Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kızçeler
Uykum var ya
Puffy nasılsın

Dejavu biz baslayamicaz
Bu çalısmalara sanırsam:44:

Gulbebekim nirdesin

burdayım huzurcum günaydın yeni uyandım eşim evde kahvaltı hazırlamadan bir bakayım dedimm sizlere benden gelen giden yok ama gelir herhalde:26:Akıntım var kaçgündür ama 2.kez yumurtlama olduysa ondanda olabilir diyorum bakıcazz artık:44:Yine rüyama mavi muhabbet kuşu girdi yaa dışarda yağmur yağıyordu tatlımı tatlı bişey dışarda üşümüş camıma konmuştu elimi uzattım elime kondu içeri aldım kafesin içine koydum.Birinden kaçmıştır herhalde diye düşünürken uyandım işte

kızlar çok kararsızım sizce devam ediyimmi
beni iyileştirdi sanki bu hayıt
hiç agrım sızım kalmadı...
:44::44::44::44:

iyi geldiğine inanıyorsan devam et tabi ki

ben kararsızım açıkçası
zaten geç yumurtluyordum bu haptan sonra iyice gecikmeye başladı.
bugün sat tan sonra 18. günüm
hala yumurtlama olmadı
ve adet bittiğinden beri çift çizgi çıkıyor ovulasyon testinde
anlamadım gitti :44:

Gunaydinnnn aksam yatamadim saabahta kalkamadimmmm sersem gibiyimmmm

selam kızlar nasılsınız :119:ben günaydın diyorum ama hala uykum var evde olsamda uyusam gece boyuncada deliksiz uyku çekmiştim aslında ama hala uymak istiyorummm yaaa:97:

canım kese görünmez ki çok küçük şuanda değerin gayet iyi bence demekki geç döllenme oldu
tebrik ederim sağlıkla gelsin bebeğin inşallah darısı başımızaaa

haklısınız kızlar ama ben daha önce 2 kere kimyasal gebelik geçirdiğim için korkuyorum.ama onlarda reglim gecikmemişti adetten sonra kanamam olmuştu...bunda reglim gecikti...ama sonuç çok az çıktı bence biraz hayal kırıklığına uğradımprogestan verdi iğne verdi haftada bir vurulacağım.elevit ve coraspirin verdi...15 gün sonra tekrar çağırdı.yanlız aklıma takılan progestan vajinal yoldan al dedi.yan etkilerini çok görmessin dedi.bu hap ağızdanda alınıyormuş prokpektüsünde öyle dedi.ama vajinal yoldan kullandım az önce.

Icini ferah tut progestan vajinal yoldan oneriliyo hamilelikte bebegin dusuk riskini ortadan kaldiriyo sen ilaclarini kullan dr kontrollerini aksatma gec dollenme senin bebegin

Icini ferah tut progestan vajinal yoldan oneriliyo hamilelikte bebegin dusuk riskini ortadan kaldiriyo sen ilaclarini kullan dr kontrollerini aksatma gec dollenme senin bebegin

umarım değerlerim yükselir cnm.rabbim hayırlısını verir umarım.bugün adetim 3.gün gecikti.umarım herşey güzel ilerler.ara kanamalar olabilir endişelenme dedi doktor

umarım değerlerim yükselir cnm.rabbim hayırlısını verir umarım.bugün adetim 3.gün gecikti.umarım herşey güzel ilerler.ara kanamalar olabilir endişelenme dedi doktor

Bebek yeni yerlestigi icin kanama olabilir ama miktarini sen takip et cok olursa dr git azken endise yapma sakin ol bebeginin senle oldugunu dusun dinlen bol bol

günaydın herkese canlar bende evde durmadan aynı şeyleri yapmaktan canım sıkılıyor bebişte olmuyo napcaz böyle zaman geçiyor ama sıkıntıdan patlıyorum evde

Çok güzel canım rüyan hayırlara çıksın inşallah
o muahbbet kuşları bebek olarak dönsün inşallah sana bende hala olmadım adet ama olacak mıyım bilmiyorum ki:44::44:
test negatif çıktı ama içimde hala bir acaba var:44::44:sabah ateşim 36,7 çıktı:44::44:
kırmızıları görene kadar umudum var benim
canım bunun ilaçla bir etkisi yok ben 2 aydır kullanıyorum geçen ay 17-18 günler yumurtladım bu ay da 14-15 .günlerde yumurtladım yani bana göre ilaçla bir ilgisi yok canım adet döngünden kaynaklanan birşey ben bu aralar çok düzenli olmuyorum ondan benimki değişik günlerde oluyo.
selam kızlar nasılsınız :119:ben günaydın diyorum ama hala uykum var evde olsamda uyusam gece boyuncada deliksiz uyku çekmiştim aslında ama hala uymak istiyorummm yaaa:97:
günaydın canım insan uyudukça daha çok uyumak istiyor seninkide öyle şuanda

korkma canım ya normal altan kullanmak ağızdan alınca halsizlik ve uyku yapıyor ondan vajinadan veriyorlar bende vajinadan kullandım tüp bebek sırasında
inşallah bu sefer herşey iyi olacak canım korkma tamam mı bol bol dua et canım inşallah değerin katlanarak artmaya devam edecekkk

Gulbebekim afiyet olsun canim
Kocisinle guZel geçir gunu
Yaaaaaaa su bekleme ısı ne zor
Rüyaların cok guZel ki
Rüyalar yukarıdan gelen mesajlardir
Dua ediyorum yapcak bir sey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…