Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hoşbulduk cnm senin nasıl çıkmıştı değerin cnm bide kalp atışı için 6.haftamı bekleniyordu bide dikkat etmem gereken özel şeyler varmı ben hiç bişey bilmiyorum

cnm benim degeri haftaya ögrencem
kan testi verdim doktora tahliler icin onlar cok önemli cnm
kizamikcik testi falan var icinde demire bakiyor falan
bana 6+5 de randevu verdi ancak o zaman görecegim kesemi ins pit pitlarida o zaman duycam hayirlisi cnm
sonra doktor bana folik asit cok önemli dedi cnm
birde bol sebze ve bol meyve ye cok su ic dedi
yagli seyler yemekden kacin dedi hem bebege hem sana zarar dedi birde beyaz ekmek yerine kepekli ekmek tercih et dedi

Son düzenleme:
katlar katlar keseyıde görursun bebegıde merak etme ıı dusun ıyı seyler olsun
bebek ddogana kadar her an korkcaz ama olsun
hıc sıkma canını test sonucuna bak bak gull

cnm işte insanın içi hem mutlu hemde pür endişeyle doluyor bi görsem ultrasonda inancamda şimdi böyle çok tuhaff hissediyorum

canlarım ben soframı hazırlayayım,kocam gelmek üzere..
sora gelicem inşallah

canımmmmmmmmmmmmmmmm kolay gelsin afiyet olsun seni çooooooook seviyom bennnn

cnm işte insanın içi hem mutlu hemde pür endişeyle doluyor bi görsem ultrasonda inancamda şimdi böyle çok tuhaff hissediyorum

evet canım ben hala tuhaf hıssedıyorum ınanamıyorum
sen hele pıtpıtlarını duy nasıl aglayacaksın sevıncten
bugun kuzumu gördum mesela ultrasonun ekranına yapısasım gelıyor ya agzım kulaklarımda

allahım burdakı butun arkadaslarıma ve ısteyen herkese hemen nasıp etsın

anladım cnm benden de kan tahlili istediler .ya ben bugün patates kızartması yedim demek yağlı şeyler yasak biz gebelik için hep uğraştık burdan öncesini çok iyi biliyorumda sonrası çooook zayıf .folik asit zaten içiyordum sebzede severim .
cnm allah sanada sağlıklı bi gebelik ve doğum nasip etsin 1 hafta var aramızda

Selam kızlar nasılsınız? Bugün ve yarın istirahatliyim hasta olduğum için. Bütün gün malak gibi uyumuşum televizyon karşısında. Ancak gözümü açabildim.
Üstüne birde yumurlamam oluyor galiba sağ kasığımda hafif hafif ağrım var. Hasta hasta bebek umudu ile boğuşuyorum işte.

aminnnnnnnnnnnnn cnm.6 haftada mı duyuyosun pıt pıtları

canım gözün aydın olsunnn allahım sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin

çok sağol cnm allah herkese nasip etsinnnnnnnnnnnnnnn

cok gecmıs olsunn

aminnnnnnnnnnnnn cnm.6 haftada mı duyuyosun pıt pıtları

6+6 da duymustuk bız
7. haftadan sonra genelde cagırıyor doktorlar
tıcker yap ama bugunlerde bızde görelım nekadarlık oldugunu bebısın

cnm kendini de kasma yalnizca ayarini iyi ayarla bir tabak dolusu yiyecegine yarim tabak dolusu ye yada ceyrek tabak dolusu ye
illakide yasaklama kendine hic yemiycem diye o zamanda resmen iskence oluyor
birde bir avuc kuru üzüm yiyorum günde demir icin
sonra kuru kayisi yiyorum
ve bol bol su iciyorum
hergün sabahlari yumurta yiyorum ayran iciyorum süt iciyorum gece yatmadan
brokoli ispanak yemeye dikkat ediyorum cnm
salam,sosis,sucuk yemiyorum cig et oldugu icin

hosgeldin esraikk iyidir cok gecmis olsun cnm

merhabalar.... fazla yazı yazmıyorum ama takip ediyorum topiği sürekli. benzer yanlarımızı görüyoruz hikayelerde.umutlanıyoruz..arada sorduğum sorulara cevp alamadığım oldu benim de ama çok şey paylaştığınız için arada görülmediğini ve kaynadığını düşünerek takip ediyorum gene:) hilal arkadaşımızı tebriik ediyorumm ben de . mutlu haberlerin devam etmesi dileğiylee...

hurremde baslamadı ama topık sessız
bende cıkıyım yemegı yedıkde sofra duruyor
arka arkaya ıs yapamıyorum
gıdıyımde toplayayım
ii aksamlar

cnm yemek zamani
kocisler isden geliyor
birazdan yine kalabaliklasir

hımm, oğrudur. Tabii benim koçiş bu akşam yok, hastanede bir arkadaşına refakatçi kaldı. Yemeği erken yedik. Vakit geçmiş gibi hissettim.
Allahtan muhteşem yüzyıl var bu akşam yoksa çok sıkılacaktım. Eee tabi bide burası var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…