Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bu kadar erken baslaması mumkun degıl bulantının
baslar dıyene ınanmam cunku psıkolojıktır
hamıleleık hormonu yukseldıkce bulantı yapar cunku
senın daha 10 gunlukmus (ınsallah)bulantı olmaz
6.haftada basladı benım genelde 6-7 de baslar
gönlune göre versın allah bebegın senledır ınsallah

bende çok seviyorum topiğimizi mesela eylül anneleri topiğinde koca hafta sonu 1 sayfa yazı yazılmış Kimsenin kimse umrunda değil gibi
Ben yılın en faydalı ve bilgilendirici topiğini çok seviyorum

oğluşumu kucağıma aldığımda 28 yaşında idim bende.. olur kızlar Rabbim büyüktür verecek illaki

oğluşumu kucağıma aldığımda 28 yaşında idim bende.. olur kızlar Rabbim büyüktür verecek illaki

ben teyzeme diyodum ne kadar geç evlendi yaşlı anne olucak diye
hiç yaşlı anne olmak istemiyodum ama benimde sonum öyle olcak ... kadın 27 de evlendi şak diye doğurdu hemen
biz 3 sene bitcek hala tık yokkk
çok sinirleniyorummmm

bende 32 oldugumda halen burda olurum kesin

sesimi çıkarmıyım dıom elbisesmmmm ne bu umutusuzlk yaaa sen iç yne brancanı ya da hayıtını gelck senn bebişin bi kaç ay içinde valla yaaa sen yne deneyeblcegn şeyleri dene nasl işe yaramştı yne yarıcak gör bak yaaa

Son düzenleme:
kızlar sohbetiniz, ilginiz, desteğiniz için çok çok çok teşekkür ediyorum.. bana müsade malum mesai bitiyor yavaş yavaş hazırlanıp eve gideyim görüşmek üzere

elbises 3 senedirmi deniyosun cnm?
suesue sen benim yazdığımı okudunmu cnm soruna cvp vermiştim

aynen canım ruh yaşım 57

ayyy cnm cok guldum ama boyle yapmamamız gerek yanı kendımızı bırakırsak hemen cokerız ama ınsan dayanamıyo bazen kendını salıyo sonra aman bosver ben bazen esıme ogle dıyorum oda kendını genc hıssedıyomus bana gonderme yapıyo sanırım

ben evlendıgımde 20 ydım daha erken olur nasılsa dıyodum 3 yıldır olmuyo tembel mıyım ne mıllet habıre doguruyooo

olur kuzum olucak hiç sıkma canını ben 50. ayımda hamiş haberimi aldım. Herkesin bebeği gelicek. En hayırlı zamnı bekliyorlar

ay bilmiyorum bugün böyleyim
iş yerindekilere de sinir oldum herkese sinir oldum
akşamda kaynanama gidicem düzelmem lazım...
orda da asık sıratlı görünmek istemiyorumm

içicem valla kararsızdım ama içicem canım

megan da iç demişti

biraz kafamı dagıtayım canım cok sagol valla napalım arada vuruyo böyle

ama genel olarak çok da bebek bebek diye ölmüyrum sadece neden bende normal insanlar gibi hamile kalamıyorum

elbises 3 senedirmi deniyosun cnm?
suesue sen benim yazdığımı okudunmu cnm soruna cvp vermiştim

yok evlenli 3 sene bitcek yakında işte...
ilk 1 sene korunduk diyebilirim
yani mayıs 2010 dan beri canım olmuyo.
agustos 2011 de hamile kaldım 2 ay sonra kürtaj oldum öyle işte...
yaş oldu 27 ...
ne zaman hamila kalcaz da ne zaman dogurcaz da büyüdügünü görücezz ooo ölme eşşeğim ölmeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…