- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
merak ettim en büyüğünüz kaç yaşında acaba ?
hııı hamılesın demek sevındım senın adına akıntım arada olurdu da tabı benım goguslerde agrı da var onu da es gecmeyım yanı bılmıyorum haanı mıde bulantısı falan yok merak da edıyorum sonucu nasıl durcam 5 gun daha bılmem bıde hanı hamıle falan kaldıysam bulantı falan hemen baslar mı yoksa bı kac ay sonra mı tabı bunlar kısıden kısıye fark eder ama merak edıyorum napım
ben 23 yasındayıım ama bu stres yasalndırdı benı ;(
ben bu donemi bu topk sayesnde daha rahat geçrıormm yoksa yaşadklarmz şeyler çok basit şeyler degl ...hani insan üzülnce yataga sıgınır sımsıkı sarılır yorganına yaa oyle gelıo bu topk banayarın da ne yaşarsak yaşaylm çok rahat burda anlatablecegm ve beni anlayacak bnmle ne yaşadgımı yaşayacak bir sürü akrdasm olcak ii ki varsn cnm topgmzzz bizimmmm
[SUP][/SUP]
en yaşlınız benim kesin
32 oldum
benimde eşim bugün 32 oluyor
En yaşlımız değilsindir üzülme, hem akıl yaşda değil baştadır
bende 32 oldugumda halen burda olurum kesin
oğluşumu kucağıma aldığımda 28 yaşında idim bende.. olur kızlar Rabbim büyüktür verecek illaki
bende 32 oldugumda halen burda olurum kesin
aynen canım ruh yaşım 57
ahhh ahhh ben 18 yaşında anne olmuş olcaktım ama olmadı işte
elbises 3 senedirmi deniyosun cnm?
suesue sen benim yazdığımı okudunmu cnm soruna cvp vermiştim
ben evlendıgımde 20 ydım daha erken olur nasılsa dıyodum 3 yıldır olmuyo tembel mıyım ne mıllet habıre doguruyooo
sesimi çıkarmıyım dıom elbisesmmmm ne bu umutusuzlk yaaa sen iç yne brancanı ya da hayıtını gelck senn bebişin bi kaç ay içinde valla yaaa sen yne deneyeblcegn şeyleri dene nasl işe yaramştı yne yarıcak gör bak yaaa
elbises 3 senedirmi deniyosun cnm?
suesue sen benim yazdığımı okudunmu cnm soruna cvp vermiştim
olur kuzum olucak hiç sıkma canını ben 50. ayımda hamiş haberimi aldım. Herkesin bebeği gelicek. En hayırlı zamnı bekliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?