Kızçeler
Uykum var ya
Puffy nasılsın
Dejavu biz baslayamicaz
Bu çalısmalara sanırsam:44:
Gulbebekim nirdesin
kızlar çok kararsızım sizce devam ediyimmi
beni iyileştirdi sanki bu hayıt
hiç agrım sızım kalmadı...
:44::44::44::44:
canım kese görünmez ki çok küçük şuanda değerin gayet iyi bence demekki geç döllenme oldu
tebrik ederim sağlıkla gelsin bebeğin inşallah darısı başımızaaa
Daha çok erken kese gözükmez hele 3.000 gibi bir rakam olsun öyle gözükür. Kalınlaşma da normal zaten gebelikte kalınlaşır ortam hazırlanıyor bebeğin yerleşmesi için. Bence değer güzel yine 2 gün sonra tekrarlatırsın 2 ye katlaması lazım.
Gunaydinnnn aksam yatamadim saabahta kalkamadimmmm sersem gibiyimmmm
haklısınız kızlar ama ben daha önce 2 kere kimyasal gebelik geçirdiğim için korkuyorum.ama onlarda reglim gecikmemişti adetten sonra kanamam olmuştu...bunda reglim gecikti...ama sonuç çok az çıktı bence biraz hayal kırıklığına uğradımprogestan verdi iğne verdi haftada bir vurulacağım.elevit ve coraspirin verdi...15 gün sonra tekrar çağırdı.yanlız aklıma takılan progestan vajinal yoldan al dedi.yan etkilerini çok görmessin dedi.bu hap ağızdanda alınıyormuş prokpektüsünde öyle dedi.ama vajinal yoldan kullandım az önce.
Icini ferah tut progestan vajinal yoldan oneriliyo hamilelikte bebegin dusuk riskini ortadan kaldiriyo sen ilaclarini kullan dr kontrollerini aksatma gec dollenme senin bebegin
umarım değerlerim yükselir cnm.rabbim hayırlısını verir umarım.bugün adetim 3.gün gecikti.umarım herşey güzel ilerler.ara kanamalar olabilir endişelenme dedi doktor
hehh yalnız değilmişim nasılsın tatlı gebe
orda hayalet bi çigi görüyorum tek deliren ben miyimEki Görüntüle 333081
Çok güzel canım rüyan hayırlara çıksın inşallahburdayım huzurcum günaydın yeni uyandım eşim evde kahvaltı hazırlamadan bir bakayım dedimm sizlere benden gelen giden yok ama gelir herhalde:26:Akıntım var kaçgündür ama 2.kez yumurtlama olduysa ondanda olabilir diyorum bakıcazz artık:44:Yine rüyama mavi muhabbet kuşu girdi yaa dışarda yağmur yağıyordu tatlımı tatlı bişey dışarda üşümüş camıma konmuştu elimi uzattım elime kondu içeri aldım kafesin içine koydum.Birinden kaçmıştır herhalde diye düşünürken uyandım işte
canım bunun ilaçla bir etkisi yok ben 2 aydır kullanıyorum geçen ay 17-18 günler yumurtladım bu ay da 14-15 .günlerde yumurtladım yani bana göre ilaçla bir ilgisi yok canım adet döngünden kaynaklanan birşey ben bu aralar çok düzenli olmuyorum ondan benimki değişik günlerde oluyo.iyi geldiğine inanıyorsan devam et tabi ki
ben kararsızım açıkçası
zaten geç yumurtluyordum bu haptan sonra iyice gecikmeye başladı.
bugün sat tan sonra 18. günüm
hala yumurtlama olmadı
ve adet bittiğinden beri çift çizgi çıkıyor ovulasyon testinde
anlamadım gitti :44:
günaydın canım insan uyudukça daha çok uyumak istiyor seninkide öyle şuandaselam kızlar nasılsınız :119:ben günaydın diyorum ama hala uykum var evde olsamda uyusam gece boyuncada deliksiz uyku çekmiştim aslında ama hala uymak istiyorummm yaaa:97:
haklısınız kızlar ama ben daha önce 2 kere kimyasal gebelik geçirdiğim için korkuyorum.ama onlarda reglim gecikmemişti adetten sonra kanamam olmuştu...bunda reglim gecikti...ama sonuç çok az çıktı bence biraz hayal kırıklığına uğradımprogestan verdi iğne verdi haftada bir vurulacağım.elevit ve coraspirin verdi...15 gün sonra tekrar çağırdı.yanlız aklıma takılan progestan vajinal yoldan al dedi.yan etkilerini çok görmessin dedi.bu hap ağızdanda alınıyormuş prokpektüsünde öyle dedi.ama vajinal yoldan kullandım az önce.
kızlar çok kararsızım sizce devam ediyimmi
beni iyileştirdi sanki bu hayıt
hiç agrım sızım kalmadı...
:44::44::44::44:
orda hayalet bi çigi görüyorum tek deliren ben miyimEki Görüntüle 333081
burdayım huzurcum günaydın yeni uyandım eşim evde kahvaltı hazırlamadan bir bakayım dedimm sizlere benden gelen giden yok ama gelir herhalde:26:Akıntım var kaçgündür ama 2.kez yumurtlama olduysa ondanda olabilir diyorum bakıcazz artık:44:Yine rüyama mavi muhabbet kuşu girdi yaa dışarda yağmur yağıyordu tatlımı tatlı bişey dışarda üşümüş camıma konmuştu elimi uzattım elime kondu içeri aldım kafesin içine koydum.Birinden kaçmıştır herhalde diye düşünürken uyandım işte
hilalim tebrikler kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?