Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

6 ay bende kullandım folik asit hamile kalmanı kolaylaştırır dedi verdi dr ama yine olmadı varikosel var eşimde ameliyatını oldu ama yinede olmuyor bebişimiz

hımm söylediğin iyi oldu ben bilmiyordum öyle bir yan etkisi olduğunu
Şimdi kullanmadan önce daha bir detaylı araştırayım teşekkürler.

allahtan hap küçük yoksa fitilini arardım kız ben bunun yutamıyom büyük olunca, temmuz 8 de tatile gitcez o zaman bitcek folikin ilk ayı, salıvercez askerleri

ara ara baktım sayfalara bi kaç günde maşallah bisürü sayfa oldu, bebiki olcak olanların haberi varmı diye ne kadar sürcek bu süreç merak ediyom
bide acı şeyler okudum aralarda kıyamam allah kimseyi böyle şeylerle sınamasın, çok kötü, rabbim sabırlar versin bi daha yaşatmasın..
bide benim kuzenler filan bebek 3 aylık olduktan sonra millete söylemeye başladılar, hemen söylemek iyi olmazmış öyle diyolar, hemen herkesle paylaşcakmısınız bebik tutunca

eğer bütün insanlar (en ufak) birşey ile sana faydalı olmak için bir araya toplanacak olsalar
Allah’ın senin için yazmış olduğundan başka birşeyle fayda sağlayamazlar.
Eğer sana herhangi birşeyle zarar vermek için bir araya toplanacak olsalar,
Allah’ın senin aleyhine yazmış olduğu birşeyden başkasıyla sana zarar veremezler
(Çünkü) kalemler kaldırılmış,
sahifeler(in mürekkebi) kurumuştur

bu çok sevdiğim bi hadis-i şeriftir arkadaşlar...
bana uzuuuun uzuuuunn düşündürür...
bu güzel hadis-i şerifle beraber herkese merhaba diyeyimm..
geceniz güzel olsun.

Son düzenleme:
6 ay bende kullandım folik asit hamile kalmanı kolaylaştırır dedi verdi dr ama yine olmadı varikosel var eşimde ameliyatını oldu ama yinede olmuyor bebişimiz

Hamile kalmayı kolaylaştırıcı bir etkisi olduğunu sanmıyorum onun kullanım amacı hamile kalma durumunda bebeğin omurilik gelişimi için faydası varmış o yüzden gebelik öncesi vücutta depolanması yararlı olur diye drlar öneriyorlar

ben onu yanlış yazmışım aceleyle pisicim ya,düzelttim şimdi
yani gebelik düşünülmeye başlandıktantibaren,3 aylık gebeliğe kadar içilmesi lazım..
bende bu ay başladım içmeye..

hoşgeldin canım hepimizin gecesi güzel olsun nasılsın çok güzel bir hadis-i şerif paylaştığın için tşk ederim

temmuz kaçta bekliyosun canım adetini?
oezel sen?

10numara bi hadismiş
sağ olasın tatlum

bilmem sadece hamile kalmanı kolaylaştırır dedi dr bana normal yoldan hamile kalmıycama göre bıraktım bende artık bıktım ilaç kullanmaktan

ben 7 8 aydır folık asıt ıcıyorumm hala da devam edıorum bı ara bırakıom doktor kızıo hayde bı daha baslıomm aranızda en uzun zamandır bebık ısteyen benmıım yoksaa

folic asit maalesefki hamile kalmayı kolaylaştırmıo..
seninde dediğin gibi pisicim bebğin bazı gelişimleri için kullanılıo..
en nihayetinde vitamin yani..
gebe kalmadan önce kullanılmasının amacıda vücutta depolanması
senin dediğin gibi yani..
bende folic plus kullanıorum...

meg Nilla+ oezel _alya+ haykolik ikiz81+ isolde+ peluscuk35 yellowkitty+ aysunsedat+ sebbnemm+

aynen gebeliği kolaytırcı bi etkisi yok. bebeğin merkezi sinir sistemi için etken bir madde. ilk 3 ayda organ gelişim döneminde. o yüzden vücutta bolca bulunması gerekir depoları doldurmak için önceden başlanması gerekir.

Evet öylede düşününce mantıklı ama yan etkileri konusundada biraz daha araştırma yapmak gerekiyor sanırım kullanmadan önce
Ben eğer yan etkileri olumsuz değilse kullanmayı düşünüyorum çünkü 2.5 yıldır kaç ayım boş geçti varsın bir ayda bunu deneyip boş geçsin belki faydasını görürüm

ben 7 8 aydır folık asıt ıcıyorumm hala da devam edıorum bı ara bırakıom doktor kızıo hayde bı daha baslıomm aranızda en uzun zamandır bebık ısteyen benmıım yoksaa

nezamandır istiosun canım??
bide nekadrlık evlisin ve kaç yaşındasın.
ay ben çok merak ediorum bu soruların cevaplarını??

isoldem,folic plus günde 3 tane içilicek deniyo..
ben 1 içiyorum..
sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…