Megim folik asidi bebek doğunca içersen herşey için çok geç olur tatlım
Şimdi içmeye başlayacaksın yani bebek düşüneneler hamile kalmadan önce kullanmaya başlıyorlar ben içiyorum mesela ve hamile kaldığını öğrenincede dr nekadar devam etmeni ne zaman kesmen gerektiğini söyler ama sen şimdi al ve içmeye başla banada dr um söyledi bebek düşünenler içmeye başlamalıymış
zararı yok konusunda polemikler var canım. o yüzden dedim topiğine bakın diye. bi kızım üyeler düşük yaptığına dair iddialarda bulunmuşlar. bende kuruluktan dolayı jel kullanmak istedim yani gebeliği geçtimde bari canım yanmasın diye ama okuyunca işte aman dedim riske girmeyimm
6 ay bende kullandım folik asit hamile kalmanı kolaylaştırır dedi verdi dr ama yine olmadı varikosel var eşimde ameliyatını oldu ama yinede olmuyor bebişimiz
Megim folik asidi bebek doğunca içersen herşey için çok geç olur tatlım
Şimdi içmeye başlayacaksın yani bebek düşüneneler hamile kalmadan önce kullanmaya başlıyorlar ben içiyorum mesela ve hamile kaldığını öğrenincede dr nekadar devam etmeni ne zaman kesmen gerektiğini söyler ama sen şimdi al ve içmeye başla banada dr um söyledi bebek düşünenler içmeye başlamalıymış
eğer bütün insanlar (en ufak) birşey ile sana faydalı olmak için bir araya toplanacak olsalar
Allah’ın senin için yazmış olduğundan başka birşeyle fayda sağlayamazlar.
Eğer sana herhangi birşeyle zarar vermek için bir araya toplanacak olsalar,
Allah’ın senin aleyhine yazmış olduğu birşeyden başkasıyla sana zarar veremezler
(Çünkü) kalemler kaldırılmış,
sahifeler(in mürekkebi) kurumuştur
bu çok sevdiğim bi hadis-i şeriftir arkadaşlar...
bana uzuuuun uzuuuunn düşündürür...
bu güzel hadis-i şerifle beraber herkese merhaba diyeyimm..
geceniz güzel olsun.
allahtan hap küçük yoksa fitilini arardım kız ben bununyutamıyom büyük olunca, temmuz 8 de tatile gitcez o zaman bitcek folikin ilk ayı, salıvercez askerleri
ara ara baktım sayfalara bi kaç günde maşallah bisürü sayfa oldu, bebiki olcak olanların haberi varmı diye ne kadar sürcek bu süreç merak ediyom
bide acı şeyler okudum aralarda kıyamam allah kimseyi böyle şeylerle sınamasın, çok kötü, rabbim sabırlar versin bi daha yaşatmasın..
bide benim kuzenler filan bebek 3 aylık olduktan sonra millete söylemeye başladılar, hemen söylemek iyi olmazmış öyle diyolar, hemen herkesle paylaşcakmısınız bebik tutunca
eğer bütün insanlar (en ufak) birşey ile sana faydalı olmak için bir araya toplanacak olsalar
Allah’ın senin için yazmış olduğundan başka birşeyle fayda sağlayamazlar.
Eğer sana herhangi birşeyle zarar vermek için bir araya toplanacak olsalar,
Allah’ın senin aleyhine yazmış olduğu birşeyden başkasıyla sana zarar veremezler
(Çünkü) kalemler kaldırılmış,
sahifeler(in mürekkebi) kurumuştur
bu çok sevdiğim bi hadis-i şeriftir arkadaşlar...
bana uzuuuun uzuuuunn düşündürür...
bu güzel hadis-i şerifle beraber herkese merhaba diyeyimm..
geceniz güzel olsun.
Hamile kalmayı kolaylaştırıcı bir etkisi olduğunu sanmıyorum onun kullanım amacı hamile kalma durumunda bebeğin omurilik gelişimi için faydası varmış o yüzden gebelik öncesi vücutta depolanması yararlı olur diye drlar öneriyorlar
aboriiiii sayfalar uçmuş
ben bunları nasıl okuyacağım yav
biri özet geçse
Hamile kalmayı kolaylaştırıcı bir etkisi olduğunu sanmıyorum onun kullanım amacı hamile kalma durumunda bebeğin omurilik gelişimi için faydası varmış o yüzden gebelik öncesi vücutta depolanması yararlı olur diye drlar öneriyorlar
valla kızlar kesin kanıtı yoksa ne bilim bütün bir ayı riske atmakta var inşallah en kısa zamanda hamile kalırız
cnm bende folbiol içiyorum benim 5 mg doktor verdi . hamile kalana kadar kullan dedi ve ilk 3 ayda da kullanmak lazımmış hamilelikte
ben 7 8 aydır folık asıt ıcıyorumm hala da devam edıorum bı ara bırakıom doktor kızıo hayde bı daha baslıomm aranızda en uzun zamandır bebık ısteyen benmıım yoksaa
folic asit maalesefki hamile kalmayı kolaylaştırmıo..
seninde dediğin gibi pisicim bebğin bazı gelişimleri için kullanılıo..
en nihayetinde vitamin yani..
gebe kalmadan önce kullanılmasının amacıda vücutta depolanması
senin dediğin gibi yani..
bende folic plus kullanıorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?