Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Hic kavga ettik ama bu sefer hemencik gonlumu aldi askim benimmmmmm

anam biz bunlarla napıcaz bilmiyorum :26: Bnimkide hiç bişey olmamış gibi devam ediyor. Akşamda ben daha yatmamış hemen yatağa girmiş Bende öbür uca girdim öyle yattım

günaydın kızlarrrr
ben olayı çözdüm hamile kalınca kocalara gerek kalmıyo artıkkk
bende eşime diyorum ben hamile kalana kadar seninle işim hamile kaldıktan sonra annenin evine gidebilirsinnnn

anam biz bunlarla napıcaz bilmiyorum :26: Bnimkide hiç bişey olmamış gibi devam ediyor. Akşamda ben daha yatmamış hemen yatağa girmiş Bende öbür uca girdim öyle yattım

yuzsuz kiz bizimkiler biliyolar kiyamiyoz ya benimkide kizdigim zaman benim uyumami bekliyo bi bakiyom sabah ahtapot gibi sarmis beni olsun ya esek mesek seviyom kiz ben kocami

günaydın kızlarrrr
bende eşime diyorum ben hamile kalana kadar seninle işim hamile kaldıktan sonra annenin evine gidebilirsinnnn

hahhahaha aynennnnn kocam bi suredir agriyoda agriyo diyo en son az once kahvaltida dedi dedim ben bebemi aldim artik kokten alsalar fark etmez bana

günaydın kızlarrrr

aslında bunu ben o ilk test yaptığım akşam dedim. Çocuğu aldım ben artık özgürsün demiştim

yuzsuz kiz bizimkiler biliyolar kiyamiyoz ya benimkide kizdigim zaman benim uyumami bekliyo bi bakiyom sabah ahtapot gibi sarmis beni olsun ya esek mesek seviyom kiz ben kocami

niye bilmiyorum ama bende çok seviyorum. Bu kadar üzüp kıran birisine sevgi azalır dimi işte olmuyor artıyor. Gerçi eşimle biz sadece çok gereksiz konularda kavga ederiz ama olsun. Odun yinede

kız 9 ay bittikten sonra lazım olucak yine deme öyleeee
aslında bunu ben o ilk test yaptığım akşam dedim. Çocuğu aldım ben artık özgürsün demiştim

kızlar yine dikkat edelim kaş yapalım derken göz çıkarmayalım
kaparlar vallahi kocaları:18::18::18:gerçi biraz sıkar bizim kocalar bizden korktukları için bir halt yiyemezler ama

kızlar yine dikkat edelim kaş yapalım derken göz çıkarmayalım
kaparlar vallahi kocaları:18::18::18:gerçi biraz sıkar bizim kocalar bizden korktukları için bir halt yiyemezler ama

erkek bunlar sen yinede fazla güvenmede
Ben mesela çok güvenirim ama hiç güvenemem

selam kızlar güne kocaları çekiştirerek başlamışsınız
kalpleri bizim kadar yumşak değil malesef

Kizlarrrrrr alinti yapmiyim dedimmm

puffffyyymmm evet odun benimkide omrum tukendiginde anca yontulmus olucak sanirimmmm

9 ay degil kiz 4 ay var :) doguma
kocalari kaptirmak haaaa kiz isten cikinca bi yere ugrasin icime dogar resmen hemen tlf acarim nerdesin diye nerden biliyon diyo oda bende diyom muneccim b.ku kurcaladim kucukkennnn

emoşş burdada yagmirrrr varrrr

valla bende eşim benden habersiz bişey yaptığında hemen hissederim oda gelir dökülür bana hemen

Son düzenleme:
valla bende eşim benden habersiz bişey yaptığında hemen hissederim oda gelir dökülür bana hemen

Kadinlarin hisleri kuvvetlidir onlarda biliyo ben kocama cevresindeki kim icin ne dediysem aynen oldu ki aileside dahil artik her sozumu dinler

evet her güne yeni bir konu ile başlıyoruz. Biz kadınların ne çok konuşacak şeyimiz oluyor.
değilmi ya sürekli birşeylerden memnuniyetsizliğimiz var yinede herşey onlarla güzel be ALLAH BİZİ KOCASIZ KOCALARIMIZIDA BİZSİZ BIRAKMASINNN AMİİİNNNN:98::123:

iyiki yağıyo gamzem ya soğuk havayı kesti valla
bebiş ve sen nasılsın şeker

din kizlarr biraz gecmise baktim eslerden konu acilmis benimde kocisim ara sira uzer beni ama yinede cok seviyorum. kizlar ben bu aydan umutsuzum esim cok stresli isleride cok yogun bu ay olmayacak gibi geliyor bana

merhaba hanımlar bende bebek isteyen biri olarak geldim şimdi sizlere bişey sormak istiyorum ben bu ayın başında d.kontrol hapını bıraktım ve sadece 7 ay kullandım...ayın 10 unda adet oldum...şuanda mide bulantım akıntım ve aşırı iştahım açılmış durumda hee birde kasıklrımda ve belimde ağrı ve sürekli bi uyku halindeyim...dün biraz aceleci davranarak test yaptık çok saçma bi hareketti kabul ediyorum ama yaptık işte sonuç negatif çıktı ( bunlar hamilelik belirtileri diye biliyoru ben kk da okuuduğum kadarıyla...şimdi sizce benim hamile olma ihtimalim varmı yoksa yumurtlama dönemimde olduğu içinmi böle yada hamişimde daha erken olduğu içinmi negatif gördük çizgide...RABBİM tiüm isteyen arkadaşlara nasip etsin inşallah kimseyi fazla bekletmesin..

Aminnn canimmm bebis tembell hic oynamiyo elimi koydugumda kalp atisini hissediyorum o zaman icim rahat ediyo ancak

din kizlarr biraz gecmise baktim eslerden konu acilmis benimde kocisim ara sira uzer beni ama yinede cok seviyorum. kizlar ben bu aydan umutsuzum esim cok stresli isleride cok yogun bu ay olmayacak gibi geliyor bana

:))) umudunu kestigin ay geliverir bakarsin velet suprizci bizimkiler her biri mucize yaratiyo en olmucak anda senin mucizende yakinda gelir isallahhh

günaydınn kızlarrr...

nasılsınız??

ben çayı demledim, kahvaltı hazırlıycam..eşim evde bugün başbaşa bir kahvaltı edelim dedim..tabi oyunun başından kalkabilirse..

Hosgeldin tatlim 10 ocakta regli olduysan 11 gun olmus cok erken su gunler ve onumuzdeki bikac gun yumurtlama zamanin bence psikolojik belirtilerde yaaratiyo olabilirsin ama umit her zaman var en iyisi bat beklemen hakkinda hayirlisi olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…