Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Merhaba Ben Gul,
Size birsey soracagim bilgim sadece netten okuduklarim ve pek anliyamiyorum. Cunki netteki hesaplayicilarin hepsi ayri tarih belirtiyor.
Ben 25 kasimda regl oldum.
Sonraki ise 24 aralik.
Bu iki ay arasinda yumurtlama testlerini aldim yaptim. teste iki net cizgi asla cikmadi. Hafif belli olan 7 aralikta oldu.
Anladigim o gun yumurtlama gunumdu.
O tarihten sonra 4/5/7 ocakta esimle iliskiye girdik bebek icin. Ama yumurtlama testleri hep silik iki cizgiydi.
Suan takvime gore 21 veya 22 ocakta hasta olmam gerek.
Biz bebek icin iliskiye girmistik. Ayin 9 undan itibaren goguslerim sis ve asiri bel agrim oldu.
Suan ise regl olcakmisim gibi his var cunki yumurtaliklarim agriyor. Yarin hasta olmam gerek. bugun yeniden gebelik testi yaptim negatif cikti.
Bugun ev doktoruna gittim. olani anlattim diyorki eger hamile kalamsaydin 8 yil once kalmazdin. sen denemeye devam et. jinekologa gondermiyor. Sizce sorun bendemi?
Cok uzuluyorum cunki yasim 35 ve bebek deneyip olmamasi beni uzuyor. Cunku on yil once bir bebek aldirmistik erken diye.

kızlar ben 48 saattir uyumuyorum zortiingen olmadan gidip zıbarıym bari bi kaç saat. görüşürüz öpüyorum hepinizi

oo hadi yat cnmcım görüşürüz yine

hamilelikte de kullanılıyor dimi biraz cahilim bu konularda kusura bakmayın evlenmeyi bile düşünmüyordum ama oldu işte

evet cnm hamileliktede kullanılıyor ama sen şimdiden al iç cnm
ben folbiol içtim

en kısa zamanda alayım o zaman bebiş istiyorum İnşallah oluuur :)

afiyet olsun cnmcımm
hee gidin kuzumm al hepsiciğinden kocayı batır
evet gene yok yahu bı p.tesi girdi bidahada girmedi kuzucum

yok kızzz kıyamam kii ben ona neden girmiyo acaba anlamıyorumm kii neyse bakalımm artık yapek birşey yok benim kırmıızılar yine yok gelmedi :44::44:

yumurtlama testinin markası ne?
bildiğim kadarıyla ikisinin aynı renk olması lazım yumurtlama için
ve yerinde olsam kadın doğum mdoktoruna gider hormon tahlillerimi falan yaptırırdım
10 yıl uzun süre bence çok şey değişmiş olabilir

selam

hayıt hapı hormon düzenleyici..
öncelikle adet olun..
sonrasında adetin 3. günü bu hayıt hapına başlayın ve yumurtlamanız bittiğinde de bırakın..

çok teşekkür ederim cevapladığın için bi de bişey merak ettim gebelik test negatif çıkmıştı ama 1 gün sonra baktım çok ince bi çizgi var biraz silik bi çizgi gibi acaba test mi bozuk falandır yoksa heveslenip kan testi yaptırsam mı???

Doktora o kadar diyorum beni gonde rdiye ama yiende sen dene deyip beni erteliyor. kendim eczaneden yardimci olabilecek ilac alamazmiyim? Bilginiz varmi acaba yumurtlamayi cogaltacak veya canlandiracak bir ilac varmi?

adetin ne zaman?
bence bir test daha yap
ya da direk kana git

Doktora o kadar diyorum beni gonde rdiye ama yiende sen dene deyip beni erteliyor. kendim eczaneden yardimci olabilecek ilac alamazmiyim? Bilginiz varmi acaba yumurtlamayi cogaltacak veya canlandiracak bir ilac varmi?

hayıt hapı var agnucaston
onu kullanabilirsin bitkisel bir ilaç hormonları düzenliyor
ama neden doktorun göndermesi gerektiğini anlamıyorum
kendiniz gidemez misiniz?

en kısa zamanda alayım o zaman bebiş istiyorum İnşallah oluuur :)

al cnmcım söyle kocişine alsın gelsın bugun başlayıver
amiin cnmcım Rabbim tez zamanda nasip eder inşallahh
yok kızzz kıyamam kii ben ona neden girmiyo acaba anlamıyorumm kii neyse bakalımm artık yapek birşey yok benim kırmıızılar yine yok gelmedi :44::44:

şaka yapıyom kuzumm biliyorum senın kocişine kıyamayacagını

gelsin artık yaaa aaa ne bu bölee ne inatçı çıktı senın kırmızlar

canım benim doğum haziranda olacak inşallah
tamamen bırakman da gerekmez ama bence de azalt biraz
tamam teşekkür ederim...Bu kadar fedakarlık yaparım...
benim testlerim pozitif çıktığı halde adet sancım devam ediyor. Hatta dün gece adet olsum sandım koşa koşa gittim banyoya. meğersem akıntıymış....

ben de ekim doğumluyum ve galiba ekim annesi olacağım...Biz de çifte doğum günü kutlayacağız insallah...,O zaman yarın Dr un görme ihtimali var. Göremese bile kan testi yeterli di mi emin olmak için?
Bir de hamile oldugunu öğrenince folik asit miktarını arttırdı mı dr?

Son düzenleme:

bat geçtiyse bence test al yap
ya da utopyanın dediği gibi kan testi yaptır cnm

Bende batın 3.günü yaptım çıktı. ama ben aynı gün gittim keseyi göremedi daha küçük dedi doktorum.

iyi ki üye olmşm bu siteye uzun zamandır düşünüyordum ama düne kısmetmiş :))

adasim benimde ilk silik cikmisdi sonra atmadan bidaha bakdim cok silik bi cizgi kan testinde net cikdi hamile oldugum bide benim reglime 3_'4 gun vardi sende ist yaptir derim.

heee bana çekmişş inatçılık konusundaaa valla yarın gidiyorumm doktora nasip olursa gelsede gelmesede artık bakalım ne olurr sonucu:44:

ne güzel senınde aynı aya denk gelıyomus
kan kesın sonuctur cnmcım yanılma payı yok yanı
çünkü kandaki hcg gebelikte var olan bi hormondur
yanı gebe olmayan bi insanda çıkmaz
oyuzden keseyı görmesede kanda varsa hamişsindir cnmcım
zaten görmesse senı bi hafta sonraya tkr cagırır

anaaam oku oku alim olacam en sonunda ammada kaynatmışsınız ne kadar sayfa ilerlemiş valla....eferim size datlu garulağğğğğğğğ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…