daha iyi canım sizin ki nasıl den getiriyorsun onu vallahi helal olsun sabah da yapıyorsunuz galiba siz.
hem bu kadar umutsuzluk hiç sana yakışmıyo
sen allah inan güven dua et gerisi belli olmaz canım.
allah vericekse isterse 0 olsun yine verir
iyi düşün ki iyi olsun
topiğin polyanası bennnnn
tabi atlattım ben ya yumurtlama günlerini ondan çok rahatım kırmızılar gelirsede canı sağ olsun ne yapalım.
oyle cnm zor bi süreç hakikaten ...ama sonu ii olcak inşşş ...
bak işte yaa :26:ne ilgnç bnm eskden beş gun olrdu hayıttan sonra azaldı ...tam tersi yanii..
ildacanın bi lafı vardı,çok gülmüştüm,
bigün kafamızı pcden bi kaldırcaz aylardan temmuz ağustos olmuş,hala bebe yok demişti..
gerçi şimdi gebe
bizim de ööle mi olcak acaba :26:yıllardan 2012 olsa bari ya
bak işte yaa :26:ne ilgnç bnm eskden beş gun olrdu hayıttan sonra azaldı ...tam tersi yanii..
bigün kafamızı pcden bi kaldırcaz aylardan temmuz ağustos olmuş,hala bebe yok demişti..
gerçi şimdi gebe
gerçi şimdi gebe
bilmemki arkadasim..yapi olarak pek sabirsiz biriyim, geldide beni buldu boyle zor beklenmeli sey..her ay gun say, kucuk bir belirtiye umut bagla ki hamilesin....keske senin dediyin gibi sonuc iyi olsun bi gun (((( senin nasil sonuclar tatlim?
bir gün sabah 5,ertesi gün gece halvet var bizde..
hayırlısı hülyacım..
polyannalığımı sana devrettim ben
gelsin bebeler inşallah tez vakitte..
ya kızlar belki saçma gelecek size ama benim her halvetten sonra ertesi gün geliyo o akıntı.geçen ayda takip ettim bu ayda
akşamdan içerde kalan spermlerden mi oluyo bilmiyorum ama yani her halvetin ertesi günü mutlaka geliyo
afff arkadaslar yaa...hepimizde ayni derdir bu..bi tane sihirli deyenek olsada bizede hamile kalmak icin bi cozum gosterse,,,beklemek, birilerini bana ornek gostermeleri, insanlarin her ay hamilemisin sorusu, esimin uzgun uzgun adet oldugumu bilmesi....yordu acikcasi(((
ben de oyleym kontrol delisi sabrsz ...bizim sınamamız da bu cnm yaaa ...benm eşimn degerleri problemli cnm urologa gtcz haftya bakalm bundan sonra neler olck...
ertesi gün geliyo az az evetsperm o
yorulmayan var mı arkadaşım..
bilinmezlik zor.. hani deseler,sen 1 buçuk sene sonra gebe kalıcaksın.. bu bile daha iyi hissettirir..
ayy evt bende o lafina cok gulmustum ama dogru soyluyo gecenlerde ajandaya bakiyodm kasim ayinin hesabi duruyo aylardan subat olucak hala tik yoook cok korkuyorm yilin degisip benim hala yerimde sayiyo olmamdan
bilinmezlik zor.. hani deseler,sen 1 buçuk sene sonra gebe kalıcaksın.. bu bile daha iyi hissettirir..
Allah yardimciniz olsun canim..ya bi arkadasim vardi degerleri dusuk cikmisdi esinin, kiza esin tedavi olmazsa hamile kalamazsin dediler, esinde bi suru ilac yazdilar , adam ilacdan nefret edermis, icmemis hic birini, corek otu yagiyla bal yemis 1ay , sonraki ay kiz hamile kaldi ))) umudunu yitirme insallah iyi olur..bizde daha test yapdirmadi kociss, bu ay adet olursam gidecek artik mecbur, ama ben yine bal corek otu, keci boynuzu iciriyorum..zarardi da yox bari faydasi olsun diye.
oyle arkadasim ya...ne olacak nerede bitecek bunun sonu belli deyil..hayirlsi artik. sende durumlar ne alemde ? varmi bi seyler?
kızlar ben çıkıyorum akşama uğrarım az sohbet edin tamam mı
öptüm sizleri
çok seviyorum hepinizi
meg ben ay saymıyorum artık
2012olsun yeter
ayları saymaya yetişemiyrm artık yaf
valla incir yiyeym ben yaaaa o ii akntı yapıoii aklma getrdn megim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?