- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
akşam 51 oyunu yüzünden adamla tartıştık. ayrı yattım
anlasın öküzlüğünü diyorum ama henüz düşmedi jetonu, kareli galiba
51 yüzünden miikız bir oyun için ayrı yatılır mı ne yaptıı..
ben ne zaman kazansam çamur yapıyor. elimde 3 tane beklediğim kağıt var, eli evirdi çevirdi çiftten dönüyosun diyor. Dönsem nasıl sayı yicem diyorum. Dönüyomuşum ii dedim dönüyorum.
Kağıtlarıda parçaladım. Feneriumdan almıştım ne güzel çift deste kağıttı.
ben ne zaman kazansam çamur yapıyor. elimde 3 tane beklediğim kağıt var, eli evirdi çevirdi çiftten dönüyosun diyor. Dönsem nasıl sayı yicem diyorum. Dönüyomuşum ii dedim dönüyorum.
Kağıtlarıda parçaladım. Feneriumdan almıştım ne güzel çift deste kağıttı.
Hay Allah yaa sinirlenmişsin ama canım büyütme böyle hem öyle ayrı falanda yatma kocişle ne olursa olsun.Yazık olmuş kağıtlara sende kağıt borçlusun senin yüzünden gitti kağıtlar de. Özür diler gönlünü alır merak etme gebesin sen..
Hahaah pufffyyy bazen dusunuyorum seninkiyle benimki ikiz mi acaba diye benim odunda ayni kagitlari son anda kurtardi gecen gun aama ben ayri yatmadim tabi :))))
bana bişeyler oluyoooooooooo:2:
her hayıt içen de 4 gün üstüste koyu çizgi mi oluyo.. sanmam..
bu ne bu neeeeeeeeeeeeee
benim batım ne zamannnnnnnnnnnnnn
evet kuzumm bende denedim arkadaşta hatta yazdımda muhabbeti ama gerçekten çıkıyor ovucanda.Belki dediğin gibidir belkide gerçekten yumurtlamadır hayırlısı bakalımmm .Canım kasıkların ağrıyormuş adetin geçtimii yada yakınmı
Üzülmek yokkk duygummm ben böyle yumurtladığımı görüyorum bundan güzel umutmu olurr çok şükür Rabbime ben yumurtlama nedir pek bilmiyordum ama bu ay 2.kez görüyorum bunu hayıtımmm benimmm iyikiii çıkarmışlar bunuuuİldada gördü demekk inşallah sonucu onun gibi olur diyelim o zamannnn
adetim normalde bugün yarın olması gerek bat yarın asıl ama 2 aydır bir gün öne atıyor yani bugün olması gerekti olmadı bekliyorum ama çatlayacağım :18::18:
bu gidişle sonunda stresten adet olacağım yarın
canım hamile olduğunu düşünüp dua ediyorum senin içinnnnnkızlar ben geldimmmkaç gündür benim ovucan bir tuhaf birkaçgün önce sinyal verdi kırmızı çizgi o gün çıkmıştı bugün öylesine bir baktım yine kıpkırmızı adetede 6gün falan var:44::44:Eki Görüntüle 329135
Günaydınlarr güzel yurdumun güzel insanlarııı
herkesciklere kocaman günaydınlar
Günaydın kızlaarrr diyip ve gidiyorum öptüm sizi
inşaalahhhhhhhh hamilesindir cnmmerhaba kızlar
nasılız bakalım bu akşam
ben hala adet olmadım inş yarında geçer sonra gelsin bakalım bebişim
selam kızlar napıyosunuz ben halvetten geliyorum dua edin
inşaalahhhhhhhh hamilesindir cnm
hadi bakalım cnm hayırlısıyla bebişin tohumlarını atmışsınızdır.:)
inşallah canım inşallah temel atma töreni gerçekleşmiştirben sana bişey sorucaktım kaçıncı denemende nasıl hamile kaldın?
kız napıyım. Abimler bir alt sokakta her dakika mesaj atıyo onlara gelin kağıt oynalım diye.geliyolar ondan sonra yenilincede çamur yapıyor bide bizimle iddalaşıp tartışıyor.O dükkanda çalışırken ben burda 51 oynuyorum bi bilse iddalaşmıycak Aslında dün idaada tek maçtan 107 bin tlyi kaçırmış bütün siniri onaydı
bende bu ay hayıt kullanmaya başladım. adet bittikten sonra eşit koyulukta olmasa da ikinci çizgiyi gördüm. normalde benim adet döngüm 32 gün. iki kez mi yumurtlayacağım acaba diye düşünmeye başladım ben de
gülbebek inan ümidini kırmayı hiç istemem ama ben de geçen ay bat günü gebelik testi yoktu evde ovulasyon testi yaptım. silik çift çizgi çıktı. ama ertesi gün hastalandım. inşallah sen gerçekten gebesindir inan çok mutlu olurum senin adına
Allahim..tebrik ediyorum, elbetde Allah her seye kadirdir. Mulkun sahibi odur, mulkunden istediyi zaman istediyi kadar takdir eder. seninle gecen yazisdik, bak hamileymissin, banada teselli verdin bide. ))) senin adina cok mutlu oldum, kucagina alirsin insallah.umarim bizde bigun seviniriz ...umut var.
inşallahhhhhhhhhhhhhh tatlım. cnm bizim 3.ayımızda hamile kaldım ben ovulasyon testi kullandım+birde meryem suresi bir kere okudu annem bir elmaya yarısını ben yedim yarısını kocam yumurtlama dönemiydi birde o gece halvet ettik allahın izniyle oldu cnm önümzdeki hafta tekrar kontorolüm var inşallah keseyi görürüz darısı başına tatlım elma olayını deneyin.
tek maç yüzünden 107 bin haa.. Offf çok kötü olmuş. Ben genelde maçları tuttururum ama iddia hiç oynamadım nasıl oynanır onu da bilmem ama çevremde oyna derler hep.
canım silik çizgi çıkarsa ovu da hamilelik anlamına gelmiyor ama eğer iki çizgi de aynı koyuluktaysa aynı yumurtlama gününde çıkan gibi o zaman hamilelik geliyor insanın aklına Gülbebeğin baya koyu ama yine de belli olmuyor çünkü burada aynı o şekilde görüp yine de hamile olmayan oldu.
inşallahhhhhhhhhhhhhh tatlım. cnm bizim 3.ayımızda hamile kaldım ben ovulasyon testi kullandım+birde meryem suresi bir kere okudu annem bir elmaya yarısını ben yedim yarısını kocam yumurtlama dönemiydi birde o gece halvet ettik allahın izniyle oldu cnm önümzdeki hafta tekrar kontorolüm var inşallah keseyi görürüz darısı başına tatlım elma olayını deneyin.
tek maç yüzünden 107 bin haa.. Offf çok kötü olmuş. Ben genelde maçları tuttururum ama iddia hiç oynamadım nasıl oynanır onu da bilmem ama çevremde oyna derler hep.
canım silik çizgi çıkarsa ovu da hamilelik anlamına gelmiyor ama eğer iki çizgi de aynı koyuluktaysa aynı yumurtlama gününde çıkan gibi o zaman hamilelik geliyor insanın aklına Gülbebeğin baya koyu ama yine de belli olmuyor çünkü burada aynı o şekilde görüp yine de hamile olmayan oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?