Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kizlar gunaydin
kuzenimdeyim tlfndan giriyorum
gulbebek ve umutegenin kirmizilar gelmedi dimi
yeni haberler var mi

Taze anne hoşgeldiiiiiinnn hilalim sen dün görmedin o sevinçten yazdıklrımııııı kuzum benim Allah kucağına almayı nasip etsinn çok mutlu oldum adınaaaa

canımcım nasılsın ?uzun zaman oldu görüsmeyelı..bıraz depresıf gördüm senı son yazdıklarından..afrıkadayken bende aynı ruh halındeydım canım aynı ortam bıle denılebılır..ımkanın varsa b hava degısıklıgı yap ıstersen..

Eminemmm çok zor duyguymuşş demek sende göremedin hayat öyle boşkii düşünsene zaman akıp gidiyor onlar yaşlanıyor ve biz destek olamıyoruzz yanlarında bile olamıyoruz bu gurbetin gözü kör olsun.Birazda havalardanda kaynaklanıyor Havalar bir güzelleşse şöyle güneş açsa içimiz kıpır kıpır olsaa ne güzel olur dimiCanımmm iyiki seninle de tanışmışız...
özelden mesaj atamıyorum birisi elf69 a durumu anlatabilirmi
atık bende atamıyorum 10 dk engeline takıldım

oyyy yirim seni gül bebeğim gül Allahım hiç ağlatmasın canım benim hep güldürsün

anlamadığım birşeyler oluyo ama nee abacaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:44::44::44::44::44:

bunu özelden yazmak istiyorum daha fazla dayanamıyorum yoksa ban yicem bide Birazdan süre dolcak yazabilcem sana
O tpiğini korumanı yerim senin ya Bide içinde ne varmış öyle resmen tokatladın yani

Taze anne hoşgeldiiiiiinnn hilalim sen dün görmedin o sevinçten yazdıklrımııııı kuzum benim Allah kucağına almayı nasip etsinn çok mutlu oldum adınaaaa

slm cnm darısı başına inş.dün gece beni uyku tutmadı sabahtan itibaren bütün yazılanları okudum alıntı yapcaktım ama bütün sayfa benim yazdıklarımla kaplancak diye yapmiyim dedim.hepinizden allah razı olsun o listede adımın olduğuna inanamıyorum hala o kadar umutsuzdumki sanki hiç bi problem olmasada olmıycakmış gibi hissediyordum.sanki herkes kalcak ama ben kalamıycam gibi ama rabbime şükürler olsun bende gördüm bugünleri yaniiii sizde görceksinizzzzzzzzzzz

hadi gözün aydın canım benim gördün haa keseyi Allahım sonuna kadar sağlıkla yaşatsın gülüm sağlıklı kucağına almayı nasip etsin
sağol tatlım amin inşallah en kısa zamanda sanada nasip etsin allahım .

sağol cnm, darısı başına tatlım,inşallah sizde hemencik görürsünüz keseyi, bebişi senin randevu nezaman? insan çokmerak ediyor,allahım bebişlerimizin hepsine sağlık sıhhat versin .

kizlar gunaydin
yeni haberler var mi
ferdam hoşgeldinnn benim kırmızılar gelmediiii hülyanında ortada yok çok şükür Dışarda fırtına var test almamı engelliyor rüzgar yarını bekliyorum ferda yarın test yaparım inşallah...

bubacım hoşgeldin afrikalarda nettinnn sen bak ben afrikaya gelsemm moralim düzelirr herhaldee .Şaka bir yana bakma sen bana adet zamanı geldi stres yaptım gebemiyim değilmiyim diye normaldirr...

bunu özelden yazmak istiyorum daha fazla dayanamıyorum yoksa ban yicem bide Birazdan süre dolcak yazabilcem sana
O tpiğini korumanı yerim senin ya Bide içinde ne varmış öyle resmen tokatladın yani

yaa puffum şimdi diyen sen olduğun için seninde bu topikteki yerini bildiğim için şaşkınlıkla cevap verdim tokat falan yok yeminle bak hani sende görmedim demiştin yoğunlıktan o açıdan dedim insan bazen görmüyo olabiliyo neyse ben birşeyleri yanlış anlamışım belli bilmeden kırdıysam seni özürdişlerim gülüm beni affedebilecekmisinnnnnnnnnnnnnnn

aminn inş kuzucum inşşşşşşş

kizlar gunaydin
yeni haberler var mi

slm ferdam hoşgeldin

inş.cnm zaten dün geceden beri dua ediyorum allah isteyen herkese nasip etsin diye.ben şimdi yarın testi tekrarlıycam 2katı olmuuş mu diye.sonra haftaya çarşamba kese için çağırdı doktor

Amin canımm Hilalimm test yap test yap diyee dilimin ucunda tüy bittii iyiki yapmamışsın o zaman tamamen vazgeçerdik test yapmaktan.Ama sen hep dedinnn sol tarafımda bişey hissediyorum diye hissetmiştin anne olacağınıı canım benim güzel bir duygu olsa gerek çok sevindim senin adınaa bende sağ tarafımda batma gibi bişey hissediyorum amaa adet olabilirim bana bazen olurdu o batma senin hissettiğin şey nasıldı kuzumm
oyyy yirim seni gül bebeğim gül Allahım hiç ağlatmasın canım benim hep güldürsün

bende bana diyosun sandımmm

hilalcim ben bugun yumurtlama donenindeyim netden bakdim ole gorunuyor test yapsam mi bilmiyorum disari cikar alirsam yaparim belki.
hilal dr ne zaman gideceksin?

evet canım haklısın adet zamanları gebe olsan bıle streslı gecıyor..ınsallah bu bekleyıslerın güzel haberlerle sonuclansın canım benım..kalk gel gıdelım senle tkrr afrkaya:)kocamı da gönderdım zaten aynı bende havalardan bılmem nelerden ruhen cöküşteyım..

kizlar gunaydin
yeni haberler var mi
günaaydın ferdam gülbebek ve hülyada henüz kırmızıları gelmedi inşallah 9 ay boyunca uğramazlar

aynı senin gibi düşünüyorum canım ablalrım annem babam yeğenlerim hepsini okadar çok özledimki anlatamm 9 aylık bir yeğenim var onu bile görmedim henüz onlarda beni ve kızımı merak ediyolar nasıl büyüdümü felan diye gerçekten çok zor şu gurbet denilen şey sen nerdesin canım ben antalyadayım

kuzum benim size nasıl kırılıyım ben. Sizler benim bebeğimin uğur meleklerisiniz. Hepinizi çok seviyoruz bebişimle
Bu arada bak topiğimize nasıl sahip çıkıyoruz

ya cnm ben bu ay gittim geldim resmen çünkü ay ortası baya belirtim vardı adetimin 20.günü doktora gittim ilaçlardan bu belirtiler daha erken dedi.sonra sol tarafımda bişey hissediyorum dedim eşim saçmalama dedi:44:sonra ovulasyonlar kızardı ama testte tık yoktu dün yaptığım test bile 5dk.sonrasında çizgisi yok gibiydi ama doktor dediki beklenen adetten 10 gün sonra idrarda test yapılır diye biz hep erken yapıyoduk bide test diyoki 5-50 arası çok hassas yani ama benim değer 534nasıl oluyo demekki o kadarda hassas değillermiş
ben böyle sol tarafımda çok hafif ama bişey varmış gibi hissediyorum arada kasıklarıma sancı giriyodu adet olcakmışım gibi his vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…