anladım cnm 7 yıl deyince acabamı dedim bende
Huzuruum beni beklersenn daha çok beklersinBaksana olmuyor ki kuzumm ben bile heyecanlanmaktan bıkmadım gerçi bakalım daha nereye kadar bekleyeceğiz Batım gelsinde geçsin inşallah gelmesin o batasıcalarrr
ne miğden mi bulaniyoooooogebesinnnnn gene hunilik oldum galiba
evet uzun bir süre
ama kullandığım hap yapıma uydu
hiç sıkıntı yaşamadım
Hyaırlısı olsun hakkında lütfen üzülmee Rabbim ısırmalık tatlımı tatlı bir bebiş nasip etsin inş hayırlı zamandaa tabislm kızlar nasılsınızzz hamile haberlerini aldım pek sevindim sağlıcakla kucaklarınıza almayı nasip etsin rabbimmben bu ayda kırmızı kart yedimmm öbür aya kaldı yine umutlarımmm
olsun ya her ay heyecanlancaz tabi
çünkü her ay yumurtluyoruz
yani her ay umut var
diyorum ya bu iş matematik işi değil
bir şekilde zamanı geldiğinde
bebiş yok düşük değer
yok tiroid yok bilmem ne dinlemiyor
ve geliyor
evet kuzum ben giğbeyimmmşaka bir yanada karnımda bir tuhaflık var gerçekten ben annemi olucam yoksa
benimde rahmimin sol tarafında bi şey var yoksa yoksa bebişim mi.bak demiştin dersin
benimki daha evlenmeden çocuklarımız adını belirlemişti ben ilk yıl zor ikna ettim korunmaya dedim evliliğimiz otursun sonra ameliyat oldum mart nisan gibi anca toparlandım mayısta da korunmayı bıraktık bekliyoz işte.ondan sordum bendesiz baya sabırlıymışsınız karı koca benimkini nasıl tutardım onu düşündüm
benimde rahmimin sol tarafında bi şey var yoksa yoksa bebişim mi.bak demiştin dersin
Hepinize iyi geceler hatunlar
Hepinizin duaları kabul olur inşallah
huzurum bennimkide sevgiliyken diyoduki ben sana kıyamam istemem çocuk mocuk ben senin acı çekmeni istemem fln
evlendikten sonra misafirlikte milletin çocuklarına sırnaşıyodu bunu bize versenizehilal aç çantanı fln demeye başladı
bizde uzun süre sevgililk ardından nişanlılık yaşadık ben hep akademik kariyer yapcam diyodum 30 dan önce doğurmam gibilerinden ama noldu oturuyorum evde bekliyorum bebeğimi
inanıyorum rabbim göndercek hepimizin meleğini
huzurum bennimkide sevgiliyken diyoduki ben sana kıyamam istemem çocuk mocuk ben senin acı çekmeni istemem fln
evlendikten sonra misafirlikte milletin çocuklarına sırnaşıyodu bunu bize versenizehilal aç çantanı fln demeye başladı
bizde uzun süre sevgililk ardından nişanlılık yaşadık ben hep akademik kariyer yapcam diyodum 30 dan önce doğurmam gibilerinden ama noldu oturuyorum evde bekliyorum bebeğimi
inanıyorum rabbim göndercek hepimizin meleğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?