Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

yenilenmişsin azrammm kuzum benimmm

Bebekimmm bende 5 aylik oldum ben ruyalara inaniyorum ilk bebektede bundada ruyamda pasta gordum bikac gun sonra hamile oldugumu ogrendimmm arkadasinda 5 aylikmis onunda oglumu olacak ki

inşallah dejavumm kuzumm benmi kaçırıyorum senmi cvp vermiyorsun vallaha anlamadım gitti ben 4 kere gebelik testi yaptınmı diye sordum ama cvbı göremedimmm

bende yazdı canım gebelik testi yapmadım daha anca yumurtlama olcaktı ama regl gelecek dedim ara kanamadan sonraki kanama reglim değilmiş son olduğumun üzerine sayıyorum artık regl olacağıma göre dedim ovuda silik bile çıkmadı dedim ama sen görmemişsin..[/QUOTE]

dejavu kuzumm görmemişimEe bir test yapsanaa belkide hamiş falan kaldın test yanıltmışta olabilir inşallah hamişsindir canımmmmm

canim sabah aradim onlar geri ariycak beni doktor muayene etmesi lazimmis kafama göre kan verip yaptiramiyormusum randevum olmadigi icinde bekletiyorlar

azraaaaaaaaaaaaaa az once gordum de tebrik ederim cnm coook sevindim ins. kucagina da almak nasip olur sey dicm hic adet olacakmissin gibi hissetmedin mi karin agrin adet sancin olmadi mi akinti ne durumda:18::18: k.bakma ya biliyosn bi hamile gormeyelim ayni seyler soruluyo hep

Kizlarrr komik bisey anlatim size dun kocam bi arkadasinin yegeninin kizi olucagini ogrenmis oglana kiz buldum kerttim dedi bende avucunu yala ben sitedeki biriyle coktan kerttim oglumu dedim kimmis neymis o kadar sordu ki dedim adi ilda ben oglumu yabanciya veremem o yuzden kerttim hemde ilda hamile kalmadan once dedim cabukk ac siteyi bakim o yazcam babalara sormadan nasill yaptiniz bu isi dicem diyo o kadin kocasina sordu mu ki diyo sanki o kerterken bana sormus bise diil elin dogmamis kizinin duygulariyla oynadin dedim adam yarildi gulmekten

tesekkürler cnmm
cnm belirtilerim adetime 3 gün kala gögüs agrisi ile basladi
sonra kasiklarima ara ara sancilar girmeye baslamisdi ama bu olay adetim gectikden sonra olmaya basladi
böyle rahmimi asagiya cekiyorlar gibi bir sanci ve adet agrisiyla bir degil cok degisik birsey halende devam ediyor
onun disinda yorgunluk var ama sunu söyleyim ki belirti falan aramayin kendinizde daha erkenden belirti olmuyor ancak adet gectikden sonra basliyor belirtiler cnm

hiloşş bırak artık ovucanı kuzumm günün geçti senin hadii testt yapp yaavvvv

yenilenmişsin azrammm kuzum benimmm

kuzum tırsıyorum beklemek daha kolaybide gece adet olcakmışım gibi geldi sonra geçti

yaaaaaaa peki bizim doğmamış bebişlerimiz kimle evleneckkkkkk:44:kız olursa benimki evlendirmez kesin kızını

benimkide dün kalp atışını gösterince doktor oğlum göz kırpıyo dedi Oğlu olcak sanıyor galiba

kizlar benim bu kocisimi ne yapsam bilmem. hem 2 ay boyunca dondu durdu dibimde solemedigi laf kalmadi cocuk icin simdide
hem isde calis hemde evde calis hic rahat yok dedi san ki onu ben zorladim illa bebek olsun diye. kusdum zaten artik gelip sirnassada ben sirnasmiycam

canım üzülme onlar gelsin gitsin ki yeniden çalışmalar başlasın dimi ama

ahahah karışmayın çocuklara yaaa
siz şimdiden böyle yaparsanız artık evlenme zamanı gelince vay hallerinee
terminatör mü olcanız

kuzum tırsıyorum beklemek daha kolaybide gece adet olcakmışım gibi geldi sonra geçti

yaaaaaaa peki bizim doğmamış bebişlerimiz kimle evleneckkkkkk:44:kız olursa benimki evlendirmez kesin kızını

hilalcim daha gelmedi demek kırmızılar ayy ne güzell
gebelik testi yapmadın dimi henüz??

:))))) tursunumu kuraCakkk

benimkide dün kalp atışını gösterince doktor oğlum göz kırpıyo dedi Oğlu olcak sanıyor galiba

bencede oglan puffymmm ildaya da kiz hissediyorummm bazen oluyo bi his ama tabi tahmin mesela meginde oglu olacakkk dejavuya sabah dedim kizin olacak gibi geliyo bana diye

allahhhh korusun terminatorrrr mu olmam bennnn ole termin falannn :)) kiz senin ticker gebelik tickeri mi ben mi yanlis gordummm

yok cnm gelmediler ama gecikme olabiliyordu bende .geçmişte okudum senin gelmiş batasıcalar her işte bi hayır vardır kuzum yılmak yok

:))))) tursunumu kuraCakkk

bencede oglan puffymmm ildaya da kiz hissediyorummm bazen oluyo bi his ama tabi tahmin mesela meginde oglu olacakkk dejavuya sabah dedim kizin olacak gibi geliyo bana diye

gamze benim hakkımda ne hissediyorsunnnnnnnnnnn

Bebekimmm bende 5 aylik oldum ben ruyalara inaniyorum ilk bebektede bundada ruyamda pasta gordum bikac gun sonra hamile oldugumu ogrendimmm arkadasinda 5 aylikmis onunda oglumu olacak ki

ivetttt gamzem oda oğlan bekliyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…