Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hepimiz için mucizeydi, hepimizin mucizesi bir bir gerçekleşiyor. Sıradaki neden sen olmayasın
inşallah canım ya ama nedense ben artık kendimden çok umutlu değilim belkide böyle daha hayırlıdır bilmiyorum vardır herşeyde bir hayır

azra kızzz sen gebemisin şimci ayyy çok sevindim ben ya ne zaman test yaptın nezaman pozitif oldu çabık anlat kuzum hadiiiiiiiii

masallaaahhh kuzumaaa dogurur dogurmaz bende kosucammm o diyet topicineee

aaa sen almanyadaydin dimi canim biz istedigimiz gibi yaptiriyoruz :)))

evet cnm sabah sabah onada söylendim zaten keske trde olsaydim dedim ne güzel orda gidiyorsun parayi basiyorsun yaptiriyorsun burda bunlarin agzinin kokusunu cek isin yoksa

Kalmazzzz son gittigimde banada verdi icmem dedim icmedimde ekstra ilac kullanmaktan bile korkuyorummm bu veletler dogunca tepemize edeceklerrr o kadar degerliler ki kiyamicaz cok simarik olacaklar

eminecim merhaba cnmm
ayin 19unda adet olmam gerekiyordu canim ama ben konduramadim ki hic test var evde yapmaya bile korkuyorum
hemen kötüye cekdim dedim kesin kist var
sonra foruma geldim kizlar test yap propagandasi baslatti bende yaptim cift cizgi cikti cnmm
ön sayfalarda resminide paylastim

:44:Gamzem nettin sen öyleee hamiş hamiş ne işin var terörislerle kuzum sen her görüdüğün rüyayı yorumlama bence çünkü hormonların tavan yapıyor birsürü şey değişiyor vücudunda o yüzden hiç takma bile kafana normaldir böyle rüyalarr
doktor kanaman olursa rapor yazarım dedi ama evde dursam daha çok iş yapıcam. En azından burda hazır yemek oturuyorum sadece
O zaman en iyisini yapmışsın haklısın hazır yemek varsa problem yok
günaydın sue sue hoşgeldinSen bilirsin işini hadi hakkında hayırlısı azimli suıem benimmmmMeg ortada yok dün gitmişsiniz diye birde dil çıkardı bize ama biz normal saatlerde burdayken kendi yok iyimiii yani
Tutup saçlarını bir güzel yolup eline verseydinnn Azram özel hastanemi devletmi ben bişey anlamadım niye onlar haber veriyor muayene olmaya girip tahlil yazdırıp çıksaydınya hayırlı haberler ver inşallah dün yazdım ama görmedin sanırım kzuumm Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah çok sevindim kuzummmmmm
Dejavuu demişti dersin meleğinn gelir yakındaa .Rabbim gönlüne göre versin inşallahhhBu arada yumurtlama olmuyor diyorsunya ben sana bir sayfa var orayı bulayım sen orayı oku kadınlar silik görmüş ovucanda yumurtlama olmadı zannetmişler ama silik görüpte hamiş kalanlar var

Kalmazzzz son gittigimde banada verdi icmem dedim icmedimde ekstra ilac kullanmaktan bile korkuyorummm bu veletler dogunca tepemize edeceklerrr o kadar degerliler ki kiyamicaz cok simarik olacaklar

kesinlikle katılıyorum. Eşimde öyle diyo. Dün ultrason görüntüsüne o kadar saat bakınca sen bunun elini ayağını görünce kafayı yiyceksin dedi.

günaydın canımmmmm
nasılsın kızın nasıl oldu
inşallah iyidirrrrr
bende bu sabah baş ağrısıyla uyandımmm
hayırlısı olsun tatlım üzülme ama sağlık olsun en azında tam vaktinde olmuşsun
yeni ay yeni umutlar inşallah
çokkkk iyi canım yaaa
nasılda bulmuşsunnn
inşallah senin rüyada bebişe çıkacak canımmm
ama test için bekle derim ben bat geçsin öyle yap daha iyi
hem daha kırmızı çıkar çift çizgi o zaman
canım rüyan hayırlara çıksın
silah görmek iyidir güç kuvvet anlamındadır
tererüste bildiğim kadarıyla düşna demek sen düşmenını alt edeksin diye düşünüyorummmm
yeni nickin hayırlı olsun kuzummm sana ve oğluşuna uğurlu gelsin inşallah
günaydın canım maşallah sana çok iyi gidiyorsun sen yaaaa
bu gidişle birinci bile olusun sen tatlım
ben bu ara sabitim ya hiç değişmiyooo
ama inatcıyım devam edip bırakmıcamm
spor yapmıyorum kaç gündür biraz da onun etkisi var galibaaa

nasıl bir şeymiş o ya
zaten çüçük şuanda ultrasyonda çıkmıcana göre kana nasıl dr karar verecekmiş.
neyse bekle bakalım canımmm
çağırırlar herhalde kan içinnn

gülbebekim görmedim canim kusura bakma saol bitanem darisi basiniza cnm benim
canim almanyada sistem böyle her doktorun kendi muayenesi var hastaneye gitmiyoruz biz acile yani
özel muayene yerlerine gidiyoruz randevum olmadigi icin bekletiyorlar ama ben müneccim degilim ki sonucta birde hergün hamile kalmiyorum kiza ondan sinirlendim bilmedigim birsey icin neden beni azarliyorsun
ilk hamileliginmi dedi evet deyince yumusadi salak kari

:))))) kiz bide guzel sarjoru dolduruyom ki sorma oldurcem bunlari kacacaz diyom :)))

canım şimdi gördüm çok sevindim rabbim sağlıklı hamilelik ve hayırlı bir evlat nasip etsin. Testini aradım buldum 9804 . sayfada

herkese günaydın, puffy nasıl oldun tatlım

evet cnm bekliyorumm bakalim anliycaz cagirirlarsa bugun nasil karar veriyormus

kesinlikle katılıyorum. Eşimde öyle diyo. Dün ultrason görüntüsüne o kadar saat bakınca sen bunun elini ayağını görünce kafayı yiyceksin dedi.

Hahahah asil kocalar yicek kafayi biz karnimiza dustukleri anda annnelige basliyoruz ama erkekler gorunce yasayinca yavas yavas anliyolar bende adama diyom simdi hissetmiyosun hele bi kucagina alll gorcemmm seni :)))

merhaba kızlarrr günaydın....

ben çok yoğunum bugünnn dişçime gidicem 12 de..sonra valiz hazırlamaya başlıcam yarın sabah ank.yollarına düşüyoruz...
perşembe testimiz varr inş.herşey yolunda gider....

vede bu sabah gördüm ki 68 lere düşmüşüm çok iyi uyandım güne güzel başladım:119:

öpüyorum hepinizi...

puffym geçmiş olsun canım

herkese günaydın, puffy nasıl oldun tatlım

Canım iyiyim şükür akıntım kanamam vs yok. azıcık bir kasık ağrım var o da zaten hep vardı

Hahahah asil kocalar yicek kafayi biz karnimiza dustukleri anda annnelige basliyoruz ama erkekler gorunce yasayinca yavas yavas anliyolar bende adama diyom simdi hissetmiyosun hele bi kucagina alll gorcemmm seni :)))

benimkini çok merak ediyorum o kadar istiyorduki artık çocuk sevmeye görmeye gitmez olmuştu. Kafayı yer işe gidemez gibime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…