Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Hülyam konu gebelik olunca bulamayacağım şey yokİyi oldu rüyada güvercin görenlerede bir hatırlatma olur birde rüyada bebeğim ildanınki gibi gelip göbüşe bir gül kondurdummu bu iş tamamm

Estağfurullah kuzum olsunn amin inşallahhh canım benimm.İnşallah ararlar bugün merak ettim şimdi sıkma canını herşey olacağına varır .Fesat şey ne gıcıklarmış öyle orda saçda yolunmazTürkiye bu yönden çok iyi Azrammm
:))))) kiz bide guzel sarjoru dolduruyom ki sorma oldurcem bunlari kacacaz diyom :)))

ALLAH iyiliğini versin emiiii Gamzemm arkadaşım 5 aylık hamile oda 2-3gün önce anlattı gördüğün rüya öyle çok benziyorki oda şarjör falan doldurmuş silah falan görmüş rüyasında demekki tamamem hormonlardan kaynaklanıyor

merhaba cnm günaydin
simdiden kolay gelsin bitanemm
masallahh ne güzel tam gaz devam cnm kilocuklari vermeye
ins hersey yolunda gidecek cnm gönlünü ferah tutmaya calis
bende seni cok öptüm cnmm

canım ben onu yapmıştım hamile kaldıgım ay ama o kadar cok sey yapmıştım ki hangisi iyi gelmişti bilmiyorum
bu ay yine yapıcam canım aynen dediğin gibi yapıcam sagol tatlımm
senin bebiş inşallah herseyiyle geliyo canım
Rabbim dert vermesin size

Canın sağolsunn umutlar bitmez be kuzummm bence sen bir kutu daha al hayıta devam et bence branca usulüyle içiliyorsa öyle iç hadi hayırlısıııı inşallahhh

gülbebekciim bu ay artık branca ursului yi icicem öyle demiştim hep .
bide puffyciğimin dediği gibi yakı yapıştırıcam adet biter bitmez bakalım hayırlısı canım cok acele etmiyorum

ben regl olunca da bi mutlu oluyorum yaa millet aglıyo sızlıyo ama ben nedense öyle olmuyorummm
Senden naber canım pek takip edemiyorum forumu

hay ben böyle almanyaninnnnn
puffy canim simdi okudum cok gecmis olsun cnm ins devami gelmez cnmm hersey yolunda gider

bende öyle zor uyandım ve güne komşumla tartışarak başladım yaaa çok sinirliyim çokkk bazı insanların kendini bilmez konuşmalarından bıktım yaa neymiş efendim çoook ses yapıyomuşuz bizim binada sadece çocuklu ben varım artı öyle kimseyi rahatsız edici bir şekilde davranmayız kesinlikle ama benim alt kattaki uyuyan güzeli uyandırıyomuşum neyse ya zaten bizim binada kimsenin çocuğa tahammülü yok diğerleriyle sırf kızıma laf soktukları için konuşmuyodum buda sonuncu oldu bu gidişle evi değiştiriim herhalde ev alma komşu al denilen söz çok doğru aslında

canım benim inşallah bebeğin seninledir ozaman ben bir geçmişe dalıyım geliyim dünmü paylaşmıştın

canım benim sağol ben iyiyim kızımda hala atlatamadı grip oldu öksürük felan gece ateşi çıktı 15 tatile hastalıkla başladı inşallah iyi olucaknekadar çok dikkat edrsem okadar çok hasta oluyo nazlım benim

tatlım ben yakı ve hayıt hapı kullanmıştım sadece. İnşallah seninde vesilen olur kuzum

evet cnm dün paylastim insallah eminecimm hayirlisi haklarimizda

günaydin tatlimm

günaydın taze gebişim:) nasılsın bugün
günaydın hayırlı yolculuklar tatlım maşallah iyi kilo verdin .

maşallah allah sağlık sıhhat versin evet o kasık ağırıları oluyor, bebiş ben burdayım diyor kendini hissetiriyor. allah sağ salim bebişini kucağınıza almayı nasip etsin kocişinde bol bol sevsin , erkekler doğurana kadar anlamıyor hanımlarını hamile olduğunu, benimkide bir ultrosonda görüyüm elini yüzünü diyor, ama sinir oluyorum ben öyle deyince

saol cnm iyiyim uykusuzluk disinda full yatasim var
sen nasilsin canim?

AYSUNUMMM
canım hoşgeldinn sen şimdi heyecanlısındır hakkında hayırlısı olsun bebeğimmm kazasız belasız hayırlıı sonuçlarla gidip gelin inşallahhh

Tamamm kuzummm sen en doğrusunu bilirsin demokraside çareler tükenmez her ay yeni umutlarla başlıyoruz ben üzlmeyeceğim falan diyorum adet olunca fena dağılıyorummm nasıl iştir anlamadım senin öyle olmana sevindim benim yarın adet günüm beklemedeyim işte canımmm.Yakı umarım iyi gelir çok hamiş kalan var onunlada
hay ben böyle almanyaninnnnn
puffy canim simdi okudum cok gecmis olsun cnm ins devami gelmez cnmm hersey yolunda gider

bencede katılıyorum sana

Son düzenleme:

Kız allah ne etmesin sizi

hülyamm nber yapmadn demi test falan ? 25ydi senn demi
dejavucumm biz perşmbe gtcz teste cnm ....
hayıt canım yapmadım bat geçince ancak yaparım ben
inşallah iyi çıkacak değerler canımmmm
kolay gelsin sana canım çok işin varmışşş
sende iyi gidiyorsun ya ben çakıldım kaldım 4 gündür bir gr bile gitmiyo
spor yapmıyorum ondan herhalde:44::44:
ama bırakmıcam inadım tutdu bu konuda kidecek o 2,5 kiloda
olsun canımmmm
gül olmasada olur güvercin var yaaaayani bebişte var demek inşallahhhhhhhhhhhhhh

bende sinir oldum senin o komşuna şimdi
tek başına bir çoçuk ne kadar ses yapabilir ki yaaa
anlayışsız insanlar canım boşver kendi başlarınada gelince utanır inşallah yaptığı terbiyesizliktenn
kızında inşalla hemen iyileşir yaaa,
çok üzüldüm tam da tatildeyken hasta oldu canım benim yaaa
günayyyyddııııınnnnnn

günaydınnn

nasılsınız bakem???

aysun gidiyorsun hee..hayırlı yolculuklar cnm..

bizimde yarın testimiz var hayır olsun inşallah hepimiz içinnnnn duygu sen ve ben bu hafta test haftasıı

iidir cnm sen nasilsin?
insallah sonuclar seninde cok iyi cikar cnmm dualarim seninle de

Eminecim

takma kafana insanlar bazen tahammül edemiyorlar malesef benim kızdığım nokta ses yapıyorsunuz diyorlar fakat kendilerininde ses yaptığının farkında değiller.Kendilerine bakmadan konuşup duruyorlar sonuçta çocuk bu anlatamıyorsun ki çocuğa yapma etmeyi elini kolunumu bağlayacakmışsın hiç takılma kaale bile alma bence onları sıkma canını kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…