Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bu bi sınav elbisesim hayatta bazı şeyler çok kolay olur bazıları da çok zor zor olanın kıymetini çok daha ii biliriz ...Allah sevdgi kula zorluk vermiş cnm aşçz bugunleri hepberaber omuz omuza ...sadece anılarda kalck bugnler hepsi gelceek gitcekk aslnda ...b ibakmşsn çocuklar buyumş gtmiş valla bk forumda geznrken bunu çok ii anlıorsn mesela yazmş 2008de bi yazı umutsuz bi şey ama bi bakıon çocugu 3 yaşnda hemenceck gelmiş bebişi bu topk boyle hikayelerle dolu bizim de oyle olck inşşşşşş

Son düzenleme:
iyim kuzum 2 dakka girdim kociş tepemde çok gördü burda olmamı cık diyo

heee kuzucum evde olduklarında öyle oluyo benimkide diyo gündüz zaten başındasın diyo akşam benimle ilgilen diyo ama şu an evde yok görevde gelmedi bir sürüde hazırlık yaptım ama bekliyorum boş boş gülüm:26::26::26:

Bu nasıl bir mesaj böyle hiç hoş değil!
Ve çok yanlış,gerçekten uzak..
Sizi kınıyorum.

hımm bizimkide yemek yerken vakitten istifade giriyim dedim hızlı hızlı yedi hemen başıma bitti dürtüp duruyo sennki ne görevinde canım

kızlar hepinize iyi akşamlar bugün yoğunluktan pek muhabbet edemedim ama sizi çok seviyorumiyi geceler

Bu nasıl bir mesaj böyle hiç hoş değil!
Ve çok yanlış,gerçekten uzak..
Sizi kınıyorum.

evt neye ugradgımızı şaşrdk bugun valla ...herkes bşeyler soyledi ama ikna olmadı bildgini soyledi yne sonra da gtti ...

Brck senide tebrik ederim arkadaşım..
Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…