canım bana daha önce gittiğim doktorlar bide eşine bakarız diyodu ama ben kendim yaptırdım tahlili. Götürdüğüm doktor eşinde yok senden yok ama belki birleşince bir probelm oluyordur dedi ve genetik tahlil yaptırdık ondada bişey çıkmadı zaten. Tabiki tahlil yaptırmakda fayda var ama bu kadar sıkarak olmaz. Üzerseniz kendinizi zaten olucak şeyi zora koşarsınız. Azıcık oluruna bırakın kuzucum. 4 yıl 2 ay sonra geldi bebeğim ve en umutsuz olduğum bebek düşünmediğim ayda geldi
oo daha çok varmıs kuzucum
sakın ol yoksa dahada gecıkır bılıyorsun
cok buyuk stres bılıyorum
umarım yolunda gıder hersey
bu kadar üstüne düşmesen kuzum. Bu ay beni biliyosun sıra almanın makinanın peşindeydim. Hiç umudumda beklentimde yoktu. Hatta ilişkiler hep oynaklıktan oldu. Hiç gün saymadık ilişkidn sonra beklemedim hemen banyomu falan yapıyodum. Biraz oluruna akışına bıraksan daha güzel olucak. Meg içinde geçerli bunlar
dejavum bi kere ben daha duygusalım ovulasyonum kıpkırmızı ama gebelik testimde hiç bişey çıkmadı bi yumurtluyoz da noluyo kuzum dün gece ağladım birazbende sabah kayınvalidemden bi posta sitem dinledim hiç aramıyosun sormuyosun diye.. her zmn ben mi arıycam kendi oğlunu hergün aynı saatte arıyo bi zahmet merak ettiyse beni de arasın dimi ama?bide dedim kociş nöbetçi dengem şaştı benimde gece gündüz birbirine girdi 2 saat uyuyup kalkıyorum fln demezmi aaaaaaaaaaaaa ben çok yaşadım onları evlenir evlenmez 1.çocuk sonra ardından 9ay var tam aralarında 1 sene bile yok eşim ve ikizi doğmuş yani 2 yıllık evliyken 3 çocuğu varmış sonra en yakın arkadaşı 2 sokak yukarda oturuyormuş kardeşleri akrabaları kayınvalidesi herkes hep geliyomuş kalmaya ben burda bi başımayım yalnızım ailem istanbulda kardeşlerim orda,arkadaşlarımın bi kısmı ankarada bi kısmı ist.te.ben napiyim diyesim geldi ama bende sustum
cnm bide pco için soğan kürü baya işe yarıyor dene bence
Sağoll canımm..dejavu cnmm bu arada editörlügün hayirli ugurlu olsun cnmm tebriklerrrr
iyi yaptın kuzucummutfagın geldımı kuzum
cnmcım istersen dr a gidin eşinin durumunada bakılsın
sende bişey çıkmamış ya bellimi olur kuzumm belki eşinde bi sıkıntı vardır
canım ya zaten sizin bu yaşadıklarınızı okumasam kafayı yerdim ben valla güçlü duran insanları hep örnek aldım kendime
allah hepimize güç kuvvet versin canım dermansız dert vermesin...22 yasında 2 yıllık evliyim 1 yıldır bebiş düşünüyoz 1 yıl okadar uzun geliyoki bana
sanki kovalayan var gbi biran önce bebiş sahibi olmak istiyorum tabi cevrede yakın insanların da etkisi cok hamiş
olduklarını duyunca daha bir celalleniyom...tatlım valla allahımdan hiç umudumu kesmedim ama batasıca bat günlerini
nasıl ümitle beklediğimi bana sor üzülüyorum aglıyorum sonra teselli ediyorum yine kendimi bi sonraki aya ,bide ez azından hamiş kalabilmeme
kızlar demin kociş istedi bilgisayarı maç özetine baktıondan cvp atamadım benim bat bugün ama daha önceleri birkaç gün oynayabiliyor bakalım işte
Benim eşimde ben İstanbul'dan dönünce gidecek sperm analizine yine bakalım ne olmuş. Aynı sonuçları alırsak sevinicem valla 2.5 sene oldu. Bir de ben sorun varsa hemen klomene başlarım bakalım artık hayırlısı.
canım başka bir doktora gidersin ama sakın klomene başlama kafana göre olurmu. Minnacık bir ihmal hayatın boyunca üzülmene neden olur o yüzden kafana göre sakın kullanma bitanem
Burada göz gözü görmüyor kızlar. Öğleden sonra kar başladı 1.5 saattir yapıyor ama tipi gibi olduğu için daha yerdekiler tam erimeden yine tuttu hala daha yağıyor yavaş yavaş gidicez artık gece de yağarsa ne olur bilmem. Yarın bekliyorduk erken geldi.İstanbul'a da gelecekmiş ama bizim oralara fazla yağmaz en azından haftasonu karsız geçer gezerin anneceğimle cuma günü. Cumartesi de dayımlara gidicez doğumgünüm ya çağırmışlar. Yengem de ne güzel yemekler hazırlar çok iyi olacak benim için ama kocamdan ayrı geçircem. Kociş te dayımların adresi istiyor benden neden dedim belki gelirim diyor gittik ama ben tarif etmiştim o zaman zaten gelmez de kışın yasak astım alerjisi tutuyor. Ama hediye gönderebilir belki bende açık adres bilmiyorum dayıma sor dedim. Bari bana sorma dimi ama. Tabi o an söyler sonra unutur güven olmaz haftasonu ciciler aldı hediye olaraktan..
topigim topigim guzel topigim ve guzel insanlar nasilsinizz
tatlım aslında bu fikride atardık kafamızdan akla bikere girdi bu fikir
fare gbi kemiriyo beynmi enazndan sorun varsa çözümlenir tecrübeli arkadaslara bi sorum bakalım nasıl bir yol izlediler
sen nasılsın asıl nasıl gidiyor kanama azaldı mı..
hilal kardeş senle bat larımız aynıben de görmedim daha kırmızıları çok şükür ama her an tedirginim gelecekler diye.. aslında hiç de belirtileri yok ama yine de bilemiyorum.. bi ben ben dün akşam dayanamayıp meraktan şu çukbuk testlerden yaptım tabii ki olumsuz o yüzden pek umudum kalmadı ama o testlere de pek güvenemiyorum.
siz ne dersinizi kız lar????:26:
topigim topigim guzel topigim ve guzel insanlar nasilsinizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?