cumartesiye die katlanr o cnm geç döllnme bu buyuk ihtmal ...iğne ne iğnesi cnm?
kız ben rahatım ciddern bak
eşimin ileri hızda sıkıntı cıktı
o yüzden bizim bebek işi biraz uzun zaman alacak o yüzden
umut etmiyorum
eşim testi tekrarlayacak bi de ürolojıye gidecek
onu bekliyrm
sonra yine başlarım umut etmeye
bakalım hayırlısı
benim göbek adım, kardeşiminde ilk adı zeynep
kıza Ecesu koycam zeynep bebeğiyle adaş olmasınlariknici kızıma da zeynep koyarımm belkii sarışın guzel ztarım zeynebim bnmmm
biz de olcaz biz dee kız bana abla demıon ya artık duyguyumm bennnn
kızlar eşim erken gelecekmiş bugün
banyo yapiim bi öpüyorum siziii
meggvalla müge anlıya çıkacaktım seni bulmak için ama misafirlerinin olduğunu sööledi kızlar
Ya kızlar benim sol tarafta birşeylar atıyor yahu hassaslık vardı zaten birşeyler oluyor bana ama ne. Heryerimde sivilce doldu zaten küçük küçük. Ama gebelik yok heveslenmeyin.
nasilsin ablacimsenin nasil gidiyo bat kac ? kacinci ayin olacak :26:
gidiom kizlar ben doktora gitmel lazim kalkamadim bii..
herkesler burda nasil kalkimm
neyse hepinizi opuyoree
bi gidim de insaallah hayirli haberlerle gelirim
:18::18:
Ya kızlar benim sol tarafta birşeylar atıyor yahu hassaslık vardı zaten birşeyler oluyor bana ama ne. Heryerimde sivilce doldu zaten küçük küçük. Ama gebelik yok heveslenmeyin.
hatrladn demi benii duygucaa benn nick değşti ...merve dicem adını inşşş yanlş demıormdur isimleri karştrrm cunku :44:
biz yarın teste gdıorz cnm bat sekz şubat şu aralar ovulasyon ama kaçablr test yüzünden...
hatirladim tabi cnm duygu ablamsin isteevt merveydi insallah sonuclar hayirli olur
kızlar rica etsem ztarın durumunu öğrenince mesaj ataramısınız akşam telefondan girip bakıcamda sayfalarda aramak çok uzun sürüyor.
cnm bnm yaa ne guzel abla dıo kızlar bnm benden küçük kızlarn abla demesne karşı bi sempatgm var yaaa...bnm benden dört yaş küçük kızkardesm dogumdan altı saat sonra cennete gttişimdi dursayı 23 yaşna olucaktı ...var kardesm erkek o da bi tanemm bnm ama kızkardese çok ozenıorm halaa...
ben atıcam cnm sana eklisin demi sen benm arkdaslarda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?