Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

slm kızlar nasılsınızzz hamile haberlerini aldım pek sevindim sağlıcakla kucaklarınıza almayı nasip etsin rabbimm ben bu ayda kırmızı kart yedimmm öbür aya kaldı yine umutlarımmm

Huzuruum beni beklersenn daha çok beklersinBaksana olmuyor ki kuzumm ben bile heyecanlanmaktan bıkmadım gerçi bakalım daha nereye kadar bekleyeceğizBatım gelsinde geçsin inşallah gelmesin o batasıcalarrr

olsun ya her ay heyecanlancaz tabi
çünkü her ay yumurtluyoruz
yani her ay umut var
diyorum ya bu iş matematik işi değil
bir şekilde zamanı geldiğinde
bebiş yok düşük değer
yok tiroid yok bilmem ne dinlemiyor
ve geliyor

evet uzun bir süre
ama kullandığım hap yapıma uydu
hiç sıkıntı yaşamadım

benimki daha evlenmeden çocuklarımız adını belirlemişti ben ilk yıl zor ikna ettim korunmaya dedim evliliğimiz otursun sonra ameliyat oldum mart nisan gibi anca toparlandım mayısta da korunmayı bıraktık bekliyoz işte.ondan sordum bende siz baya sabırlıymışsınız karı koca benimkini nasıl tutardım onu düşündüm

slm kızlar nasılsınızzz hamile haberlerini aldım pek sevindim sağlıcakla kucaklarınıza almayı nasip etsin rabbimm ben bu ayda kırmızı kart yedimmm öbür aya kaldı yine umutlarımmm
Hyaırlısı olsun hakkında lütfen üzülmee Rabbim ısırmalık tatlımı tatlı bir bebiş nasip etsin inş hayırlı zamandaa tabi

haklısın huzurcumm kısacası Rabbim ol diyor ve oluyor

Kızlar benim nazlanmam bitti KKda takılırsam olacağı bu kociş kahve istedi canı istemiş kalkıp kahve yapıcamm gelirim inşallah birazdan

benimki hiç istemiyordu
hatta evlenmeden söyledi istemiyorum ona göre evlen diye
lafı geçse sinirlenip gidiyordu
sonradan arkadaşımızın
bebişi oldu maaşallah akıllı uslu
değişmeye başladı bizimki
bir iki kavga ettim
sonra kabul etti
şimdi de istiyor cidden
bazen ben ya yapmasam mı diyorum
o bana destek oluyor
ama dua etmiştim birgün
allahım nolur istesin demiştim
yukarısı yardım etti

huzurum bennimkide sevgiliyken diyoduki ben sana kıyamam istemem çocuk mocuk ben senin acı çekmeni istemem fln
evlendikten sonra misafirlikte milletin çocuklarına sırnaşıyodu bunu bize versenize hilal aç çantanı fln demeye başladı
bizde uzun süre sevgililk ardından nişanlılık yaşadık ben hep akademik kariyer yapcam diyodum 30 dan önce doğurmam gibilerinden ama noldu oturuyorum evde bekliyorum bebeğimi

inanıyorum rabbim göndercek hepimizin meleğini

Hepinize iyi geceler hatunlar
Hepinizin duaları kabul olur inşallah

sanada iyigeceler cnn
kızlar inşallah diyen dillerinizden allah razı olsun

tanger cnm agnustocan diye biliyorum.. ben organik çayını aldım ama henüz başlamadım ya gebeysem diye

kızlar benim kociş yanımda senkronize şekilde horlaya horlaya uykumu getirdi bende kaçıyorum

ben gördüm ki
kariyer filan boş
hayatta en güzel şey insanın yuvası
sevdiceğinin bir bakışından bir sarılışından
bebişinin kokusundan
daha değerli bir şey yok bence
inşallah bebişin seninledir canım

insallah hilal allah gonlunuze gore versin.

Kızlar hepinize iyi geceler psikolojimin bir oyunumu bu ama adete 2 gün kala akıntımda hiç olmazdı ben yarın test yapabilirim bakıcaz artık nedir ne değildir hakkımızda hayırlısıı hepiniz öpüldünüzzzzzzz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…