inşş hülyamm ama az kaldı bak hilale de dedm megana da dıorm mege de gülbebege de hatta bekleyn tüm eskilere bi kendimi blemıorm ben]
benimde abilerim car canım ama kız kardeş başka oluyo
rüyamda inşallah hayırlara çıkar rüyam da canımmm yaaa
a arkadaş demeben dedim die bana ayrı bi kızdı kötü bşey sanki o arkdas demek :26:önyargı önyargı bi iki kaz cvp alamadı die bu kadar sivri bi eleştri hiç hoş olmadı...
kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar hepiniz
hürrem var bu akşammmmmm
ne güzel çok mutlu oldum özlendiğime
diğer sayfaları da okudum ve çok teşekkür ediyorum arkadaşlarım bende sizi özledim
ne güzel çok mutlu oldum özlendiğime
diğer sayfaları da okudum ve çok teşekkür ediyorum arkadaşlarım bende sizi özledim
ben izledim o filmi
yine bennnnnnn hep ben hepte olacak bennn
dinlendim geldim turp gibiyim masallah muhteseme kadar takilayim dedim bizim gacilara
megim yaa o kadar geçmişi nasl okuon bebişim ya hakkaten jetgil megsin sen yaaa
berbatt korkunçtu dimi
hele sinemada sağdan soldan veriyolar ya sesleri allan cezaları,hopladım durdum yerimden
ve miyaba
ben eskisi kadar cok korkmuyorum cnm artik eskiden izlerdim bir ay etkisinden kurtulamazdim
izleye izleye alistim biraz sanirim
ölüm oyunu vardi bir film eski filmlerden acayipti onu izledm ben bir ay kendime gelememistim
birde bir türk filmi vardi simdi hatirlayamadim ismini özgü namal oynuyordu diyarbakirin bir köyünde cekilmis
hatta hürremdeki pasada oynuyordu okan yalabik onda da cok etkilenmisdim
ama kim ne durumda bilmem lazım..
ne bileyim seviyorum ben sizi be
bu arada biri,kar522 isimli arkadaşın gebe olduğunu yazmış,ateş ölçm etopiğinde duyurmuş kendisi sanırım..
bize haber vermediği için,siliyorum bizim listeden kendisini..
sağlıklı doğumlar olsun inşallah
ben geldimmmmkafamda milyar tane soru var kızlar bu arada doktorumla konuştum söyledim pazartesi yaptım çıkmadı deddim o da gayet normal idrarda bat.tan 1hafta 10 gün sonra anca çıkar dedi bide biliyosunuz benim çizgi hayalet gibiydi
ben geldimmmmkafamda milyar tane soru var kızlar bu arada doktorumla konuştum söyledim pazartesi yaptım çıkmadı deddim o da gayet normal idrarda bat.tan 1hafta 10 gün sonra anca çıkar dedi bide biliyosunuz benim çizgi hayalet gibiydi
ne sorusu var hilalimm hamişsn sen hamişsnnn
dayanamadım gerı geldım kocıs mac izlıyor
yemekde yedık
bende sıze bakıyım dedım
cnm işte ikiye katlıycakmı kese fln gözükcekmi herşey yolundamı vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?