'o arkadaş' ... çok güzel bi tabir!!!!! ayrıca benim birşeyleri anlamam için birkaç kez girmem yeterli olduğunu düşünüyorsan dön bak geçmişime... ne zamandan beri giriyorum bu topiğe..
neyse.. hiç kimse ile tartışmak istemiyorum.. Rabbim gönlünüze göre versin..
kızlar gidip sonucu aldım ordan sağlık ocağına uğradım kociş zırt pırt aradı neyse eve geldim söyledim sarıldık millet ağlar biz gülme krizine girdikdoktorumu aradım 2 günde bir ikiye katlamalı cuma tekrarla dedi
Ferdacim bende baska topiklere girip birsey yazdigimda ve insanlar cevaplamazsa sinirleniyorum ama nasil biliyormusun. 3-5 kisi oluyor topikte.. baskalarina cevap yaziyor ve ben cevap bekledigimi belirttigim halde bana yokmusum gibi davraniliyor.. o zaman tabiki sinirleniyorum ama ne dicem kimse bana cevap vermek zorunda degil en fazla topigi terkediyorum.. ama bizim topigimiz cok kalabalik bir topik.. bak mesela ben ildayla konusamadim ne zamandir.. burda rastliyoruz ama o kadar insan varki.. birak cevap unutmayi bazen birbirimize selam yetistiremiyoruz,.. o yuzden hosgorulmesi gerek diye dusunuyorum.. ama arkadas sanirim gergin ondan bu sekilde davraniyor.. ve ben sevmiyorum topiklerde bu sekilde atismalari o yuzden daha da birsey demicem zaten.
ben tanimiyordum tanismis olduk memnun oldum duygu bende mevludekızlar beni herkes tanıo demi ben duygu hee yabancı deglmmmarada soleym de tanımayan varsa dieee
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kzlar del,i gibi ağlıyorum elllerim dolanıyo birbirine aradım şimdi hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:
tamam canım nasıl rahat edeceksen tabi ki
ama hamile kalınca buraya yazacaksın di mi ilk
cnm ya insan merak ediyor görcemmi görmücemmi diye, inşallah görürüz ama kısmet allahım hayırlısını nasip etsin.telaş yokyarın görürsün canım muhtelemen
göremezsen de telaş etmek yok tamam mı?
Duygumm o güzelll haberi Allahın izniyle vereceğim inşallah bu ay olmazsa birdahaki ay
moon kuzum bak sevindim şimdi çünkü bugün regl günümm bekleyeyim diyorum
Özlem bence sabah idrarıyla bidaha yap bikere benimde öyle olmuştu çünkü inşallah vardır
ay tabi ferda o nasıl söz öyle
batı yazmadım ama ben hep takip ediyrm topiği
konuşuyorum burda
başka yerlere tutunamam bura benim topiğim :)))
kuzum haklısın hoş bir durum değil
ama başkasını eleştirebilen insanlar biraz da kendine baksa
sabahtan beri hamile haberine seviniyoruz burda
ve gelip tebrik etmek yerine yargılamak için msj yazıyor
bişey diyemiyorum ben artık
kızlar gidip sonucu aldım ordan sağlık ocağına uğradım kociş zırt pırt aradı neyse eve geldim söyledim sarıldık millet ağlar biz gülme krizine girdikdoktorumu aradım 2 günde bir ikiye katlamalı cuma tekrarla dedi
çok güzel menün canım yaaaof çok yoruldum kuzucum yaaa akşam için yemek yapmadım kahvaltılık olsun dedim bir başladım tutamadım kendimi kaşarlı poğaça yaptım elmalı pasta yaptım patates salatası vee şimdide pizayı koyucam fırına biraz fazla oldu çeşit ama dolabada atarım poğaçaları falan sonrasında iyi oluyo toplu yoruyo ama sonrası kolay oluyo ee sohbett baya koyulaşmış canım benim
sana gene gelmisler bacim.. kafani topla en onemlisi o
ferdam noldu ya ben artik gecmisi okumayi biraktim da yoksa yeniye yetisemiyorum
su kasik sancilarin gectimi ??
bir de meg nerde yaa
ztar
sayfalar cok hızlı ilerliyor alıntı yapamadım
kuzum hepsi dökülsün tertemiz olsun için
yeni bebeğe tertemiz yer hazırlansın :))
ama önce kilolar heee
unutma gidecek o kilolar ztar önce çıtır olacak sonra hamile :)))
masaya bi tabak daha koy
çift porsiyonluk olsun
tmm cnm anlaştık hadii ii hberlerle gell inşşşşşşşşşşşşaayyy heyecan yaptım zaten heyecanlıyım offf yapar yapmaz burdayım dua edin olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?