Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

selam şekerlemeler nasılsınız hilalden sonra yeni haber varmı bakım:26: ocak ayı maşallah patladı devamını hülya ve gülbebek getirecek inşalllaaaahhhh

allahın izniyle bişey olmaz canım,üzülme..

ayy inşallah öyledir iki gün daha sabredip idrar testimi evde yenileyecem gerekirse kana da giderim Allah yüzümüze güler inşallah yaaa çok istiyorum bende

inşallah hepimiz peşpeşe..

canım nerelerdesin ya görüşemiyoruz 1 aydır doğru düzgün
keyifler nasıl

arada arada gelebiliyorum hülyacım çok yoğunluk var..
şimdi de misafirlerim var da yatılı,uyuyolar gerçi hala,ondan bi gelip bakayım dedim.. birkaç gün daha böyle
ama bende özledim

kaçak meggg küstüm ben sana nerelerdesin bakım zaten buay benim için çok sıkıcıydı sende gelip şöye bir pozitif enerjini vermedin bize bende sonunda depresyona girmeye karar verdim
ve girdimm
şaka bir yana ya senin neşeli kuduruk hallerini öazledim ben yaa

İnşallah megcim Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimiz bu mutluluğu yaşayalım en yakın zamanda

İnşallah megcim Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimiz bu mutluluğu yaşayalım en yakın zamanda

Aminnn..

sen eklesene bugünkü ovucanı nı..
topiği ziyaret edenler de fikir sahibi oluyolar yaşadıklarımızdan canım..

karar verdin ve girdin demek depresyona..

valla bende özledim eminecim ya
misafirlerim var yatılı bikaç gün daha..hatta şimdi uyuyo oldukları için kaçtım geldim buraya.. heran kahvaltı için mutfağa geçiş yapabilirim

sağol canım İnşallah

ivet girdim işte bak böyle oldum
ayıptır sorması nezaan gidecekler senin şu misafirler yaa
çok kalmasınlar söyle arkadaşlarım özlemişler de
ohhh şimdi mis gibi mamalar hazırlamışsındır sen afiyet bal şeker olsun yarasın kuzumaaa neyse çok özletme kendini

inşallah canım hepimizin normal gelsin bebeği bende çok inanıyorum zaten hepimizin bebeği gelecek en kısa zamanda sen üzülme tamam mı çık depresyondan ya kırmızıları görene kadar umudumuz var
selam şekerlemeler nasılsınız hilalden sonra yeni haber varmı bakım:26: ocak ayı maşallah patladı devamını hülya ve gülbebek getirecek inşalllaaaahhhh
ben iyiyim canım çok sağ ol kırmızılar gelmediği sürece sorun yok
gelsde sorun yok aslında canı sağ olsun
ama gülbebek üzgün biraz kız ona sende üzülmesin gelecek bizim bebeklerde

sen çok yoğun bir ay geçiriyorsun canım bu yoğunlukta bebiş gelir kesin
kafa orda olmayıncaaaa:44::44::44:
muhteşem dönüşünü bekliyoruz canım seninnnnn

bak işte ben bu habere çok mutlu oldum megimmm birdaha koyu çıkarsaa seni hamişşş ilan ediyorum ona göreee
Geçen ay çok moralimiz bozuldu canım yaa o yüzden bir kaç gün daha beklemek istiyorum tabi ki gidicem doktora kan da vericem böyle bir durumum varsa kanda garanti çıkar bakalım hayırlısı diyeyim
Canım hayırlısıı haberdar et bizii amaaa sen HAMİŞSİNNNNN
İnşallah eminecimm hepimizzz sırasıyla kalacağız kuzummm
İnşallah canım çok korktum çok üzüldüm gece uyuyamadım ya bişey olursa diye bir yere vurdum diyelim canım neyse hatırlamak istemiyorum çok üzgünüm
gamzy canımm korkma inşallah birşey yoktur ama sen başka şeylere üzülmüşsün gibi geldi bana biz burda dertlerimizi sevinçlerimizi herşeyi paylaşırız olurda anlatmak istediğin birşey olursa dinlerim dertler paylaştıkça azalır kuzumm....Bu konuyu takmamaya çalış kafana

geç yazdımm elektrikler gidip gidip geliyor bıktım buranın elektrik sorunundan onca kaçak elektrik kullanıyorlar her odalarında adamların klima var biiz 150tl fatura öderken onlar 5-10tl fatura ödüyor birde enayi gibi gözümüze bakıyorlar sinir oluyoruum ben bu durumaaa

gelmesin canım kırmızılar gelirsede kapıyı açma sakın gidin de 9 ayda ben evde yokum felande de oda yüzsüz değildir herhalde anlar gider değilmi
gelbebk neden üzgün bakalım daha gelmediki kırmızılar neden üzülüyoki hem gelsede dediğin gibi canımız sağğ inşallah gelecek bebeklerimiz ama biz insan oğlu sabırsızız işte

Kızlar,sizden bişey istiycem;
Eğer topikte herhangi bir huzursuzluk olursa,dışarıdan gelen ve bu durumu yaratan vs,lütfen bana özelden yazın olur mu,link vererek..
Teşekkür ederim..
Ben gideyim şimdi,öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…