inşallah canım ya ama nedense ben artık kendimden çok umutlu değilim belkide böyle daha hayırlıdır bilmiyorum vardır herşeyde bir hayırhepimiz için mucizeydi, hepimizin mucizesi bir bir gerçekleşiyor. Sıradaki neden sen olmayasın
kizlar günaydin herkese halen doktora gidemedim
sabah aradim hemsireyle konusdum birde sabah sabah azar isittim hemsireden
dedim gebelik testi yaptim pozitif cikti kan testi yaptirmak istiyorum dedim
bana demesin mi kafana göre kan verip test yaptiramassin doktor görmesi lazim o karar veriyor kan testi yapilip yapilmayacagina
neyse sakin davrandim biz sizi ariycaz ona göre gelin dedi halen ariycaklar bekliyorum kan testi yapilip yapilmayacagi belli degil yani kizlar
masallaaahhh kuzumaaa dogurur dogurmaz bende kosucammm o diyet topicineee
aaa sen almanyadaydin dimi canim biz istedigimiz gibi yaptiriyoruz :)))
kızlarr arkdas geldi gdıormmm optmmmmmmm
4 yılımın meyvesi, onu hiç bir zevk için kaybetmeyi göze alamam. Şuan sıkıntım kalmadı inşallah bundan sonrasında bir daha korkutmaz bizi. dün öğlen gittik işte fitili alınca hemene attım, bi tanede yatarken attım. Eşimi sabah işe yollarkende attım azıcıkda yattım şimdi sıkıntım yok. Ağzıdan alınınca çok uyku vs yapıyormuş. Birde folbiol bile içerken miğdem bulanıyor artık, hap olarak vermemesi iyi oldu. Ağrın olursada bi fitil yazdım onuda kullan dedi ama kullanmadım, inşallah ihtiyacım kalmaz
inşallah canım ya ama nedense ben artık kendimden çok umutlu değilim belkide böyle daha hayırlıdır bilmiyorum vardır herşeyde bir hayır
azra kızzz sen gebemisin şimci ayyy çok sevindim ben ya ne zaman test yaptın nezaman pozitif oldu çabık anlat kuzum hadiiiiiiiii
:44:Gamzem nettin sen öyleee hamiş hamiş ne işin var terörislerleKizlar bende ruya gordummm heryeri teroristler sarmis elimdeki silahi birine veriyorum ama o kisi alacakken goruyolar bizi bi eve kapatiyolar 2 kardesimle beraber orda bi silah buluyom ve teroristler gormesin diye kirk takla atiyorum silahin sarjoru bozukmus icine yeniden diziyom mermileri plan kuruyom sunu oldurcem kacacaz diye ne demek simdi bu
O zaman en iyisini yapmışsın haklısın hazır yemek varsa problem yokdoktor kanaman olursa rapor yazarım dedi ama evde dursam daha çok iş yapıcam. En azından burda hazır yemek oturuyorum sadece
günaydın sue sue hoşgeldinslmmmm erkese gunaydınnnnnnnnnn tanıyamaynlar için ben duygunber kızlar
bu hafta zayflma taopgnde 2. oldm ynebirazdn arkdasa gtcz kahvaltıya abartmıcm tabii ki normal bi şeklde yicem her zamanki gibi ...bu diyetimi sevdm ben yaa aç da kalmıom ackmıom da acknca mutlaka bşeyler yıom eskden çok aç bırakrdm kendimi sonra yuklenrdm yemege artık oyle degl ama...
bana demesin mi kafana göre kan verip test yaptiramassin doktor görmesi lazim o karar veriyor kan testi yapilip yapilmayacagina
neyse sakin davrandim biz sizi ariycaz ona göre gelin dedi halen ariycaklar bekliyorum kan testi yapilip yapilmayacagi belli degil yani kizlar
Dejavuu demişti dersin meleğinn gelir yakındaa .Rabbim gönlüne göre versin inşallahhhbugün gün içerisinde al o zaman yarın sabah yaparsın ne kadar var ki bata.
ovulasyon testleri var onlardan yapıyorum ama ikinci çizginin silikte olsa çıkması lazımdı çizgi yok akıntımda yok bu ay benim durum karışıktı zaten yok yani.. Regl beklicem artık. Sonra bakıcaz.
ivett yaa zor açtım gözümü yinee..
aman yatsın yaa boşver sende koca yatağa rahatça kurul ohhh sefan olsunn..
İnşallah.. Ay alışveriş merkezine gittik dün anam bu kadar mı çocuk olur etrafta ya çocuğunu kapan gelmiş kafamı hangi yana çevirsem bebek vardı eşimle birbirimize gösterdik durdul aman bir de ne tatlılar hele kız çocukları bazılarına giydirmişler kürk boleroları bir görsen ne yakışmış bebek mağazasının önünden geçiyoruz al kat sırf bebek mağazası eşim diyor ki tehlikeli bölgeye geldik çünkü vitrinlere yapışıyorum..
Kalmazzzz son gittigimde banada verdi icmem dedim icmedimde ekstra ilac kullanmaktan bile korkuyorummm bu veletler dogunca tepemize edeceklerrr o kadar degerliler ki kiyamicaz cok simarik olacaklar
canim ztardan hic haberim yok benim
soramadim da kendisine bebegi düstümü onun
günaydın canımmmmm
hayırlısı olsun tatlım üzülme ama sağlık olsun en azında tam vaktinde olmuşsunGünaydın kızlar
benim kırmızılar erkenden geldi sagolsun aslında doğru zamanda geldi
ve tam da kapanışı yaptık son son dün akşam
Yeni bat 20 Şubat 2012
Bu ay artık branca ursului yi içicem inşallah..
hayıt da bitmişti ....
çokkkk iyi canım yaaaHülyacımm sen dedikten sonra googledan güvercin ildailda yazdım ve buldum o yazıyıı benim gördüğümde 1 güvercin(anne)ve altındada yavruları vardı bendemi sevinsem bilemedimm valla hadi inşallahhhHülyam umarım o güzel haberi hep birlikte veririz bak 5 tane kuş gördüm belkide bu ay hep birlikte vericez o güzel haberii inşallah....
Canım benimmm dikkat et kendine aslında biraz dinlensen çok iyi olur bence.Kardeş kardeş uıyuyun artık yapacak bişey yok herşey bebiş için yeri gelir bebiş için hergün fik fik yeri gelir bebiş için 9 ay cık cık Hayat böyle işte
kuzuumm sen dün demedin bişey test yaptınmı diye sormuştum amaa:26::26:
Canın sağolsunn umutlar bitmez be kuzummm bence sen bir kutu daha al hayıta devam et bence branca usulüyle içiliyorsa öyle iç hadi hayırlısıııı inşallahhh
canım rüyan hayırlara çıksınKizlar bende ruya gordummm heryeri teroristler sarmis elimdeki silahi birine veriyorum ama o kisi alacakken goruyolar bizi bi eve kapatiyolar 2 kardesimle beraber orda bi silah buluyom ve teroristler gormesin diye kirk takla atiyorum silahin sarjoru bozukmus icine yeniden diziyom mermileri plan kuruyom sunu oldurcem kacacaz diye ne demek simdi bu
günaydın canım maşallah sana çok iyi gidiyorsun sen yaaaaslmmmm erkese gunaydınnnnnnnnnn tanıyamaynlar için ben duygunber kızlar
bu hafta zayflma taopgnde 2. oldm ynebirazdn arkdasa gtcz kahvaltıya abartmıcm tabii ki normal bi şeklde yicem her zamanki gibi ...bu diyetimi sevdm ben yaa aç da kalmıom ackmıom da acknca mutlaka bşeyler yıom eskden çok aç bırakrdm kendimi sonra yuklenrdm yemege artık oyle degl ama...
:44:Gamzem nettin sen öyleee hamiş hamiş ne işin var terörislerlekuzum sen her görüdüğün rüyayı yorumlama bence çünkü hormonların tavan yapıyor birsürü şey değişiyor vücudunda o yüzden hiç takma bile kafana normaldir böyle rüyalarr
O zaman en iyisini yapmışsın haklısın hazır yemek varsa problem yok
günaydın sue sue hoşgeldinSen bilirsin işini hadi hakkında hayırlısı azimli suıem benimmmm Meg ortada yok dün gitmişsiniz diye birde dil çıkardı bize ama biz normal saatlerde burdayken kendi yok iyimiii yani
Tutup saçlarını bir güzel yolup eline verseydinnn Azram özel hastanemi devletmi ben bişey anlamadım niye onlar haber veriyor muayene olmaya girip tahlil yazdırıp çıksaydınya hayırlı haberler ver inşallah dün yazdım ama görmedin sanırım kzuumm Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah çok sevindim kuzummmmmm
Dejavuu demişti dersin meleğinn gelir yakındaa .Rabbim gönlüne göre versin inşallahhhBu arada yumurtlama olmuyor diyorsunya ben sana bir sayfa var orayı bulayım sen orayı oku kadınlar silik görmüş ovucanda yumurtlama olmadı zannetmişler ama silik görüpte hamiş kalanlar var
:44:Gamzem nettin sen öyleee hamiş hamiş ne işin var terörislerlekuzum sen her görüdüğün rüyayı yorumlama bence çünkü hormonların tavan yapıyor birsürü şey değişiyor vücudunda o yüzden hiç takma bile kafana normaldir böyle rüyalarr
O zaman en iyisini yapmışsın haklısın hazır yemek varsa problem yok
günaydın sue sue hoşgeldinSen bilirsin işini hadi hakkında hayırlısı azimli suıem benimmmm Meg ortada yok dün gitmişsiniz diye birde dil çıkardı bize ama biz normal saatlerde burdayken kendi yok iyimiii yani
Tutup saçlarını bir güzel yolup eline verseydinnn Azram özel hastanemi devletmi ben bişey anlamadım niye onlar haber veriyor muayene olmaya girip tahlil yazdırıp çıksaydınya hayırlı haberler ver inşallah dün yazdım ama görmedin sanırım kzuumm Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah çok sevindim kuzummmmmm
Dejavuu demişti dersin meleğinn gelir yakındaa .Rabbim gönlüne göre versin inşallahhhBu arada yumurtlama olmuyor diyorsunya ben sana bir sayfa var orayı bulayım sen orayı oku kadınlar silik görmüş ovucanda yumurtlama olmadı zannetmişler ama silik görüpte hamiş kalanlar var
eminecim merhaba cnmm
ayin 19unda adet olmam gerekiyordu canim ama ben konduramadim ki hic test var evde yapmaya bile korkuyorum
hemen kötüye cekdim dedim kesin kist var
sonra foruma geldim kizlar test yap propagandasi baslatti bende yaptim cift cizgi cikti cnmm
ön sayfalarda resminide paylastim
Kalbi durmus canim kendiliginden dusmesini bekliyolarmis
günaydın canımmmmm
nasılsın kızın nasıl oldu
inşallah iyidirrrrr
bende bu sabah baş ağrısıyla uyandımmm
hayırlısı olsun tatlım üzülme ama sağlık olsun en azında tam vaktinde olmuşsun
yeni ay yeni umutlar inşallah
çokkkk iyi canım yaaa
nasılda bulmuşsunnn
inşallah senin rüyada bebişe çıkacak canımmm
ama test için bekle derim ben bat geçsin öyle yap daha iyi
hem daha kırmızı çıkar çift çizgi o zaman
canım rüyan hayırlara çıksın
silah görmek iyidir güç kuvvet anlamındadır
tererüste bildiğim kadarıyla düşna demek sen düşmenını alt edeksin diye düşünüyorummmm
yeni nickin hayırlı olsun kuzummm sana ve oğluşuna uğurlu gelsin inşallah
günaydın canım maşallah sana çok iyi gidiyorsun sen yaaaa
bu gidişle birinci bile olusun sen tatlım
ben bu ara sabitim ya hiç değişmiyooo
ama inatcıyım devam edip bırakmıcamm
spor yapmıyorum kaç gündür biraz da onun etkisi var galibaaa
nasıl bir şeymiş o ya
zaten çüçük şuanda ultrasyonda çıkmıcana göre kana nasıl dr karar verecekmiş.
neyse bekle bakalım canımmm
çağırırlar herhalde kan içinnn
kesinlikle katılıyorum. Eşimde öyle diyo. Dün ultrason görüntüsüne o kadar saat bakınca sen bunun elini ayağını görünce kafayı yiyceksin dedi.
herkese günaydın, puffy nasıl oldun tatlım
Hahahah asil kocalar yicek kafayi biz karnimiza dustukleri anda annnelige basliyoruz ama erkekler gorunce yasayinca yavas yavas anliyolar bende adama diyom simdi hissetmiyosun hele bi kucagina alll gorcemmm seni :)))
merhaba kızlarrr günaydın....
puffym geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?