Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

puffymmm geçmiş olsun korkma kuzumm bazen hamişlerde olabiliyor işte böyle durumlar iki arkadaşımında başına aynı şey geldi ama şükürler olsun ikiside kucaklarına aldılar evlatlarını hatta arkadaşın öyle kahve akıntısı değil bildiğin şarrr diye kanaması olmuş wcde hemen çıkmış wcden eşine bağırmış çocuk düştü diyee eşide panikten tuvalette çocuk arıyormuş Hemen apar topar hastaneye gitmişler bebiş sağlıklıı korkacak bişey yok demişler şimdii 2 yaşına bile girdii maşallahhh....Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah puffym hayırlı bir evlat olsun inş...

canım kesildi içim biraz rahat şükürler olsun.
Yeni ultrasonumuz karından yapıldı ekliyim sizlerede 6+5 çıktı bundada
Eki Görüntüle 331847

günaydın canım hayırlara çıksın inşallah rüyan güvercin görmek çok iyi ama rüyada hatta hatırladığım kadarıyla ilda da görmüştü bak hamile.
inşallah sende hamilesindir canım benimmmmm
2 gün kaldı bata bakalımmm inşallah kırmızılar uğramaz canım bize 9 ay boyuncaaa

çok iyi canım devamının gelemesi çok sevindimmmmm
keşke rapor alsaydın evde dinlenirdinnnn çok dikkat et kendine tamam mı canım.hatta okuyabilirsen meryem suresini oku canım çok iyi gelir ben akşam okumayı düşünüyorum canım senin içinde dua edicem hatta senin için şimdi ayetel kursi okuyorum canım benimmm
allahım korusun bebeğini inşallah...

banada çok enteresan geldi hayırlara çıkarsın Rabbim inşallahh kaç gündür muhabbet kuşlarıyla uğraşıp duruyorum 3 oldu muhabbet kuşunu görüyorum rüyamda bugün ek olarak güvercin ve yavrularını gördüm işte birazda kuğuya benziyorlardı hayır olsun.Bende sabah eczaneye gider test alırım sabah idrarıyla yaparım testi diyordum ama kalkar kalkmaz tuvaletim geldi Bir düşündüm hızlı gider gelirim diye ama birde yollarda falan tutamam rezil olurum diye vazgeçtimmm

sağol canım. Zaten devamı gelse çok daha korkardım. Şimdi daha rahatım. Sabah ilişki olmuştu ondan sonra banyodan çıkınca geldi, çok korktum. 15 gün ilişki yasak dedi. Eşim topladı pılısını pırtısını salona taşındı. Çok korktuk oda geldi odaya doktor pıt pıtlarını ona gösterdi. Oğlum bana göz kırpıyor diyor herkese. Bu sefer sağlıklı olsun o kadar çok şeyden vazgeçiyorumki sırf sağlıklı olsun diye. Çabalarımın karşılığı boşa çıkmasın inşallah

Ya kızlar rüyamda kaçıyordum, saklanıyordum dedim ya tabirine baktım hamileyse kız çocuğuna işarettir diyor ama ben hamile değilimkine. Regl bekliyorum yumurtlama da yok hiçbirşey yok bende bu ay..

Salona mı taşındı neden taşınıyor canım kardeş kardeş uyursunuz ne olacak ben eşimsiz yatamam rahat edemiyorum gece gözümü açınca yanımda görmeliyim, ürperdiğimde, kabus gördüğümde sarılmalıyım. Aman sağlıklı olsun da olmayıversin canım isterse 9 ay. Hele riskli dönemler atlatılsın olur canım daha. O da duygulanmıştır aman ne güzell..

canım çok sağol, rabbim tez zamanda sizlerinde güzel haberlerini vermeyi nasip etsin inşallah. Duaların içinde allah bin kere razı olsun
maşallahhhhhhhhhhh
teyzesi yesin onuuuu

Bütün akşam ona baktım durdum, nasılda hayatımın merkezi oldu.

anam daha görünmüyor bile bu bebiş.. Ufacık daha. Ama pıt pıtları var Allah'ım ne mucize birşey yaaa..

Vallahi 3,5 milim bebiş daha 1 cm bile değil ama kalbi atıyor. Bu öyle büyük bir mucize ki herkes yaşamalı. inşallah herkes tez zamanda hamiş kalırda seneye bu zamanlar bebeklerimizin ne kadar yaramaz olduklarını konuşuyo oluruz

Günaydın kızlar

benim kırmızılar erkenden geldi sagolsun aslında doğru zamanda geldi

ve tam da kapanışı yaptık son son dün akşam

Yeni bat 20 Şubat 2012

Bu ay artık branca ursului yi içicem inşallah..
hayıt da bitmişti ....

Son düzenleme:

ne olur ne olmaz dedi, çok korktu o da. Ben uzakda durıyımda uykuda sağım solum belli olmaz dedi. İyi yaptı

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Gunaydinnnnn

gulbebekimmm ruyan hayirlara ciksin isallahhh bence meyven cok yakinda

puffyymmm hic telas etme kuzum mumkun mertebe ilk 3 ay birlikte olma kocanla benim 17. haftada iceride kanama goruldu ama sukur iyiyizzz bizim bebikler saglammm icini ferah tuttt

dejavummm citir editorummm ne hikmetse adinini her gordugumde senin kizin olacagini dusunuyorum bende isallahhh hayirlisini versin rabbimmm

Canım bir daha 9 ay görme inşallah kırmızıyı. Adetin bitince abdest aldıktan sonra yakı yapıştır beline, o gün ilişki olmasın ertesi günü akşam ilişki olsun sonra yakıyı çıkar abdestini al kuzum. Bide onu da dene bişey kaybetmezsin kuzum.
Gunaydinnnnn
puffyymmm hic telas etme kuzum mumkun mertebe ilk 3 ay birlikte olma kocanla benim 17. haftada iceride kanama goruldu ama sukur iyiyizzz bizim bebikler saglammm icini ferah tuttt

canım çok sağol, inşallah benim bebikimde güçlüdür bırakmaz annesini:26:

puffym ne oldu canım geçmişe bakmadım inşallah önemli birşey değildir dikkat et kendine

Hülyacımm sen dedikten sonra googledan güvercin ildailda yazdım ve buldum o yazıyıı benim gördüğümde 1 güvercin(anne)ve altındada yavruları vardı bendemi sevinsem bilemedimm valla hadi inşallahhh Hülyam umarım o güzel haberi hep birlikte veririz bak 5 tane kuş gördüm belkide bu ay hep birlikte vericez o güzel haberii inşallah....
Canım benimmm dikkat et kendine aslında biraz dinlensen çok iyi olur bence.Kardeş kardeş uıyuyun artık yapacak bişey yok herşey bebiş için yeri gelir bebiş için hergün fik fik yeri gelir bebiş için 9 ay cık cıkHayat böyle işte
Ya kızlar rüyamda kaçıyordum, saklanıyordum dedim ya tabirine baktım hamileyse kız çocuğuna işarettir diyor ama ben hamile değilimkine. Regl bekliyorum yumurtlama da yok hiçbirşey yok bende bu ay..
kuzuumm sen dün demedin bişey test yaptınmı diye sormuştum amaa:26::26:
Canın sağolsunn umutlar bitmez be kuzummm bence sen bir kutu daha al hayıta devam et bence branca usulüyle içiliyorsa öyle iç hadi hayırlısıııı inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…