Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım ya zaten sizin bu yaşadıklarınızı okumasam kafayı yerdim ben valla güçlü duran insanları hep örnek aldım kendime

allah hepimize güç kuvvet versin canım dermansız dert vermesin...22 yasında 2 yıllık evliyim 1 yıldır bebiş düşünüyoz 1 yıl okadar uzun geliyoki bana

sanki kovalayan var gbi biran önce bebiş sahibi olmak istiyorum tabi cevrede yakın insanların da etkisi cok hamiş

olduklarını duyunca daha bir celalleniyom...tatlım valla allahımdan hiç umudumu kesmedim ama batasıca bat günlerini

nasıl ümitle beklediğimi bana sor üzülüyorum aglıyorum sonra teselli ediyorum yine kendimi bi sonraki aya ,bide ez azından hamiş kalabilmeme

sakın ol yoksa dahada gecıkır bılıyorsun
cok buyuk stres bılıyorum
umarım yolunda gıder hersey

İnşallah canım doğru tabi takıyoruz da ne oluyor herşey olacağına varıyor yine.

Ya ama yumurtlama olsaydı ben çok rahattım ama ara kanamadan sonra gelen regl değilmiş ki şimdi de yumurtlama olmadı o zaman aralıktan sonraki reglimin gelmesi lazım o da yok neyse İstanbul'a gidicem ya kafam dağılır azcıkın belki ordayken teşrif ederler.

Ay benim kaynana gece uyuyamaz, gündüz uyur kalkar herşey önüne gelir. Kemik erimesi,tansiyon var ama elden ayaktan düşme yok. Kuaförüne gider, gününe gider falan. Ojesi manikürü eksik olmaz elinde. Ama ne zaman aramasak, o hafta gitmesek illa hastalık yaratır. Bir de kayınpeder diyor ki iyisin ama yani falan ay yok değilim kendime gelmedim daha diyor. Herşeyini kadın yapıyor gençkend eve kadın geliyormuş bakıcılar falan. Düşün elleri yeşil olıuyor diye sarma sarmamış hiç annesi sararmış alırlarmış bir de kadın sarar o kadar. Herşeyi a dan z ye ayağına geliyor. Birde bana diyor ohh çalışıyorsun skılmazsın artık ya dedim derslerim vardı topu topu 1.5 sene oturdum evde evlendim beri. Okul bitti 1 ay sonra işe girdim sıkılmaya vaktim olmadı dedim. Yanımda kimsem yok torunda bakamam severim anca diyor o zaman bebek doğunca annem gelcek sürekli gıkını bile çıkaramaz valla. O otursun tüm ben hem evde hem işte çalışayım bir de aramıyoruz diye surat yapsın offf çekilmiyor valla. Canım bir var mı yok mu bakılsın da o zaman çıkmıştı ama regli oluca 3. günü gitmiştim o zaman düzelmişti. Bakarım ona göre kullanırım.

dejavu cnmm bu arada editörlügün hayirli ugurlu olsun cnmm tebriklerrrr
Sağoll canımm..

iyi yaptın kuzucum mutfagın geldımı kuzum

cnmcım istersen dr a gidin eşinin durumunada bakılsın
sende bişey çıkmamış ya bellimi olur kuzumm belki eşinde bi sıkıntı vardır

tatlım aslında bu fikride atardık kafamızdan akla bikere girdi bu fikir

fare gbi kemiriyo beynmi enazndan sorun varsa çözümlenir tecrübeli arkadaslara bi sorum bakalım nasıl bir yol izlediler

Benim eşimde ben İstanbul'dan dönünce gidecek sperm analizine yine bakalım ne olmuş. Aynı sonuçları alırsak sevinicem valla 2.5 sene oldu. Bir de ben sorun varsa hemen klomene başlarım bakalım artık hayırlısı.

canım daha bir yıl olmuş, bu kadar üzülme bak bizede doktor demiştiki en azından doğal yolla hamile kaldığına göre şansın çok yüksek bir aşılama yapılır demişti.
Bizimde çevremizde herkes baskı yaptı daha doğrusu eşim tek erkek, biz dedik ki ev almak istiyoruz para biriktiriyoruz şuan çocuk düşünmüyoruz
Kimse için değil sadece ikiniz için olmalı o çocuk, onlar istiyor diye değil anne baba olmayı hakettiğiniz için olmalı o yüzden sakın dert etme. İstersen bir doğum hastanesinin aciline git orda kadınların acısını gör azıcık acelen azalır belki

kızlar demin kociş istedi bilgisayarı maç özetine baktıondan cvp atamadım benim bat bugün ama daha önceleri birkaç gün oynayabiliyor bakalım işte

hilal kardeş senle bat larımız aynı ben de görmedim daha kırmızıları çok şükür ama her an tedirginim gelecekler diye.. aslında hiç de belirtileri yok ama yine de bilemiyorum.. bi ben ben dün akşam dayanamayıp meraktan şu çukbuk testlerden yaptım tabii ki olumsuz o yüzden pek umudum kalmadı ama o testlere de pek güvenemiyorum.

siz ne dersinizi kız lar????:26:

canım başka bir doktora gidersin ama sakın klomene başlama kafana göre olurmu. Minnacık bir ihmal hayatın boyunca üzülmene neden olur o yüzden kafana göre sakın kullanma bitanem

Burada göz gözü görmüyor kızlar. Öğleden sonra kar başladı 1.5 saattir yapıyor ama tipi gibi olduğu için daha yerdekiler tam erimeden yine tuttu hala daha yağıyor yavaş yavaş gidicez artık gece de yağarsa ne olur bilmem. Yarın bekliyorduk erken geldi.İstanbul'a da gelecekmiş ama bizim oralara fazla yağmaz en azından haftasonu karsız geçer gezerin anneceğimle cuma günü. Cumartesi de dayımlara gidicez doğumgünüm ya çağırmışlar. Yengem de ne güzel yemekler hazırlar çok iyi olacak benim için ama kocamdan ayrı geçircem. Kociş te dayımların adresi istiyor benden neden dedim belki gelirim diyor gittik ama ben tarif etmiştim o zaman zaten gelmez de kışın yasak astım alerjisi tutuyor. Ama hediye gönderebilir belki bende açık adres bilmiyorum dayıma sor dedim. Bari bana sorma dimi ama. Tabi o an söyler sonra unutur güven olmaz haftasonu ciciler aldı hediye olaraktan..

canım başka bir doktora gidersin ama sakın klomene başlama kafana göre olurmu. Minnacık bir ihmal hayatın boyunca üzülmene neden olur o yüzden kafana göre sakın kullanma bitanem

biliyorum kafasına göre kullanılmaz ama daha önce kuıllandım ya ne zaman başlanır ne zaman bırakılır biliyorum ama tabii doktoru sıkıştırırım pek ilaç verme yanlısı değil ama baksana 35 gündü 40 günü de geçiyor artık. Bari onu içince erken çatlıyor, erken de regl geliyor yumurtlama takibi de olunca iyi oluyor zaten takibe gidemesem bile ovucan var.

dejavucum bi git bakalım belli olsun var mı yokmu ona göre bakarsın artık.benimkide (kayınvalidem)çok dagınık yani böyle yazın burda oluyorlar gidiyoruz onlara allahım heryer pis hele bi kadın banyo yaptıktan sonra saçlarını yerde lavaboda öylece bırakırmı valla böyle tutam tutam miğdem kalkıyo görünce dayanamayıp hergün lavaboyu banyoyu temziliyorum.hele yemek yaparken mutfağı bir dağıtıyor allahım yerde maydonazlar mı dersin soğanlarmı dersin sonra öylece bırakıp rahat rahat otura biliyor ben öyle aşırı titiz biri değilim ama bu kadarı fazlaher işinede eşi yardım ediyo makinayı boşaltıyo ütüleri yapıyo çamaşırları asıyobide bazen akşam oluyo yemek fln yapmıyo hiç umrunda değilmiş gibi yani insanlar işten gelcek aç fln diye düşünmüyo ben bir iki baktım yok ben grip yaptım napiyim eşim aç mı kalsınamaaaan böyle işte herkesin hem iyi hem kötü tarafı var alıştık artık birbirimize beterin beteri var şükrediyorum yinede

istanbulada çarşamba akşamı gelicekmiş kuzum. Bakalım nasıl olucak acaba.
Bu arada eşimin yarın doğum günü hala ne alcağımı bilmiyorum bu akşam alıcam artık bişeyler

tatlım aslında bu fikride atardık kafamızdan akla bikere girdi bu fikir

fare gbi kemiriyo beynmi enazndan sorun varsa çözümlenir tecrübeli arkadaslara bi sorum bakalım nasıl bir yol izlediler

anladım kuzucum iyi yapıyosun tecrübeli arkadaşlara sorarak
mutlaka vardır çözümleri cnmcım

sen nasılsın asıl nasıl gidiyor kanama azaldı mı..

dejavucum bebegim dun gitti anladim zaten o oldugunu cok fenaydi keske meraklanip bakmasaymisim
dun aksam epey kotuydum ama bugun iyiyim cok sukur.. diyetime basladim.. kanamam son parca dustukten sonra cooookkkk azaldi.. epey az gelio simdi ama devam edio.. etsin de iyice temizlensin rahim sikayetim yok..
herseyi unutmak istiyorum baska seylere vermek istiyorum kafami..
bu hafta ders calismaya baslayayim diyordum ama napim bende boyle zor bir donemde okul oldu.. Hayirlisi artik...
simdi baska seylere kafa yormaya calisiyorum canim benim..
saol dejavum

cnm batdaşım benimde durum aynı dün ovulasyonum kıpkırmızı çıktı bende baya umutlandım gebelik yaptım olumsuz tabiiiadet olcaksamda gelsin bir an önce böyle daha kötü yaaaaaaa

topigim topigim guzel topigim ve guzel insanlar nasilsinizz

hoşgeldinnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…