ya işte ben ovulasyon yaptım çünkü benim 31 aralıkta ara kanama oldu bitti sonra bir kanama daha geldi gelmedne önce de göğüs ağrıdı vardı zaten kedin bu kendi reglim ama erken oldum diyordum hani ara kanamayı saymayınca ki ara kanama daha önce de başıma geldi reglimi de olurum ama yine de oldum reglimi heralde dedim üzerine saydım bu aralar yumurtlama olacak diye ovulasyon yaptım iki kere falan silik çıktı sonra hiç çizgi çıkmadı hani regl olacak olursunda öyle olur yaa akıntı zaten hiç yok yumurtlamaya dair. O yüzden ben çizgiler görmeyince çalışma da olmadı. Bugün de yaptım hiç ikinci çizgi yok. Regl olucam ama ara kanama falan saymazsam son reglide sonra 38. günüm bir önceki de 41 günde gelmişti zaten bende durumlar böyle ne oldu bilmiyorum herşey karman çorman. Reglimi bekliyorum. Kistten şüpheleniyorum slda rahatsız eden bir ağrı var bakalım..
Kuzumm hoşgeldinnn ben biraz kızgınım eski doktoruma bende adet düzensizliği için vermişti çocuk istediğimi bile bile kist falanda yoktu ama senin dediklerinde mantıklı gerçionlar daha iyisini bilir yıllarca okuyorlar ben mi bilicem dimi amaSadece istisnalara kızıyorum işte geçen bir paylaşım okudum vee inan çok etkilendim konuyla pek alakası yok ama kadın doğumcuyla ilgili kadın vajinusmus hastası ve hamiş ama doktor budalası vajinusmus hastasına kızmış hemen çatala yatırmış kadın korkmuş korkması doğal vajinusmus zor birşey sonuçta kadın doktora bende vajinusmus var demiş varsa nasıl hamile kaldın gibi bişey söylemiş kalk ben sana bakamam gibi bişey söylemiş kadınıda çocuğuda tehlikeye atmış bazen böyle doktorların ortalıkta olmasından çok rahatsız oluyorum...
Kuzumm hoşgeldinnn ben biraz kızgınım eski doktoruma bende adet düzensizliği için vermişti çocuk istediğimi bile bile kist falanda yoktu ama senin dediklerinde mantıklı gerçionlar daha iyisini bilir yıllarca okuyorlar ben mi bilicem dimi amaSadece istisnalara kızıyorum işte geçen bir paylaşım okudum vee inan çok etkilendim konuyla pek alakası yok ama kadın doğumcuyla ilgili kadın vajinusmus hastası ve hamiş ama doktor budalası vajinusmus hastasına kızmış hemen çatala yatırmış kadın korkmuş korkması doğal vajinusmus zor birşey sonuçta kadın doktora bende vajinusmus var demiş varsa nasıl hamile kaldın gibi bişey söylemiş kalk ben sana bakamam gibi bişey söylemiş kadınıda çocuğuda tehlikeye atmış bazen böyle doktorların ortalıkta olmasından çok rahatsız oluyorum...
7 yıl kullandın dimeeekk kocişin haklı bencee hadi hayırlısıı seninde heyecanlı günlerin gelecek inşallah bende senin haberini 4 gözle bekleyeceğim kuzucummmevet kuzum ya doğru söylüyorsun
aynen sana katılıyorum
canım ben 7 yıl dk kullandım ya
son biraydır da çok araştırıyorum
ondan biliyorum bunları
hatta canım biz bu ay da koruncaz
kociş ilacın etkisi iyice geçsin dedi
yoksa düşük filan oluyormuş
ben de onun hislerine güvenirim
canım benim
sağlıklı olsunlar da
bu ay yine sizi takibe devammmmmm
ya öyle doktorlara bende uyuz oluyorum ilk kadın doğum muaynem berbat geçmişti korkumdan baya gitmemiştim
bide kızlar adet düzensizliği,pco ve kist için soğan kürünü deneyin bende kist vardı hatta doktor çok büyük operasyonla almamız gerek diyodu ben soğan kürü yaptım sonra gittiğimde tertemiz çıktı adetle gitmişti.bence bi deneyin
ya öyle doktorlara bende uyuz oluyorum ilk kadın doğum muaynem berbat geçmişti korkumdan baya gitmemiştim
bide kızlar adet düzensizliği,pco ve kist için soğan kürünü deneyin bende kist vardı hatta doktor çok büyük operasyonla almamız gerek diyodu ben soğan kürü yaptım sonra gittiğimde tertemiz çıktı adetle gitmişti.bence bi deneyin
7 yıl kullandın dimeeekk kocişin haklı bencee hadi hayırlısıı seninde heyecanlı günlerin gelecek inşallah bende senin haberini 4 gözle bekleyeceğim kuzucummm2 2 =4
gülbebekim burdayız
huzur cnm sen kaç yaşındaydın bide senin çocuğun varda ikinciyimi istiyosun?
hiloşumm keşke soğanında hapını çıkarsalar ben suyunu içemiyorum malesef
canım ben 30 yaşındayım
çocuğum yok
valla canım senin heyecanından
burada ölmezsek
o günleri görcem inşallah
kızım dayanamıyom ya bir an önce şu batın gelsin
cnm ilk günler kötü geliyo ama burnunu tıkayıp içiyorsun valla çünkü işe yarıyo
ferdam sanada iyigeceler
Hilal inan yazıyı okurken bile çıkarasım geliyor kaldıki burnumu tıkamak oyy oyy içemiyorum malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?