yok yok o kadar romantizm bana fazla
benim de kanımda odunluk var
ben halvet modunu almayım mümkünse
benimkide ovulasyon hariç tecavüzcü coşkun ovülasyonda stresten dede efendi
bak yaa ümitlendirmek istemiyorum dedim baştannnnnn
İnsan kocasını Coşkuna benzetir mi hiçbenimkide ovulasyon hariç tecavüzcü coşkun ovülasyonda stresten dede efendi
bak yaa ümitlendirmek istemiyorum dedim baştannnnnn
Hilalcim yoksada yok Dünyanın sonu değilya ne yapalımm kaderimizde ne yazılıysa o Rabbim bilir inşallah vardırr diyorummmama ama bi keresinde benim 8 gün gecikmişti hemde korunmayı bıraktığımız ilk ay bende saf saf hamilyim zannediyordumsonra geldi hainler alçaklar batasıcalarrrrrr
Duygumm iyi geceler benimkide geldi göz ucuyla baktı midemin bulandığını okuduuu yaa meraklı melahatdiger koltuga kaçtım buraya da bakmya yeltendi göstermm ozel bi topk burasıııben çıkaym en iisi bugun rahat yok kocişten bakmaya çalşıo yaa plaaaatesimi yapayım da yatayımmm bennn ii gecelerrrrrrrrr herkeseee çoook optmmmmmmmmm
İnsan kocasını Coşkuna benzetir mi hiçtöbe töbee alemsin yaniii
cnm biz hep gebe kalana kadar halvet istiyoruz kocalar bu tempoya alışıp gebeliktede istemesinler
hakkaten ferdam nasıl oluyo o işler dr.yasaklıyormu belli bi aydan sonra?
gıızz şaka yaptım
iyigeler duygum.dejavucummmmmmm ayyy inş.inş.cnm
Ben pek bilmemm ama doktorların bu şekilde verdiği tedaviyide aklım almıyor acaba neden çocuk isteyen insanlara doğum kontrol hapı veriyorlar halbuki bir sürü hap var belki tedavi görmeden hap kullanırken hamiş kalınabilecek ama doktorlar bunu yapmıyor bir fikriniz var mı kızlar?:44:
canım doktorlar hiç yasak koymuyor kanaman yoksa
sadece ilk 3 ay haftada 1 falan diyor
herkeste değişebilir bilemiyorum ama bende isteksizlik var zaten hamile kaldığımdan beri
bazılarında da tavan yapıyormuş
eşim eskiden de çok düşkün değildi
şimdi o da 10 günde bir falan oluyor işte
oda bana sapık, maymun, deli falan diyo ben kızıyomuyum
ben nedense çocuğa saygısızlık gibi görüyorum ya bi arkadaşım vardı halvetten sonra daha fazla kıpırdıyo yoruluyo heralde falan diyodu
canım doktorlar hiç yasak koymuyor kanaman yoksa
sadece ilk 3 ay haftada 1 falan diyor
herkeste değişebilir bilemiyorum ama bende isteksizlik var zaten hamile kaldığımdan beri
bazılarında da tavan yapıyormuş
eşim eskiden de çok düşkün değildi
şimdi o da 10 günde bir falan oluyor işte
Özlemcim seninki baya romantikmiş yaniiiSabırlı hatunnn Ben patlatıveririm kafasına hele bir desin bakaılmmm
hımmm anladım cnm bakalım bizde nasıl olcakben hep göbek çıkmaya başlayınca yasak artık derler zannederdim ama burda bi topikte okudum kadın 9aylık hamile kocasyla günde 2 kere sevişmek istiyomuş
sanada iyi geceler julimmm
iyi geceler canım yararı olduysa ne mutluuu
Canımmm ben kesinlikle kullan derim zararı yok bence hatta birsürü yararı var harbiden adet olunca başla bakalım sende nasıl etki yaratacak çok merak ediyorum.Ama ben çok inanıyorum bak gör düzene bile girecek benimki gibiiBu arada dejavum test falan yaptınmı sennn:44:
hımmm anladım cnm bakalım bizde nasıl olcakben hep göbek çıkmaya başlayınca yasak artık derler zannederdim ama burda bi topikte okudum kadın 9aylık hamile kocasyla günde 2 kere sevişmek istiyomuş
sanada iyi geceler julimmm
benim kociş çok pinpirikli sıpasına bişey olur diye öpüşmekten öteye gidemez
ilk 3 ay ve son 1 ay temkinli yaklaşıyorlar canım
ama o ara dönem altın çağıymış sözde
son 1 ayda da doğumu tetikleyebilirmiş
o yüzden son 1 ay yapmayı hiç düşünmüyorum
hoş o koca göbekle nasıl yapılır zaten onu da anlamıyorum ama
eğer sancı gelmezse sancı olsun diye doktorlar özellikle istiyor son zamanlar
canım benim
tüp bebek yapacak bayanlara filan
bazen dk hapı kullandırıyorlar
çünkü ilacı bıraktığın an
olasılık % 80 oluyormuş
ama tabi mutlaka bir
koşulu vardır bu işin
ya da mantığı şu olabilir
dk hapı hormonları dengeliyor ya
o yüzden veriliyor olabilir
aynı hayıt gibi
tabi hayıttan daha etkili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?