AYSUNUMMM
canım hoşgeldinn sen şimdi heyecanlısındır hakkında hayırlısı olsun bebeğimmm kazasız belasız hayırlıı sonuçlarla gidip gelin inşallahhh
Tamamm kuzummm sen en doğrusunu bilirsin demokraside çareler tükenmez her ay yeni umutlarla başlıyoruz ben üzlmeyeceğim falan diyorum adet olunca fena dağılıyorummm nasıl iştir anlamadım senin öyle olmana sevindim benim yarın adet günüm beklemedeyim işte canımmm.Yakı umarım iyi gelir çok hamiş kalan var onunlada
bencede katılıyorum sana
günaydın cnm 16:günayyyyddııııınnnnnn
Kız allah ne etmesin sizi
gülüm çok heyecanlıyım çok...:18:
yollar inşallah iyidir..çıkıcaz ama ank.buzlu biraz sanırım...
test için çok heyecanlıyım en son 5.5 ay oldu testin üstünden kürlerin sonucunu çok merak ediyorum...
inş..moralimi bozacak bi sonuç çıkmaz...iyi düşünüyorum iyi olsun diye
çok sağol bitanem...
nete çok giremicem sizden haber alamıcam...inşallah güzel haberini alırım bitanem...
sağol birsumummm..inşallah sende güzel haberlerle gelirsin canım bnm..nasılsınız bakem???
aysun gidiyorsun hee..hayırlı yolculuklar cnm..
bizimde yarın testimiz var hayır olsun inşallah hepimiz içinnnnn duygu sen ve ben bu hafta test haftasıı
kolay gelsin sana canım çok işin varmışşş
sende iyi gidiyorsun ya ben çakıldım kaldım 4 gündür bir gr bile gitmiyo
spor yapmıyorum ondan herhalde:44::44:
ama bırakmıcam inadım tutdu bu konuda kidecek o 2,5 kiloda
3:
cnm bu direk doktorun kendi muayenesi
ordaki hemsireyle konustum randevu almaya kalksam 6 ay sonrasina veriyorlar
hastanin azligina göre cokluguna göre beni cagiriyorlar arada kayniyorum
bende onun icin sinirlendim zaten birsey görmeyecekki ne diye muayene ediyor
ultrasona sokmasa bari beni
hülyamm nber yapmadn demi test falan ? 25ydi senn demi
dejavucumm biz perşmbe gtcz teste cnm ....
4 yılımın meyvesi, onu hiç bir zevk için kaybetmeyi göze alamam. Şuan sıkıntım kalmadı inşallah bundan sonrasında bir daha korkutmaz bizi. dün öğlen gittik işte fitili alınca hemene attım, bi tanede yatarken attım. Eşimi sabah işe yollarkende attım azıcıkda yattım şimdi sıkıntım yok. Ağzıdan alınınca çok uyku vs yapıyormuş. Birde folbiol bile içerken miğdem bulanıyor artık, hap olarak vermemesi iyi oldu. Ağrın olursada bi fitil yazdım onuda kullan dedi ama kullanmadım, inşallah ihtiyacım kalmaz
Dejavuu demişti dersin meleğinn gelir yakındaa .Rabbim gönlüne göre versin inşallahhhBu arada yumurtlama olmuyor diyorsunya ben sana bir sayfa var orayı bulayım sen orayı oku kadınlar silik görmüş ovucanda yumurtlama olmadı zannetmişler ama silik görüpte hamiş kalanlar var
ya öyle cnm illa görmesi lazımmış,
[/QUOTE]bence de canım bende olsam göze almam ki ben söylüyorum eşime hamile kalınca çok nadir olacak diye çünkü minyonum ben erken doğum riskim varmış doktoeum söyledi olmayadabilir ama risk var dedi o zamana göre yine değerlendirilir dedi ama korkarım ben eşimde korkar. Benim de folibol değil ama başka marka folik asit gnc den alıyorum folik asit yazıyor işte ilk başlarda yapıyordu mide bulantısı ama alıştım artık her sabah tıkıyor eşim ağzıma. Artık düşünüyoruz diye.
[/QUOTE]Almanya'da yaşıyormuşsun sanırım..orada hep böyle özel muayene mi var hastaneye gidip yaptıramıyorsun.Öyleyse fenaymış valla biz gidip bir hastanede kan vercem gebelik için diyoruz hemen yapıyorlar ya da sağlık ocakları da yapıyor sorun yok o bakımdan. Haber bekle o zaman olmazsa bir daha ara
Hayırlısıı inşallah Aysunumm kaç saatlik yola gideceksiniz şimdiii.Dua et bol bol aklına kötü şeyler getirme kuzucum .İnşallah güzel haberi vermek nasip olur bitanemmm
[/QUOTE]ay inşallah canımm tek sen değilsi bunu diyen ama inşallah gerçek olur. Canım silik görsem umudum olacakta ben ilk iki üç tane de silik gördü ama azalarak kayboldu son üç tane de de hiç yok yani hani silikliğim koyulaşması ya da en az öyle kalması lazım benim silikten hiç yoka gitti o yüzden regl olacağımı düşündüm. Aslında benim kafamı karıştıran ara kanamadan hemen sonra gelen ikinci kanama oldu ben onu regl sandım belirtilerimde vardı çünkü. Yoksa zaten ben ara kanamadan sonra kendi reglimi oluyorum reglimi beklerdim ama ben onu regl sanınca üzerine saydım ay yumurtlama olcak diye de fos çıktı regl olcam ağrım da var lekelenme de var ama geç oluyorum işte 35 gündü döngüm, 39. günüm bugün bir önceki de 41 günde gelmişti zaten. O yüzden bugün olsam da anneme gitmeden 3. günü hormona gitsem ya hayıtı da alcam muhakkak bu kadar kullanan insan var hiç yan etkisi olmadı.
kızlar doktorum programında taylan kümeli var hamilelikte salam sucuk sosis çiğ köfte gibi besinler kesinlikle yasak diyor çok riskliymiş bende paylaşayım dedim
herkeslere günaydın aysuncum herşey yolunda gitcek inş.arkandayız
Hilalcim teşekkürler bilgi için bundan sonra yemem artıkk bak sende yeme emiii zararlı bizekızlar doktorum programında taylan kümeli var hamilelikte salam sucuk sosis çiğ köfte gibi besinler kesinlikle yasak diyor çok riskliymiş bende paylaşayım dedim
herkeslere günaydın aysuncum herşey yolunda gitcek inş.arkandayız
çok sayılmaz canım 4 saatlik yol..
kötü şeyler getirmiyorum cnm bnm..
ama merak etmemek elde değil...
bide eşime yansıtamıyorum ya heyecanımı...
o yüzden burda patladım
bende o programı izliyorum diyetle ilgili de güzel şeyler paylaştı...
çok sağol hilalim...inanın siz olmasanız çatlardım yaa...kime ne diyeyim eşime diyemiyorum stres oluyo..çevreme aileme zaten diyemem..
iyiki varsınızzz
sen ne yaptın test yaptın mı???
hülyam sorma gerçekten kimsenin tavuğuna kış demiyoruz ama nedense insanlar olay yaratmak için yapıyolar sanki inan kızım okadar yaramaz bir çocuk değildir ver eline makası kartonu akşama kadar onlarla oynar haa birde akasya durağını çok sever bu sabahta ben kalktım topuklu giydim merdivenden inerken ses olmuş normalde giymiyorum topuklu felan kızımı okula götürüken işe gelirken düz ayakkabı giyiyorum rahat oluyo diye bugünde nasıl olsa okul yok dedim giydi giydiğime giyeceğime pişman etti sinir kadın karşı komşum desen ben çalışmaya başlayıncaya kadar herşey güzeldi ne zaman ben çalışmaya başladım bahaneler aradı onada kızım x teyze bizimkovamızı kullanma demiş balkondan ona alınmış kızım ozaman 4 yaşındaydı yani küçücük kızı karşısına aldı resmen bende bütün ilişkimi kesti yani amlatsam sayfalara sığmaz o yüzden boş ver ALLAH a havale ettimhayıt canım yapmadım bat geçince ancak yaparım ben
inşallah iyi çıkacak değerler canımmmm
kolay gelsin sana canım çok işin varmışşş
sende iyi gidiyorsun ya ben çakıldım kaldım 4 gündür bir gr bile gitmiyo
spor yapmıyorum ondan herhalde:44::44:
ama bırakmıcam inadım tutdu bu konuda kidecek o 2,5 kiloda
olsun canımmmm
gül olmasada olur güvercin var yaaaayani bebişte var demek inşallahhhhhhhhhhhhhh
bende sinir oldum senin o komşuna şimdi
tek başına bir çoçuk ne kadar ses yapabilir ki yaaa
anlayışsız insanlar canım boşver kendi başlarınada gelince utanır inşallah yaptığı terbiyesizliktenn
kızında inşalla hemen iyileşir yaaa,
çok üzüldüm tam da tatildeyken hasta oldu canım benim yaaa
günaydınnn
Eminecim
takma kafana insanlar bazen tahammül edemiyorlar malesef benim kızdığım nokta ses yapıyorsunuz diyorlar fakat kendilerininde ses yaptığının farkında değiller.Kendilerine bakmadan konuşup duruyorlarsonuçta çocuk bu anlatamıyorsun ki çocuğa yapma etmeyi elini kolunumu bağlayacakmışsın hiç takılma kaale bile alma bence onları sıkma canını kuzummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?