Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kizlar bende ruya gordummm heryeri teroristler sarmis elimdeki silahi birine veriyorum ama o kisi alacakken goruyolar bizi bi eve kapatiyolar 2 kardesimle beraber orda bi silah buluyom ve teroristler gormesin diye kirk takla atiyorum silahin sarjoru bozukmus icine yeniden diziyom mermileri plan kuruyom sunu oldurcem kacacaz diye ne demek simdi bu

Gamzemmm benim inşallah öyledirrr ne bileyim yine heyecan yok bende ama hakkımızda hayırlısıı bakalımm.Her ay heyecan olurdu bende ama şimdi heyecan falan kalmadı eskisi gibi şaşkın donuk bir şekilde bekliyorum bakalımm

doktor kanaman olursa rapor yazarım dedi ama evde dursam daha çok iş yapıcam. En azından burda hazır yemek oturuyorum sadece

Ya kızlar rüyamda kaçıyordum, saklanıyordum dedim ya tabirine baktım hamileyse kız çocuğuna işarettir diyor ama ben hamile değilimkine. Regl bekliyorum yumurtlama da yok hiçbirşey yok bende bu ay..

rüyan hayırlara vesile olsun inşallah inşallah bebeğin süpriz yapar sana bu ay
bende bu aya kendimden hiiiç umutlu değilim yumurtlama olmıcak gibi olsa bile geç olucak klomenle gelişiyodu yumurtalar onuda bıraktım artık umudum ALLAH a kaldı zaten olursa bile bir mucize olur

slmmmm erkese gunaydınnnnnnnnnn tanıyamaynlar için ben duygu nber kızlar
bu hafta zayflma taopgnde 2. oldm yne birazdn arkdasa gtcz kahvaltıya abartmıcm tabii ki normal bi şeklde yicem her zamanki gibi ...bu diyetimi sevdm ben yaa aç da kalmıom ackmıom da acknca mutlaka bşeyler yıom eskden çok aç bırakrdm kendimi sonra yuklenrdm yemege artık oyle degl ama...

Son düzenleme:
kizlar günaydin herkese halen doktora gidemedim
sabah aradim hemsireyle konusdum birde sabah sabah azar isittim hemsireden
dedim gebelik testi yaptim pozitif cikti kan testi yaptirmak istiyorum dedim
bana demesin mi kafana göre kan verip test yaptiramassin doktor görmesi lazim o karar veriyor kan testi yapilip yapilmayacagina
neyse sakin davrandim biz sizi ariycaz ona göre gelin dedi halen ariycaklar bekliyorum kan testi yapilip yapilmayacagi belli degil yani kizlar

aslm duygucummmm iyidir cnmm senden naber tatlim
iste budur canim benimm yiyerek zayiflamak en iyisi cnm yoksa insan mahvolur abartmiycak sekilde herseyden azar azar

hepimiz için mucizeydi, hepimizin mucizesi bir bir gerçekleşiyor. Sıradaki neden sen olmayasın

hayirlisi olsun cnm benim
hayit hapini 3 aydirli mi iciyorsun ne kadar oldu cnm iceli?

azıcık bir kahverengi lekem oldu ama şükür geçti canım progestana başladık

çok geçmiş olsun canıım dikkat et kendine yorulmamaya çalış
benimde lekelenmelerim oluyodu hamileyken progestanı doğum yapacağım güne kadar kullandım artı 9 ay boyunca biz hiç halvetlenmedik yani tekrar hamile kalsam nasıl halvetlenicem diye korkarım bol bol dinlen ayaklarını yukarıya doğru kaldır yat evdeyken

bugün gün içerisinde al o zaman yarın sabah yaparsın ne kadar var ki bata.
yumurtlama olmadığını nerden biliosun

ovulasyon testleri var onlardan yapıyorum ama ikinci çizginin silikte olsa çıkması lazımdı çizgi yok akıntımda yok bu ay benim durum karışıktı zaten yok yani.. Regl beklicem artık. Sonra bakıcaz.

ivett yaa zor açtım gözümü yinee..

ne olur ne olmaz dedi, çok korktu o da. Ben uzakda durıyımda uykuda sağım solum belli olmaz dedi. İyi yaptı

aman yatsın yaa boşver sende koca yatağa rahatça kurul ohhh sefan olsunn..

İnşallah.. Ay alışveriş merkezine gittik dün anam bu kadar mı çocuk olur etrafta ya çocuğunu kapan gelmiş kafamı hangi yana çevirsem bebek vardı eşimle birbirimize gösterdik durdul aman bir de ne tatlılar hele kız çocukları bazılarına giydirmişler kürk boleroları bir görsen ne yakışmış bebek mağazasının önünden geçiyoruz al kat sırf bebek mağazası eşim diyor ki tehlikeli bölgeye geldik çünkü vitrinlere yapışıyorum..

Benim hala kanama tarzinda akintim var dun kocam halvetsizlik ilan etti ben istesem bile bana engel ol bi kere daha sana ve kendime aci yasatamam dedi ilk bebekten dustugunde cok uzulmustu ama dr gittiysen icin rahat olsun hem dr begendim ben bi kac yerde progestani alttan fitil olarak almayi okumustum buraya yazmaya cesaret edemedim bilip bilmeden hiiic telas etme sadece sabit olarak uzun sure ayakta kalma yurumekte problem yok ama sabit olarak asla aklinda olsun

canım sen direk randevu kısmını ara o zaman öyle biz arıcaz fala olur mu canım onların keyfini mi bekleyeceksin. Ara kadın doğum doktorundan randevu al git madem dr görmesi lazım zaten daha muayene etmez birşey gözükmez çünkü yazsın kan tahlilini in aşağıya yaptır kimse de birşey diyemez. Hatta o an bile gitsen kan yaptırcam desen ne diyebilirler paranla değil mi.

şu gavur drlar hemşireler iice benim kafamı bozuolar heee ztarı da mrk edıorm yaa kanama bklemıodr hala demi
aslm duygucummmm iyidir cnmm senden naber tatlim
iste budur canim benimm yiyerek zayiflamak en iyisi cnm yoksa insan mahvolur abartmiycak sekilde herseyden azar azar

demi azrammm valal yaa hem haffledm hem karnm daha çok doyuyo ii oldu valla ii oldu karr vermek herşeyn başı yaa

cnm bu direk doktorun kendi muayenesi
ordaki hemsireyle konustum randevu almaya kalksam 6 ay sonrasina veriyorlar
hastanin azligina göre cokluguna göre beni cagiriyorlar arada kayniyorum
bende onun icin sinirlendim zaten birsey görmeyecekki ne diye muayene ediyor
ultrasona sokmasa bari beni

hülyamm nber yapmadn demi test falan ? 25ydi senn demi
dejavucumm biz perşmbe gtcz teste cnm ....

4 yılımın meyvesi, onu hiç bir zevk için kaybetmeyi göze alamam. Şuan sıkıntım kalmadı inşallah bundan sonrasında bir daha korkutmaz bizi. dün öğlen gittik işte fitili alınca hemene attım, bi tanede yatarken attım. Eşimi sabah işe yollarkende attım azıcıkda yattım şimdi sıkıntım yok. Ağzıdan alınınca çok uyku vs yapıyormuş. Birde folbiol bile içerken miğdem bulanıyor artık, hap olarak vermemesi iyi oldu. Ağrın olursada bi fitil yazdım onuda kullan dedi ama kullanmadım, inşallah ihtiyacım kalmaz

masallaaahhh kuzumaaa dogurur dogurmaz bende kosucammm o diyet topicineee

aaa sen almanyadaydin dimi canim biz istedigimiz gibi yaptiriyoruz :)))

canim ztardan hic haberim yok benim
soramadim da kendisine bebegi düstümü onun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…