Estağfurullah kuzum olsunn amin inşallahhh canım benimm.İnşallah ararlar bugün merak ettim şimdi sıkma canını herşey olacağına varır .Fesat şey ne gıcıklarmış öyle orda saçda yolunmazgülbebekim görmedim canim kusura bakma saol bitanem darisi basiniza cnm benim
canim almanyada sistem böyle her doktorun kendi muayenesi var hastaneye gitmiyoruz biz acile yani
özel muayene yerlerine gidiyoruz randevum olmadigi icin bekletiyorlar ama ben müneccim degilim ki sonucta birde hergün hamile kalmiyorum kiza ondan sinirlendim bilmedigim birsey icin neden beni azarliyorsun
ilk hamileliginmi dedi evet deyince yumusadi salak kari
:))))) kiz bide guzel sarjoru dolduruyom ki sorma oldurcem bunlari kacacaz diyom :)))
merhaba kızlarrr günaydın....
ben çok yoğunum bugünnn dişçime gidicem 12 de..sonra valiz hazırlamaya başlıcam yarın sabah ank.yollarına düşüyoruz...
perşembe testimiz varr inş.herşey yolunda gider....
vede bu sabah gördüm ki 68 lere düşmüşüm çok iyi uyandım güne güzel başladım:119:
öpüyorum hepinizi...
puffym geçmiş olsun canım
canım ben onu yapmıştım hamile kaldıgım ay ama o kadar cok sey yapmıştım ki hangisi iyi gelmişti bilmiyorumCanım bir daha 9 ay görme inşallah kırmızıyı. Adetin bitince abdest aldıktan sonra yakı yapıştır beline, o gün ilişki olmasın ertesi günü akşam ilişki olsun sonra yakıyı çıkar abdestini al kuzum. Bide onu da dene bişey kaybetmezsin kuzum.
canım çok sağol, inşallah benim bebikimde güçlüdür bırakmaz annesini:26:
Canın sağolsunn umutlar bitmez be kuzummm bence sen bir kutu daha al hayıta devam et bence branca usulüyle içiliyorsa öyle iç hadi hayırlısıııı inşallahhh
Hülyam konu gebelik olunca bulamayacağım şey yokİyi oldu rüyada güvercin görenlerede bir hatırlatma olur birde rüyada bebeğim ildanınki gibi gelip göbüşe bir gül kondurdummu bu iş tamamm
Estağfurullah kuzum olsunn amin inşallahhh canım benimm.İnşallah ararlar bugün merak ettim şimdi sıkma canını herşey olacağına varır .Fesat şey ne gıcıklarmış öyle orda saçda yolunmazTürkiye bu yönden çok iyi Azrammm
ALLAH iyiliğini versin emiiii Gamzemm arkadaşım 5 aylık hamile oda 2-3gün önce anlattı gördüğün rüya öyle çok benziyorki oda şarjör falan doldurmuş silah falan görmüş rüyasında demekki tamamem hormonlardan kaynaklanıyor
bugün gün içerisinde al o zaman yarın sabah yaparsın ne kadar var ki bata.
ovulasyon testleri var onlardan yapıyorum ama ikinci çizginin silikte olsa çıkması lazımdı çizgi yok akıntımda yok bu ay benim durum karışıktı zaten yok yani.. Regl beklicem artık. Sonra bakıcaz.
ivett yaa zor açtım gözümü yinee..
aman yatsın yaa boşver sende koca yatağa rahatça kurul ohhh sefan olsunn..
İnşallah.. Ay alışveriş merkezine gittik dün anam bu kadar mı çocuk olur etrafta ya çocuğunu kapan gelmiş kafamı hangi yana çevirsem bebek vardı eşimle birbirimize gösterdik durdul aman bir de ne tatlılar hele kız çocukları bazılarına giydirmişler kürk boleroları bir görsen ne yakışmış bebek mağazasının önünden geçiyoruz al kat sırf bebek mağazası eşim diyor ki tehlikeli bölgeye geldik çünkü vitrinlere yapışıyorum..
canım benim inşallah bebeğin seninledir ozaman ben bir geçmişe dalıyım geliyim dünmü paylaşmıştıneminecim merhaba cnmm
ayin 19unda adet olmam gerekiyordu canim ama ben konduramadim ki hic test var evde yapmaya bile korkuyorum
hemen kötüye cekdim dedim kesin kist var
sonra foruma geldim kizlar test yap propagandasi baslatti bende yaptim cift cizgi cikti cnmm
ön sayfalarda resminide paylastim
günaydın canımmmmm
nasılsın kızın nasıl oldu
inşallah iyidirrrrr
bende bu sabah baş ağrısıyla uyandımmm
hayırlısı olsun tatlım üzülme ama sağlık olsun en azında tam vaktinde olmuşsun
yeni ay yeni umutlar inşallah
çokkkk iyi canım yaaa
nasılda bulmuşsunnn
inşallah senin rüyada bebişe çıkacak canımmm
ama test için bekle derim ben bat geçsin öyle yap daha iyi
hem daha kırmızı çıkar çift çizgi o zaman
canım rüyan hayırlara çıksın
silah görmek iyidir güç kuvvet anlamındadır
tererüste bildiğim kadarıyla düşna demek sen düşmenını alt edeksin diye düşünüyorummmm
yeni nickin hayırlı olsun kuzummm sana ve oğluşuna uğurlu gelsin inşallah
günaydın canım maşallah sana çok iyi gidiyorsun sen yaaaa
bu gidişle birinci bile olusun sen tatlım
ben bu ara sabitim ya hiç değişmiyooo
ama inatcıyım devam edip bırakmıcamm
spor yapmıyorum kaç gündür biraz da onun etkisi var galibaaa
nasıl bir şeymiş o ya
zaten çüçük şuanda ultrasyonda çıkmıcana göre kana nasıl dr karar verecekmiş.
neyse bekle bakalım canımmm
çağırırlar herhalde kan içinnn
canım ben onu yapmıştım hamile kaldıgım ay ama o kadar cok sey yapmıştım ki hangisi iyi gelmişti bilmiyorum
bu ay yine yapıcam canım aynen dediğin gibi yapıcamsagol tatlımm
senin bebiş inşallah herseyiyle geliyo canım
Rabbim dert vermesin size
bende öyle zor uyandım ve güne komşumla tartışarak başladım yaaa çok sinirliyim çokkk bazı insanların kendini bilmez konuşmalarından bıktım yaa neymiş efendim çoook ses yapıyomuşuz bizim binada sadece çocuklu ben varım artı öyle kimseyi rahatsız edici bir şekilde davranmayız kesinlikle ama benim alt kattaki uyuyan güzeli uyandırıyomuşum neyse ya zaten bizim binada kimsenin çocuğa tahammülü yok diğerleriyle sırf kızıma laf soktukları için konuşmuyodum buda sonuncu oldu bu gidişle evi değiştiriim herhalde ev alma komşu al denilen söz çok doğru aslında
canım benim inşallah bebeğin seninledir ozaman ben bir geçmişe dalıyım geliyim dünmü paylaşmıştın
canım benim sağol ben iyiyim kızımda hala atlatamadı grip oldu öksürük felan gece ateşi çıktı 15 tatile hastalıkla başladı inşallah iyi olucaknekadar çok dikkat edrsem okadar çok hasta oluyo nazlım benim
günayyyyddııııınnnnnn
günaydin tatlimm
günaydın hayırlı yolculuklar tatlım maşallah iyi kilo verdin .merhaba kızlarrr günaydın....
ben çok yoğunum bugünnn dişçime gidicem 12 de..sonra valiz hazırlamaya başlıcam yarın sabah ank.yollarına düşüyoruz...
vede bu sabah gördüm ki 68 lere düşmüşüm çok iyi uyandım güne güzel başladım:119:
öpüyorum hepinizi...
Canım iyiyim şükür akıntım kanamam vs yok. azıcık bir kasık ağrım var o da zaten hep vardı
benimkini çok merak ediyorum o kadar istiyorduki artık çocuk sevmeye görmeye gitmez olmuştu. Kafayı yer işe gidemez gibime geliyor
günaydın taze gebişim:) nasılsın bugün
günaydın hayırlı yolculuklar tatlım maşallah iyi kilo verdin .
maşallah allah sağlık sıhhat versin evet o kasık ağırıları oluyor, bebiş ben burdayım diyor kendini hissetiriyor.allah sağ salim bebişini kucağınıza almayı nasip etsin kocişinde bol bol sevsin , erkekler doğurana kadar anlamıyor hanımlarını hamile olduğunu, benimkide bir ultrosonda görüyüm elini yüzünü diyor, ama sinir oluyorum ben öyle deyince
Tamamm kuzummm sen en doğrusunu bilirsin demokraside çareler tükenmez her ay yeni umutlarla başlıyoruz ben üzlmeyeceğim falan diyorum adet olunca fena dağılıyorummm nasıl iştir anlamadım senin öyle olmana sevindim benim yarın adet günüm beklemedeyim işte canımmm.Yakı umarım iyi gelir çok hamiş kalan var onunladacanım ben onu yapmıştım hamile kaldıgım ay ama o kadar cok sey yapmıştım ki hangisi iyi gelmişti bilmiyorum
bu ay yine yapıcam canım aynen dediğin gibi yapıcamsagol tatlımm
senin bebiş inşallah herseyiyle geliyo canım
Rabbim dert vermesin size
gülbebekciim bu ay artık branca ursului yi icicem öyle demiştim hep .
bide puffyciğimin dediği gibi yakı yapıştırıcam adet biter bitmez bakalım hayırlısı canım cok acele etmiyorum
ben regl olunca da bi mutlu oluyorum yaa millet aglıyo sızlıyo ama ben nedense öyle olmuyorummm
Senden naber canım pek takip edemiyorum forumu
hay ben böyle almanyaninnnnn
puffy canim simdi okudum cok gecmis olsun cnm ins devami gelmez cnmm hersey yolunda gider
Günaydın canımmmm
günaydin cnmmm
günaydınnnnn
maşallah allah sağlık sıhhat versin evet o kasık ağırıları oluyor, bebiş ben burdayım diyor kendini hissetiriyor.allah sağ salim bebişini kucağınıza almayı nasip etsin kocişinde bol bol sevsin , erkekler doğurana kadar anlamıyor hanımlarını hamile olduğunu, benimkide bir ultrosonda görüyüm elini yüzünü diyor, ama sinir oluyorum ben öyle deyince
hayıt canım yapmadım bat geçince ancak yaparım benhülyamm nber yapmadn demi test falan ? 25ydi senn demi
dejavucumm biz perşmbe gtcz teste cnm ....
kolay gelsin sana canım çok işin varmışşşmerhaba kızlarrr günaydın....
öpüyorum hepinizi...
olsun canımmmmHülyam konu gebelik olunca bulamayacağım şey yokİyi oldu rüyada güvercin görenlerede bir hatırlatma olur birde rüyada bebeğim ildanınki gibi gelip göbüşe bir gül kondurdummu bu iş tamamm
Estağfurullah kuzum olsunn amin inşallahhh canım benimm.İnşallah ararlar bugün merak ettim şimdi sıkma canını herşey olacağına varır .Fesat şey ne gıcıklarmış öyle orda saçda yolunmazTürkiye bu yönden çok iyi Azrammm
ALLAH iyiliğini versin emiiii Gamzemm arkadaşım 5 aylık hamile oda 2-3gün önce anlattı gördüğün rüya öyle çok benziyorki oda şarjör falan doldurmuş silah falan görmüş rüyasında demekki tamamem hormonlardan kaynaklanıyor
bende sinir oldum senin o komşuna şimdibende öyle zor uyandım ve güne komşumla tartışarak başladım yaaa çok sinirliyim çokkk bazı insanların kendini bilmez konuşmalarından bıktım yaa neymiş efendim çoook ses yapıyomuşuz bizim binada sadece çocuklu ben varım artı öyle kimseyi rahatsız edici bir şekilde davranmayız kesinlikle ama benim alt kattaki uyuyan güzeli uyandırıyomuşum neyse ya zaten bizim binada kimsenin çocuğa tahammülü yok diğerleriyle sırf kızıma laf soktukları için konuşmuyodum buda sonuncu oldu bu gidişle evi değiştiriim herhalde ev alma komşu al denilen söz çok doğru aslında
canım benim inşallah bebeğin seninledir ozaman ben bir geçmişe dalıyım geliyim dünmü paylaşmıştın
canım benim sağol ben iyiyim kızımda hala atlatamadı grip oldu öksürük felan gece ateşi çıktı 15 tatile hastalıkla başladı inşallah iyi olucaknekadar çok dikkat edrsem okadar çok hasta oluyo nazlım benim
günayyyyddııııınnnnnn
günaydınnn
nasılsınız bakem???
aysun gidiyorsun hee..hayırlı yolculuklar cnm..
bizimde yarın testimiz var hayır olsun inşallah hepimiz içinnnnn duygu sen ve ben bu hafta test haftasıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?