ben de biraz cıktım kızlar
yine görüşürük
megim o kırmızılar ne öylebende de 2-3 gün böyle oluyor senle daha öncede konuşmuştuk 3gün üstüste nasıl oluyo diye ben 4gün yapmadığım için bilmiyorum durumu ama ben hayıt yada branca fln içmiyorum yani hayıttan değil bence bizim yumurta duruyo duruyo çatlamak için bizim halvette olmadığımız zamanı bekliyo
iyi akşamlar kızlar...
nasılsınız??
biz yine kar yağışı altındayız..
muhteşemi bekliyorum başlasın diye..
slm birsum aynı durumdayız
Slm kizlar yumartlama donemimde ki akintim kanliydi seffaf ama kanliydi gunluk pedim de de birazcik vardi nden olabilir acaba?
Slm kizlar yumartlama donemimde ki akintim kanliydi seffaf ama kanliydi gunluk pedim de de birazcik vardi nden olabilir acaba?
bende anlamıyorum zaten anlasam hamiş olurdum
yine açtı benimki play station..beynimde araba sesleri
Allahım allahım yaa..neyse 1 saat oynasın
miyaba
Moon83 kedin varmış ama sakın korkma... Kayınvalidene de bıkmadan usanmadan anlat. Ben yıllarca hayvanlarla çalıştım ve çok da sağlıklı olmayan hayvanlarla çalıştım. Defalarca ısırıldım tırmalandım. Hatta benimle çalışıp hamile kalan arkadaslarım toksoplazma bagısıklıkları olduğu için hiç problemsiz atlattılar hamileliklerini. Ki seninkisi ev kedisi....Tertemizdir o...
sağol cnm benim ya, evet pisim var hemide çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk tatlı bir kız.bende çocukluktan beri kedilerle büyüdüm allah şükür sorun olmadı . benimde bağışıklığım var test yaptım ki olmasaydıda bebek doğucaya kadar ofiste kalırdı yani çözüm arardım tatlım ama temiz yani sıkıntı yok tatlım hayvanları günah keçisi yapıyorlar ona kızıyorum. sevgiyle kal tatlımmmmmmmmmm.Eki Görüntüle 329126
sağol cnm benim ya, evet pisim var hemide çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk tatlı bir kız.bende çocukluktan beri kedilerle büyüdüm allah şükür sorun olmadı . benimde bağışıklığım var test yaptım ki olmasaydıda bebek doğucaya kadar ofiste kalırdı yani çözüm arardım tatlım ama temiz yani sıkıntı yok tatlım hayvanları günah keçisi yapıyorlar ona kızıyorum. sevgiyle kal tatlımmmmmmmmmm.Eki Görüntüle 329126
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?