Kendimi o kadar kötü hissediyorumki. O lekeyi görünce korkudan elim ayağım dolandı. Doktora gidince pıt pıtlarını gösterdi azıcık yüreğime su serpildi. 6+5 çıktı dün ultrasonda.
Bi daha akıntım lekem falan gelmedi. Progestanıda alttan fitil olarak kullan dedi. Ağrı kesicide bir fitil verdi onu kullanmadım. Sadece progestanı sabah akşam kullanıyorum. Nasıl korktum anlatamam hala keyfim yok, içimden hiç bişey gelmiyor
canım benim çok sağoll.. Söylemen bile yeterli. Canım geçmiş olsun lekelenme mi oldu.Progestan kullanıyorsun birşey olmaz inşallah zaten lekerlerde gitmiş. Pıt pıtları da duymuşsunuz. Dinlen canım sakın bir iş yapma. Bu sefer alacaksın bebeğini kucağına.
günaydın canım hayırlara çıksın inşallah rüyan güvercin görmek çok iyi ama rüyada hatta hatırladığım kadarıyla ilda da görmüştü bak hamile.herkese günaydınben yine rüyalarla uyandım rüyamda 5ltlik su şişeleri varya onun 1ltresi falan doluymuş yaklaşıyorum bidona içinde bir güvercin güvercinin altındada 2 tane yavrusu sözde suda doğum yapıyorlarmış aaa falan diye şaşırıyorken kenarına bir baktım güvercinin yanında muhabbet kuşuda var su bidonunun içinde oda doğum yapmış muhabbet kuşunun rengi beyaz mavi yavrusuda yeşilmiş:44:Onları çıkartıyordum yavrusunu alıp bağrıma basıyordum ne acayip rüya hayır olsun inşallah. kuşlarında suda doğum yaptığını rüyamda bir tek ben görürüm herhalde
sağol bitanem aslında kanama değilde kahverengi akıntım geldi çokda değildi ama daha öncekilerde neler yaşadığımı bildiğim için korktum.
Bi daha gelmedi hiç akıntı leke falan, hafif kasık ağrım var. Doktor kesenin kenarında çok az bir kanama var dedi korkma bişey olmaz dedi ama olsun yani insan tecrübelerinden sonra herşeyi daha iyi anlıyor.
canım kesildi içim biraz rahat şükürler olsun.
Yeni ultrasonumuz karından yapıldı ekliyim sizlerede 6+5 çıktı bundada
Eki Görüntüle 331847
canım benim çok sağoll.. Söylemen bile yeterli. Canım geçmiş olsun lekelenme mi oldu.Progestan kullanıyorsun birşey olmaz inşallah zaten lekerlerde gitmiş. Pıt pıtları da duymuşsunuz. Dinlen canım sakın bir iş yapma. Bu sefer alacaksın bebeğini kucağına.
çok enteresanmış. Allah hayırlara çıkarsın inşallah. Bende çok acayip rüyalar gördüm. Biriler peşimdeydi böyle arabadan bir adam lazerli birşeyle arıyordu ben de koltuktayım böyle hemen battaniyeyi çekiyorum nefes almıyorum sonra koltuğun altına saklanıyorum falan daha bir sürü acayip şeyler ama hatırlamıyorum bir de araba kullanıyordum.
canım kesildi içim biraz rahat şükürler olsun.
Yeni ultrasonumuz karından yapıldı ekliyim sizlerede 6+5 çıktı bundada
Eki Görüntüle 331847
puffymmm geçmiş olsun korkma kuzumm bazen hamişlerde olabiliyor işte böyle durumlar iki arkadaşımında başına aynı şey geldi ama şükürler olsun ikiside kucaklarına aldılar evlatlarını hatta arkadaşın öyle kahve akıntısı değil bildiğin şarrr diye kanaması olmuş wcde hemen çıkmış wcden eşine bağırmış çocuk düştü diyee eşide panikten tuvalette çocuk arıyormuşHemen apar topar hastaneye gitmişler bebiş sağlıklıı korkacak bişey yok demişler şimdii 2 yaşına bile girdii maşallahhh....Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah puffym hayırlı bir evlat olsun inş...
sağol canım. Zaten devamı gelse çok daha korkardım. Şimdi daha rahatım. Sabah ilişki olmuştu ondan sonra banyodan çıkınca geldi, çok korktum. 15 gün ilişki yasak dedi. Eşim topladı pılısını pırtısını salona taşındı. Çok korktuk oda geldi odaya doktor pıt pıtlarını ona gösterdi. Oğlum bana göz kırpıyor diyor herkese. Bu sefer sağlıklı olsun o kadar çok şeyden vazgeçiyorumki sırf sağlıklı olsun diye. Çabalarımın karşılığı boşa çıkmasın inşallah
Ya kızlar rüyamda kaçıyordum, saklanıyordum dedim ya tabirine baktım hamileyse kız çocuğuna işarettir diyor ama ben hamile değilimkine. Regl bekliyorum yumurtlama da yok hiçbirşey yok bende bu ay..
çok iyi canım devamının gelemesi çok sevindimmmmm
keşke rapor alsaydın evde dinlenirdinnnn çok dikkat et kendine tamam mı canım.hatta okuyabilirsen meryem suresini oku canım çok iyi gelir ben akşam okumayı düşünüyorum canım senin içinde dua edicem hatta senin için şimdi ayetel kursi okuyorum canım benimmm
allahım korusun bebeğini inşallah...
maşallahhhhhhhhhhh
teyzesi yesin onuuuu
anam daha görünmüyor bile bu bebiş.. Ufacık daha. Ama pıt pıtları var Allah'ım ne mucize birşey yaaa..
Salona mı taşındı neden taşınıyor canım kardeş kardeş uyursunuz ne olacak ben eşimsiz yatamam rahat edemiyorum gece gözümü açınca yanımda görmeliyim, ürperdiğimde, kabus gördüğümde sarılmalıyım. Aman sağlıklı olsun da olmayıversin canım isterse 9 ay. Hele riskli dönemler atlatılsın olur canım daha. O da duygulanmıştır aman ne güzell..
canım çok sağol, rabbim tez zamanda sizlerinde güzel haberlerini vermeyi nasip etsin inşallah. Duaların içinde allah bin kere razı olsun
Bütün akşam ona baktım durdum, nasılda hayatımın merkezi oldu.
Vallahi 3,5 milim bebiş daha 1 cm bile değil ama kalbi atıyor. Bu öyle büyük bir mucize ki herkes yaşamalı. inşallah herkes tez zamanda hamiş kalırda seneye bu zamanlar bebeklerimizin ne kadar yaramaz olduklarını konuşuyo oluruz
Günaydın kızlar
benim kırmızılar erkenden geldi sagolsun aslında doğru zamanda geldi
ve tam da kapanışı yaptık son son dün akşam
Yani bat 20 Şubat 2012
Bu ay artık branca ursului yi içicem inşallah..
hayıt da bitmişti ....
Gunaydinnnnn
puffyymmm hic telas etme kuzum mumkun mertebe ilk 3 ay birlikte olma kocanla benim 17. haftada iceride kanama goruldu ama sukur iyiyizzz bizim bebikler saglammm icini ferah tuttt
sağol canım. Zaten devamı gelse çok daha korkardım. Şimdi daha rahatım. Sabah ilişki olmuştu ondan sonra banyodan çıkınca geldi, çok korktum. 15 gün ilişki yasak dedi. Eşim topladı pılısını pırtısını salona taşındı. Çok korktuk oda geldi odaya doktor pıt pıtlarını ona gösterdi. Oğlum bana göz kırpıyor diyor herkese. Bu sefer sağlıklı olsun o kadar çok şeyden vazgeçiyorumki sırf sağlıklı olsun diye. Çabalarımın karşılığı boşa çıkmasın inşallah
kızlar dünde rüyamda evin içine penceren güvercin giriyodu
bu arada ben mutfak pencereme her gün buğday veya bulgur koyarım güvercin,kumru ve birsürü serçe besliyorum :))))
neyse güvercin güya içeri giriyor kafama konuyordu duruyordu ööle
tabirde de şu yazıyo :rüyada güvercin gören kimsenin bütün isteklerini Allah (C. C.) yerine getir
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
mutlumuyum ne
Hülyacımm sen dedikten sonra googledan güvercin ildailda yazdım ve buldum o yazıyıı benim gördüğümde 1 güvercin(anne)ve altındada yavruları vardı bendemi sevinsem bilemedimm valla hadi inşallahhhgünaydın canım hayırlara çıksın inşallah rüyan güvercin görmek çok iyi ama rüyada hatta hatırladığım kadarıyla ilda da görmüştü bak hamile.
inşallah sende hamilesindir canım benimmmmm
2 gün kaldı bata bakalımmm inşallah kırmızılar uğramaz canım bize 9 ay boyuncaaa
çok iyi canım devamının gelemesi çok sevindimmmmm
keşke rapor alsaydın evde dinlenirdinnnn çok dikkat et kendine tamam mı canım.hatta okuyabilirsen meryem suresini oku canım çok iyi gelir ben akşam okumayı düşünüyorum canım senin içinde dua edicem hatta senin için şimdi ayetel kursi okuyorum canım benimmm
allahım korusun bebeğini inşallah...
kuzuumm sen dün demedin bişey test yaptınmı diye sormuştum amaa:26::26:Ya kızlar rüyamda kaçıyordum, saklanıyordum dedim ya tabirine baktım hamileyse kız çocuğuna işarettir diyor ama ben hamile değilimkine. Regl bekliyorum yumurtlama da yok hiçbirşey yok bende bu ay..
Canın sağolsunn umutlar bitmez be kuzummm bence sen bir kutu daha al hayıta devam et bence branca usulüyle içiliyorsa öyle iç hadi hayırlısıııı inşallahhhGünaydın kızlar
benim kırmızılar erkenden geldi sagolsun aslında doğru zamanda geldi
ve tam da kapanışı yaptık son son dün akşam
Yani bat 20 Şubat 2012
Bu ay artık branca ursului yi içicem inşallah..
hayıt da bitmişti ....
puffym ne oldu canım geçmişe bakmadım inşallah önemli birşey değildir dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?