benim ara sıra geliyo böyle ama canımdan bezdiriyo valla
ayağa kalkınca sanki butun kanım beynıme hucum edıyo
gecen gun eve cıkamadım merdıvenlerden
korkunc baş ağrım geri geldi
nane yağı kullandın mı hiç
çok iyi geliyor
hoşbuldum cnm benim geçmiş olsun ben iyim işte batımı bekliyorum
yok canım kullanmadım
eltimde çin yağı demişti aynı sey mi acaba onunda kokusu keskındı
bende çalışma aşamasındayım sanırım.. :)
birkaç gün daha çalıştıktan sonra bekleyebilirim batımı
hayırlısı olur inşallah..
hayırlısı oflucum biz çok çalışamadık bu ay ama :) bakalım kısmetse 1 kerede bile tutuyor
doktor hicbirsey yapmadi sadece kan aldilar.. beta mi kontrol ediolar.. iki hafta sonra tekrar gidicem.. betam 5 in altina dustukten sonra da ultrasonla rahim iyice temizlenmis mi diye bakacaklar,, iki haftaki once beta mi gordum 34 binlerde biseydi.. uzuldum ben baya baya hamileymisim dedim kendime.. nasip kizlar,..
canım benim hiç üzülme inşallah rahimde birşey kalmaz
slm kızlar nasılsınız bakalım
ya ben bu ay ayağımı sürüdüm ya ne çok hamiş olmuş
maşallah maşallahh
slm kızlar nasılsınız bakalım
ya ben bu ay ayağımı sürüdüm ya ne çok hamiş olmuş
maşallah maşallahh
insallah sebnemim saol
bir an evvel du doktorla falan isim bitsin istiyorum.. Nasip artik.. tahminim iki haftaya hormonda dusmus olur 5 in altina..
doktor hicbirsey yapmadi sadece kan aldilar.. beta mi kontrol ediolar.. iki hafta sonra tekrar gidicem.. betam 5 in altina dustukten sonra da ultrasonla rahim iyice temizlenmis mi diye bakacaklar,, iki haftaki once beta mi gordum 34 binlerde biseydi.. uzuldum ben baya baya hamileymisim dedim kendime.. nasip kizlar,..
canım benim sanırım ben seni tebrik etmedim hayırlısıyla bebişini al kucağına
oflummm bugun test yaptım bugun 13.gün bnm yumrtlama yok geç yumrtlucam galbaaabende çalışma aşamasındayım sanırım.. :)
birkaç gün daha çalıştıktan sonra bekleyebilirim batımı
hayırlısı olur inşallah..
huzurum nasl oldun tatlım geçti mi bogazın?valla canım çok işe yarıyor
mutlaka dene
sür birkaç gün yat
bak göreceksin nasıl kesiyor
anladm ztarımm şimmdki beta daha sonra belli olck demi ...ben sanmıorm ztarım parça kalmş olcagınıdoktor hicbirsey yapmadi sadece kan aldilar.. beta mi kontrol ediolar.. iki hafta sonra tekrar gidicem.. betam 5 in altina dustukten sonra da ultrasonla rahim iyice temizlenmis mi diye bakacaklar,, iki haftaki once beta mi gordum 34 binlerde biseydi.. uzuldum ben baya baya hamileymisim dedim kendime.. nasip kizlar,..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?