Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

merhaba megim nasılsınn

ztarcım,

okudum yazdıklarını..
daha iyi olmana sevindim

Eşimle 6 yıllık evliyiz. Son 3 yıldır bebek istememize rağmen bir türlü gebe kalamamıştım. Bu 3 yıl içersinde bir sürü tedavilerden geçmedim değil tabii.. Eşimde sperm sayı ve hareket sorunu vardı. İleri hareket %5 lerde falandı. İlk hayal kırıklığımızı bu şekilde yaşamıştık. Sonrasında doğuştan rahmimin yarısının olmadığını, ve 2 tüp yerine tek tüplü olduğumu öğrendim. Bu da gebelik şansımı düşürüyordu. Sonrasında bende PCO durumu çıktı. Düzenli olarak yumurtlayamıyordum. Hepsinin üstüne yine bende yüksek seviyede kan pıhtılaşması sorunu çıktı. Geçtiğimiz sene tam da bu aylarda ilk tüp bebek denememizi yaptık. Tutmadı. Sonra 2.deneme ve sonra 3.deneme. Her defasında 1.kalite 3 embriyo konmasına rağmen, bir türlü hamile kalamıyordum. Artık rahmimde bir sorun olduğunu düşünmeye başlamıştım. Aradan 1 sene geçti. Bu mayıs ayında tekrar 4.denemeyi yapmayı planlıyorduk. Denemeden önce Pre~seed i 2.kez kullanmaya karar verdim. Fertiltr yi arayarak, Gül hanımla konuştum. Pre~seed i nasıl kullanmam gerektiği konusunda bana bilgi verdi. Bunun yanında çinko tablet kullanmamı ve ilişkiden sonraki günlerde ağır işler yapmamamı önerdi. İyiki de önermiş sağolsun, iyikide aramışım. Öyle yumurtlama zamanı hesabı falan yapamadım bu ay. Yine tutturamadığımı düşünüyordum. Yaklaşık 2 haftadır süren lekelenmelerim içi doktora gittiğimde hamile olduğumu öğrendim. Bu bana 6.yılımın mucizesi, hediyesi.. Çok ama çok mutluyum.. ALLAHIM herkese nasip etsin inşallah..

Son düzenleme:

mucizeler... ne guzel ins. Allah bize de bu mucizeyi yasatir hayirlisiyla tez zmnda

iyiyim moonum gebişim
sen?

iyiyim bitanemde geçmişe bakabildiysen kaynanama çok kızdım ya pisim için diyor gönder gitsin bebeğe zararlı yüz kere anlattım zararı olmaz diye anlamıyor ya cehalet zor dün dedim artık 2 ayda bir vete gidiyor, hiçbişey olmaz doktorumda izin veriyor gitmicek dedim kocamda destek ooldu bana tamam siz bilirsiniz diyor, sonrada ya uyuz oldum ya allah akıl fikir versin ben pisim sayesinde stres atıyorum onun sayesinde ra rahatsızlığım azaldı, ben ondan nasıl ayrılıyım böyle söyleyince boğasım geliyor kaynanamı

moon belki kedisi köpeği olmayanlar daha zor anlayabilirler ama,

onlar da bizim bebeklerimiz..
onlar bizi anneleri babaları olarak biliyorlar..
insan nasıl gönderir pisisini yuvası bildiği yerden..

olmaz
sinir oldum kaynanana..

seyyah seni iyi gördüm maşallah arkadaşıma benim

evet incire devam duygu..

iyiyim kuzum ya şükürler olsun her şeye
umudum yok megim ondan beklemıyorum
salladım gitti
olursa olu ne yapayım canımı mı vereyım
yavrum ben sana kilolara tak dıyorum
insan onlarla uğrasınca inan rahat ediyor
bebek aklına gelmıyor
bebek olacak inşllh
ama zamanı var benımkının
o yuzden şimdiden yormayım kendimi
yoksa bebek olacak ben olmayacagım artık
rüyalarımda sayıklayıp ağlıyordum hep
şimdi iyiyim
sağlığım elden gidiyordu bebek uğruna
beklıyorum artık
umut etmeden takmadan
umut edince stresli oluyor insan

çok güzel yarabbim tüm arkadaşlara nasip etsin inşallah ,bugün hepinize dua ettim.

bende canmı bende allahtan eşim bilinçli ve pisimizi çok seviyor, bide kedim çok uysal sıkıntı yok,sabah gelmiş kolumun üstene yatmış bir eli demişim patisi memişimde yirim ben onu ya ,tam bebek ............ yani herkes istediğini desin beyenmeyende gelmesin evime banane biz mutluyuz hayvancıklarımızıla:)allah kimseyi merhametten yoksun bırakmasın ya .

Son düzenleme:

ben bu durumda yemek de yiyemezsem,yani sevdiğim şeyleri yiyemezsem daha stersli olurum ki..

evet
zamanı var ki her bezmim anarsın,beni bir gün olur elbet ararsın
diye bir eser var,inatçı bebelerimize gitsin bizden..

Amin moonum..
merhametsiz koymasın yürekleri allah..

ben bu durumda yemek de yiyemezsem,yani sevdiğim şeyleri yiyemezsem daha stersli olurum ki..

evet
zamanı var ki her bezmim anarsın,beni bir gün olur elbet ararsın
diye bir eser var,inatçı bebelerimize gitsin bizden..

nasıl mutlu oluyorsan öle davran canım

benım kafa kilolara adapte oldu
unutuyorum bu şekilde bebek fikrini
bakalım ne kadar sürecek

cnlarm kaynvaldeme gdıoz yemege sizi sevıommm dert ortaklarm bnmmm görşrzzz akşama

İyi akşamlar kızlar
Biliyor musunuz kızılaylarda özel sağlık sigortaları geçiyor mu? Ya da ssk an yoksa parayla test yaptırabiliyor musunuz? Biz yurtdışından yeni döndük ve ssk mız yok. Kapsamlı bir özel sağlık sigortamız var ama gittiğim hastanede testlerin farkı bile gereksiz pahalı fazla. Dışarıda 20 lira olan basit bir kan testi hastanede 80 lira...Basit seyleri farklı yerlerde yaptırmak geldi aklıma o yüzden soruyorum kızılayı...

[video=youtube;4RxcciMDvTE]http://www.youtube.com/watch?v=4RxcciMDvTE[/video]

Moon83 kedin varmış ama sakın korkma... Kayınvalidene de bıkmadan usanmadan anlat. Ben yıllarca hayvanlarla çalıştım ve çok da sağlıklı olmayan hayvanlarla çalıştım. Defalarca ısırıldım tırmalandım. Hatta benimle çalışıp hamile kalan arkadaslarım toksoplazma bagısıklıkları olduğu için hiç problemsiz atlattılar hamileliklerini. Ki seninkisi ev kedisi....Tertemizdir o...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…