çok sağolun kızlarrrr iyiki varsınız
görüşürüz dr randevum vardı 12.de geç kalmayayım
öptümmmmmmmmmmmmm
iidir cnm sen nasilsin?
insallah sonuclar seninde cok iyi cikar cnmm dualarim seninle de
sağol cnm nasılsın??günaydın cnm 16:
ya öyle cnm illa görmesi lazımmış,
sağol birsumummm..inşallah sende güzel haberlerle gelirsin canım bnm..
sen ben duygu için çok önemli bu hafta...dua ediyorum sürekli hepimiz için..
sonuçlarımız iyi çıksın inş...:26:
hulyam canım çok sağol...
canım ben akşam yemeklerimi öğleye çektim..akşamları special k yiyorum acıkmıyorum gidiyo kilolarda...
spor bende yapmıyorum cnm onun için çok az gidiyo kilo ama yılmak yok hulyam...
gerçi ankarada diyet biraz bozulur ama inş.kilo almadan gelirim...
seninde çok az kaldı ya kilon..o yüzden zor gider şimdi ama vücudunun direncini kırarsın..bi süre sonra..
kızlar bende kahvaltı edim evi toparlim biraz öğlene tekrardan gelirim uzuncaa kalırım öptümmmm
insanlar insanlar diyecek bişey yok malesef eminecim.Ben bugün biraz daha iyiyim şükürler olsun geçiyor yavaş yavaş sağolasın kuzummmhülyam sorma gerçekten kimsenin tavuğuna kış demiyoruz ama nedense insanlar olay yaratmak için yapıyolar sanki inan kızım okadar yaramaz bir çocuk değildir ver eline makası kartonu akşama kadar onlarla oynar haa birde akasya durağını çok sever bu sabahta ben kalktım topuklu giydim merdivenden inerken ses olmuş normalde giymiyorum topuklu felan kızımı okula götürüken işe gelirken düz ayakkabı giyiyorum rahat oluyo diye bugünde nasıl olsa okul yok dedim giydi giydiğime giyeceğime pişman etti sinir kadın karşı komşum desen ben çalışmaya başlayıncaya kadar herşey güzeldi ne zaman ben çalışmaya başladım bahaneler aradı onada kızım x teyze bizimkovamızı kullanma demiş balkondan ona alınmış kızım ozaman 4 yaşındaydı yani küçücük kızı karşısına aldı resmen bende bütün ilişkimi kesti yani amlatsam sayfalara sığmaz o yüzden boş ver ALLAH a havale ettim
yok canım kafaya takmamaya çalışıyorum onlar için canımı sıktığıma deymez aslında ama haksızlığa gelemiyorum sadece neyse boş ver
sen nasılsın gülbebekim geçtimi rahatsızlığın
Ne yapayım Hilalim kurbanlık koyun gibi beklemedeyim işte yaptığım bişey yok malesef bir eczaneye gidip test almak istiyorum ama dışarısı biraz soğuk hastalıktanda tam olarak kurtulamadım böyle iştee.Sen testi ne zaman yapacaksın kuzumsagol cnm sizde iyiki varsınız bak ben günlerdir kafanızı ütülüyorumyooook cnm daha yapmadım bu ay çok sabırlı buldum kendimi
gülbebek sen yaptınmı kader arkadaşım
kızlar bende kahvaltı edim evi toparlim biraz öğlene tekrardan gelirim uzuncaa kalırım öptümmmm
insanlar insanlar diyecek bişey yok malesef eminecim.Ben bugün biraz daha iyiyim şükürler olsun geçiyor yavaş yavaş sağolasın kuzummm
Ne yapayım Hilalim kurbanlık koyun gibi beklemedeyim işte yaptığım bişey yok malesef bir eczaneye gidip test almak istiyorum ama dışarısı biraz soğuk hastalıktanda tam olarak kurtulamadım böyle iştee.Sen testi ne zaman yapacaksın kuzum
sağol canım iyiyim çok şükür sen nasılsınnngünaydın hülyacım nasılsın??
siz çok iyi gidiyorsunuz canım maşallah
sağol birsumummm..inşallah sende güzel haberlerle gelirsin canım bnm..
sen ben duygu için çok önemli bu hafta...dua ediyorum sürekli hepimiz için..
sonuçlarımız iyi çıksın inş...:26:
hulyam canım çok sağol...
canım ben akşam yemeklerimi öğleye çektim..akşamları special k yiyorum acıkmıyorum gidiyo kilolarda...
spor bende yapmıyorum cnm onun için çok az gidiyo kilo ama yılmak yok hulyam...
gerçi ankarada diyet biraz bozulur ama inş.kilo almadan gelirim...
seninde çok az kaldı ya kilon..o yüzden zor gider şimdi ama vücudunun direncini kırarsın..bi süre sonra..
ben zaten yemiyorum canımmmmkızlar doktorum programında taylan kümeli var hamilelikte salam sucuk sosis çiğ köfte gibi besinler kesinlikle yasak diyor çok riskliymiş bende paylaşayım dedim
herkeslere günaydın aysuncum herşey yolunda gitcek inş.arkandayız
allah ne enterasan insanlar yaaaaahülyam sorma gerçekten kimsenin tavuğuna kış demiyoruz ama nedense insanlar olay yaratmak için yapıyolar sanki inan kızım okadar yaramaz bir çocuk değildir ver eline makası kartonu akşama kadar onlarla oynar haa birde akasya durağını çok sever bu sabahta ben kalktım topuklu giydim merdivenden inerken ses olmuş normalde giymiyorum topuklu felan kızımı okula götürüken işe gelirken düz ayakkabı giyiyorum rahat oluyo diye bugünde nasıl olsa okul yok dedim giydi giydiğime giyeceğime pişman etti sinir kadın karşı komşum desen ben çalışmaya başlayıncaya kadar herşey güzeldi ne zaman ben çalışmaya başladım bahaneler aradı onada kızım x teyze bizimkovamızı kullanma demiş balkondan ona alınmış kızım ozaman 4 yaşındaydı yani küçücük kızı karşısına aldı resmen bende bütün ilişkimi kesti yani amlatsam sayfalara sığmaz o yüzden boş ver ALLAH a havale ettim
yok canım kafaya takmamaya çalışıyorum onlar için canımı sıktığıma deymez aslında ama haksızlığa gelemiyorum sadece neyse boş ver
sen nasılsın gülbebekim geçtimi rahatsızlığın
görüsürüz cnmm afiyet olsun
araya araya buldum sonunda çooookkkkkkkkkkkk güzel yaaa ALLAH tamamına erdirsin azram valla çok sevindim maşşallah size
Eki Görüntüle 331921
nazar boncuğun benden olsunnn
slm canım ne yaptın kan tahlili yaptırdınmı :18::18::18:
hiloşş bırak artık ovucanı kuzumm günün geçti senin hadii testt yapp yaavvvvneeeeeeeeeey ne testi:44::44::44:allah allah ben test mi yapacaktımtırsıyorummmmmmmmmmmmm
ama belki ovulasyon yaparım
aslm cnm hemsirenin aramasini bekliyorum cnm daha yaptirmadim bekliyorum
yenilenmişsin azrammm kuzum benimmm
azra hemsireyi niye bekliyosun gidip yaptirmadin kan tahlilini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?