tam yerine gelmişsin
hoşgeldin
yumurtlama günü yaklaşık adetinden 14 gün öncesine denk gelir
internetteki yumurtlama günü hesaplayıcılarını kullanabilirsin
ya da en güzeli ovulasyon testi alabilirsin tam gününü belirlemek için
gittim bennnnMEG sanada kolay gelsin bebeğimmm
kızlar görüşürüz yine öpüldünüz hepiniz
ildaaaaaaaaaa koptummmm bu anıyaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaaaabak diyet topgnde bi arkdas var her akşam komik bi anısını yazıo bize o da senn gibi çok komk bence sen de her gun bi anını yazmalısın yaaaa btmez sende komik anılarrrrrrr
süper bak adamda sevindi ne güzelll .ama bence tekrarlama artık testi gerek yok sonucun gayet iiikızlar gidip sonucu aldım ordan sağlık ocağına uğradım kociş zırt pırt aradı neyse eve geldim söyledim sarıldık millet ağlar biz gülme krizine girdikdoktorumu aradım 2 günde bir ikiye katlamalı cuma tekrarla dedi
canım adeeten 14. gün başlar deniliyırkızlar mrb, doğru topiktemiim bilmiyorum... eğer öle deilse yönlendirirsenin beni sevinirim, 2 yıllık evliyim ve hamile kalmak istiyorum ama yumurtlama dönemiyle ilqili o kadar çok şey okudum ki kafam allak bullak bu dönem hakkında bana bilqi verebilecek varmı aranızda...
sen zeynep misinnn ztarımm bnmmmmmbnm en sevdgm oyuncak bebegmn adı zeyneptir hala da duruo bebek uzun sarı saçlı çok guzel bi bebektir kendisi kısaca çocklgmdan beri çok sevdgm bi isimdir zeynepp
gebelik testi gibi idrar damlatacaksın üstüneçok tşk ler, int. yumurtlama qünü hesaplayıcısını denedim, peki bu ovulasyon testini nasıl uyquluoz_?
kizlar benide listeye ekleyin sat 14 ocak muhtemelen subat 14 de olucam.
sana gene gelmisler bacim.. kafani topla en onemlisi o
ferdam noldu ya ben artik gecmisi okumayi biraktim da yoksa yeniye yetisemiyorum
su kasik sancilarin gectimi ??
bir de meg nerde yaa
ya o an cidden çok komikti amaşapşal gibi kalmıştım tuvalette hatta burayada yazmıştım
süper bak adamda sevindi ne güzelll .ama bence tekrarlama artık testi gerek yok sonucun gayet iii
sonra keseni görmeye gidersin istersen
canım adeeten 14. gün başlar deniliyır
ama her kadında bu durum farklı olabiliyor ve her ay değişebiliyor .
bende çok zor öğrenmiştim acaba nezaman yumurtluyorum diye
bazı kadınlar adetten hemen sonra ya da bitiminde başlıyomuş yumurtlamaya
bide yumurtlamadan 2 gün önce bööle yumurta akı kıvamında şeffaf bi akıntı geliyo onu takip ediceksin
ama en iiyisi internetten ovulasyon testi almam
en ii sonucu o veriyo çünkü
boşa kurşun atmamış oluyosun
evettt zeynebim ben :) bende esmer degilim yanii duygucan
Herkes cok seviyor bu ismi bende seviyorum
Insaallah kizin olursa ismini zeynep koyarsiniz o zaman
evettt zeynebim ben :) bende esmer degilim yanii duygucan
Herkes cok seviyor bu ismi bende seviyorum
Insaallah kizin olursa ismini zeynep koyarsiniz o zaman
cnm sen ne zaman gtcksn bi daha kana?
cnm kana cumartesi gidicem doktorda nöbetçi çıkar gösterir muayenede olurum.o beni 15 gün sonra bekliyor..
iğnemi vurunurum akşamda.
oooo bu ne kalabalikhilal hamileymis sanirim hayirli olsun cnm darisi butun bekleyenlere ins sayfalar ilerliyo hamileler artiyo ama ben hala yerimde sayiyorm ya
kızlar eşim erken gelecekmiş bugün
banyo yapiim bi öpüyorum siziii
meggvalla müge anlıya çıkacaktım seni bulmak için ama misafirlerinin olduğunu sööledi kızlar
heee
zaten yassah anam 3 ay asilcam o arada..
birde sonrarsinda turkiyeye gitmeyi dusunuyorum terapi oluyor bana.. kocami tutabilirsem tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?