Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bende çalışma aşamasındayım sanırım.. :)
birkaç gün daha çalıştıktan sonra bekleyebilirim batımı
hayırlısı olur inşallah..

hayırlısı oflucum biz çok çalışamadık bu ay ama :) bakalım kısmetse 1 kerede bile tutuyor

doktor hicbirsey yapmadi sadece kan aldilar.. beta mi kontrol ediolar.. iki hafta sonra tekrar gidicem.. betam 5 in altina dustukten sonra da ultrasonla rahim iyice temizlenmis mi diye bakacaklar,, iki haftaki once beta mi gordum 34 binlerde biseydi.. uzuldum ben baya baya hamileymisim dedim kendime.. nasip kizlar,..

canım benim hiç üzülme inşallah rahimde birşey kalmaz

azracım ve hilalcim bebekleriniz hayırlı uğurlu olsun allah kucağınızada almayı nasip etsin inş. en kısa zamanda bizlere de nasip etsin rabbim dualarınızda bizide unutmayın canlarım....

slm kızlar nasılsınız bakalım
ya ben bu ay ayağımı sürüdüm ya ne çok hamiş olmuş
maşallah maşallahh

slm kızlar nasılsınız bakalım
ya ben bu ay ayağımı sürüdüm ya ne çok hamiş olmuş
maşallah maşallahh

canım benim sanırım ben seni tebrik etmedim hayırlısıyla bebişini al kucağına

insallah sebnemim saol
bir an evvel du doktorla falan isim bitsin istiyorum.. Nasip artik.. tahminim iki haftaya hormonda dusmus olur 5 in altina..

inşallah cnm hepsi geçicek en kısa zamanda beklemek çok zor işte

cnm ne dedi dr ? okumadm geçmşi de son sayfada gördm ne hormonu bu yuksek olan?

canım geçmiş ne oldu kaç gündür annemdeydim buralardan haberim yok

bende çalışma aşamasındayım sanırım.. :)
birkaç gün daha çalıştıktan sonra bekleyebilirim batımı
hayırlısı olur inşallah..
oflummm bugun test yaptım bugun 13.gün bnm yumrtlama yok geç yumrtlucam galbaaa kaçmıcak testten dolayı cuma hemen başlıcz çalşmalara geç yumrtlamaya hiç bu kadar sevnmemştm heeiknci çizgi hiç yok gibi cumaya anca yanii...
valla canım çok işe yarıyor
mutlaka dene
sür birkaç gün yat
bak göreceksin nasıl kesiyor
huzurum nasl oldun tatlım geçti mi bogazın?
anladm ztarımm şimmdki beta daha sonra belli olck demi ...ben sanmıorm ztarım parça kalmş olcagını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…