dejavummm çıtırım benim, seni yerim ben
yok canım niyee gelişmesin onun döllenme zamanıyla ilgisi var kimi öncen kimi geriden gider ama son aylarda yakalar merak etme hep öyle olur.Sigara,alkol,zararlı şeyler kullanmadığın sürece gelişimde kolay kolay sorun olmaz genetikte birşey olmadığı sürece. Testler olsun rahatlarsın..
dejavucum canım bazen cok gerılıyoruz moralımız bozuk oluyor
sen naz yapabılırsın bıze
umarım herseyde yolundadır
ınsallah göturuyordur
insan ıcınde bır can oldugunu bılınce ona cok ıyı bakmak ıstıyor
gece bazen yuzuztu yatarken buluyorum kendımı hemen uykum kacıyor bu yatıs tarzımı degısmem lazım ılerkı aylarda sıkıntı olmasın
bogmayayım cocuguallah korusun
yarın testler varya sıkıntısı galıba bende
cok korkuyor ınsan
ruyamda hep doktoru gördum 2 gundur
tırlatcam ıyıce
bıtseydı su yarın ınsallah tabı sonucları göremıce onlarda guzel cıksaydı
hee anladım kuzum demekki orda farklı işliyo sistem
ozamana keseyi bebişi felen görürsün kuzumm
Valla regli sapıtır, yumurtlama sapıtır görücez bakalım anneme gidicem perşemce akşam cuma da izin aldım. Pazar günü dönücem baktım hala regl yok p.tesi randevu alır salı giderim yer bulabilirsem tabi.. Kafayı yicem yoksa.
valla sıkıldım artık puffyim yaa.. Ne zaman bebek çalışmasına başlıcaz böyle oluyor yumurtlama yok regl yok. Artık klomen mi verecek,iğne mi verecek ne verecekse versin vaktiyle olsun yumurtlama da umudum olsun ya. Doktorumda hemen ilaç verme yanlısı değil yalvarcam ağlıcam yazdırcam yoksa kendim kullancam..
cıkıyorum kızlar ben aksamada gıremem buyuk ıhtımal yarın görusuruz
iyi aksamlar herkeseeee
evet cnm cok farkli burda gercekten
canim ne sorcam sana
tickerim var ya 5 haftalik gösteriyor
ama internet hesaplayicisina göre 4hafta 6 günlük hamileyim orda niye öyle yaziyor:44:
ticker öyle gösteriyo kuzum benım ticker da bigün önde gidiyodu
satımı değiştirip tkr yazdım şimcik aynı gösteriyo
demokraside çareler tükenmez kuzucum
hehe yaptim canim bende dedigin gibi saolasin
kızlar ya ben şimdi düşük yaptım ya acaba eşimden de kaynaklanabilirmi bu düşükler acaba spermimi kalitesiz
artık düşünmeden edemiyorum eşimden hiç şüphe etmezdim taki oda kendinden şüphe edene dek
bana yoksa sorun bendemi dediğinden beri aklımdan cıkmıyor...bana yardımcı olun bu konuda morfolojimi cektirsek acaba ben 3 ay
önce jinekoloğa gittimde işte rutin testler yaptı yumurtalıklarıma baktı sorun yok dedi ama hiç eşin de bu konuda bazı testler yapacak demedi
siz kendinizmi cektirdiniz doktorunuzmu söyledi morfolojiyi
kızlar ya ben şimdi düşük yaptım ya acaba eşimden de kaynaklanabilirmi bu düşükler acaba spermimi kalitesiz
artık düşünmeden edemiyorum eşimden hiç şüphe etmezdim taki oda kendinden şüphe edene dek
bana yoksa sorun bendemi dediğinden beri aklımdan cıkmıyor...bana yardımcı olun bu konuda morfolojimi cektirsek acaba ben 3 ay
önce jinekoloğa gittimde işte rutin testler yaptı yumurtalıklarıma baktı sorun yok dedi ama hiç eşin de bu konuda bazı testler yapacak demedi
siz kendinizmi cektirdiniz doktorunuzmu söyledi morfolojiyi
iyi yaptın kuzucummutfagın geldımı kuzum
cnmcım istersen dr a gidin eşinin durumunada bakılsın
sende bişey çıkmamış ya bellimi olur kuzumm belki eşinde bi sıkıntı vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?