Hic kavga ettik ama bu sefer hemencik gonlumu aldi askim benimmmmmm
Hic kavga ettik ama bu sefer hemencik gonlumu aldi askim benimmmmmm
anam biz bunlarla napıcaz bilmiyorum :26: Bnimkide hiç bişey olmamış gibi devam ediyor. Akşamda ben daha yatmamış hemen yatağa girmişBende öbür uca girdim öyle yattım
anam biz bunlarla napıcaz bilmiyorum :26: Bnimkide hiç bişey olmamış gibi devam ediyor. Akşamda ben daha yatmamış hemen yatağa girmişBende öbür uca girdim öyle yattım
günaydın kızlarrrr
ben olayı çözdüm hamile kalınca kocalara gerek kalmıyo artıkkk
bende eşime diyorum ben hamile kalana kadar seninle işimhamile kaldıktan sonra annenin evine gidebilirsinnnn
günaydın kızlarrrr
ben olayı çözdüm hamile kalınca kocalara gerek kalmıyo artıkkk
bende eşime diyorum ben hamile kalana kadar seninle işimhamile kaldıktan sonra annenin evine gidebilirsinnnn
yuzsuz kiz bizimkiler biliyolar kiyamiyoz ya benimkide kizdigim zaman benim uyumami bekliyo bi bakiyom sabah ahtapot gibi sarmis beni olsun ya esek mesek seviyom kiz ben kocami
yuzsuz kiz bizimkiler biliyolar kiyamiyoz ya benimkide kizdigim zaman benim uyumami bekliyo bi bakiyom sabah ahtapot gibi sarmis beni olsun ya esek mesek seviyom kiz ben kocami
hahhahaha aynennnnn kocam bi suredir agriyoda agriyo diyo en son az once kahvaltida dedi dedim ben bebemi aldim artik kokten alsalar fark etmez bana
aslında bunu ben o ilk test yaptığım akşam dedim. Çocuğu aldım ben artık özgürsün demiştim
kızlar yine dikkat edelim kaş yapalım derken göz çıkarmayalım
kaparlar vallahi kocaları:18::18::18:gerçi biraz sıkar bizim kocalar bizden korktukları için bir halt yiyemezler ama
selam kızlar güne kocaları çekiştirerek başlamışsınız
kalpleri bizim kadar yumşak değil malesef
valla bende eşim benden habersiz bişey yaptığında hemen hissederim oda gelir dökülür bana hemen
değilmi ya sürekli birşeylerden memnuniyetsizliğimiz var yinede herşey onlarla güzel be ALLAH BİZİ KOCASIZ KOCALARIMIZIDA BİZSİZ BIRAKMASINNN AMİİİNNNN:98::123:evet her güne yeni bir konu ile başlıyoruz. Biz kadınların ne çok konuşacak şeyimiz oluyor.
Kizlarrrrrr alinti yapmiyim dedimmm
puffffyyymmm evet odun benimkide omrum tukendiginde anca yontulmus olucak sanirimmmm
9 ay degil kiz 4 ay var :) doguma
kocalari kaptirmak haaaa kiz isten cikinca bi yere ugrasin icime dogar resmen hemen tlf acarim nerdesin diye nerden biliyon diyo oda bende diyom muneccim b.ku kurcaladim kucukkennnn
emoşş burdada yagmirrrr varrrr
değilmi ya sürekli birşeylerden memnuniyetsizliğimiz var yinede herşey onlarla güzel be ALLAH BİZİ KOCASIZ KOCALARIMIZIDA BİZSİZ BIRAKMASINNN AMİİİNNNN:98::123:
değilmi ya sürekli birşeylerden memnuniyetsizliğimiz var yinede herşey onlarla güzel be ALLAH BİZİ KOCASIZ KOCALARIMIZIDA BİZSİZ BIRAKMASINNN AMİİİNNNN:98::123:
iyiki yağıyo gamzem ya soğuk havayı kesti valla
bebiş ve sen nasılsın şeker
din kizlarr biraz gecmise baktim eslerden konu acilmis benimde kocisim ara sira uzer beni ama yinede cok seviyorum.kizlar ben bu aydan umutsuzum esim cok stresli isleride cok yogun bu ay olmayacak gibi geliyor bana
merhaba hanımlar bende bebek isteyen biri olarak geldimşimdi sizlere bişey sormak istiyorum ben bu ayın başında d.kontrol hapını bıraktım ve sadece 7 ay kullandım...ayın 10 unda adet oldum...şuanda mide bulantım akıntım ve aşırı iştahım açılmış durumda hee birde kasıklrımda ve belimde ağrı ve sürekli bi uyku halindeyim...dün biraz aceleci davranarak test yaptık çok saçma bi hareketti kabul ediyorum ama yaptık işte sonuç negatif çıktı ( bunlar hamilelik belirtileri diye biliyoru ben kk da okuuduğum kadarıyla...şimdi sizce benim hamile olma ihtimalim varmı yoksa yumurtlama dönemimde olduğu içinmi böle yada hamişimde daha erken olduğu içinmi negatif gördük çizgide...RABBİM tiüm isteyen arkadaşlara nasip etsin inşallah kimseyi fazla bekletmesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?