doğru hatırlıyosun canım
ama benimki o testlerden değildi predictor dü canım 30. dk dan sonrasını dikkate almayın yazıyodu benimkinde
ve ilk 5 dk zaten hiçbişii çıkmıyordu 5 dk dan sonra okuyun diyordu
10 dk sonra kocaman koyu çizgim vardıay şimdi yine heyecanlandım
ama onun öncesinde yani bi 10 dk önce ovucan yapmıştım ikinci çizgi yumurtlamadan beterdi valla
ama ben tam vaktinde yumurtlamışım belkide ilk halvette dr dedi
hilal geç döllenme bence bebişş geldiiii inşallahhhh
kızlar bu arada ne güzel kilo veriyorsunuz yaaaa
maşallahh valla
bende 2 ay da 5 kilo almışımumrumda mı ? değil tabikii
bide bişey dicem size
biz yumurtlama günlerinden beri halvet etmiyoruz ödümüz kopuyo
kardeş kardeş yatıyoruz valla
orda hayalet bi çigi görüyorum tek deliren ben miyimEki Görüntüle 333081
Eki Görüntüle 333087 kızlar 1o dk .sonra böyle oldu ama 10dk.sonraki sonuçları dikkate almayınız diyoooooooo
sağ ol canım benimdeayyyy gelecek bebişin canımmmmçok yaklaştın çook
dualarımda hep varsınız
umarım bebiş gelmiştir ve müjde verirsin bize
benimki uykucu sorma yaaa
hilalinde evet yaaa geç çıktı kızı delirtti testler ama umarım kana giderkocaya farkettirmeden nasıl gidecekse
bi yolunu bulsa keşke
bu atrada benim makina çok kasıyo oyüzden geç yazıyorum canım
ama koçiş yeni laptop alacakmış hediye dün dedi
aslında ben geç yumurtlamadım canım ya 14-15.günlerde gördüm çift çizgiyi zaten 19 en son halvet]
geç de olduysa yumrtlama geç çıkar cnm bnm ...inşş vardır bebişşşş inşşşş
aynen canım butun kemiklerim ağrıyo uyumak iztiyoruuuuuuuuuuuuummmmmmmmm:84:
hamilesin canım gözün aydın ALLAH kucağına almayıda nasip etsin inşallahhh 82. koltuk seninnn
hülyam canım dediğin doğru uyudukça uyuyasım geliyo
canım senin bat bugünmüş hadi inşallah sendende güzel haberler alırız şeker 83. koltuğu sana satın alıyorumm kimse oturmasın heee kızarımoltuk hülyanıınnn
evt evt cnm senn predictordu ...ama hilalin dee kopkoyu çıktı ovucannnayy hadi inşşşşş yaaaaa onbinlern ilk bebişi gelsnnn
kızlar bu arada ne güzel kilo veriyorsunuz yaaaa
maşallahh valla
bide bişey dicem size
aminnnn ama kana gitti mi acaba yaaa:44:
bu ay topik cidden patladı yaaa
2012 ii geldi bize iii
Kızlar hemen yazıp çıkıcam cepten girdlm kan grubu kartı almaya diye götürdüm eşimi hastaneye kan verdim 3 te çıkcakmış eşimede çaktırmamaya çalışıyorum.
bende hamile kalınca hiç halvet falan yapmıcam zaten bebek için yeterince yaptıkkızlar bu arada ne güzel kilo veriyorsunuz yaaaa
maşallahh valla
bide bişey dicem size
hilalcim
yoksun ama baksana ne kadar net cıkmış,
demek geç döllendi senin fasülyeee
aman amaan
maşalllah
yakında bu topikte Tek kalıcam heee:26:
Kızlar hemen yazıp çıkıcam cepten girdlm kan grubu kartı almaya diye götürdüm eşimi hastaneye kan verdim 3 te çıkcakmış eşimede çaktırmamaya çalışıyorum.
selamm kızlarrr ben geldim nasılsınızzzzzzzz
saol canım bende şimdilik orada ki bebişi ve ultrasondaki bebişimi sevip duruyorumildaa once tickerın harika çok begendmcnm senn çok klon yok yaa bşey olmaz alsan da yne toplamda 15 kgyi geçmezsn daha rahat olur senn için ...benm ilk üç hafta çok ii gtti klolar ama şu aralar duruşta olsun yne gder sabır lazm bu süreçte ...ferdann dru zararı yok demişti ama yne sen sor ona sık olmadıgı sürece problem yokmş cnm...
canım doktor haftada 1 kez yapabilirsiniz demişti bize :)
kendinizi çok sarsmadan bu kardeşliğe son verebilirsiniz :)
tabi aksi bir durum yoksa cnm
hilalcim tebrik ediyorum..
ne güzel bu ay herkesten güzel haberler alıyoruz
maşaallah size kızlar
sperm testi mi canım ?evtt szin arkanzdann tek tek sökluozz işteee ilda bana dua ett yarın gtcz biz dra teste ...
şaşırmadımorda hayalet bi çigi görüyorum tek deliren ben miyimEki Görüntüle 333081
bence sen de hamilesininşallah gelmez canım ama bilmiyorumm
aslında düne kadar çok ümitliydim
dünkü testen sonra yok diyordum şimdi hilalin testini görünce umutlandım onun günü geçtği halde çıkmamıştı iki gün önce benim çıkmaması gayet normal herhalde:44::44::44::44:
merakla bekliyorum canım sonucunuKızlar hemen yazıp çıkıcam cepten girdlm kan grubu kartı almaya diye götürdüm eşimi hastaneye kan verdim 3 te çıkcakmış eşimede çaktırmamaya çalışıyorum.
hilalcim
yoksun ama baksana ne kadar net cıkmış,
demek geç döllendi senin fasülyeee
aman amaan
maşalllah
yakında bu topikte Tek kalıcam heee:26:
hoşgeldin canım
hilal kana gitti teste çift çizgi çıktı
benim de hala gelen giden yok inşallah gelmez bizden bu kadar canım haberler sen nasılsınnn
hoooş geldn oflummm sevndk hilale çok iiz inşş tmmlanır sevincimizzzz onn müjdesiyle kana gtti çünküselamm kızlarrr ben geldim nasılsınızzzzzzzz
bende hamile kalınca hiç halvet falan yapmıcam zaten bebek için yeterince yaptık
ayda 1 olsa yeter
benimkide sen hamile kal ben başka birşey istemiyorum diyo ama o zaman ne der bilmiyorum dün akşam test yaptığımı söyledim bebek yok dedim hadi o zaman halvet yapalım dedi
ama tabiyki avucunu yaladı yineee
korkma canım ya biz yanlız bırakmayız seni
baksana 2,5sene oldu tık yok :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?