Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

merhaba su
arada kayniyor evet bir araya geldik mi hele sayfalar ucusuyor
insallah en yakin zamanda rabbim diger bebek isteyen anne adaylarimiza da nasip eder

cnm heralde en öenmlisi stres yapmamak.ya ben çok zayıfım o yüzden miğde bulantıları başlayana kadar ne kadar kilo alsam kardır düşüncesi belirdi bende çünkü bulantı zamanı kilo verenler oldu.benimde beslenmem aynı böyle bende kuru erik ceviz badem fln yiyorum süt,yoğurt ayran bayılırım.bide cnm balık istiyoooooooo

azracım ben seni tebrik edememiştim. Gebeliğin hayırlı olsun. Sağlıkla sıhhatle tamamına ersin inşallah.

çok sağol cnm darısı isteyen herkein başınaaaaaaaaaaaaa

evet cnm sen stresli olursan ilerde bebeginde stresli oluyor hep agliyor cnm
balik cok güzel haftada iki kez yenmeli aslinda gebelikte cnm omega 3 yagi beyin gelisimine faydasi var bebek icin
ceviz de de var omega 3 yagi cok güzel pekmezde yiyebilirsin oda cok faydali cnm seviyorsan eger ben hergün bir kasik yiyorum pekmez hem kan yapiyor

eşimde bende keçiboynuzu pekmezi yiyorduk cnm çok sağol verdiğin bilgiler için azram

hilal sende gebe kalmışsın ay ne güzel hayırlı uğurlu olsun. Senin de gebeliğin sağlık ve sıhhatle tamamına ersin.

Ne güzel yaa 2012 herkese uğurlu geldi. Tek tek herkes gebe kalıyor. Allahım bende Şubat ayında ilan edebileyim bu mutluluğu inşallah.

eşimde bende keçiboynuzu pekmezi yiyorduk cnm çok sağol verdiğin bilgiler için azram

rica ederim cnmm benim herzaman bildigim kadar ile yardimci olmaya calisirim bende internetten arastirdim bunlari
google yaz hamilelikte beslenme diye o kadar güzel bilgiler varki cnm

canim insallah allah gönlüne göre versinnnnn

kızlar bende çıkıyorum tekrar hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için öptümmmmmmmmmmm

selam kızlar nasılsınız...
ben biraz daha iyiyim sağolsun kociş yemek hazırladı azıcık iyileştim.. :)

merhaba kızlar nasılsınız ? başta hilalcim ve bütün yeni hamişlerimizi tebrik ediyorum hayırlısıyla bebişlerinizi kucaklarınızı almayı nasib etsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…