Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

çok üzüldüm canım yaaaa
sende mi teksinnnn
ben çok isterdim kızkardeşimin yada ablamın olmasınıııııııııııııı

bu arada bütün gün fırsat olmadı
ben dün gece rüyamda kan testi taptırmaya gitmiştimmm
hem prolaktine hem gebelik içindi yanlış hatırlamıyorsam ama bana dediki hemşere daha geçen ay bakmıştık ama dedi

Son düzenleme:
kardeşinle yaşıt sayılırım bende kardeşin olabilirim. Benimde kardeşim azıcık büyüse ne güzel olcak. daha 1,5 yaşında
olun ya bnm kardesmmm kıyamam yaa ne tatlısınızz sizzz genceck tatlı anneler :38 olcaksnz ne mutlu oflu merve senn topgmzin çıtırlarısınızz maşallah sizee

hiç gerlme datlı gebişimz bizimmm ...biz kendimizi blıorz ya boşverrrr ...herkes istedigini düşüneblr

slm kızlar hamılelık hakkında tecrubelı varsa bıse sorcam da asılama yaptırdım ben bugun 10. gunum 5 gun sonra doktora gıtcem dun sag kasıgımda bı sancı oldu bacagımdan asagı dogru ındı anlık bıseydı ılk defa ogle bıse hıssettım bıde ılk gunler belım falan cok grıyodu akıntı falan da oldu su an ıyıyım acaba hamıle mıyım bılgısı olan varsa lutfen benı bılgılendırsın

UTOPYA

bat listesinde kar var
o hamile diye biliyorum ben
ateş ölçme topiğinde paylaşmıştı

burda niye yazmadı acaba

aaa rüyann çook guzell cnm valla yaaa gebelk için gtcnn inşşşşşşşşşşşşşş
bnm erkk kardesm var cnm ...o da bi tane ama kızkardes daha farklı tabii annem evde yapmştı dogumu ...olcakla ölcege çare yok işte ...o da ordaki melegmz bizim :26:

öncelikle merhaba
burada ne güzel kaynaşmışsınız. Ara sıra girip yazılanları kontrol etmeye daha doğrusu takip etmeye çalışıyorum ama hızınıza yetişemiyorum. hepinizin daha doğrusu okuduğum kadarıyla nerdeeyse hepimizin beklentisi aynı. Rabbim inşallah isteyen herkese annelik duygusunu yaşatsın, umarım hepimiz zamanı geldiğinde anne oluruz.. dediğiniz gibi herkes birbirinden farklı yerlerde ama burası beklentisi aynı olan herkesin birleştiği en güzel nokta..

canım benım kasık sancım olmamıstı ama hatırladıgım adete 3-4 gun kalası kasıgıma (gece uyurken)sancı gırmıstı ılk kez böle acı hıssetmıstı uykumdan uyanmıstım.
hatta galıba hamıleyımde dusuruyorum demıstım sanırım yerlesıyordu ozaman:))
benım hıc akıntım olmadı ama normaldede olmazdı zaten
en belırgın gögus agrımdı
umarım hamılesındır canım
ınsallah

evet canım bu topikte hissedilenler ortak. Acılarda sevinçlerde bir.
Hayelet ikinci çizgi aranan gebelik testleri, regl görünce hüsran hepsi bu topikde birbirimizin desteği ile aşılıyor. Herkesin böyle arkadaşları olsa keşke

duygu sen kac dogumlusun?
dun aklıma gelmıstı sormayı unutmusum:))

hııı hamılesın demek sevındım senın adına akıntım arada olurdu da tabı benım goguslerde agrı da var onu da es gecmeyım yanı bılmıyorum haanı mıde bulantısı falan yok merak da edıyorum sonucu nasıl durcam 5 gun daha bılmem bıde hanı hamıle falan kaldıysam bulantı falan hemen baslar mı yoksa bı kac ay sonra mı tabı bunlar kısıden kısıye fark eder ama merak edıyorum napım

ben bu donemi bu topk sayesnde daha rahat geçrıormm yoksa yaşadklarmz şeyler çok basit şeyler degl ...hani insan üzülnce yataga sıgınır sımsıkı sarılır yorganına yaa oyle gelıo bu topk bana yarın da ne yaşarsak yaşaylm çok rahat burda anlatablecegm ve beni anlayacak bnmle ne yaşadgımı yaşayacak bir sürü akrdasm olcak ii ki varsn cnm topgmzzz bizimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…