canım o çatlamayan yumurtalar kendiliğnden atılmazsa ilaç veriyo doktorlar
benim evlenmeden önce olmuştu 1.5 günlük ara bi kanamayla gitti kendiliğinden
klomen kullanıyordum.bu 3. ay. ayrıca bal tarçın çörekotu karışımından yedim günde 2 çay kaşığı. sanırım o yaptı bu kistleri. normalde 20 mm civarı oluyordu yumurtalar. moralim çok bozuk(( hala adet olmadım, gerginim.. hayatımda hiç adetim sekmemişti. ama bu ay mahvoldum
peki üstüste görnmesnn nedeni ne ferdamm blmedgm için soruorm fazla fazla mı yumrtlama oluo bi de siliklşnce oluo ya çatlma ondan kafam karştı bnm bu konudan:44:
kistin küçüldüyse eğer kayboluyordur
adetin biraz sarkar ama adetle atacaksın gibi görünüyor takma kafana
kistleşen yumurta tekrardan çatlamaz artık
adetle birlikte atılır
peki cnm ovulasyon testi kullandın mı ay? yanii çift çizgiyi gördnmü ovucanda?
canım benim de 2 gün üstüste gördüm sonra yapmamıştım zaten
nedeninin ne olduğunu bilmiyorum
ama kötü bişey olduğunu sanmıyorum
aksine bana olumlu bişeymiş gibi geliyor
en mantıklı açıklaması da birden çok yumurtanın oluşması
2 gün görmek çok normal zaten de
6 gün biraz ilginç oluyor
bence fazla yumurtladı meg
çatlamıcak olsa hiç çift çizgi çıkmaz ovucanda
canım bende kist oluşmadı hiç çok şükürmrb utopya benimde 1 çocuğum var 7 yaşında 2.yi istiyoruz 2 yıldır olmuyor 6 ay önce dış gebelik geçirdim 3 aydır yine olmuyor geçen ay yumurta takibi yapıldı bu ayda klomen çatlatma iğnesi velutenly diye bir ilaç verdi pazartesi belli olacak çatlatma iğnesi olmadındamı kist oluştu sende yoksa çatlatma iğnesi olsanda oluşabiliyormu:26:
hmmm:26: bnm de gecen ay üç gün koyu çift çizgi çıkmştı ondan sonra da yapmamştm ovucan ...bnm bugun 12.gun akntı falan hiçbşey yok sanrm teste gtcgmz için bilinçaltımı hazırladm geç yumrtlamaya
hyr bu ay test kullanmadım. dr kontrolündeyim. yumurtalarımın çatlamadığını gördük zaten ultrasonda. bi de ultrason çıktısı verdi dr um.insanların elinde bebek görüntüsü bende de kist bu arada ben şimdi adet söktürücü kullanıyorum yarın bitcek hapım. dün ovulasyon testi yaptım. 2. çizgi baya netti bu ne demek oluyor. hatta yükleyim buraya beklersen eğer.
ağrın olmuş muydu cnm.
stes yapınca etkileniyor canım yumurtlamada
olablr streslym evt stres yumrtlamayı kaçrcagmdan degl de nasl çıkcak bu sefer acaba die hem herşey hazrlklym hem de streslym biraz karşk bi durumdayım işte
hyr bu ay test kullanmadım. dr kontrolündeyim. yumurtalarımın çatlamadığını gördük zaten ultrasonda. bi de ultrason çıktısı verdi dr um.insanların elinde bebek görüntüsü bende de kist bu arada ben şimdi adet söktürücü kullanıyorum yarın bitcek hapım. dün ovulasyon testi yaptım. 2. çizgi baya netti bu ne demek oluyor. hatta yükleyim buraya beklersen eğer.
iice kafam karştı bnm kist gttti yerne yumrta geldi heraldeama daha tam gtmemişti demi kist dra sordn mu cnm bu durumu?
valla cnm doktora, adetim 10 gün gecikince gittim. adet olamadım diye. o da baktı ultrasondan. kistlerin duruyo biri büyümüş biri küçülmüş dedi. hatta kistimin görüntüsünüde elime verdi.yumurtlama olmamış bende baktım ultrasona. anlıyorum artık ultrasondan :) doktor adet söktürücü verdi tarlusal diye bi hap. yarın bitiyor hapım. hala da adet olmadım işte. bekliyorum adetimi. bakalım ne zaman olcam. ama dün yaptığım testi algılayamadım. o yüzden sordum. kistleşmiş yumurta döllenir mi diye. bi tanesi 26 mm. den 23 e düşmüş. acaba çatlayacak mı?? işe yarar mı ki yumurtam :)
cnm ferdann dedgi gibi o adetle atılır ama o gtmedn yne yumrtlama olur mu onu ben de anlayamadm cnm:44:
peki teşekkürler cevaplar için :). iyi geceler herkese çıkıyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?