kalabilirsin tabi
hakkında hayırlısı
anladım yurtdışında biraz daha farklı tabi prosedür
netteki hesaplayıcılar genelde doğru
adetten 14 gün önce yumurtluyor olman lazım
ama testler negatif görünüyor, belki bu ay yumurtlamamış olabilirsin
yumurta geliştirici ayrı ilaçlar var klomen gibi ama onlar doktor takipsiz kullanılmaz
çünkü yeterince büyür ve çatlamzsa kist oluşur
doktor çatlatma iğnesi de vuruyor
hayıt tohumunu ya da onun hapını bulabilirsen yumurtanın da gelişmesine yardımcı olacaktır
oyyyyyyy oy bebem ben 9 ay regl olmadığım günleri bilirim pco dan dolayı şimdide 10 gün gecikme oldu diye kafayı yemek üzereyim maalesef....öle canımm daaa iştee 2. ayımm yine adet olmuyorum 30 tane söktürücü aldım yine adet olamıyorum var bir sıkıntım ama ne işt bilemiyorum
hoş geldiniizzzzzzzzzzzzz
Bende batın 3.günü yaptım çıktı. ama ben aynı gün gittim keseyi göremedi daha küçük dedi doktorum.
hım bende 3 günü gittim ama çişim yoktu iyi oldu söylediğin örtüm seni
aynen uyuz erkekler hemen bebek görmek istiyorlarellerinden gelse 1 ayda doğsun çıksın isticekler
mutlaka idrara sıkışık git kuzum hanı böyle yaptın yapacak ol yanı ozaman çok net gözüküyo herşey
valla bende genelde okumadan direk muhabbete dalıyorum ama dün aniden çıkınca benim soruyla ilgili yorumlara bakayım dedimdi balık kadın oldum daha da çıkamadım geçmişten...
sen nasılsın kuzuuu..
minnak davşanın nasıl bakem.......
iyiyim cnmcım çok şükür keyfimiz yerinde şimdilik inşallahda böyle dvm eder kuzumm
geçmiş bitmiyo anacım ozaman geleceği kaçırıyorum olmuyo
bizde seni özledik kuzucummm
hergün diyoruz elfimle sevda nerdeki gelmedi felen diye
senınde bittimi bulantıların kuzum benım bitti sankilim
benımde bitti syılır cok şukur süt içi biliyorum 2 gundur ama iştahım yok canım ya yaptıgım yemeklerı yıyemıyorum ve cok uyuyorum
öle canımm daaa iştee 2. ayımm yine adet olmuyorum 30 tane söktürücü aldım yine adet olamıyorum var bir sıkıntım ama ne işt bilemiyorum
oyyyyyyy oy bebem ben 9 ay regl olmadığım günleri bilirim pco dan dolayı şimdide 10 gün gecikme oldu diye kafayı yemek üzereyim maalesef....
doktoraa gıtmıyon mu tatlımmm o ne dıyo budurıma:18::18:
benım iştahım arttı kuzum ama uyku olayım hiç yok
hep bölük pörçük çok uykum varcasına giriyorum yataga
ama yok dönüp duruyorum sonra sabahda erkenden kalkıyorum
debelenıyorum yatakta ben uyku yonunden şansızım
deliksiz uyumak ıstıyorum ama olmuyo
benım cok ya bıktım artık cok uyumaktan 1 kalktım bugun yacanım senın bebiş sagdamı soldamı :18:
kızz aslında eiyiyim böle beee ağrı sancı yok adet yok dün diyorum eşime kii lenn gocacım ne şanslı herüfsün neden ki dedi hiç adet olmuyorum bu iş sana yaradı diye manyek garı diyoo bana sen tek düzenli olda ben birşey istemiyorum diyoo
mutlaka idrara sıkışık git kuzum hanı böyle yaptın yapacak ol yanı ozaman çok net gözüküyo herşey
iyiyim cnmcım çok şükür keyfimiz yerinde şimdilik inşallahda böyle dvm eder kuzumm
ne yapemm kuzumm yaaa aslında çok takıyorum da kafama belli etmiyorumm sıkıntım ne diye düşüğnmketen yarın çııkar artık ortaya inş
bende uyuyamamaktan bıktım kuzum ama mecbur işte katlanıyoruz cnmcım
benımki sanırsam sağda orda hissedyorum bişeyler
senınki nerde kuzum
ne yapemm kuzumm yaaa aslında çok takıyorum da kafama belli etmiyorumm sıkıntım ne diye düşüğnmketen yarın çııkar artık ortaya inş
olur neden olmasın ama yine de kendine baskı yapma sen.. Olacağı varsa da olmaz o zaman...kizlar 2. bebeisime ilk denememde haile kalirsam esime dogum gunu hediyesi olacak 12 subat dogum gunu bende 14 unde regli olcam ilk seferde olurmu ki acaba ?
İyi oldu bunu dediğin. Zaten Dr full dü. Beklemeli opsiyonlu bir randevu aldım yarın için. Beklerken paso içerim su....ben 1 hafta sonra gitmiştim sanırsam kuzum ozaman görmüştük
bide idrara sıkışık gitmek gerekiyo aklında bulunsun
ben ilk girdim odaya kadın göremedi keseyı dedı idrarın yok
idrara sıkış bi 15 20 dak sonra gel dedı o arada su içtim paso
ve çişim geldi girdim hemencık gördü keseyi
he valla kuzum bencede git garii ne bu böyle anacım gıcık etti bizi
ya eşim dünden beri evde zıp zıp ama dr. a gelmeye hiç hevesli değil. Ben gelmemeyim sen git diyor. Kızdım ben de...eşinle gidebilirsin tabi canım
ama muhtemelen sadece kan tahlilini yenilerler henüz
keseyi görmek için tarih verirler
erkekler için kese pek bişey ifade etmiyor
bebek bebeğe benzer bişeye dönüşünce onlar da heyecanlanıyor artık
evet yaa o heyecanı birlikte yaşayalım istiyorum ben de....oo sevdamm nerlerdesın yahuuu gene kayboldu dedıydık bizde
hep eşimle gittim cnmcım
malum erkekler pek anlamıyo bebişi görmeyince ultrasonda
oyuzden en başından beri onla gidiyorum
o da heyecanlanıyo görünce
baba olmaya daha cok hazırlanmıs oluyo
Benimki de diyor ki bu iş neden bu kadar uzun sürüyor. Çok bilim insanları da hala hamileliği hızlandıramadı...Bende batın 3.günü yaptım çıktı. ama ben aynı gün gittim keseyi göremedi daha küçük dedi doktorum.
hım bende 3 günü gittim ama çişim yoktu iyi oldu söylediğin örtüm seni
aynen uyuz erkekler hemen bebek görmek istiyorlarellerinden gelse 1 ayda doğsun çıksın isticekler
Genelde kistlerden kurtulup rahmi temizlemek için yapılıyor. Ben de yapmıştım ve işe yaramıştıpeki birde bu sogan kuru diyorlar bu nedir? Acaba bunu bana anlatirmisiniz oda yumurtlamaya yardim ediyormu yada kolay hamile kalmaya.?
Dr sandalyesinde içtiğim sular yüzünden bir kazaya kurban gitmem insallah bebeği nokta şeklinde göreceğim diye..... Tam rezalet olur o zaman. Enteresan son kontrolümde tuvaletini yap deyip oturtmuştu beni kontrol sandalyesine Dr. Yumurtalaıklarıma bakmıştı o zaman tabii..
peki birde bu sogan kuru diyorlar bu nedir? Acaba bunu bana anlatirmisiniz oda yumurtlamaya yardim ediyormu yada kolay hamile kalmaya.?
hehe alemsin sen kuzum yaaa
takma tatlım stresten de oluyo boyle stres yapma yarabbım buyuk elbet senınde yuzunu guldurecek hayatımm
canım bende pco vardı 1 ay regli olmadım 2 ay olmadım derken ben tam 9 ay regli olmadım eltimle aynı tarihte hastalanmıştım o benim üstüme gebe kalıp veledini bile doğurdu hatta bende yalancı gebelik pisikolojisine bile kapıldım...hadi yaaa ciddimisinn kuzucumm nasıl birşey biraz anlatırmısın tedavi oldunmu nasıl birşey tedavisi:44::44:
farkındayım cnmcım takmamak elde değil tabi inşallah buyuk bi sorun cıkmaz kuzum benım
bencede git dr a ertelemekde iyi değil sorun neyse cıksın bı an evel
olmadı başka dr a gidersin cnmcım
benımde sagda tatlımm bıt bıt bışeyler oluyo cok guzel oluyo bebegi hıssetmeksagda olanlar erkek dıyolar tatlımm
canım bende pco vardı 1 ay regli olmadım 2 ay olmadım derken ben tam 9 ay regli olmadım eltimle aynı tarihte hastalanmıştım o benim üstüme gebe kalıp veledini bile doğurdu hatta bende yalancı gebelik pisikolojisine bile kapıldım...
sonra duktora gidince bana farlutal verde adet söktürücü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?