Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

51 yüzünden mii kız bir oyun için ayrı yatılır mı ne yaptıı..

ben ne zaman kazansam çamur yapıyor. elimde 3 tane beklediğim kağıt var, eli evirdi çevirdi çiftten dönüyosun diyor. Dönsem nasıl sayı yicem diyorum. Dönüyomuşum ii dedim dönüyorum.
Kağıtlarıda parçaladım. Feneriumdan almıştım ne güzel çift deste kağıttı.

Günaydın kızlaarrr diyip ve gidiyorum öptüm sizi

Hay Allah yaa sinirlenmişsin ama canım büyütme böyle hem öyle ayrı falanda yatma kocişle ne olursa olsun.Yazık olmuş kağıtlara sende kağıt borçlusun senin yüzünden gitti kağıtlar de. Özür diler gönlünü alır merak etme gebesin sen..

Hahaah pufffyyy bazen dusunuyorum seninkiyle benimki ikiz mi acaba diye benim odunda ayni kagitlari son anda kurtardi gecen gun aama ben ayri yatmadim tabi :))))

henüz bir hamlede bulunmadı. Ben bunu onun burnundan getiricem hep aynı şeyi yapıyor kızdığım şey o. Bu oyunu oynuyosan yenilgiyide kabulleniceksin ama yok her seferinde çamur :26:
Bu arada kağıtları zaten ben almıştım Olan benim paracıklarıma oldu

Şuan ona o kadar kızgınımki kelimelere sığdırablirm kızgınlığı ama aşkım o kadar büyükki hiç bir kelime anlatamaz. Ona kızgınken bile çok aşığım

Hahaah pufffyyy bazen dusunuyorum seninkiyle benimki ikiz mi acaba diye benim odunda ayni kagitlari son anda kurtardi gecen gun aama ben ayri yatmadim tabi :))))

kız napıyım. Abimler bir alt sokakta her dakika mesaj atıyo onlara gelin kağıt oynalım diye.geliyolar ondan sonra yenilincede çamur yapıyor bide bizimle iddalaşıp tartışıyor. O dükkanda çalışırken ben burda 51 oynuyorum bi bilse iddalaşmıycak Aslında dün idaada tek maçtan 107 bin tlyi kaçırmış bütün siniri onaydı

bana bişeyler oluyoooooooooo:2:
her hayıt içen de 4 gün üstüste koyu çizgi mi oluyo.. sanmam..
bu ne bu neeeeeeeeeeeeee
benim batım ne zamannnnnnnnnnnnnn

bende bu ay hayıt kullanmaya başladım. adet bittikten sonra eşit koyulukta olmasa da ikinci çizgiyi gördüm. normalde benim adet döngüm 32 gün. iki kez mi yumurtlayacağım acaba diye düşünmeye başladım ben de

gülbebek inan ümidini kırmayı hiç istemem ama ben de geçen ay bat günü gebelik testi yoktu evde ovulasyon testi yaptım. silik çift çizgi çıktı. ama ertesi gün hastalandım. inşallah sen gerçekten gebesindir inan çok mutlu olurum senin adına

damlapal test yapacak mısın bugün
inşallah hamişsindir canım

günayyyyyydddıııııııııınnnnn hanımmmmmlllllarrrrrrrrrr

canım hamile olduğunu düşünüp dua ediyorum senin içinnnnn
Günaydınlarr güzel yurdumun güzel insanlarııı

herkesciklere kocaman günaydınlar

Günaydın kızlaarrr diyip ve gidiyorum öptüm sizi

günaydınnnn kızlarrrr

inşallah canım inşallah temel atma töreni gerçekleşmiştir ben sana bişey sorucaktım kaçıncı denemende nasıl hamile kaldın?

inşallahhhhhhhhhhhhhh tatlım. cnm bizim 3.ayımızda hamile kaldım ben ovulasyon testi kullandım+birde meryem suresi bir kere okudu annem bir elmaya yarısını ben yedim yarısını kocam yumurtlama dönemiydi birde o gece halvet ettik allahın izniyle oldu cnm önümzdeki hafta tekrar kontorolüm var inşallah keseyi görürüz darısı başına tatlım elma olayını deneyin.

puffym nasılsın sana bişi sorcam müsaitsen keseyi kaçıncı haftada gördünüz?

tek maç yüzünden 107 bin haa.. Offf çok kötü olmuş. Ben genelde maçları tuttururum ama iddia hiç oynamadım nasıl oynanır onu da bilmem ama çevremde oyna derler hep.

canım silik çizgi çıkarsa ovu da hamilelik anlamına gelmiyor ama eğer iki çizgi de aynı koyuluktaysa aynı yumurtlama gününde çıkan gibi o zaman hamilelik geliyor insanın aklına Gülbebeğin baya koyu ama yine de belli olmuyor çünkü burada aynı o şekilde görüp yine de hamile olmayan oldu.

cnm başına alıntıdır die yazdm bi yerde buldm bu hikayeyi umut olsn die paylaştım ...senn agzından Allah'ın kulağına cnm benm inşş ben de yazmc bi gun hamileym die sen de beni mutlu ettn boyle tesadufler hoşma gdıo ...evet umut var kesnlkleeeeeeeeeeeeee

bende oluyorum Allah kabul eder inşallah senin o dediğini de yapıcam ovu da koyuları göreymde..

dejavucum hayırlı olsun editörlüğün...

denicem canım çok çok teşekkür ederim

peki cnm üç gün aynı koyulklta çıkarsa? bu yumrta çatlamadı mı henuz anlamna gelıo...yoksa üç kez mi yumrtluosn? geçen ay bnm de boyle oldu da?:44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…