Eki Görüntüle 333087 kızlar 1o dk .sonra böyle oldu ama 10dk.sonraki sonuçları dikkate almayınız diyoooooooo
Eki Görüntüle 333087 kızlar 1o dk .sonra böyle oldu ama 10dk.sonraki sonuçları dikkate almayınız diyoooooooo
ya kızlaR durun daaha önce binbir çıkan yanlış test bile beni buldu ondan temkinli olalım heyecan yooooooooooooooooook
sen bunu dikkate alabilirsin canım iki çizgide gayet netttt
markası ne canım bunun
birde 2 gün önce yaptığınla aynı marka mı
hilalcimm çok heyecanlandımmm
ağlıcam sanırım
hemen kana git lütfen şimdiden tebrikler belliki geç döllenme olmuş
Allahım ii haberlerle dönmeni nasip etsin inşallahhh
evt cnm aynı marka labquick.ama daha önce yanlış çıkanda aynıydı .kocişde evde ona çaktırmıycam diye kırk takla atıyorum şimdi çıkmak zorundayım kızlar dua edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nolur
umarım değerlerim yükselir cnm.rabbim hayırlısını verir umarım.bugün adetim 3.gün gecikti.umarım herşey güzel ilerler.ara kanamalar olabilir endişelenme dedi doktor
orda hayalet bi çigi görüyorum tek deliren ben miyimEki Görüntüle 333081
Çok güzel canım rüyan hayırlara çıksın inşallah
o muahbbet kuşları bebek olarak dönsün inşallah sana bende hala olmadım adet ama olacak mıyım bilmiyorum ki:44::44:
test negatif çıktı ama içimde hala bir acaba var:44::44:sabah ateşim 36,7 çıktı:44::44:
kırmızıları görene kadar umudum var benim
canım bunun ilaçla bir etkisi yok ben 2 aydır kullanıyorum geçen ay 17-18 günler yumurtladım bu ay da 14-15 .günlerde yumurtladım yani bana göre ilaçla bir ilgisi yok canım adet döngünden kaynaklanan birşey ben bu aralar çok düzenli olmuyorum ondan benimki değişik günlerde oluyo.
günaydın canım insan uyudukça daha çok uyumak istiyor seninkide öyle şuanda
korkma canım ya normal altan kullanmak ağızdan alınca halsizlik ve uyku yapıyor ondan vajinadan veriyorlar bende vajinadan kullandım tüp bebek sırasında
inşallah bu sefer herşey iyi olacak canım korkma tamam mı bol bol dua et canım inşallah değerin katlanarak artmaya devam edecekkk
uykucu güzel
bebişimiz nasıl teyzesi yesin onuuuu
İNŞALLAH YAPMAMIŞTIR CANIM YAAA AMA TABİYKİ BİRAZDA BÜNYE MESELESİtebrik ederim cnm. inşallah korkulacak birşey yoktur hayırlısıyla bebişini alırsın kucağına
ben de görüyorummmmmmm
tebrikler hilal
çok sevindim senin adına
darısı başımıza inşallahh
ben son 3 aydır bebek için çalışıyorum sayılır
o yüzden de yumurtlama tarihlerimi adet tarihlerimi ve ateş durumumu kontrol ediyorum hep
bu 4. ayım
ilk defa bu kadar geç yumurtluyorum
ve ilk defa adet bitiminden beri her gün ovulasyonda çift çizgi görüyorum
bunların başka bir açıklaması olamaz sanırım
sende olumsuz bir etki yapmamış olabilir ama bende yapmış olabilir değil mi
umarım yapmamıştır tabi ki
ham yap onu teyzesii
dün akşam kocişle 10 da uyuduk sabah 10 kalktım düşün artık beni nasıl uyuttuğuınu arada bitek kocişin bana mandalina sıkıp içirdiğini hatırlıyorum okadar
sen nasılsın şeker
İNŞALLAH YAPMAMIŞTIR CANIM YAAA AMA TABİYKİ BİRAZDA BÜNYE MESELESİ
HERKESE İYİ GELECEK DİYE BİRŞEY YOK
İÇİNDE ŞÜPHE VARSA KULLANMAMAN DAHA İYİ BENCE
MAŞŞALLAH CANIM VALLAHİ BEN DİYORUM YA UYUYAN UYUYA BÜTTÜN SEN BU BEBİŞİ
BENİM BÜGÜN BAT GÜNÜ
KIRMIZILAR GELMESİN DİYE DUA EDİYORUM DÜN TEST YAPTIM ÇIKMAMIŞTI AMA HİLALİNDE ÇIKMAMIŞTI O YÜZDEN BİRAZ ÜMİTLİYİM HALA SABAH ATEŞİMDE 36,7 ÇIKTI
İNŞALLAH HAMİLEYİMDE HEPİMİZ PEŞPEŞE DOĞUMLAR YAPIP HEP BİRLİKTE BÜYÜTÜRÜZZZ
İNŞALLAH YAPMAMIŞTIR CANIM YAAA AMA TABİYKİ BİRAZDA BÜNYE MESELESİ
HERKESE İYİ GELECEK DİYE BİRŞEY YOK
İÇİNDE ŞÜPHE VARSA KULLANMAMAN DAHA İYİ BENCE
MAŞŞALLAH CANIM VALLAHİ BEN DİYORUM YA UYUYAN UYUYA BÜTTÜN SEN BU BEBİŞİ
BENİM BÜGÜN BAT GÜNÜ
KIRMIZILAR GELMESİN DİYE DUA EDİYORUM DÜN TEST YAPTIM ÇIKMAMIŞTI AMA HİLALİNDE ÇIKMAMIŞTI O YÜZDEN BİRAZ ÜMİTLİYİM HALA SABAH ATEŞİMDE 36,7 ÇIKTI
İNŞALLAH HAMİLEYİMDE HEPİMİZ PEŞPEŞE DOĞUMLAR YAPIP HEP BİRLİKTE BÜYÜTÜRÜZZZ
inşşş hamişsindr hulyam inşşş gelmesnnn batasıcalarrrrrrrrrrrr
inşallah gelmez canım ama bilmiyorumm
aslında düne kadar çok ümitliydim
dünkü testen sonra yok diyordum şimdi hilalin testini görünce umutlandım onun günü geçtği halde çıkmamıştı iki gün önce benim çıkmaması gayet normal herhalde:44::44::44::44:
hilaaaaaaaaaaaaaaaaaallllbebişş var cnm galba geç döllenmeeeee on dk once hiç çizgi yokmuydu ildann da oyle olmştu ama sanki sonradan çıkmştı çizgi yanlş mı hatrlıorm ildacım ? başka test varsa bi daha tekrarlasana hilalimm hatta ben de katlıorm arkdaslara kana git o koca burnmu sokmadan edemıom işte ama bu sefer sevnczz hep beraberrr
Kuzummm simdi gordummmm gunaydin bebegimmm sersem gibiyim bennn uykum varrrr halaaaa
hamilesin canım gözün aydın ALLAH kucağına almayıda nasip etsin inşallahhh 82. koltuk seninnnorda hayalet bi çigi görüyorum tek deliren ben miyimEki Görüntüle 333081
Çok güzel canım rüyan hayırlara çıksın inşallah
o muahbbet kuşları bebek olarak dönsün inşallah sana bende hala olmadım adet ama olacak mıyım bilmiyorum ki:44::44:
test negatif çıktı ama içimde hala bir acaba var:44::44:sabah ateşim 36,7 çıktı:44::44:
kırmızıları görene kadar umudum var benim
canım bunun ilaçla bir etkisi yok ben 2 aydır kullanıyorum geçen ay 17-18 günler yumurtladım bu ay da 14-15 .günlerde yumurtladım yani bana göre ilaçla bir ilgisi yok canım adet döngünden kaynaklanan birşey ben bu aralar çok düzenli olmuyorum ondan benimki değişik günlerde oluyo.
günaydın canım insan uyudukça daha çok uyumak istiyor seninkide öyle şuanda
korkma canım ya normal altan kullanmak ağızdan alınca halsizlik ve uyku yapıyor ondan vajinadan veriyorlar bende vajinadan kullandım tüp bebek sırasında
inşallah bu sefer herşey iyi olacak canım korkma tamam mı bol bol dua et canım inşallah değerin katlanarak artmaya devam edecekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?