hosbulduk canim yazdim ferdaya gormussundur diye tekrarlkamiyorum.. sen ne alemdesin miden falan.. belirtiler basladimi??
:119: :119: :119: :119: :119:
inşallah puffy
hamilelerin duası kabul olur derler ya
inşallah biz de hamiş listesine geçeriz sizlerin de duaları vesilesiyle
Burdaa her eczanede bebetıme var batıya gelince 1 kg gebelik testi alıcam ferambu arada gülbebek
bebetime marka almışsın ya
özenle arasan bu kadar berbat bir marka bulamazdın
ondan almayın başka marka alın
:119: :119: :119: :119: :119:
tebrik ederim Hilal. Allah hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı da nasip etsin. çok sevindim çokkkkkkkkkkk
sırada umutege ve gülbebek var sanırım.
maşallah ne bereketli bir topik. iyi ki gelmişim buraya. belki bana da bulaşır kızlar ne dersiniz
ben senden ümitliyim valla
inşallah hayal kırıklığı olmaz
inşallah puffy
regl zamanı akıntı hamilelik belirtisi derler gülbebek
sen bence yarın ve cuma da sabahtan test yap
oluyo o canım
benim makina çok kastı yinee
bende elimde test kulozette oturuyodum bigün
bi baktım çiş bitmiş elimde test bardak ben ööle kalmışım
sifonu çektim 2.çişi bekledim
anladmmm cnm bnm ...inşşş hamişsndrrrr ...yok senle ilgli bi durum degl zaten biz de anlamadık ki bi anda ...ama önyargı o arkdas emnm bi kaç gun taklsa anlıcak yanldıgını ...elbet yeni gelenler bişeyler sorablr ama bazen ne oluo blıomsn mesela çok esklerden bi arkdas test yapıo falan hepmz ona odaklanablıoz ama o anlık oluo o o zaman göremeyeblıorz heyecandan ama bak mesela ferda dedgm gibi çok blgilidir ve elnden geldgnce cvplandrr ben de elmden geldgnce bldgm bşeyse mesela sperm testi falan yazıolar cvplndrmayaa çalşıorm çünkü bnm eşimn de benzer sorunu var az çok blıorm ...
cnmm senden rica yarın tekrarla ve yarın bizmle paylş sonucu olur mu mrk ettm şimdi ii şeyler dogdu bi anda içime de senn için
canım yaaa bi dr git bencekızlar ben gittikçe kötü oluyorum biraz yatıcam görüşürüz sonra kendinize iyi bakın...
2 saat çok fazla net olarak birşey denilemez amaKIZLAR selam.:) şimdi sizlere sormak istiyoruum adetime 2 gün var ama ben dün test aldım ve yaptım gülmein ama testin sonucuna bakmayı unuttum misafir geldi 2 saat sonra baktım 2. çizgi silik bir sekilde vardı ama testin arkasında da diyoki 10 dakika sonraki sonucu dikkate almayın bu arada su durumlar da söz konusu acaip uyku halsizlik zaman zaman göğü agrısı ve kasık agrısı akıl fikir verin bana....
aynı soruyu defalarca sorup cevap alamadığımı bilirim. Artık özellerine yazıp sorular sorduğum oluyor.Bazen bize yazılan cevabı bile görmemiş oluyoruz. Herkes evinde bütün işi kk olareak durmuyor. Çoğumuz çalışıyoruz ve işden buraya zaman ayırıp kafamızı dağıtmaya çalışıyoruz. Bence sende kafanı dağıtıp rahatlatabilirsin ama bu şekilde yadırgamayla olmaz
Canım yemek yapamıyorum pek kokuya gelemiyorum ama iyiyim. Çok daha fazla problemi olan arkadaşlar var. Ben yine iyiyim binlerce kez şükür.
;Yazını okudum kuzu. ufak ufak parçaların düşmesi normal. Bize göre akşam saatlerindemi doktora gidiceksin sen :26:
İnşallah canım. Hafta sonu eyüpe gittiğimdede herkese bol bol dua ettim. Önce bizim topiğe sonra tüm bebeiş isteyenlerede dedim
önemli değil cnm benımm
iyiyiz çok şükür kuzumm
ne işler yapıyosun gene kuzucumm
anladmmm cnm bnm ...inşşş hamişsndrrrr ...yok senle ilgli bi durum degl zaten biz de anlamadık ki bi anda ...ama önyargı o arkdas emnm bi kaç gun taklsa anlıcak yanldıgını ...elbet yeni gelenler bişeyler sorablr ama bazen ne oluo blıomsn mesela çok esklerden bi arkdas test yapıo falan hepmz ona odaklanablıoz ama o anlık oluo o o zaman göremeyeblıorz heyecandan ama bak mesela ferda dedgm gibi çok blgilidir ve elnden geldgnce cvplandrr ben de elmden geldgnce bldgm bşeyse mesela sperm testi falan yazıolar cvplndrmayaa çalşıorm çünkü bnm eşimn de benzer sorunu var az çok blıorm ...
cnmm senden rica yarın tekrarla ve yarın bizmle paylş sonucu olur mu mrk ettm şimdi ii şeyler dogdu bi anda içime de senn için
Burdaa her eczanede bebetıme var batıya gelince 1 kg gebelik testi alıcam feram
mulberyy kuzumm iyiki gelmişsin bu topiğe umarım hep birlikte hamiş kalıcaz baksana listeye maşallah gebe doldu topiğimizBen yarın bir test daha yapayım bakalım
kk nın en yardımsever üyesi seçildim
daha napıyım demi duygu
arkadaş bişeye kızmış bence
çünkü okuyup okuyup direk bu şekilde bir cevapla konuya girmesi enteresan
keşke hilali tebrik ederek konuya girseydi
ildaaaaaaaaaa koptummmm bu anıyaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaaaabak diyet topgnde bi arkdas var her akşam komik bi anısını yazıo bize o da senn gibi çok komk bence sen de her gun bi anını yazmalısın yaaaa btmez sende komik anılarrrrrrr
hadi hayırlı haberlerle gel inşallahaayyy heyecan yaptım zaten heyecanlıyım offf yapar yapmaz burdayım dua edin olur mu
keşke duygum valla ne güzel olurduubi kg muuuubence test görmeyelm uzun bi süree ah yaa ben de erken gebelk varrr yakın olsa getiriverrdm sanaaaa
Dilgecim harbiden sen bugün neye kızdın böyle bişeylere sıkıldıysan söyle gerçektennn bu şekilde tartışmalara zaten gerek yok'o arkadaş' ... çok güzel bi tabir!!!!! ayrıca benim birşeyleri anlamam için birkaç kez girmem yeterli olduğunu düşünüyorsan dön bak geçmişime... ne zamandan beri giriyorum bu topiğe..
neyse.. hiç kimse ile tartışmak istemiyorum.. Rabbim gönlünüze göre versin..
kızlar gidip sonucu aldım ordan sağlık ocağına uğradım kociş zırt pırt aradı neyse eve geldim söyledim sarıldık millet ağlar biz gülme krizine girdikdoktorumu aradım 2 günde bir ikiye katlamalı cuma tekrarla dedi
of çok yoruldum kuzucum yaaa akşam için yemek yapmadım kahvaltılık olsun dedim bir başladım tutamadım kendimi kaşarlı poğaça yaptım elmalı pasta yaptım patates salatası vee şimdide pizayı koyucam fırına biraz fazla oldu çeşit ama dolabada atarım poğaçaları falan sonrasında iyi oluyo toplu yoruyo ama sonrası kolay oluyo ee sohbett baya koyulaşmış canım benim
ya aslında öğlen yemeğinde test aldım ama yaparken sanırım heyecandan elim ayağıma dolaştı ve test tuvalete düştü :26: çok beceriksizim şimdi mecburen akşamı beklicem
inşallah canım hepimiz hamile kalırız ben 2012 den çok umutluyummmmmmm:119: :119: :119: :119: :119:
tebrik ederim Hilal. Allah hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı da nasip etsin. çok sevindim çokkkkkkkkkkk
sırada umutege ve gülbebek var sanırım.
maşallah ne bereketli bir topik. iyi ki gelmişim buraya. belki bana da bulaşır kızlar ne dersiniz
ben senden ümitliyim valla
inşallah hayal kırıklığı olmaz
inşallah puffy
regl zamanı akıntı hamilelik belirtisi derler gülbebek
sen bence yarın ve cuma da sabahtan test yap
allah kabul etsin canım benimmmmCanım yemek yapamıyorum pek kokuya gelemiyorum ama iyiyim. Çok daha fazla problemi olan arkadaşlar var. Ben yine iyiyim binlerce kez şükür.
;Yazını okudum kuzu. ufak ufak parçaların düşmesi normal. Bize göre akşam saatlerindemi doktora gidiceksin sen :26:
İnşallah canım. Hafta sonu eyüpe gittiğimdede herkese bol bol dua ettim. Önce bizim topiğe sonra tüm bebeiş isteyenlerede dedim
kk nın en yardımsever üyesi seçildim
daha napıyım demi duygu
arkadaş bişeye kızmış bence
çünkü okuyup okuyup direk bu şekilde bir cevapla konuya girmesi enteresan
keşke hilali tebrik ederek konuya girseydi
'o arkadaş' ... çok güzel bi tabir!!!!! ayrıca benim birşeyleri anlamam için birkaç kez girmem yeterli olduğunu düşünüyorsan dön bak geçmişime... ne zamandan beri giriyorum bu topiğe..
neyse.. hiç kimse ile tartışmak istemiyorum.. Rabbim gönlünüze göre versin..
ya bi teşekkür ettim konu nerelere geldi üzüldüm şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?