Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hosbulduk canim yazdim ferdaya gormussundur diye tekrarlkamiyorum.. sen ne alemdesin miden falan.. belirtiler basladimi??

Canım yemek yapamıyorum pek kokuya gelemiyorum ama iyiyim. Çok daha fazla problemi olan arkadaşlar var. Ben yine iyiyim binlerce kez şükür.
;Yazını okudum kuzu. ufak ufak parçaların düşmesi normal. Bize göre akşam saatlerindemi doktora gidiceksin sen :26:
:119: :119: :119: :119: :119:

inşallah puffy
hamilelerin duası kabul olur derler ya
inşallah biz de hamiş listesine geçeriz sizlerin de duaları vesilesiyle

İnşallah canım. Hafta sonu eyüpe gittiğimdede herkese bol bol dua ettim. Önce bizim topiğe sonra tüm bebeiş isteyenlerede dedim

kk nın en yardımsever üyesi seçildim
daha napıyım demi duygu

arkadaş bişeye kızmış bence
çünkü okuyup okuyup direk bu şekilde bir cevapla konuya girmesi enteresan
keşke hilali tebrik ederek konuya girseydi

bu arada gülbebek
bebetime marka almışsın ya
özenle arasan bu kadar berbat bir marka bulamazdın
ondan almayın başka marka alın
Burdaa her eczanede bebetıme var batıya gelince 1 kg gebelik testi alıcam feram

mulberyy kuzumm iyiki gelmişsin bu topiğe umarım hep birlikte hamiş kalıcaz baksana listeye maşallah gebe doldu topiğimizBen yarın bir test daha yapayım bakalım

oluyo o canım
benim makina çok kastı yinee

bende elimde test kulozette oturuyodum bigün
bi baktım çiş bitmiş elimde test bardak ben ööle kalmışım
sifonu çektim 2.çişi bekledim

ildaaaaaaaaaa koptummmm bu anıyaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaaaabak diyet topgnde bi arkdas var her akşam komik bi anısını yazıo bize o da senn gibi çok komk bence sen de her gun bi anını yazmalısın yaaaa btmez sende komik anılarrrrrrr

aayyy heyecan yaptım zaten heyecanlıyım offf yapar yapmaz burdayım dua edin olur mu

kızlar ben gittikçe kötü oluyorum biraz yatıcam görüşürüz sonra kendinize iyi bakın...
canım yaaa bi dr git bence
allah korusun başka birşey de olabilir ihmal etme hemen git benceee
2 saat çok fazla net olarak birşey denilemez ama
inşallah hamilesindir eğer varsa elinde test sabah ilk idrarla yapman daha iyi olurrr

boşverin canım sıkmayın canınızı
hiç gerek yok bence
size ve bebişlere yazık boşu boşuna stres yapıyorsunuzzz

iste burda 11;15 de randevum turkiyede de aksam 6 ceyrek oluyor.. siz yatmadan gelirim insaallah haberimi veririm canim
guzel guzel olsun kokuya falan geleme.. gibesin otesi varmi yani.. masallah bebisine.. basladi anasini rahatsiz etmeye

önemli değil cnm benımm
iyiyiz çok şükür kuzumm
ne işler yapıyosun gene kuzucumm

of çok yoruldum kuzucum yaaa akşam için yemek yapmadım kahvaltılık olsun dedim bir başladım tutamadım kendimi kaşarlı poğaça yaptım elmalı pasta yaptım patates salatası vee şimdide pizayı koyucam fırına biraz fazla oldu çeşit ama dolabada atarım poğaçaları falan sonrasında iyi oluyo toplu yoruyo ama sonrası kolay oluyo ee sohbett baya koyulaşmış canım benim

'o arkadaş' ... çok güzel bi tabir!!!!! ayrıca benim birşeyleri anlamam için birkaç kez girmem yeterli olduğunu düşünüyorsan dön bak geçmişime... ne zamandan beri giriyorum bu topiğe..
neyse.. hiç kimse ile tartışmak istemiyorum.. Rabbim gönlünüze göre versin..

bi kg muuuu bence test görmeyelm uzun bi süree ah yaa ben de erken gebelk varrr yakın olsa getiriverrdm sanaaaa

Son düzenleme:
kızlar gidip sonucu aldım ordan sağlık ocağına uğradım kociş zırt pırt aradı neyse eve geldim söyledim sarıldık millet ağlar biz gülme krizine girdikdoktorumu aradım 2 günde bir ikiye katlamalı cuma tekrarla dedi

Ferdacim bende baska topiklere girip birsey yazdigimda ve insanlar cevaplamazsa sinirleniyorum ama nasil biliyormusun. 3-5 kisi oluyor topikte.. baskalarina cevap yaziyor ve ben cevap bekledigimi belirttigim halde bana yokmusum gibi davraniliyor.. o zaman tabiki sinirleniyorum ama ne dicem kimse bana cevap vermek zorunda degil en fazla topigi terkediyorum.. ama bizim topigimiz cok kalabalik bir topik.. bak mesela ben ildayla konusamadim ne zamandir.. burda rastliyoruz ama o kadar insan varki.. birak cevap unutmayi bazen birbirimize selam yetistiremiyoruz,.. o yuzden hosgorulmesi gerek diye dusunuyorum.. ama arkadas sanirim gergin ondan bu sekilde davraniyor.. ve ben sevmiyorum topiklerde bu sekilde atismalari o yuzden daha da birsey demicem zaten.

kesinlikle katılıyorummm
aayyy heyecan yaptım zaten heyecanlıyım offf yapar yapmaz burdayım dua edin olur mu
hadi hayırlı haberlerle gel inşallah
bi kg muuuu bence test görmeyelm uzun bi süree ah yaa ben de erken gebelk varrr yakın olsa getiriverrdm sanaaaa
keşke duygum valla ne güzel olurduu
Dilgecim harbiden sen bugün neye kızdın böyle bişeylere sıkıldıysan söyle gerçektennn bu şekilde tartışmalara zaten gerek yok

Son düzenleme:

canım hayırlı olsun çooook sevindimmm ALLAH kucağına almayı nasıp etsın

masaya bi tabak daha koy
çift porsiyonluk olsun

ya aslında öğlen yemeğinde test aldım ama yaparken sanırım heyecandan elim ayağıma dolaştı ve test tuvalete düştü :26: çok beceriksizim şimdi mecburen akşamı beklicem

oyy bnm heyecanlı arkadaşım kıyamam yaw:) nerdesiniz yaaa bi denk gelemedim sizlerle bak buldum seni bebeğim sonunda benden kaçış yok:) ayyy çok heyecanlı bebekim yaa biran önce yapta haber ver çok dua edecem sana

inşallah canım hepimiz hamile kalırız ben 2012 den çok umutluyummmmmmm
allah kabul etsin canım benimmmm

evet yaaaa biz kk bir sürü birincilik kapmış topiğizzzzz

rabbim seninde gözlüne göre versin. Herkesin gönlüne göre versin daha doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…