Gunaydinnnnn
gulbebekimmm ruyan hayirlara ciksin isallahhh bence meyven cok yakinda
puffyymmm hic telas etme kuzum mumkun mertebe ilk 3 ay birlikte olma kocanla benim 17. haftada iceride kanama goruldu ama sukur iyiyizzz bizim bebikler saglammm icini ferah tuttt
dejavummm citir editorummm ne hikmetse adinini her gordugumde senin kizin olacagini dusunuyorum bende isallahhh hayirlisini versin rabbimmm
Canım benimmm dikkat et kendine aslında biraz dinlensen çok iyi olur bence.Kardeş kardeş uıyuyun artık yapacak bişey yok herşey bebiş için yeri gelir bebiş için hergün fik fik yeri gelir bebiş için 9 ay cık cık Hayat böyle işte
Ya kızlar rüyamda kaçıyordum, saklanıyordum dedim ya tabirine baktım hamileyse kız çocuğuna işarettir diyor ama ben hamile değilimkine. Regl bekliyorum yumurtlama da yok hiçbirşey yok bende bu ay..
slmmmm erkese gunaydınnnnnnnnnn tanıyamaynlar için ben duygunber kızlar
bu hafta zayflma taopgnde 2. oldm ynebirazdn arkdasa gtcz kahvaltıya abartmıcm tabii ki normal bi şeklde yicem he r zamanki gibi ...bu diyetimi sevdm ben yaa aç da kalmıom ackmıom da acknca mutlaka bşeyler yıom eskden çok aç bırakrdm kendimi sonra yuklenrdm yemege artık oyle degl ama...
rüyan hayırlara vesile olsun inşallah inşallah bebeğin süpriz yapar sana bu ay
bende bu aya kendimden hiiiç umutlu değilim yumurtlama olmıcak gibi olsa bile geç olucak klomenle gelişiyodu yumurtalar onuda bıraktım artık umudum ALLAH a kaldı zaten olursa bile bir mucize olur
Günaydın kızlar
benim kırmızılar erkenden geldi sagolsun aslında doğru zamanda geldi
ve tam da kapanışı yaptık son son dün akşam
Yeni bat 20 Şubat 2012
Bu ay artık branca ursului yi içicem inşallah..
hayıt da bitmişti ....
azıcık bir kahverengi lekem oldu ama şükür geçti canım progestana başladık
banada çok enteresan geldi hayırlara çıkarsın Rabbim inşallahh kaç gündür muhabbet kuşlarıyla uğraşıp duruyorum 3 oldu muhabbet kuşunu görüyorum rüyamda bugün ek olarak güvercin ve yavrularını gördüm işte birazda kuğuya benziyorlardı hayır olsun.Bende sabah eczaneye gider test alırım sabah idrarıyla yaparım testi diyordum ama kalkar kalkmaz tuvaletim geldiBir düşündüm hızlı gider gelirim diye ama birde yollarda falan tutamam rezil olurum diye vazgeçtimmm
yumurtlama olmadığını nerden biliosun
ne olur ne olmaz dedi, çok korktu o da. Ben uzakda durıyımda uykuda sağım solum belli olmaz dedi. İyi yaptı
Gunaydinnnnn
gulbebekimmm ruyan hayirlara ciksin isallahhh bence meyven cok yakinda
puffyymmm hic telas etme kuzum mumkun mertebe ilk 3 ay birlikte olma kocanla benim 17. haftada iceride kanama goruldu ama sukur iyiyizzz bizim bebikler saglammm icini ferah tuttt
dejavummm citir editorummm ne hikmetse adinini her gordugumde senin kizin olacagini dusunuyorum bende isallahhh hayirlisini versin rabbimmm
Canım bir daha 9 ay görme inşallah kırmızıyı. Adetin bitince abdest aldıktan sonra yakı yapıştır beline, o gün ilişki olmasın ertesi günü akşam ilişki olsun sonra yakıyı çıkar abdestini al kuzum. Bide onu da dene bişey kaybetmezsin kuzum.
canım çok sağol, inşallah benim bebikimde güçlüdür bırakmaz annesini:26:
kizlar günaydin herkese halen doktora gidemedim
sabah aradim hemsireyle konusdum birde sabah sabah azar isittim hemsireden
dedim gebelik testi yaptim pozitif cikti kan testi yaptirmak istiyorum dedim
bana demesin mi kafana göre kan verip test yaptiramassin doktor görmesi lazim o karar veriyor kan testi yapilip yapilmayacagina
neyse sakin davrandim biz sizi ariycaz ona göre gelin dedi halen ariycaklar bekliyorum kan testi yapilip yapilmayacagi belli degil yani kizlar
şu gavur drlar hemşireler iice benim kafamı bozuolar heeekizlar günaydin herkese halen doktora gidemedim
bana demesin mi kafana göre kan verip test yaptiramassin doktor görmesi lazim o karar veriyor kan testi yapilip yapilmayacagina
neyse sakin davrandim biz sizi ariycaz ona göre gelin dedi halen ariycaklar bekliyorum kan testi yapilip yapilmayacagi belli degil yani kizlar
aslm duygucummmm iyidir cnmm senden naber tatlim
iste budur canim benimm yiyerek zayiflamak en iyisi cnm yoksa insan mahvolur abartmiycak sekilde herseyden azar azar
canım sen direk randevu kısmını ara o zaman öyle biz arıcaz fala olur mu canım onların keyfini mi bekleyeceksin. Ara kadın doğum doktorundan randevu al git madem dr görmesi lazım zaten daha muayene etmez birşey gözükmez çünkü yazsın kan tahlilini in aşağıya yaptır kimse de birşey diyemez. Hatta o an bile gitsen kan yaptırcam desen ne diyebilirler paranla değil mi.
Benim hala kanama tarzinda akintim var dun kocam halvetsizlik ilan etti ben istesem bile bana engel ol bi kere daha sana ve kendime aci yasatamam dedi ilk bebekten dustugunde cok uzulmustu ama dr gittiysen icin rahat olsun hem dr begendim ben bi kac yerde progestani alttan fitil olarak almayi okumustum buraya yazmaya cesaret edemedim bilip bilmeden hiiic telas etme sadece sabit olarak uzun sure ayakta kalma yurumekte problem yok ama sabit olarak asla aklinda olsun
slmmmm erkese gunaydınnnnnnnnnn tanıyamaynlar için ben duygunber kızlar
bu hafta zayflma taopgnde 2. oldm ynebirazdn arkdasa gtcz kahvaltıya abartmıcm tabii ki normal bi şeklde yicem her zamanki gibi ...bu diyetimi sevdm ben yaa aç da kalmıom ackmıom da acknca mutlaka bşeyler yıom eskden çok aç bırakrdm kendimi sonra yuklenrdm yemege artık oyle degl ama...
kizlar günaydin herkese halen doktora gidemedim
şu gavur drlar hemşireler iice benim kafamı bozuolar heeeztarı da mrk edıorm yaa kanama bklemıodr hala demi
demi azrammm valal yaa hem haffledm hem karnm daha çok doyuyo ii oldu valla ii oldu karr vermek herşeyn başı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?