Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

peki birde bu sogan kuru diyorlar bu nedir? Acaba bunu bana anlatirmisiniz oda yumurtlamaya yardim ediyormu yada kolay hamile kalmaya.?

öle canımm daaa iştee 2. ayımm yine adet olmuyorum 30 tane söktürücü aldım yine adet olamıyorum var bir sıkıntım ama ne işt bilemiyorum
oyyyyyyy oy bebem ben 9 ay regl olmadığım günleri bilirim pco dan dolayı şimdide 10 gün gecikme oldu diye kafayı yemek üzereyim maalesef....

kızz aslında eiyiyim böle beee ağrı sancı yok adet yok dün diyorum eşime kii lenn gocacım ne şanslı herüfsün neden ki dedi hiç adet olmuyorum bu iş sana yaradı diye manyek garı diyoo bana sen tek düzenli olda ben birşey istemiyorum diyoo [/QUOTE]

hehe alemsin sen kuzum yaaa

bizde seni özledik kuzucummm
hergün diyoruz elfimle sevda nerdeki gelmedi felen diye
senınde bittimi bulantıların kuzum benım bitti sankilim

benımde bitti syılır cok şukur süt içi biliyorum 2 gundur ama iştahım yok canım ya yaptıgım yemeklerı yıyemıyorum ve cok uyuyorum

benımde bitti syılır cok şukur süt içi biliyorum 2 gundur ama iştahım yok canım ya yaptıgım yemeklerı yıyemıyorum ve cok uyuyorum

benım iştahım arttı kuzum ama uyku olayım hiç yok
hep bölük pörçük çok uykum varcasına giriyorum yataga
ama yok dönüp duruyorum sonra sabahda erkenden kalkıyorum
debelenıyorum yatakta ben uyku yonunden şansızım
deliksiz uyumak ıstıyorum ama olmuyo

benım cok ya bıktım artık cok uyumaktan 1 kalktım bugun ya canım senın bebiş sagdamı soldamı :18:

benım cok ya bıktım artık cok uyumaktan 1 kalktım bugun ya canım senın bebiş sagdamı soldamı :18:

bende uyuyamamaktan bıktım kuzum ama mecbur işte katlanıyoruz cnmcım
benımki sanırsam sağda orda hissedyorum bişeyler
senınki nerde kuzum

hehe alemsin sen kuzum yaaa

bende uyuyamamaktan bıktım kuzum ama mecbur işte katlanıyoruz cnmcım
benımki sanırsam sağda orda hissedyorum bişeyler
senınki nerde kuzum

benımde sagda tatlımm bıt bıt bışeyler oluyo cok guzel oluyo bebegi hıssetmek sagda olanlar erkek dıyolar tatlımm

ne yapemm kuzumm yaaa aslında çok takıyorum da kafama belli etmiyorumm sıkıntım ne diye düşüğnmketen yarın çııkar artık ortaya inş

farkındayım cnmcım takmamak elde değil tabi inşallah buyuk bi sorun cıkmaz kuzum benım
bencede git dr a ertelemekde iyi değil sorun neyse cıksın bı an evel
olmadı başka dr a gidersin cnmcım

kizlar 2. bebeisime ilk denememde haile kalirsam esime dogum gunu hediyesi olacak 12 subat dogum gunu bende 14 unde regli olcam ilk seferde olurmu ki acaba ?
olur neden olmasın ama yine de kendine baskı yapma sen.. Olacağı varsa da olmaz o zaman...
İyi oldu bunu dediğin. Zaten Dr full dü. Beklemeli opsiyonlu bir randevu aldım yarın için. Beklerken paso içerim su....
ya eşim dünden beri evde zıp zıp ama dr. a gelmeye hiç hevesli değil. Ben gelmemeyim sen git diyor. Kızdım ben de...
evet yaa o heyecanı birlikte yaşayalım istiyorum ben de....

peki birde bu sogan kuru diyorlar bu nedir? Acaba bunu bana anlatirmisiniz oda yumurtlamaya yardim ediyormu yada kolay hamile kalmaya.?

soğan kürü genelde kisti olanlar için öneriliyor
sana incir kürünü tavsiye edebilirim
google da aratırsan saraçoğlunun incir kürünü bulabilirsin

hadi yaaa ciddimisinn kuzucumm nasıl birşey biraz anlatırmısın tedavi oldunmu nasıl birşey tedavisi:44::44:
canım bende pco vardı 1 ay regli olmadım 2 ay olmadım derken ben tam 9 ay regli olmadım eltimle aynı tarihte hastalanmıştım o benim üstüme gebe kalıp veledini bile doğurdu hatta bende yalancı gebelik pisikolojisine bile kapıldım...
sonra duktora gidince bana farlutal verde adet söktürücü...

farkındayım cnmcım takmamak elde değil tabi inşallah buyuk bi sorun cıkmaz kuzum benım
bencede git dr a ertelemekde iyi değil sorun neyse cıksın bı an evel
olmadı başka dr a gidersin cnmcım

inşş çıkmazz kuzucumm yarın giderim ama neler olur rabbimm bilirrr hayırlısı Allahtan olsun:44::18:

benımde sagda tatlımm bıt bıt bışeyler oluyo cok guzel oluyo bebegi hıssetmek sagda olanlar erkek dıyolar tatlımm

evet geçende annem sordu sağdamı soldamı hissediyosun dıye
bende dedım sağda oluyo bişecikler o da dedı senın gibi sağdaysa erkek diye
valla görcez bakalım kızmı erkekmi
heyecanlı bekleyişler bunlar cnmcım

anladımm canımm banada geçen aylarda vermişti adet olmuştumm ama yine 2. ay olmuyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…