Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Sen eşinle mi gidiyorsun Dr a yalnız mı?

kizlar 2. bebeisime ilk denememde haile kalirsam esime dogum gunu hediyesi olacak 12 subat dogum gunu bende 14 unde regli olcam ilk seferde olurmu ki acaba ?

şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kavuşturanaaaaaaaaaaa nerdesinn bee gülümm özlettin kendini valla nasılsın canım bebüş nasıl bakem

vallaha bende cok özledim sizi iyiz cok şukur şimdilik canımsenın kırmızılar geldımı canım

hayıt hapı var agnucaston
onu kullanabilirsin bitkisel bir ilaç hormonları düzenliyor
ama neden doktorun göndermesi gerektiğini anlamıyorum
kendiniz gidemez misiniz?

Cunki ben Hollanda Amsterdam da yasiyorum. Burda doktor kolay kolay hastaneye gondermiyor. Ilaclari da ben kendim almaya calisacagim cunki eczaneden doktor yazmadan alinamiyor.
Bu ilaclar hormn duzenleyici peki yumurtlamayida kolaylastiriyormu?
Ben mesela 25 kasim ve 24 aralikta hasta oldum.
Suan halen hasta olmadim bugun test de yaptimya negatif cikti.
Normalde 21 veya 22 de hasta olmam gerek.
Sizce eger bu tarihlerde hasta olursam ben ne zaman yumurtluyor olabilirim.
nettekilerin soyledigi tarihlerde yumrutlama testi yaptim ama hic birinde yumurtlama testinde iki cizgi cikmadi. Bira y boyuncada surekli yumurtlama testini yaptim. Hicbir zaman iki cizgi netlesmiyor. Sizce ben yumurtlamiyormuyum?

eşinle gidebilirsin tabi canım
ama muhtemelen sadece kan tahlilini yenilerler henüz
keseyi görmek için tarih verirler
erkekler için kese pek bişey ifade etmiyor
bebek bebeğe benzer bişeye dönüşünce onlar da heyecanlanıyor artık

slm canım ne yaptın gittinmi kana sonuç ne çok merak ettim:18::18::18:

slm kızlar nasılsınızzesembcım elfcim nasılsınız sekerlerimmm

oo sevdamm nerlerdesın yahuuu gene kayboldu dedıydık bizde

ben iyiyim cnmcım seni sormalı elfle bekledık senı dunden berii
anaaam oku oku alim olacam en sonunda ammada kaynatmışsınız ne kadar sayfa ilerlemiş valla....eferim size datlu garulağğğğğğğğ

hoşgeldin cnmcım ben hiç geçmişe bakmıyorum valla yoksam yetişilmiyo bu hatunlara

hep eşimle gittim cnmcım
malum erkekler pek anlamıyo bebişi görmeyince ultrasonda
oyuzden en başından beri onla gidiyorum
o da heyecanlanıyo görünce
baba olmaya daha cok hazırlanmıs oluyo

kizlar 2. bebeisime ilk denememde haile kalirsam esime dogum gunu hediyesi olacak 12 subat dogum gunu bende 14 unde regli olcam ilk seferde olurmu ki acaba ?
kalabilirsin tabi
hakkında hayırlısı

anladım yurtdışında biraz daha farklı tabi prosedür
netteki hesaplayıcılar genelde doğru
adetten 14 gün önce yumurtluyor olman lazım
ama testler negatif görünüyor, belki bu ay yumurtlamamış olabilirsin
yumurta geliştirici ayrı ilaçlar var klomen gibi ama onlar doktor takipsiz kullanılmaz
çünkü yeterince büyür ve çatlamzsa kist oluşur
doktor çatlatma iğnesi de vuruyor
hayıt tohumunu ya da onun hapını bulabilirsen yumurtanın da gelişmesine yardımcı olacaktır

dun yoktum evde canım ondan giremedimmm ama sizi cokkk özledimm yaa

anaaam oku oku alim olacam en sonunda ammada kaynatmışsınız ne kadar sayfa ilerlemiş valla....eferim size datlu garulağğğğğğğğ

heee bana çekmişş inatçılık konusundaaa valla yarın gidiyorumm doktora nasip olursa gelsede gelmesede artık bakalım ne olurr sonucu:44:

slm kızlar nasılsınızzesembcım elfcim nasılsınız sekerlerimmm
hoş geldiniizzzzzzzzzzzzz

valla bende genelde okumadan direk muhabbete dalıyorum ama dün aniden çıkınca benim soruyla ilgili yorumlara bakayım dedimdi balık kadın oldum daha da çıkamadım geçmişten...

sen nasılsın kuzuuu..
minnak davşanın nasıl bakem.......

çok şükür kuzucumm olmasında sorunn yok gelmedi en son hamileim dedikten sonra hala bekliyorum bebekte yok kırmızılarda
dime yaaaaaaaaaa:26:

anam şimcik senin sonuç ne bebeğim şaştım resmen....
kuzucum sen doktora neyin gittin demi...:26:

dime yaaaaaaaaaa:26:

anam şimcik senin sonuç ne bebeğim şaştım resmen....
kuzucum sen doktora neyin gittin demi...:26:

valla kuzucummm iştee gittim ilaç verdi adet olunca gel dedi 30 tane söktürücü aldımm yine adet olamıyorumm sancılarım geliyo ama ortda kırmızı yokk yarın gidicem inşş doktora bebeğimm bakalım neden olmadım ilaçlara rağmen:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…