşam hürremde uzun bir aradan sonra halvete girecek
meg sende yumurta boluğu var maşallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?