yenilenmişsin azrammm kuzum benimmm
Geldimmmmmmmmm kocis anca gitti
inşallah dejavumm kuzumm benmi kaçırıyorum senmi cvp vermiyorsun vallaha anlamadım gitti ben 4 kere gebelik testi yaptınmı diye sordum ama cvbı göremedimmm
canim sabah aradim onlar geri ariycak beni doktor muayene etmesi lazimmis kafama göre kan verip yaptiramiyormusum randevum olmadigi icinde bekletiyorlar
azraaaaaaaaaaaaaa az once gordum de tebrik ederim cnm coook sevindimins. kucagina da almak nasip olur sey dicm hic adet olacakmissin gibi hissetmedin mi karin agrin adet sancin olmadi mi akinti ne durumda:18::18: k.bakma ya biliyosn bi hamile gormeyelim ayni seyler soruluyo hep
hiloşş bırak artık ovucanı kuzumm günün geçti senin hadii testt yapp yaavvvv
yenilenmişsin azrammm kuzum benimmm
Kizlarrr komik bisey anlatim size dun kocam bi arkadasinin yegeninin kizi olucagini ogrenmis oglana kiz buldum kerttim dedi bende avucunu yala ben sitedeki biriyle coktan kerttim oglumu dedim kimmis neymis o kadar sordu ki dedim adi ilda ben oglumu yabanciya veremem o yuzden kerttim hemde ilda hamile kalmadan once dedim cabukk ac siteyi bakim o yazcam babalara sormadan nasill yaptiniz bu isi dicem diyo o kadin kocasina sordu mu ki diyo sanki o kerterken bana sormus bise diil elin dogmamis kizinin duygulariyla oynadin dedim adam yarildi gulmekten
Kizlarrr komik bisey anlatim size dun kocam bi arkadasinin yegeninin kizi olucagini ogrenmis oglana kiz buldum kerttim dedi bende avucunu yala ben sitedeki biriyle coktan kerttim oglumu dedim kimmis neymis o kadar sordu ki dedim adi ilda ben oglumu yabanciya veremem o yuzden kerttim hemde ilda hamile kalmadan once dedim cabukk ac siteyi bakim o yazcam babalara sormadan nasill yaptiniz bu isi dicem diyo o kadin kocasina sordu mu ki diyo sanki o kerterken bana sormus bise diil elin dogmamis kizinin duygulariyla oynadin dedim adam yarildi gulmekten
aslm cnm hemsirenin aramasini bekliyorum cnm daha yaptirmadim bekliyorum
neden yaptırmadın ki canım neyii bekliyosun neyse artık hayırlısı olsun bakalım
canım üzülme onlar gelsin gitsin ki yeniden çalışmalar başlasın dimi amaTamamm kuzummm sen en doğrusunu bilirsin demokraside çareler tükenmez her ay yeni umutlarla başlıyoruz ben üzlmeyeceğim falan diyorum adet olunca fena dağılıyorummm nasıl iştir anlamadım senin öyle olmana sevindim benim yarın adet günüm beklemedeyim işte canımmm.Yakı umarım iyi gelir çok hamiş kalan var onunlada
ahahah karışmayın çocuklara yaaaKizlarrr komik bisey anlatim size dun kocam bi arkadasinin yegeninin kizi olucagini ogrenmis oglana kiz buldum kerttim dedi bende avucunu yala ben sitedeki biriyle coktan kerttim oglumu dedim kimmis neymis o kadar sordu ki dedim adi ilda ben oglumu yabanciya veremem o yuzden kerttim hemde ilda hamile kalmadan once dedim cabukk ac siteyi bakim o yazcam babalara sormadan nasill yaptiniz bu isi dicem diyo o kadin kocasina sordu mu ki diyo sanki o kerterken bana sormus bise diil elin dogmamis kizinin duygulariyla oynadin dedim adam yarildi gulmekten
kuzum tırsıyorum beklemek daha kolaybide gece adet olcakmışım gibi geldi sonra geçti
yaaaaaaa peki bizim doğmamış bebişlerimiz kimle evleneckkkkkk:44:kız olursa benimki evlendirmez kesin kızını
kuzum tırsıyorum beklemek daha kolaybide gece adet olcakmışım gibi geldi sonra geçti
yaaaaaaa peki bizim doğmamış bebişlerimiz kimle evleneckkkkkk:44:kız olursa benimki evlendirmez kesin kızını
benimkide dün kalp atışını gösterince doktor oğlum göz kırpıyo dediOğlu olcak sanıyor galiba
bencede oglan puffymmm ildaya da kiz hissediyorummm bazen oluyo bi his ama tabi tahmin mesela meginde oglu olacakkk dejavuya sabah dedim kizin olacak gibi geliyo bana diye
canım üzülme onlar gelsin gitsin ki yeniden çalışmalar başlasın dimi ama
ahahah karışmayın çocuklara yaaa
siz şimdiden böyle yaparsanız artık evlenme zamanı gelince vay hallerinee
terminatör mü olcanız
hilalcim daha gelmedi demek kırmızılar ayy ne güzell
gebelik testi yapmadın dimi henüz??
canım üzülme onlar gelsin gitsin ki yeniden çalışmalar başlasın dimi ama
ahahah karışmayın çocuklara yaaa
siz şimdiden böyle yaparsanız artık evlenme zamanı gelince vay hallerinee
terminatör mü olcanız
hilalcim daha gelmedi demek kırmızılar ayy ne güzell
gebelik testi yapmadın dimi henüz??
:))))) tursunumu kuraCakkk
bencede oglan puffymmm ildaya da kiz hissediyorummm bazen oluyo bi his ama tabi tahmin mesela meginde oglu olacakkk dejavuya sabah dedim kizin olacak gibi geliyo bana diye
canim sabah aradim onlar geri ariycak beni doktor muayene etmesi lazimmis kafama göre kan verip yaptiramiyormusum randevum olmadigi icinde bekletiyorlar
Bebekimmm bende 5 aylik oldum ben ruyalara inaniyorum ilk bebektede bundada ruyamda pasta gordum bikac gun sonra hamile oldugumu ogrendimmm arkadasinda 5 aylikmis onunda oglumu olacak ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?