aa bu arada ben rüya gördüm çok güzeldi..bir oğlum olmuştu ve ben emziriyordum onu..sanki gerçek gibiydi..
benden sesler gelince eşim uyandırmış beni..kalkınca ellerime bakmışım eşim öyle söyledi..boş mu dolu mu diye..
öyle tatlı bir oğlandı ki ağzı süt olmuştu..pek bi iştahlıydı..
günaydınn kızlarrr...
nasılsınız??
ben çayı demledim, kahvaltı hazırlıycam..eşim evde bugün başbaşa bir kahvaltı edelim dedim..tabi oyunun başından kalkabilirse..
Hosgeldin tatlim 10 ocakta regli olduysan 11 gun olmus cok erken su gunler ve onumuzdeki bikac gun yumurtlama zamanin bence psikolojik belirtilerde yaaratiyo olabilirsin ama umit her zaman var en iyisi bat beklemen hakkinda hayirlisi olsun canim
aa bu arada ben rüya gördüm çok güzeldi..bir oğlum olmuştu ve ben emziriyordum onu..sanki gerçek gibiydi..
benden sesler gelince eşim uyandırmış beni..kalkınca ellerime bakmışım eşim öyle söyledi..boş mu dolu mu diye..
öyle tatlı bir oğlandı ki ağzı süt olmuştu..pek bi iştahlıydı..
rüyan tez zamanda gerçek olur inşallah. bu ay bende görümcem hamileymiş onu ultrason yapıp bebeğe bakmıştım
teşekkür ederim hoşbuldukbakalım inşallah adet görmem ve hamiş kalırım bu ay sonunda hayatımda ilk defa kendimi böle hissediyorum belkide ilk defa bu ay başında bebeğe kara verdiğimiz içindir yumurtlama günlerimi iyi değerlendirmem gerek sanırım bakalım ne olacak beklemedeyim...
:)))) kiz sabah sabah ne oyunu bu karakedi :)) olmus sizin oyunn git kaldir basindan et kahvaltini
Bende cok benzer bi ruya gormustum hamileligin basinda ve oglum oluyo kizzzz sende oglan anasi olacan yakindaaa isalllaaaahhhh
herkese günaydın o kadar kötü hastayım ki kulaklarım dolu boğazlarım çok fena şiş burnum silmekten yara başım zonkluyor hepsi bir arada bende oturdum ağlıyorummmm
bir an önce saat 3 olsa çıksam işten eyüp sultana gitcemBebeğimin kalp atımını duyduğum ilk hafta sonu gitcem demiştim. ordanda eşim alıcak dükkana geçeriz artık Tabi ben onu eyüpde değil pierre lottide bekliycem
bir an önce saat 3 olsa çıksam işten eyüp sultana gitcemBebeğimin kalp atımını duyduğum ilk hafta sonu gitcem demiştim. ordanda eşim alıcak dükkana geçeriz artık Tabi ben onu eyüpde değil pierre lottide bekliycem
herkese günaydın o kadar kötü hastayım ki kulaklarım dolu boğazlarım çok fena şiş burnum silmekten yara başım zonkluyor hepsi bir arada bende oturdum ağlıyorummmm
günaydın kızlar
ben geçmişe dalayım azcık
ayy sorma inşallah öyledirrr... 7 gün var batıma daha..ama hiçbir belirti yok..10 gün önceden göğüsler sızlardı..ama daha yok..
ya gecikecek yadaa
dualarinnn kabul olsun isallahhh canimmmm bizler icinde dua et o mubarek yerde
ohh tadını çıkar pufişim..
özledim oraları bnm annem oraya yakın oturuyor..pierre lotti süperrr
Allah duanıda kabul etsinnn
günaydın canımgünaydın cnm..demek ilerledi..geçmiş olsun..ıhlamurunu iç ihmal etme..bol bol yat dinlen..neden ağlıyorsun ki yatıp dinlenmeden geçmez bu hastalık..
günaydın ferdaaaa
rüyamı okuyun kızlar yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?