Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

puffym nasılsın sana bişi sorcam müsaitsen keseyi kaçıncı haftada gördünüz?

canım bunda daha henüz gitmedim ama bir önceki gebeliğimde 5+1 de keseyi gördük ama alttan gördük :44:
yarın gidicem bakalım neleri görcez bu sefer sabrettim bekledim. Alttan ultrason olma bekle sende eğer sabredersen, karından bakılsın.

tek maç yüzünden 107 bin haa.. Offf çok kötü olmuş. Ben genelde maçları tuttururum ama iddia hiç oynamadım nasıl oynanır onu da bilmem ama çevremde oyna derler hep.

canım bilyoner var ordan oynasana bende ordan oynuyorum sürekli

gebeliğe elverişli yeni pozisyon buldum bir ay önce hamile kalan arkadaşım söyledi amaa söyleyememmmm çok ayıp

umut olacak inşallah en yakın zamanda bebişn gelecek arkadaşım:)
bende oluyorum Allah kabul eder inşallah senin o dediğini de yapıcam ovu da koyuları göreymde..

inşallah cnm, tabi bunlar sebep ,sebeplere yapışmamız lazım yaradan en kısa zamanda sanada nasip eder inşallah

canım duygu o yazıyı başka bi yerden alıntı yaptı
duygu hamile değil
tabi inşllh öyle olur en kısa zamanda

umut olacak inşallah en yakın zamanda bebişn gelecek arkadaşım:)

inşallah cnm, tabi bunlar sebep ,sebeplere yapışmamız lazım yaradan en kısa zamanda sanada nasip eder inşallah

canım duygu o yazıyı başka bi yerden alıntı yaptı
duygu hamile değil
tabi inşllh öyle olur en kısa zamanda

inşşşş kızlarr aminnnnnnn

günayyyadııınnnnnnnnnn nasılsınız kızlar maşallah hiç durmadan kaynatmışsınız biraz okuduktan sonra vazgeçtim zaten yetişmek ne mümkün size kızlar hava çok soğuk yaa hem klima çalışıyo hem masanın altında elektrikli ısıtıcı yanıyo yinede bir taraflarım üşüyo yaww

ben çıkıorm kızlar daha akşama kadar toplantı toplantı dolşçm okul yok bugun keşke olaydı daha iiydi neyse çok sızlanmann anlamı yok çıkaym evden de btsn gtsn bugunnn optmmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
denicem canım çok çok teşekkür ederim
dene kesinlikle cnm.bişi değil tabi paylaşmamız lazım
ya altan istemem bende zaten cnm ya.maşallah sana ve bebişine inşallah güzel haberler alıcaz senden.

gebeliğe elverişli yeni pozisyon buldum bir ay önce hamile kalan arkadaşım söyledi amaa söyleyememmmm çok ayıp

kocan arkadan gelsin sen emeklermiş gibi pozisyonda dur, ilişkiden sonra bir iki dakka bekle birde ben ovulasyon günlerinde bir gün arayla yaptık . öyle denemediysen öyle yap.cnmmmmmmmmmmmmmm

ben çıkıorm kızlar daha akşama kadar toplantı toplantı dolşçm okul yok bugun keşke olaydı daha iiydi neyse çok sızlanmann anlamı yok çıkaym evden de btsn gtsn bugunnn optmmmmmmmmmmmmmm
ya gitme
toplantıyı söyle kısa kessinler
çabuk gelll

dikkat et canım hasta olma bende baktım çok uzun geçmiş atladım geldim buraya

onu denedikte bi arkadaşımda dediki sırtüstü yatar pozisyonda belden yukarını yataktan aşağı sarkıt öyle yap biraz önce onu denedim de gülmekten yarım yamalak oldu ha düştüm ha düşücem diye

slm kızlar sabah sabah halvete maruz kaldımbenim ev çok dandini kocam ne çok pisletiyormuş evibelim karnım ağrıyo ben hastalancak gibiyim bugün yarın olurum bu ay da fos çıkıcak heralde

bende aynına maruz kaldım hemde çok akrobatikti

bizim yukardakiler çok ses yaptı ona uyandık sonra olan oldu benim herif diyoki bu ilişkiden çocuk olursa yukarı çıkıp kadına teşekkür ediyormuşsun sagolun iyiki ses yapıp uyandırdırnız fln diyekoptum manyak yaaa.zaten hasta olcammm

ay niye kötüyü düşünüp kötülük çağırıyosun kızıcam ama

sormaya çok soğuk tatlım hava ,tam grip havası.

hehe ilginç ve zor bir pozisyon,sen o dediğimdene benim arkadaşımda öyle hamile kaldı:)
slm kızlar sabah sabah halvete maruz kaldımbenim ev çok dandini kocam ne çok pisletiyormuş evibelim karnım ağrıyo ben hastalancak gibiyim bugün yarın olurum bu ay da fos çıkıcak heralde

inş.çıkmaz tatlımmmmmmmmmmmm bebiş gelir. gebeliktede sanki hastalancakmışsın hissi oluyor yani

ya gitme
toplantıyı söyle kısa kessinler
çabuk gelll

dikkat et canım hasta olma bende baktım çok uzun geçmiş atladım geldim buraya

nasılsın hülyamm bata kaç gün var aslında sorup strese sokmak istemiyorum ama merak ettim :26:
canım valla hasta olunacak hava var yani zaten grip yaygın burda inşallah olmayız ya :2:
bu arada akşam eşimle barış imzaladık sonunda özürdiledii
çokk özledimm seniii diyooo

bişey sorucam kızlar ben şimdi doktora gitsem öyle kontrol amaçlı rahim falan ne durumda diye, bebek eğer tutmuşsa bişi olurmu sıpama:44:

bat 25 ocak canım ama bu ay 14-15 günlerde yumurtlama oldu üzerine 14 gün ekleyince 21-22 si oluyo ama ben yinede 30 günden baz alıp beklicem bakalım.
yok canım stres falan yapmıyorum ben beklemedeyken normal herşey
ben yumurtlama zamanı çok stres yapıyorumm:18::18::18:
bu ay o günlerde girmemiştim topiğe o yüzden.
barışmanıza çok sevindim canım.yanlız bu özlem halvet özlemi mi olabilir mi
biz kavga edince yumurtlama zamanıysa benim ki istesede tavır yapamıyo hemen sırnaşıyo o zamanda ben yapıyorum sonuna kadar trip

bişey sorucam kızlar ben şimdi doktora gitsem öyle kontrol amaçlı rahim falan ne durumda diye, bebek eğer tutmuşsa bişi olurmu sıpama:44:

cnm doktoruna söylersin böyle bi ihtimal olduğunu ona göre bakar ama acelen yoksa adetinin 3.günü gidersen daha iyi olur yumrtlamayla ilgili testler fln yapılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…