Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bir gün sabah 5,ertesi gün gece halvet var bizde..

hayırlısı hülyacım..
polyannalığımı sana devrettim ben
gelsin bebeler inşallah tez vakitte..

oyle cnm zor bi süreç hakikaten ...ama sonu ii olcak inşşş ...

bilmemki arkadasim..yapi olarak pek sabirsiz biriyim, geldide beni buldu boyle zor beklenmeli sey..her ay gun say, kucuk bir belirtiye umut bagla ki hamilesin....keske senin dediyin gibi sonuc iyi olsun bi gun (((( senin nasil sonuclar tatlim?

bak işte yaa :26:ne ilgnç bnm eskden beş gun olrdu hayıttan sonra azaldı ...tam tersi yanii..

ya kızlar belki saçma gelecek size ama benim her halvetten sonra ertesi gün geliyo o akıntı.geçen ayda takip ettim bu ayda
akşamdan içerde kalan spermlerden mi oluyo bilmiyorum ama yani her halvetin ertesi günü mutlaka geliyo

ben de bundan korkuorm iştee çok uzamasından :26:ama uzamcıak inşş yaa az kaldı belki de blmıorz ki gizemli bi yolculuk bu...

meg ben ay saymıyorum artık
2012olsun yeter
ayları saymaya yetişemiyrm artık yaf

ayy evt bende o lafina cok gulmustum ama dogru soyluyo gecenlerde ajandaya bakiyodm kasim ayinin hesabi duruyo aylardan subat olucak hala tik yoook cok korkuyorm yilin degisip benim hala yerimde sayiyo olmamdan

bilmemki arkadasim..yapi olarak pek sabirsiz biriyim, geldide beni buldu boyle zor beklenmeli sey..her ay gun say, kucuk bir belirtiye umut bagla ki hamilesin....keske senin dediyin gibi sonuc iyi olsun bi gun (((( senin nasil sonuclar tatlim?

ben de oyleym kontrol delisi sabrsz ...bizim sınamamız da bu cnm yaaa ...benm eşimn degerleri problemli cnm urologa gtcz haftya bakalm bundan sonra neler olck...

bir gün sabah 5,ertesi gün gece halvet var bizde..

hayırlısı hülyacım..
polyannalığımı sana devrettim ben
gelsin bebeler inşallah tez vakitte..

hepimizin gelecek canım 2012 den çok umutluyum ben sizlerden de
allah hepimize nasip edecek anne olmayı

ertesi gün geliyo az az evet sperm o

yorulmayan var mı arkadaşım..
bilinmezlik zor.. hani deseler,sen 1 buçuk sene sonra gebe kalıcaksın.. bu bile daha iyi hissettirir..

ben de oyleym kontrol delisi sabrsz ...bizim sınamamız da bu cnm yaaa ...benm eşimn degerleri problemli cnm urologa gtcz haftya bakalm bundan sonra neler olck...

Allah yardimciniz olsun canim..ya bi arkadasim vardi degerleri dusuk cikmisdi esinin, kiza esin tedavi olmazsa hamile kalamazsin dediler, esinde bi suru ilac yazdilar , adam ilacdan nefret edermis, icmemis hic birini, corek otu yagiyla bal yemis 1ay , sonraki ay kiz hamile kaldi ))) umudunu yitirme insallah iyi olur..bizde daha test yapdirmadi kociss, bu ay adet olursam gidecek artik mecbur, ama ben yine bal corek otu, keci boynuzu iciriyorum..zarardi da yox bari faydasi olsun diye.

ayy evt bende o lafina cok gulmustum ama dogru soyluyo gecenlerde ajandaya bakiyodm kasim ayinin hesabi duruyo aylardan subat olucak hala tik yoook cok korkuyorm yilin degisip benim hala yerimde sayiyo olmamdan

belirsizlik fena

bilinmezlik zor.. hani deseler,sen 1 buçuk sene sonra gebe kalıcaksın.. bu bile daha iyi hissettirir..

en azından zamanı belli gün sayarsıın olur bter bu belrszlk oldruo adamı ...

oyle arkadasim ya...ne olacak nerede bitecek bunun sonu belli deyil..hayirlsi artik. sende durumlar ne alemde ? varmi bi seyler?

bak işte boyle hikayeler çok bnm de o yuzden umudum var bi de preseed kullanıorz ondan da umudum var ...ye cnm yee yumoşların kaliteli olur boyleceee

oyle arkadasim ya...ne olacak nerede bitecek bunun sonu belli deyil..hayirlsi artik. sende durumlar ne alemde ? varmi bi seyler?

yumurtlamada bende herhangi bir sorun yok..
benim eşimin değerlerinde hız sorunu çıktı.. bir de miktar..

kızlar ben çıkıyorum akşama uğrarım az sohbet edin tamam mı
öptüm sizleri
çok seviyorum hepinizi

bizde seni seviyoruz polyanna hülyacım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…