Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evt evt cnm senn predictordu ...ama hilalin dee kopkoyu çıktı ovucannn ayy hadi inşşşşş yaaaaa onbinlern ilk bebişi gelsnnn

ildaa once tickerın harika çok begendm cnm senn çok klon yok yaa bşey olmaz alsan da yne toplamda 15 kgyi geçmezsn daha rahat olur senn için ...benm ilk üç hafta çok ii gtti klolar ama şu aralar duruşta olsun yne gder sabır lazm bu süreçte ...ferdann dru zararı yok demişti ama yne sen sor ona sık olmadıgı sürece problem yokmş cnm...

sağ ol canım benimde
bende sürekli dua ediyorum hem bizleere hem hamişlerimize allah kabul eder inşallah bende yaklaştığımı hissediyorum canım
yakında gelecek benimde bebeğimmm
sorun değil canım geç cevap yazıyo olman ama yenisi gelirse daha iyi olur tabi güle güle kullan diyelim şimdiden
sevgililer günü hediyesi olar gelir belkii

]

geç de olduysa yumrtlama geç çıkar cnm bnm ...inşş vardır bebişşşş inşşşş
aslında ben geç yumurtlamadım canım ya 14-15.günlerde gördüm çift çizgiyi zaten 19 en son halvet
ondan sonrada hiç olmadı ama bilmiyorum bekleyip görücez gelicekse gününde gelsin artık nu geçikmelerden çok sıkıldımmm

sağol tatlım inşallah ben yada hilal oturur oraya ama kim oturursa otursun seviniyoruz fark etmez yeterki gelsin bebeklerimiz
bu ay neden bilmiyorum ama çok ümitliyim inşallah boşa çıkmaz canımmm

canım doktor haftada 1 kez yapabilirsiniz demişti bize :)
kendinizi çok sarsmadan bu kardeşliğe son verebilirsiniz :)
tabi aksi bir durum yoksa cnm

hilalcim tebrik ediyorum..
ne güzel bu ay herkesten güzel haberler alıyoruz
maşaallah size kızlar

Kızlar hemen yazıp çıkıcam cepten girdlm kan grubu kartı almaya diye götürdüm eşimi hastaneye kan verdim 3 te çıkcakmış eşimede çaktırmamaya çalışıyorum.

Kızlar hemen yazıp çıkıcam cepten girdlm kan grubu kartı almaya diye götürdüm eşimi hastaneye kan verdim 3 te çıkcakmış eşimede çaktırmamaya çalışıyorum.

afernn kız sana akllı hilalimm bnmmmm hadiiii mujde verrr üçte inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

bende hamile kalınca hiç halvet falan yapmıcam zaten bebek için yeterince yaptık
ayda 1 olsa yeter
benimkide sen hamile kal ben başka birşey istemiyorum diyo ama o zaman ne der bilmiyorum dün akşam test yaptığımı söyledim bebek yok dedim hadi o zaman halvet yapalım dedi
ama tabiyki avucunu yaladı yineee
hilalcim
yoksun ama baksana ne kadar net cıkmış,
demek geç döllendi senin fasülyeee
aman amaan
maşalllah
yakında bu topikte Tek kalıcam heee:26:

korkma canım ya biz yanlız bırakmayız seni
baksana 2,5sene oldu tık yok :18::18:

saol canım bende şimdilik orada ki bebişi ve ultrasondaki bebişimi sevip duruyorum

biliyorum kızlar dr a hiç sormadık aslında farklı bi durum olsaydı dr söölerdi kesin ama benim koca pimpirikliii
tabi bende 3 ay olmadan olmasın dedim ok dedi o da hiç itiraz etmeden .cinsellik dedğimiz şey sadece o değil tabii
o hariç her şey oluyo artık sonrasına bakarız valla

evtt szin arkanzdann tek tek sökluozz işteee ilda bana dua ett yarın gtcz biz dra teste ...
sperm testi mi canım ?
bizimde 3 .testimiz olacaktı eşim gidercekti ayın 3 ünde
bende dedim ayın 5 i adet günüm onu bekle boşa para verme diye ayın 4 de de bebişi öğrendim zaten
inşallah i çıkacak sonuçlarınızzz canımm merak etme
hem çokta takma sonuçlara ok ?

süperrrrrrrr akıllı bıdık seniii
benim herif direk çakardı yaaa uyuz
bekliyoruz 3 üüüü

Son düzenleme:
orda hayalet bi çigi görüyorum tek deliren ben miyimEki Görüntüle 333081
şaşırmadım
biliyorum ki sen hamilesin zaten

bence sen de hamilesin

merakla bekliyorum canım sonucunu
aslında ben pozitif olduğunu biliyorum ama görüp hep beraber sevinelim inşallah
bu arada önceki pozitif çıkan testinin sonucu kaç dakika hatta kaç saat sonra çıkmıştı
onunla kıyaslama bile
bu hemen çıktı

hilalcim
yoksun ama baksana ne kadar net cıkmış,
demek geç döllendi senin fasülyeee
aman amaan
maşalllah
yakında bu topikte Tek kalıcam heee:26:

Bende hep tek kalıcam diye düşünüyorumO zaman ikimiz beraber son 2 ye kalırız Şaka bir yana gelecek senin beben yakında inşallah rabbim nasip edecek az kaldı

Herkese merhaba şimdi dr. dan geldim.Sağ tarafta 3 Tane yumurta gelişmiş 12-14-18 mm ölçülerinde 12 mm olan yumoşu yok saydı dr. iki tane iyi yumurta var dedi.Gün aşırı ilişki dediAma ben ovulasyon testine göre hareket ederim yine

Son düzenleme:
hoşgeldin canım
hilal kana gitti teste çift çizgi çıktı
benim de hala gelen giden yok inşallah gelmez bizden bu kadar canım haberler sen nasılsınnn

hoşbulduk canım inşallah olumlu sonuç alır.
beni hiç sormayın çok fenayım.
başım çatlıyo dün gece hiç uyuyamadım.. sağ karın boşluğuma kramplar giriyo ilaç da içemem çekiyorum öyle işte.

selamm kızlarrr ben geldim nasılsınızzzzzzzz
hoooş geldn oflummm sevndk hilale çok iiz inşş tmmlanır sevincimizzzz onn müjdesiyle kana gtti çünkü sen naslsn cnmmm

kızlarrrrrrr umutsuzluk yapmayalımmm yaaaabiz de görcez o gunleri Allah çoooook büyükkk ....

herkeslere de günaydın bu arada
sabah kalktım bi tartıldım düne göre 1 kilo almışım
insan bir günde 1 kilo alır mı yaa

bu ay bence de hamile patlaması yaşıcazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…