Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

dejavucum canım bazen cok gerılıyoruz moralımız bozuk oluyor
sen naz yapabılırsın bıze
umarım herseyde yolundadır

evet canım benım ark .da 8 ay kustu 3 kg dogdu yeter yanı masallah
saglıklı olur ınsallah herkesın bebegı

tabi ki canım benim sağlıklı olsun yeter ki benim kardeşim 2.75 gr doğmuştu tabi şimdi 19 yaşında Ama sapasağlamdı maşallah Rabbim korur onları sen hamileliğinin tadını çıkar :109:

dejavummm çıtırım benim, seni yerim ben

valla sıkıldım artık puffyim yaa.. Ne zaman bebek çalışmasına başlıcaz böyle oluyor yumurtlama yok regl yok. Artık klomen mi verecek,iğne mi verecek ne verecekse versin vaktiyle olsun yumurtlama da umudum olsun ya. Doktorumda hemen ilaç verme yanlısı değil yalvarcam ağlıcam yazdırcam yoksa kendim kullancam..

yarın testler varya sıkıntısı galıba bende
cok korkuyor ınsan
ruyamda hep doktoru gördum 2 gundur
tırlatcam ıyıce
bıtseydı su yarın ınsallah tabı sonucları göremıce onlarda guzel cıksaydı

dejavucum canım bazen cok gerılıyoruz moralımız bozuk oluyor
sen naz yapabılırsın bıze
umarım herseyde yolundadır

Valla regli sapıtır, yumurtlama sapıtır görücez bakalım anneme gidicem perşemce akşam cuma da izin aldım. Pazar günü dönücem baktım hala regl yok p.tesi randevu alır salı giderim yer bulabilirsem tabi.. Kafayı yicem yoksa.

korkma kuzum zaten ilerki aylardada bebek altta kalsa tekmeleyip rahatsızlığını dile getiriyomuş.
Üzme kendini sen

çıkar çıkar rahatlarsın sonra bir daha canım.. Benim kadar tırlatamazsın merak etme. Sakin olmaya çalışıyorum ama patlamaya hazır bomba gibiyim.

hee anladım kuzum demekki orda farklı işliyo sistem
ozamana keseyi bebişi felen görürsün kuzumm

evet cnm cok farkli burda gercekten
canim ne sorcam sana
tickerim var ya 5 haftalik gösteriyor
ama internet hesaplayicisina göre 4hafta 6 günlük hamileyim orda niye öyle yaziyor:44:

sakın ol yoksa dahada gecıkır bılıyorsun
cok buyuk stres bılıyorum
umarım yolunda gıder hersey

bu kadar üstüne düşmesen kuzum. Bu ay beni biliyosun sıra almanın makinanın peşindeydim. Hiç umudumda beklentimde yoktu. Hatta ilişkiler hep oynaklıktan oldu. Hiç gün saymadık ilişkidn sonra beklemedim hemen banyomu falan yapıyodum. Biraz oluruna akışına bıraksan daha güzel olucak. Meg içinde geçerli bunlar

dejavum bi kere ben daha duygusalım ovulasyonum kıpkırmızı ama gebelik testimde hiç bişey çıkmadı bi yumurtluyoz da noluyo kuzum dün gece ağladım birazbende sabah kayınvalidemden bi posta sitem dinledim hiç aramıyosun sormuyosun diye.. her zmn ben mi arıycam kendi oğlunu hergün aynı saatte arıyo bi zahmet merak ettiyse beni de arasın dimi ama?bide dedim kociş nöbetçi dengem şaştı benimde gece gündüz birbirine girdi 2 saat uyuyup kalkıyorum fln demezmi aaaaaaaaaaaaa ben çok yaşadım onları evlenir evlenmez 1.çocuk sonra ardından 9ay var tam aralarında 1 sene bile yok eşim ve ikizi doğmuş yani 2 yıllık evliyken 3 çocuğu varmış sonra en yakın arkadaşı 2 sokak yukarda oturuyormuş kardeşleri akrabaları kayınvalidesi herkes hep geliyomuş kalmaya ben burda bi başımayım yalnızım ailem istanbulda kardeşlerim orda,arkadaşlarımın bi kısmı ankarada bi kısmı ist.te.ben napiyim diyesim geldi ama bende sustum

cnm bide pco için soğan kürü baya işe yarıyor dene bence

cıkıyorum kızlar ben aksamada gıremem buyuk ıhtımal yarın görusuruz
iyi aksamlar herkeseeee

evet cnm cok farkli burda gercekten
canim ne sorcam sana
tickerim var ya 5 haftalik gösteriyor
ama internet hesaplayicisina göre 4hafta 6 günlük hamileyim orda niye öyle yaziyor:44:

ticker öyle gösteriyo kuzum benım ticker da bigün önde gidiyodu
satımı değiştirip tkr yazdım şimcik aynı gösteriyo
demokraside çareler tükenmez kuzucum

kızlar ya ben şimdi düşük yaptım ya acaba eşimden de kaynaklanabilirmi bu düşükler acaba spermimi kalitesiz

artık düşünmeden edemiyorum eşimden hiç şüphe etmezdim taki oda kendinden şüphe edene dek

bana yoksa sorun bendemi dediğinden beri aklımdan cıkmıyor...bana yardımcı olun bu konuda morfolojimi cektirsek acaba ben 3 ay

önce jinekoloğa gittimde işte rutin testler yaptı yumurtalıklarıma baktı sorun yok dedi ama hiç eşin de bu konuda bazı testler yapacak demedi

siz kendinizmi cektirdiniz doktorunuzmu söyledi morfolojiyi

hehe yaptim canim bende dedigin gibi saolasin

iyi yaptın kuzucum mutfagın geldımı kuzum

cnmcım istersen dr a gidin eşinin durumunada bakılsın
sende bişey çıkmamış ya bellimi olur kuzumm belki eşinde bi sıkıntı vardır

canım bana daha önce gittiğim doktorlar bide eşine bakarız diyodu ama ben kendim yaptırdım tahlili. Götürdüğüm doktor eşinde yok senden yok ama belki birleşince bir probelm oluyordur dedi ve genetik tahlil yaptırdık ondada bişey çıkmadı zaten. Tabiki tahlil yaptırmakda fayda var ama bu kadar sıkarak olmaz. Üzerseniz kendinizi zaten olucak şeyi zora koşarsınız. Azıcık oluruna bırakın kuzucum. 4 yıl 2 ay sonra geldi bebeğim ve en umutsuz olduğum bebek düşünmediğim ayda geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…