Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Harbiden baya bir karışıkmış kuzummm sen bir gebelik testi yapsana ne olur ne olmaz eğer yoksa başla hayıta inşallah düzene girer düzene girerse en çok sevinenlerden biri olurummm dejavummm

kızlar sesiniz çıkmıyor
gulbebek, tanger, huzur17+, ozlemdmr+, hilal19, ESTEBAN, zeyno3435, utopya06, dejavu_one, ketenhelva, Julietta, aazzrraa

evet kuzum ya doğru söylüyorsun
aynen sana katılıyorum
canım ben 7 yıl dk kullandım ya
son biraydır da çok araştırıyorum
ondan biliyorum bunları
hatta canım biz bu ay da koruncaz
kociş ilacın etkisi iyice geçsin dedi
yoksa düşük filan oluyormuş
ben de onun hislerine güvenirim
canım benim
sağlıklı olsunlar da
bu ay yine sizi takibe devammmmmm

ya öyle doktorlara bende uyuz oluyorum ilk kadın doğum muaynem berbat geçmişti korkumdan baya gitmemiştim

bide kızlar adet düzensizliği,pco ve kist için soğan kürünü deneyin bende kist vardı hatta doktor çok büyük operasyonla almamız gerek diyodu ben soğan kürü yaptım sonra gittiğimde tertemiz çıktı adetle gitmişti.bence bi deneyin

7 yıl kullandın dimeeekk kocişin haklı bencee hadi hayırlısıı seninde heyecanlı günlerin gelecek inşallah bende senin haberini 4 gözle bekleyeceğim kuzucummm22 =4

benimde ilki berbattı... çatala yatırıp kendi gözüyle incelediği yetmiyormuş gibi bide ışık tuttu

hiloşumm keşke soğanında hapını çıkarsalar ben suyunu içemiyorum malesef

evet bak bunlar denenebilir
çünkü her bünyeye uymuyor dk hapı
mesela ben ufak tefek sorunlar yaşamıştım hapla
ama bazıları var hiç kaldıramıyor

gülbebekim burdayız

huzur cnm sen kaç yaşındaydın bide senin çocuğun varda ikinciyimi istiyosun?

7 yıl kullandın dimeeekk kocişin haklı bencee hadi hayırlısıı seninde heyecanlı günlerin gelecek inşallah bende senin haberini 4 gözle bekleyeceğim kuzucummm22 =4

valla canım senin heyecanından
burada ölmezsek
o günleri görcem inşallah
kızım dayanamıyom ya bir an önce şu batın gelsin

valla canım senin heyecanından
burada ölmezsek
o günleri görcem inşallah
kızım dayanamıyom ya bir an önce şu batın gelsin

Huzuruum beni beklersenn daha çok beklersinBaksana olmuyor ki kuzumm ben bile heyecanlanmaktan bıkmadım gerçi bakalım daha nereye kadar bekleyeceğizBatım gelsinde geçsin inşallah gelmesin o batasıcalarrr

cnm ilk günler kötü geliyo ama burnunu tıkayıp içiyorsun valla çünkü işe yarıyo

ferdam sanada iyigeceler

Hilal inan yazıyı okurken bile çıkarasım geliyor kaldıki burnumu tıkamak oyy oyy içemiyorum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…