Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

[video=youtube;R4VeDuRPhP8]http://www.youtube.com/watch?v=R4VeDuRPhP8&feature=related[/video]

megim o kırmızılar ne öylebende de 2-3 gün böyle oluyor senle daha öncede konuşmuştuk 3gün üstüste nasıl oluyo diye ben 4gün yapmadığım için bilmiyorum durumu ama ben hayıt yada branca fln içmiyorum yani hayıttan değil bence bizim yumurta duruyo duruyo çatlamak için bizim halvette olmadığımız zamanı bekliyo

işte anlamıyorum ne demek bu :26:
yani tutturamadığımız kesin de.....

iyi akşamlar kızlar...
nasılsınız??
biz yine kar yağışı altındayız..
muhteşemi bekliyorum başlasın diye..

Slm kizlar yumartlama donemimde ki akintim kanliydi seffaf ama kanliydi gunluk pedim de de birazcik vardi nden olabilir acaba?

Slm kizlar yumartlama donemimde ki akintim kanliydi seffaf ama kanliydi gunluk pedim de de birazcik vardi nden olabilir acaba?

cnm benim daha önce yumurtlama zamanı 1-2damla kahverengi gelmişti doktoruma sorduğumda normal olabilir demişti bi daha da olmadı

benimde geçen ay o akıntımın içinde az miktarda bordo rengi vardı..
normal deniyor..

bende hiç olmadı cnm öyle birşey..önemli birşey değildir inşallah..biraz araştır kk'da.. belki normaldir..

Son düzenleme:

sağol cnm benim ya, evet pisim var hemide çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk tatlı bir kız.bende çocukluktan beri kedilerle büyüdüm allah şükür sorun olmadı . benimde bağışıklığım var test yaptım ki olmasaydıda bebek doğucaya kadar ofiste kalırdı yani çözüm arardım tatlım ama temiz yani sıkıntı yok tatlım hayvanları günah keçisi yapıyorlar ona kızıyorum. sevgiyle kal tatlımmmmmmmmmm.

o kedinse çook tembel bir pisiye benziyor.....yayılıp kalmış....

Son düzenleme:
anchusa tatlım. hehe çok hareketil değil ara sıra oyun istiyor ozaman hareketli cnm , evet bu sıpa benim kız benim kızdığım hayatımaza müdahale etmeye çalışılması ve bebek olunca millete hayvan beslenmez zihniyeti olması yazık oluyor hayvancıklaraa....... bundan hiç vazgeçilirmi teyzesi.

çok tatlıymış maşallahhhh pisiciğinnnn

kızlar ben geldimmmkaç gündür benim ovucan bir tuhaf birkaçgün önce sinyal verdi kırmızı çizgi o gün çıkmıştı bugün öylesine bir baktım yine kıpkırmızı adetede 6gün falan var:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…