Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

iidir cnm sen nasilsin?
insallah sonuclar seninde cok iyi cikar cnmm dualarim seninle de

inşallah cnmmm..sağollasınn

günaydın cnm 16:

ya öyle cnm illa görmesi lazımmış,
sağol cnm nasılsın??

inşallah aysuncum..hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

kızlar bende kahvaltı edim evi toparlim biraz öğlene tekrardan gelirim uzuncaa kalırım öptümmmm

slm kizlar ben geldim ogretmenin isi varmis sabah derden geri dondum. rejime ve spora baslamaya karar verdim gitsin kilolarrr....

insanlar insanlar diyecek bişey yok malesef eminecim.Ben bugün biraz daha iyiyim şükürler olsun geçiyor yavaş yavaş sağolasın kuzummm
sagol cnm sizde iyiki varsınız bak ben günlerdir kafanızı ütülüyorumyooook cnm daha yapmadım bu ay çok sabırlı buldum kendimi

gülbebek sen yaptınmı kader arkadaşım
Ne yapayım Hilalim kurbanlık koyun gibi beklemedeyim işte yaptığım bişey yok malesef bir eczaneye gidip test almak istiyorum ama dışarısı biraz soğuk hastalıktanda tam olarak kurtulamadım böyle iştee.Sen testi ne zaman yapacaksın kuzum

neeeeeeeeeey ne testi:44::44::44:allah allah ben test mi yapacaktımtırsıyorummmmmmmmmmmmm
ama belki ovulasyon yaparım

günaydın hülyacım nasılsın??
sağol canım iyiyim çok şükür sen nasılsınnn
siz çok iyi gidiyorsunuz canım maşallah
evet ben durdum ama dediğin gibi kırıcammm o direncii
olsun canım heşeyden hersin ama azar azar yersinn
şimödi o güzel yemekleri tatmadan da olmaz
herzaman olmuyo sonuçtaaa
ben zaten yemiyorum canımmmmama hamile değilim kii hala:44::44::44:

allah ne enterasan insanlar yaaaaa
topuklu ayakkına kadar nasıl karışıyorlar kaldırıp atacaksın kafalarına ama işte yapamıyorsunn
boşver sende canım değeri hak etmeyenlen insanmlarmış demekki iyi yapmışsın mesafeni koruyarak
bazı insanlar çok kıskançtır canım komşun belkide senin para kazanacak olmanı çok kıskanmıştırr
allah fırsat vermesin öyle insanlara
kızlar bende kahvaltı edim evi toparlim biraz öğlene tekrardan gelirim uzuncaa kalırım öptümmmm

aiyet olsun canımmmmm

slm kızlar nasılsınız azradan haber varmı gitttimi kan tahliline haberiniz varmı :18::18::18::18::18:

inşallah dejavumm kuzumm benmi kaçırıyorum senmi cvp vermiyorsun vallaha anlamadım gitti ben 4 kere gebelik testi yaptınmı diye sordum ama cvbı göremedimmm[/QUOTE]

bende yazdı canım gebelik testi yapmadım daha anca yumurtlama olcaktı ama regl gelecek dedim ara kanamadan sonraki kanama reglim değilmiş son olduğumun üzerine sayıyorum artık regl olacağıma göre dedim ovuda silik bile çıkmadı dedim ama sen görmemişsin..

neeeeeeeeeey ne testi:44::44::44:allah allah ben test mi yapacaktımtırsıyorummmmmmmmmmmmm
ama belki ovulasyon yaparım
hiloşş bırak artık ovucanı kuzumm günün geçti senin hadii testt yapp yaavvvv
aslm cnm hemsirenin aramasini bekliyorum cnm daha yaptirmadim bekliyorum

yenilenmişsin azrammm kuzum benimmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…