Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben halvet modunu almayım mümkünse

cnm biz hep gebe kalana kadar halvet istiyoruz kocalar bu tempoya alışıp gebeliktede istemesinler
hakkaten ferdam nasıl oluyo o işler dr.yasaklıyormu belli bi aydan sonra?

benimkide ovulasyon hariç tecavüzcü coşkun ovülasyonda stresten dede efendi

bak yaa ümitlendirmek istemiyorum dedim baştannnnnn

gıızz şaka yaptım

iyigeler duygum.dejavucummmmmmm ayyy inş.inş.cnm

benimkide ovulasyon hariç tecavüzcü coşkun ovülasyonda stresten dede efendi

bak yaa ümitlendirmek istemiyorum dedim baştannnnnn
İnsan kocasını Coşkuna benzetir mi hiç töbe töbee alemsin yaniii
ama ama bi keresinde benim 8 gün gecikmişti hemde korunmayı bıraktığımız ilk ay bende saf saf hamilyim zannediyordumsonra geldi hainler alçaklar batasıcalarrrrrr
Hilalcim yoksada yok Dünyanın sonu değilya ne yapalımm kaderimizde ne yazılıysa o Rabbim bilir inşallah vardırr diyorummmhainler alçaklar batasıcalarrrrrr
Duygumm iyi geceler benimkide geldi göz ucuyla baktı midemin bulandığını okuduuu yaa meraklı melahat

canım doktorlar hiç yasak koymuyor kanaman yoksa
sadece ilk 3 ay haftada 1 falan diyor
herkeste değişebilir bilemiyorum ama bende isteksizlik var zaten hamile kaldığımdan beri
bazılarında da tavan yapıyormuş
eşim eskiden de çok düşkün değildi
şimdi o da 10 günde bir falan oluyor işte

Son düzenleme:

canım benim
tüp bebek yapacak bayanlara filan
bazen dk hapı kullandırıyorlar
çünkü ilacı bıraktığın an
olasılık % 80 oluyormuş
ama tabi mutlaka bir
koşulu vardır bu işin
ya da mantığı şu olabilir
dk hapı hormonları dengeliyor ya
o yüzden veriliyor olabilir
aynı hayıt gibi
tabi hayıttan daha etkili

ben nedense çocuğa saygısızlık gibi görüyorum ya bi arkadaşım vardı halvetten sonra daha fazla kıpırdıyo yoruluyo heralde falan diyodu

iyi geceler kizlar masallah topik dolmus ne guzel esimle bebis olayini kesin olarak 3 _4 ay erteledik tabi suan hamile kalmamissam ki bu mumkun mu bilinmez
bende bu arada siki bir rejim ve sporla aldigim kilolari vermeye karar verdim 57 yim hedefim 50 olmak

ben nedense çocuğa saygısızlık gibi görüyorum ya bi arkadaşım vardı halvetten sonra daha fazla kıpırdıyo yoruluyo heralde falan diyodu

alakası yok canım ya
bence onunki de tesadüftür
gayet yemek yiyince kıpırdıyo
ayrıca bebeğin hissedebileceği bişey değil bu
o kesesinin içinde tamamen farklı bir yerde
bana da 9 ay kardeş kardeş yatmak saçma geliyor
ha istekli değilim ama 9 ay da öyle kardeş kardeş yatmam
kocam o benim ya
bebeğime zararı olmadığı sürece devam bence halvete

hımmm anladım cnm bakalım bizde nasıl olcakben hep göbek çıkmaya başlayınca yasak artık derler zannederdim ama burda bi topikte okudum kadın 9aylık hamile kocasyla günde 2 kere sevişmek istiyomuş

sanada iyi geceler julimmm

benim kociş çok pinpirikli sıpasına bişey olur diye öpüşmekten öteye gidemez

ya işte ben ovulasyon yaptım çünkü benim 31 aralıkta ara kanama oldu bitti sonra bir kanama daha geldi gelmedne önce de göğüs ağrıdı vardı zaten kedin bu kendi reglim ama erken oldum diyordum hani ara kanamayı saymayınca ki ara kanama daha önce de başıma geldi reglimi de olurum ama yine de oldum reglimi heralde dedim üzerine saydım bu aralar yumurtlama olacak diye ovulasyon yaptım iki kere falan silik çıktı sonra hiç çizgi çıkmadı hani regl olacak olursunda öyle olur yaa akıntı zaten hiç yok yumurtlamaya dair. O yüzden ben çizgiler görmeyince çalışma da olmadı. Bugün de yaptım hiç ikinci çizgi yok. Regl olucam ama ara kanama falan saymazsam son reglide sonra 38. günüm bir önceki de 41 günde gelmişti zaten bende durumlar böyle ne oldu bilmiyorum herşey karman çorman. Reglimi bekliyorum. Kistten şüpheleniyorum slda rahatsız eden bir ağrı var bakalım..

ilk 3 ay ve son 1 ay temkinli yaklaşıyorlar canım
ama o ara dönem altın çağıymış sözde
son 1 ayda da doğumu tetikleyebilirmiş
o yüzden son 1 ay yapmayı hiç düşünmüyorum
hoş o koca göbekle nasıl yapılır zaten onu da anlamıyorum ama
eğer sancı gelmezse sancı olsun diye doktorlar özellikle istiyor son zamanlar

evet uzman tv de izlemiştim günü geçmiş kaıdnlarda açılma ve su gelmesi yoksa özellikle istiyolarmış

cnm bende bi filmde görmüştüm son ayda doktora gidiyolar kadınla adam doktor diyoki sevişin doğumu kolaylaştırır

Kuzumm hoşgeldinnn ben biraz kızgınım eski doktoruma bende adet düzensizliği için vermişti çocuk istediğimi bile bile kist falanda yoktu ama senin dediklerinde mantıklı gerçionlar daha iyisini bilir yıllarca okuyorlar ben mi bilicem dimi amaSadece istisnalara kızıyorum işte geçen bir paylaşım okudum vee inan çok etkilendim konuyla pek alakası yok ama kadın doğumcuyla ilgili kadın vajinusmus hastası ve hamiş ama doktor budalası vajinusmus hastasına kızmış hemen çatala yatırmış kadın korkmuş korkması doğal vajinusmus zor birşey sonuçta kadın doktora bende vajinusmus var demiş varsa nasıl hamile kaldın gibi bişey söylemiş kalk ben sana bakamam gibi bişey söylemiş kadınıda çocuğuda tehlikeye atmış bazen böyle doktorların ortalıkta olmasından çok rahatsız oluyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…