özelden mesaj atamıyorum birisi elf69 a durumu anlatabilirmi
Taze anne hoşgeldiiiiiinnn hilalim sen dün görmedin o sevinçten yazdıklrımııııı kuzum benim Allah kucağına almayı nasip etsinn çok mutlu oldum adınaaaa
Eminemmm çok zor duyguymuşş demek sende göremedin hayat öyle boşkii düşünsene zaman akıp gidiyor onlar yaşlanıyor ve biz destek olamıyoruzz yanlarında bile olamıyoruz bu gurbetin gözü kör olsun.Birazda havalardanda kaynaklanıyor Havalar bir güzelleşse şöyle güneş açsa içimiz kıpır kıpır olsaa ne güzel olur dimitamma megim bak 2 tane buldum bile aşağda pufyy ve gülbebek diye yeni arkadaş gelmiş biraz depresif gördüm bunları nedrsin topikten göndereyimmi hemenn
hahha işte gül böyle ya gülbebkimm at kafanda ne varsa tmm
kıyamam sana canım ya senle aynı kaderi paylaşıyoruz demek bende 1 yılı aştı göremiyorum ailemi o yüzden herşeye ağlar herşeye küser oldum senin gibi 8 9 aydır
iyiydim aslında eşimede çaktırmayayım diyorum ama halvettende soğudum ne oluyosa bize neyse atlatıcaz inşallah canım geçecek bu zor günler üzme kendini tmmmı
atık bende atamıyorum 10 dk engeline takıldımözelden mesaj atamıyorum birisi elf69 a durumu anlatabilirmi
ohhhhhhh maşallah size allah bizede nasip etrsin inş.
yaaaaaaaaaaa cnm valla öyle sırıtıp duruyorum ne bilim tuhaf hissediyorum
slm cnm iyiyim sağol sen cumartesimi tekrarlıycaktın geçmişte öyle okumuştum benimki 4.ten fazla gözüküyo
anlamadığım birşeyler oluyo ama nee abacaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:44::44::44::44::44:
Taze anne hoşgeldiiiiiinnn hilalim sen dün görmedin o sevinçten yazdıklrımııııı kuzum benim Allah kucağına almayı nasip etsinn çok mutlu oldum adınaaaa
sağol tatlım amin inşallah en kısa zamanda sanada nasip etsin allahım .hadi gözün aydın canım benim gördün haa keseyi Allahım sonuna kadar sağlıkla yaşatsın gülüm sağlıklı kucağına almayı nasip etsin
ohhhhhhh maşallah size allah bizede nasip etrsin inş.
yaaaaaaaaaaa cnm valla öyle sırıtıp duruyorum ne bilim tuhaf hissediyorum
slm cnm iyiyim sağol sen cumartesimi tekrarlıycaktın geçmişte öyle okumuştum benimki 4.ten fazla gözüküyo
ferdam hoşgeldinnn benim kırmızılar gelmediiii hülyanında ortada yok çok şükürkizlar gunaydin
kuzenimdeyim tlfndan giriyorum
gulbebek ve umutegenin kirmizilar gelmedi dimi
yeni haberler var mi
canımcım nasılsın ?uzun zaman oldu görüsmeyelı..bıraz depresıf gördüm senı son yazdıklarından..afrıkadayken bende aynı ruh halındeydım canım aynı ortam bıle denılebılır..ımkanın varsa b hava degısıklıgı yap ıstersen..
bunu özelden yazmak istiyorum daha fazla dayanamıyorum yoksa ban yicem bideBirazdan süre dolcak yazabilcem sana
O tpiğini korumanı yerim senin yaBide içinde ne varmış öyle resmen tokatladın yani
sağol tatlım amin inşallah en kısa zamanda sanada nasip etsin allahım .
sağol cnm, darısı başına tatlım,inşallah sizde hemencik görürsünüz keseyi, bebişi senin randevu nezaman? insan çokmerak ediyor,allahım bebişlerimizin hepsine sağlık sıhhat versin .
kizlar gunaydin
yeni haberler var mi
sağol tatlım amin inşallah en kısa zamanda sanada nasip etsin allahım .
sağol cnm, darısı başına tatlım,inşallah sizde hemencik görürsünüz keseyi, bebişi senin randevu nezaman? insan çokmerak ediyor,allahım bebişlerimizin hepsine sağlık sıhhat versin .
Amin canımm Hilalimm test yap test yap diyee dilimin ucunda tüy bittii iyiki yapmamışsın o zaman tamamen vazgeçerdik test yapmaktan.Ama sen hep dedinnn sol tarafımda bişey hissediyorum diye hissetmiştin anne olacağınıı canım benim güzel bir duygu olsa gerek çok sevindim senin adınaa bende sağ tarafımda batma gibi bişey hissediyorum amaa adet olabilirim bana bazen olurdu o batma senin hissettiğin şey nasıldı kuzummslm cnm darısı başına inş.dün gece beni uyku tutmadı sabahtan itibaren bütün yazılanları okudum alıntı yapcaktım ama bütün sayfa benim yazdıklarımla kaplancak diye yapmiyim dedim.hepinizden allah razı olsun o listede adımın olduğuna inanamıyorum hala o kadar umutsuzdumki sanki hiç bi problem olmasada olmıycakmış gibi hissediyordum.sanki herkes kalcak ama ben kalamıycam gibi ama rabbime şükürler olsun bende gördüm bugünleri yaniiii sizde görceksinizzzzzzzzzzz
oyyy yirim seni gül bebeğim gül Allahım hiç ağlatmasın canım benim hep güldürsün
ferdam hoşgeldinnn benim kırmızılar gelmediiii hülyanında ortada yok çok şükürDışarda fırtına var test almamı engelliyor rüzgar yarını bekliyorum ferda yarın test yaparım inşallah...
bubacım hoşgeldin afrikalarda nettinnn sen bak ben afrikaya gelsemm moralim düzelirr herhaldee .Şaka bir yana bakma sen bana adet zamanı geldi stres yaptım gebemiyim değilmiyim diye normaldirr...
günaaydın ferdam gülbebek ve hülyada henüz kırmızıları gelmedi inşallah 9 ay boyunca uğramazlarkizlar gunaydin
yeni haberler var mi
Eminemmm çok zor duyguymuşş demek sende göremedin hayat öyle boşkii düşünsene zaman akıp gidiyor onlar yaşlanıyor ve biz destek olamıyoruzz yanlarında bile olamıyoruz bu gurbetin gözü kör olsun.Birazda havalardanda kaynaklanıyor Havalar bir güzelleşse şöyle güneş açsa içimiz kıpır kıpır olsaa ne güzel olur dimiCanımmm iyiki seninle de tanışmışız...
atık bende atamıyorum 10 dk engeline takıldım
yaa puffum şimdi diyen sen olduğun için seninde bu topikteki yerini bildiğim için şaşkınlıkla cevap verdim tokat falan yok yeminle bak hani sende görmedim demiştin yoğunlıktan o açıdan dedim insan bazen görmüyo olabiliyo neyse ben birşeyleri yanlış anlamışım belli bilmeden kırdıysam seni özürdişlerim gülüm beni affedebilecekmisinnnnnnnnnnnnnnn
puffy sen istanbuldaydın di mi
Amin canımm Hilalimm test yap test yap diyee dilimin ucunda tüy bittii iyiki yapmamışsın o zaman tamamen vazgeçerdik test yapmaktan.Ama sen hep dedinnn sol tarafımda bişey hissediyorum diye hissetmiştin anne olacağınıı canım benim güzel bir duygu olsa gerek çok sevindim senin adınaa bende sağ tarafımda batma gibi bişey hissediyorum amaa adet olabilirim bana bazen olurdu o batma senin hissettiğin şey nasıldı kuzumm
bende bana diyosun sandımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?