pufi yumurtlıom da tutuyo mu ki be
bana bişeyler oluyoooooooooo:2:
her hayıt içen de 4 gün üstüste koyu çizgi mi oluyo.. sanmam..
bu ne bu neeeeeeeeeeeeee
benim batım ne zamannnnnnnnnnnnnn
ben de gecen ay üstüsüte üç gün görmştm cnm dördncü gün yapmadm blmıorm ...hayıttan once olmuodu ama bnm...senn de olmuodu demi brancadan sonra bi de hayıttan sonra boyle oldu iknici günn üstüne 14 koynca kaç oluo tarih ?bnm iknici güne 14 koydm bat o gundu cnm...
inşallah canım ben inanıyorum herşeyin iyi olacağına moral bozmak yok tamam mı hele senin hiç yok sen iyi olmalısın ki eşin daha da iyi olsun.
ben eskiden herşeye ağlar zırlardım.başıma bunlar gelince diğer ağladığım şeylerin ne kadar gereksiz olduklarını anladım.ben ne kadar sağlam durursam eşimde o kadar sağlam durur dedim.
çünkü onun tek derdi benim üzülmemem.ben sırf o üzülmesin diye ağlamamıyorum artık hele onun yanında hiç ağlamıyorum.
erkekler sert görünürler canım ama aslında bizim kadar kuvvetli değiller.sende ona göre davran canım sakın pes etme umutsuz olma.herşey iyi olacak iyi düşünelim iyi olsun dimi
tek gün çift koyu çizgi olurdu..
barnca da 3 gün oldu
geçen ay hayıtta 3 gün
bu ay hayıt ve 4. gün de koyu.. bakalım yarın ne olacak :26:
ben bat hesabı yapamıyorum bu durumda ya..
geçen ay 3 kere koyu olduğunda,2. koyuya göre mi olmuştum adet ne :26:
aman gene adet olcam nasılsa,20 kere çift koyu olsa ne yazar
batı boşver canım ya sen halvete odaklan.
biz bu ay 4 gün üst üste yaptık ama 3.gün çok kötüydük amacanım çok yandı
bence sen bu kadar güzel yumurtlarken aralardan sıyrılan bir sağlıklı spermler sen bu işi götürürsün güzelim. Maşallah vallahi. Çok güzel bu, insanlar yumurtlamak için neler yapıyor sen zaten nerdeyse ayın yarısı yumurtluyon
bu her defasnda yumrtladgımızı mı gösterıo geç çatlma degl demi bnm de geçn ay üç gün üstüste oyleydi de :44:
meg sende yumurta boluğu var maşallh
biz 36 saatte bir halvetleniyoruz..
fazla bile..
%5 hızımız var, işimiz zor pufim..
inan hiç bilmiyorum..
tutsa ya
ben kaçıyorum kuzularım. bide meg bende senin gibi adet olmaya gün sayıyodum hatırlarsan
kızlar hepinize iyi akşamlaaaarrrrrrr
evttt bak bnm de oyle işte senn bat 30u o zaman megim ...hiç belli olmaz o inşş gelmesn batasıcalar
tmm cnm dogru güçlü olmak lazm tmm bu sefer düşük çıksa da güçlü olmaya çalşçm ama inşş ii çıkck ...eşim uzuluo ben uzlnce evt tmm cnm ...umutszlk yok pes etmek yokk inşş ii olcak herşeyyy
inan hiç bilmiyorum..
:
ben çok mrk ediyorum bunu yaa googleda baktım kkde başka var mı die yazan olmamş tek yaşayn biz miyiz neyizbnm ilk defa gecen ay oldu boyle daha once hiç olmamştı :26:hayıttn sonra oldu ...bi de şeffaf akntı azaldı hayıttn sonra
duygu sanırım o çtlamadır ya ben anlamam da...
hımmm bu arada testi tekrarladınız mı ya da ne zaman tekrarlayacaksınız
haber ver mutlaka
inşllh iyi çıkar
meg tutacak bigün be
benim o yumurtlama akıntısı 5 gündür var :26:
o da 1 yada 2 gün olurdu önceden..
tmm cnm dogru güçlü olmak lazm tmm bu sefer düşük çıksa da güçlü olmaya çalşçm ama inşş ii çıkck ...eşim uzuluo ben uzlnce evt tmm cnm ...umutszlk yok pes etmek yokk inşş ii olcak herşeyyy
biz 36 saatte bir halvetleniyoruz..
fazla bile..
%5 hızımız var, işimiz zor pufim..
inan hiç bilmiyorum..
tutsa ya
meg tutacak bigün be
afff arkadaslar yaa...hepimizde ayni derdir bu..bi tane sihirli deyenek olsada bizede hamile kalmak icin bi cozum gosterse,,,beklemek, birilerini bana ornek gostermeleri, insanlarin her ay hamilemisin sorusu, esimin uzgun uzgun adet oldugumu bilmesi....yordu acikcasi(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?