Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

geçmiş olsun canım
bidaha ovucan yaptın mı?
canım inşallah geçer ovucan yapmadım 1 tane kaldı yapsammı bilemedim ...
Çok ilerledi nefes bile alamıyorum eşim falanda yok dünden beri doktorada gidemiyorum bunaldım işte.Canımm rüyan hayrolsun inşallahhh
gecmis olsun bitanemmm bi ihlamur falan yap bogazin yumusar

evettttt yadaaaaaa isallaaaahhhhh

Gamzem içmediğim şey kalmadı akşamdan beri ot içiyorummmm ama yok geçmiyor dahada beter oldum...:

bugün de yap bence
zaten koyu çıkarsa artık gebelik testi yaparsın

valla bende eşim benden habersiz bişey yaptığında hemen hissederim oda gelir dökülür bana hemen
aynen canım bende öyle hissederim aynen senin ki gibi oda
bir şey atıyorum ortaya oda hemen dökülüyo
biz kadınların hisleri çok kuvvetli bencede
amin canımmmmmmmmmmmm
çok güzel bir rüya canım hayırlara çıksın inşallah tez zamanda geçeğe dönüşür inşallahhhhhh

allah kabul etsin canımmm.

herkese günaydın o kadar kötü hastayım ki kulaklarım dolu boğazlarım çok fena şiş burnum silmekten yara başım zonkluyor hepsi bir arada bende oturdum ağlıyorummmm
geçmiş olsun tatlım yaaa
ilaç içemiyorsun bari ıhlamur falan yap kendine
bol bol meyve ye canım inşallah hemencecik iyileşirsinnnn
günaydın kızlar
ben geçmişe dalayım azcık

günaydın canım

gulbebek çok geçmiş olsun kuzum. vicksin buğu su var sıcak suya 1 kaşık atıp buharında duruyosun. Ondan yap istersen çok rahatlatıyor o

puffy eşim yok dışarıda çıkamıyorum vicks için eczaneye gitmem lazım biraz daha dayanamazsam komşumla birlikte bir acile gidicem acilde gebelik testi yaparlarmıki ilaçta içemiyorum ...

puffy eşim yok dışarıda çıkamıyorum vicks için eczaneye gitmem lazım biraz daha dayanamazsam komşumla birlikte bir acile gidicem acilde gebelik testi yaparlarmıki ilaçta içemiyorum ...

yaparlar canım
gebelik şüphem var dersin yapmaları lazım
geçmiş olsun dikkat et dicem ama şu soğukta kaçınılmaz son işte
ben de geçen hafta böyleydim
doğal şeylerle geçirdim kivi portakal ıhlamur kuşburnu falan

sen gebelik şüphem var ilaç alamıyorum de bak nasıl yapıyolar
45 dakika sonrada sonucu alırsın kuzum. Ve bize müjdeyi gelir bize yazarsın hemencik

bugün de yap bence
zaten koyu çıkarsa artık gebelik testi yaparsın

ferdacım biraz bekleyeyimde olmazsa acile gideceğim ağır grip geçiriyorum buhar falan takarlar belki test yaparlar inşallahta ona göre ilaç içerimmm...

canım eşin bugün gelecekti galiba gelince hemen dr gidin yada bi komşuna söyle birlikte gidin demekki çok kötü üşüttün canım
allah korusun bronşite falan çevirir çok salgın bu ara bu hastalıklarrr:18::18:

selam kızlar pazartesi transferim var.bebişimi alacağım hayırlısı ile.çok heyecanlıyım.lütfen dua edin.

ferdammm dışarıda çıkmadım hiç kimsede grip değildi evimde sıcak birden nasıl oldu inan anlayamadımmm inşallah çabucak geçer...
sen gebelik şüphem var ilaç alamıyorum de bak nasıl yapıyolar
45 dakika sonrada sonucu alırsın kuzum. Ve bize müjdeyi gelir bize yazarsın hemencik

puffym burası öyle gıcık bir yerki inşallah yaparlar ben doktora gideyim en iyisiii gelince görüşürüz hepinize çok teşekkür ederimm iyiki varsınızzzz...

selam kızlar pazartesi transferim var.bebişimi alacağım hayırlısı ile.çok heyecanlıyım.lütfen dua edin.
inşallah hayırlı haberlerle dönersin canım
dua edicem sana

valla canım ben de evde daha kötü oluyorum nasıl oluyorsa

yok Hülyam yarın gelecek işin bu kısmı öyle kötüki insan gurbette olunca tek dayanağı komşuları oluyor Allahtan komşularım çok iyi arkadaşım baktı dünden berii kulağımda şişlik var ondan korkuyorum ben ya boğazımın şişliği vuruyor yada başka bişey Allah koruuusuunnn

sen kabakulak geçirmiş miydin
acaba kabakulak mı oldun ki

e hadi git o zaman
bitaşta iki kuş olur süper olur
serum takarlar sana da kendine gelirsin

şükür epeydir hastalanmıyorum ama arada serum takılması o kadar iyi geliyorki.
Gerçi dünki kan alınmalarından sonra kadın iki kolumuda deldi damardan çıktı bi daha deldı olmadı bi daha uğraştı. İki kolumda çürümüş gibi acıyor ama şöyle iyi olunca kollarım bir serumda bana verseler hastalanmadan, güç olsa bana

canım o kadar kan verince kötü olmuyo musun ya
ben direk bayılıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…